Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#6823141 Napisano: 16.11.2021 14:59:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
apoccalipsa napisał(a):

Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję i z całego serca życzę tak pięknych wygranych emotka

Aż mi się przypomniało jak dołączyłam do forum emotka  wtedy autko wygrałaś ( jakieś wypasione- porshe??)  i w sumie dzięki Tobie uwierzyłam że można coś fajnego wygrać emotka . Od tego wspominania to mi się łezka w oku zakręciła.  Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#6823077 Napisano: 16.11.2021 13:26:13 w Gratulacje! Dla wygranych!

emanuela24

#6820266 Napisano: 11.11.2021 23:40:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

Czy może mi ktoś pomóc ze śliwką nałęczowską? Nie wysyła się formularz, probowałam na telefonie i komputerze, na różnych przeglądarek i ciagle mieli ale nie wysyła. Czy ktoś miał podobny problem?

Za słabe połączenie z internetem Wyświetl w wątku >>
1 Agulina 0

emanuela24

#6814236 Napisano: 11.10.2021 12:53:03 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurzyła mnie kobita w sklepie  i powiem wam gdybym się nie spieszyła na spotkanie ze znajomymi to  swoje by usłyszała...a mianowicie
Moja 8latka "wyszkolona "w zakupach będąc u babci poszła do osiedlowego sklepu po paragony z Prince polo (20szt) bo tam najtańsze .
A kobita w sklepie ją zdrowo opierniczyla :że to ostatni raz i że to marnotrawstwo czasu i papieru. Dodam ,że zaznaczyła, że to dla mamy na loterię ....i nie myślcie że ją wykorzystuję w zakupach ,ona ma radoche jak sama chodzi do sklepu,a że często ze mną bywa w sklepach to "ogarnięta konkursowo"dziewucha moja emotka  
Kolejek nie było ,to średniej wielkości osiedlowy sklepik .
I dopiero w aucie jak po nią przyjechałam to mi to powiedziała ,babcia czyli moja mama nie powiedziała wcześniej bo się bała ,że im tam w sklepie napyskuje . 

Wiesz co, z jednej strony się nie dziwię tej sprzedawczyni. 20 sztuk to sporo. Za każdym razem weź i wydaj, bo pewnie to prince polo do 1 zł, można się wkurzyć...  Pani pewnie nawet nie wie że istnieje coś takiego jak loterie a papier fiskalny też ją pewnie swoje kosztuje i ten cenny czas...

Tylko mi się wydaję, że niektórym trudno dziś przychodzi matematyczne liczenie i wystarczy wystawic10paragonow i skasować na końcu za te 10sztuk ...i naprawdę nieraz kasjerki mają problem pomnożyć np  10 razy 0.49 gr...i biorą "ło matko " kalkulator"do tego . Lata temu jak pracowałam w drogerii to mój szef usunął z systemu funkcję, która pokazywała ile należy wydać ....bo ludzie przestają myśleć przy pracy . 
Ja mam w swoim sklepie 3kasjerki ,które mnie bardzo dobrze znają i skasowanie im 10paragonow zajmuje góra 40 sekund. Nie jęczą przy tym ,bo podstawa to myślenie nad tym co się robi .

Jedna mi kasowała i wydawała resztę, bo nie ogarnęła ze 1,29 x10 to 12,90 emotka  serio. Historia prawdziwa. Położyłam jej kase na ladzie i mówię że to 12,90, a ona patrzy i nie wierzy. No to co się będę kłócić. Jeszcze od koleżanki obok prosiła o pożyczenie grosików emotka Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#6813620 Napisano: 07.10.2021 14:21:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leniuszka napisał(a):

angelsoul napisał(a):

ivanotta napisał(a):

mamimamu napisał(a):

rare85 napisał(a):

Netto Piwne Życzenia poszło już wszystko?

Może ktoś z wygranych podpowie, o której godz. otrzymał maila z wygraną - łatwiej będzie się zorientować, czy już wszystko poszło?  emotka

10:49

10:54

10.45 i 11.01

11:04 Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6811345 Napisano: 28.09.2021 12:41:25 w Co można dostać gratis?
sambolera napisał(a):

https://kawa-arca...oduktow.pl/questions

Testy kawy

Wygrywa 5 osób  Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6807737 Napisano: 12.09.2021 10:42:49 w Smolar
radosna napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Oczywiście że jeszcze kilka lat temu były czarne listy w smolarze i to nie żadna bajka ani mit- to fakt. Zniknęły po aferze gdzie ktoś wysłał sms-y informujace o wygranej zamiast do tych co wygrali to do tych z czarnej listy  emotka  (ba sporo osob z czarnej listy nawet udziału nie brało w tamtym konkursie - mi mieli 6 numerów zblokowane).
Przecież afera była z tego straszna i się smolar wtedy dowiedział że nie wolno mu przechowywać naszych numerów i tworzyć takich list. Dane dostaja do przeprowaszenia danego konkursu, a nie tworzenia list wg ich widzi mi się.

