Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#2879489 Napisano: 24.11.2009 11:36:04 w Paragony
smsowicz napisał(a):

marionzzz napisał(a):

maa napisał(a):

tesa napisał(a):

sabikus napisał(a):

ja to głupia jestem w takim razie na kazdy konk mam paragon a g...o wygrywam naiwniara ze mnie ze cos ugram a tu nawet z godzin chca paragony emotka

jeżeli każdy czekałby na listę rezerwową i nie pozbywał się wcześniej paragonów, to te osoby z paragonami mieliby większe szanse na wygrane, przecież to oczywiste... a tak, to częśc nagród trafia do osób bez paragonów emotka

niestety nie zawsze takie listy rezerwowe sa - najczesciej ich nie ma wiec ja osobiscie wole sprzedac paragonik za jakas kwote zeby mi sie zakupy zwrocily niz nic nie miec z danego konkursu.
beata28 napisał(a):

mahda7 napisał(a):

SZUKAM PARAGONU !!!
carrefour 101 nagród z dnia 15.11.09 z przed godziny 15.00 !!!

też uważam, że tam gdzie są listy rezerwowe powinno się czekać a nie sprzedawać paragon-ja zawsze na taką listę czekam
w pozostałych przypadkach może i warto sprzedać ale bynajmniej nie za 15 zł przy wygranej 1000 - powinno byc pewnie pół na pół

A jak ktoś potrzebuje 4 paragonów, to niech płaci 4x500=2000zł za 1000zł emotka

to po co słał jak popieszczony bez paragonów - dostał tricku nerwowego czy co??

Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2876653 Napisano: 23.11.2009 03:31:15 w Paragony
olus15 napisał(a):

wszystko ma swoje dobre i złe strony ale jak widzę gościa z 1 postem , który nie ma nawet 1! paragonu na bony za 1000zł i poszukuje jeszcze z przed godziny to brr! bo też mam daleko do marketów

ale ciekawe jakby to było jakby top został zamknięty czy rzeczywiście by się to na wygrane przełożyło
i tak się nie dowiemy bo paragonów szuka się wszędzie
choćby w szukam czy MDW więc nie ma co dyskutować

to jest konto założone dzisiaj emotka emotka emotka emotka
pewnie już pod swoim wstyd mu szukać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2875678 Napisano: 23.11.2009 11:32:02 w Carrefour konkursy
grusia2 napisał(a):

aggie napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

grusia2 napisał(a):

elupus napisał(a):

Bony z EXPRESS CARREFUR emotka Kobieta nieco zakręcona bo nawet nie powiedziała co wygrałem a już chciała paragony, skan dowodu itd. Czytają także forum emotka Na pytania nie chętnie odpowiadają. Carrefura 101 nagród nie obdzwonili w całości (wiekszość zrobili). Express właśnie obdzwaniają... Szukam paragonów emotka

to uważaj bo to przeczytają i powiążą cię jeszcze, a skoro nie masz paragonu zaraz zadzwonią i odwołają wygraną emotka

ale może dzięki temu w następnej promocji poproszą o przesłanie sms-em numeru paragonu emotka

Ja sie tak zastanawiam, czy im naprawdę zależy żeby było super uczciwie i jeden paragon = 1 sms. Przecież oni na tych smsach sobie zarabiają i wiadomo jest ze większość z nas na każdy paragon wysyła po kilka, a pewnie sa i tacy co kilkanaście i więcej smsów wysyłają

sęk w tym, że wiele osób wysyła w ogóle bez ruszania czterech liter z domu i potem liczy na to, że za pare groszy kupi na forum paragonik

nie tylko na to liczy - ale tez tak robi - daje 10 czy 20 zł doładowania i ma paragonik - ale cóż nie ja tego nauczyłam oszustów
no ale przecież nie można mieć pretensji do tych którzy chcą aby im się zakupy wróciły
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2875667 Napisano: 23.11.2009 11:30:18 w Carrefour konkursy
aggie napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

grusia2 napisał(a):

elupus napisał(a):

Bony z EXPRESS CARREFUR emotka Kobieta nieco zakręcona bo nawet nie powiedziała co wygrałem a już chciała paragony, skan dowodu itd. Czytają także forum emotka Na pytania nie chętnie odpowiadają. Carrefura 101 nagród nie obdzwonili w całości (wiekszość zrobili). Express właśnie obdzwaniają... Szukam paragonów emotka

to uważaj bo to przeczytają i powiążą cię jeszcze, a skoro nie masz paragonu zaraz zadzwonią i odwołają wygraną emotka

ale może dzięki temu w następnej promocji poproszą o przesłanie sms-em numeru paragonu emotka

Ja sie tak zastanawiam, czy im naprawdę zależy żeby było super uczciwie i jeden paragon = 1 sms. Przecież oni na tych smsach sobie zarabiają i wiadomo jest ze większość z nas na każdy paragon wysyła po kilka, a pewnie sa i tacy co kilkanaście i więcej smsów wysyłają

sponsorowi na 100% na tym zależy - bo on chce sprzedać swoje produkty - a ich zadanie to przeprowadzić loterie na zasadach sponsora - a nie tak jak im jest lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2875635 Napisano: 23.11.2009 11:23:51 w Carrefour konkursy
grusia2 napisał(a):

elupus napisał(a):

ale może dzięki temu w następnej promocji poproszą o przesłanie sms-em numeru paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2868673 Napisano: 20.11.2009 02:21:33 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

emanuela, w realu byly slabsze nagrody emotka ... a w carrefourze to ile juz nagrod zwinelas...? zapraszam na pw/

ktoskcies- ta pani z reklamy milion za sms to Twoja rodzina...?

nie tylko słabsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2868650 Napisano: 20.11.2009 02:16:36 w Carrefour konkursy
ktoskcies napisał(a):

grusia2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cos widze, ze tak jak bylo z cote ktos wzburzyl atmosfere, a pozniej byly telefoniki, wiec ja czekam do poniedzialku z carrefourem emotka

ja się przyłączam tym razem z ufnością emotka emotka

Ja też czekam na poniedziałek, bo przez tego carrefoura mam lekką załamkę... więc trzeba mieć jeszcze wiarę. emotka

no nie narzekaj myślę ze real Ci to wynagrodził emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2868619 Napisano: 20.11.2009 02:09:16 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

mi się powoli odechciewa grać
no ale jak ktoś zamawia 30 komórek
to jak mogę mieć jakiekolwiek szansę
i gdzie