Sama dostawałam sms-y o wygranych, chociaż nie brałam udziału w tych konkursach.
Uważam, że trzeba bardzo dobrze pisać - rymy mają być z wyższej półki, a nie te częstochowskie.
Dotyczy to nie tylko Smolara, ale na pewno NAV Agency, Montovni i Columbita. 

Gust smolara mam rozpracowane i szczerze ich gust to dla mnie bezguście emotka  te rymy jakie lubią i jaką formę pisania -to nie mój styl. Potrafię pisać w ich stylu, ale mi się te hasła nie podobają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6805688 Napisano: 02.09.2021 21:27:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Wyobraź sobie że moim też nie  emotka
Ale książki też miały inne ceny, mogliśmy je odkupić. Syn wrócił dzisiaj z tytułem książki i ćwiczeń do anglika. Ksiazka 106zl ćwiczenia 65zl. Ja im chętnie te 500+ i 300+ oddam, niech wrócą wreszcie normalne ceny. Nie przypominam sobie aby matka na jrden przedmiot wydawała 8% wypłaty, a to tylko jeden język. Gdzie tu reszta książek. Śmiało za same podręczniki przekroczymy tysiaka. Gdzie plecak, zeszyty, farby czy kredki fabera suche pastele (sprawdz sobie cenę - inne nie mogą być i koniec kropka)" bo przecież dostajecie od państwa 300+500+"  emotka . Za moich czasów nauczyciele nie mieli takich wymagań.

Książki do nauki języków obcych zawsze były najdroższe, już w mojej młodości płaciłam po KILKADZIESIĄT zł za książkę, a do tego wiadomo: ćwiczenia. Na szczęście można konkursować, a potem wymieniać nagrody np. na bony Empik itp. żeby sobie jakoś poradzić. Plecaki również można wygrać / wymienić na forum, na zeszyty czy przybory piśmiennicze regularnie są konki promo. Dobrze zorganizowany konkowicz ma łatwiej od mugola - takie marne pocieszenie emotka

Spokojnie dobrze zorganizowany konkursowicz i zapobiegliwa matka 1 dziecka wszystko ogarnęła  emotka  ale szczerze współczuje rodzicom np.3 czy 4  emotka   
P.S. w moim mieście empik nie prowadzi podręczników, tylko na zamówienie, ksiazka ma być na jutro.

Co do "kto podwyższył vat czy po czy pis" to  dla mnie to jedna i ta sama banda emotka  wszyscy po jednej matce Wyświetl w wątku >>
2 joan, szunia 0

emanuela24

#6805645 Napisano: 02.09.2021 18:22:32 w Wkurza mnie...
slavek napisał(a):

fiona25 napisał(a):

melissa napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wyprawka do zerówki - 300 zł, a mam dopiero połowę potrzebnych rzeczy emotka  a i nie wspomnę o planie lekcji, 3 dni na 12:45 do 17  emotka

Cóż, małe dzieci, to i tak małe wydatki.

Na same podręczniki, ćwiczenia i zbiory zadań do LO wydałam już ponad 600zł.

Dokładnie to samo chciałam napisać...jedna córka podstawówka i tu nie jest źle bo książki dostała  - druga LO - właśnie czekam na kuriera z podręcznikami , ćwiczeniami i zbiorem zadań do 6 przedmiotów - do zapłaty 515 zł...a to jeszcze nie koniec...

nie chcę robić zamieszania, ale gdy byłem w okresie szkolnym nikt nie dawał moim rodzicom wyprawek, 500+ itd.

Wyobraź sobie że moim też nie emotka
Ale książki też miały inne ceny, mogliśmy je odkupić. Syn wrócił dzisiaj z tytułem książki i ćwiczeń do anglika. Ksiazka 106zl ćwiczenia 65zl. Ja im chętnie te 500+ i 300+ oddam, niech wrócą wreszcie normalne ceny. Nie przypominam sobie aby matka na jrden przedmiot wydawała 8% wypłaty, a to tylko jeden język. Gdzie tu reszta książek. Śmiało za same podręczniki przekroczymy tysiaka. Gdzie plecak, zeszyty, farby czy kredki fabera suche pastele (sprawdz sobie cenę - inne nie mogą być i koniec kropka)" bo przecież dostajecie od państwa 300+500+"  emotka . Za moich czasów nauczyciele nie mieli takich wymagań. Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#6805538 Napisano: 02.09.2021 13:16:21 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wyprawka do zerówki - 300 zł, a mam dopiero połowę potrzebnych rzeczy emotka  a i nie wspomnę o planie lekcji, 3 dni na 12:45 do 17  emotka

Cóż, małe dzieci, to i tak małe wydatki.

Na same podręczniki, ćwiczenia i zbiory zadań do LO wydałam już ponad 600zł.

Tez 1 klasa LO 600zl juz poszło a jeszcze fizyka, chemia i 2 języki ( tutaj podręczników nam nie podali na liście.Nauczyciele indywidualnie na lekcjach podadzą). Nie wiemy też jakie farby itd zażyczy sobie Pani z plastyki.
Koleżanka ma syna w technikum i już przekroczyła 1000zl na podręczniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6804558 Napisano: 29.08.2021 21:01:55 w SNICKERS
anaesth napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

pusheen napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Ma ktoś sprawdzoną metodę wysyłania zgłoszenia z Snickersów?
Masa zgłoszeń wysłanych i nic,ani 1 stówki.
Już zaczyna mnie to irytować i głupia łudzę się - a może teraz i tu i tak nic emotka emotka

Jaką można mieć metodę, skoro i tak losują ze wszystkich dotychczasowych zgłoszeń? Tu liczy się tylko szczęście, nie ma żadnego sposobu. emotka

Jedynym sposobem jest zwiększać swoje szanse wysyłając więcej i więcej zgłoszeń. emotka  czyste prawdopodobieństwo. 

Szkoda zdrowia emotka

Tereniagno nie pytała czy szkoda zdrowia, czy się opłaca tylko jaki jest sposób. Sposobu innego nie ma  emotka Wyświetl w wątku >>

emanuela24

#6804240 Napisano: 27.08.2021 15:44:06 w SNICKERS
maryam napisał(a):

Nikt się dziś nie chwali? emotka

Też nie widziałam dzisiaj wpisów. Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6804238 Napisano: 27.08.2021 15:42:00 w SNICKERS
barcza napisał(a):

kreatia napisał(a):

a pamiętacie konkurs, w którym dla ostatniej osoby w danej minucie był telefon z klapką? już nie wiem czy to był konkurs jakiejś sieci, czy telewizji. sms kosztował jakieś 2 zł + VAT i całe forum zgarniało samsungi w szampańskim kolorze. ah, to były czasy.
edit: jeżu, nie ten wątek, ale dobra emotka

Może to był ten konkurs w TV chyba Polsat na Sylwestra co 15 minut był telefon, chyba całe forum wygrało te telefony 

Nie. To jakiś festiwal był. Pamiętam zaskoczona byłam że konkurs zrobili. A kto sunsilka pamięta?  Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6803869 Napisano: 26.08.2021 11:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

A ze snickersa wygrał ktoś już kilka razy na te same dane (email, imię, nazwisko)?

Ja 2 razy  Wyświetl w wątku >>
1 pawelkoo 0

emanuela24

#6796133 Napisano: 19.07.2021 21:01:00 w Konkursy firm tytoniowych
tomasz3 napisał(a):

A nie pamieta ktoś czy netflix ostatnio się skończył w ciągu kilku minut czy 1-2 h wisiał? bo wydawało mi się że kilka godzin od 8 mozna było odebrać.

Ja odbierałam w camelach po dobrej godzinie jak nie dwóch.  Wyświetl w wątku >>
1 tomasz3 0

emanuela24

#6788042 Napisano: 14.06.2021 08:29:50 w Konkursy firm tytoniowych
Ja się zalogowałam 10 minut wcześniej i czekałam. O 8 odswieżyłam stronę i odebrałam 80 i 50. Ale 50 się gdzieś zapodziało. Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6769111 Napisano: 10.03.2021 16:13:47 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś rano zaatakował mnie pies. Kurtka rozszarpana, a moja lewa noga wygląda jakbym doslownie byla ofiara przemocy domowej! Rozległe śliniaki i liczne zadrapania.

Koniecznie  Kasiu sie zaszczep to nie zarty. A i ja bym to zglosila do strazy miejskiej czy cos, bo co jesli pies znow zaatakuje? I np bedzie to male dziecko? ;/ 

Ja bym zgłosiła na policję, właściciel odpowiada za psa. Pies nie może sobie ot tak biegać po ulicach i gryźć ludzi. I marsz do lekarza na szczepienie p/tężcowi, a z wścieklizną to Cie lekarz pokieruje. Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6219150 Napisano: 23.06.2016 11:40:42 w Intermarche
mia napisał(a):

Białogard
Brzeszcze
Głuchołazy
Grójec
Kutno
Szczecinek*

*- przed momentem telefon (wydaje mi się, że oni jednak skaczą po miastach, albo informują wg jakiegoś rodzaju nagród, bo nie ma to większego sensu)

Starogard Gdański
czy ktoś miał w jednym czasie 2 telefony na jedną miejscowość ?
bo właśnie zastanawiam się czy informują wg rodzaju nagród ? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6123632 Napisano: 02.12.2015 15:36:27 w Leclerc
elsa001 napisał(a):

A z Gdańska ktoś dostał wiadomość? emotka

tak sms-y z Gdańska już były Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#6099224 Napisano: 22.10.2015 17:24:57 w Paragony
wymienię jeden paragon z Luksusu na 1 wygrany numer
(mam paragony z 24 i 26) Wyświetl w wątku >>
0 0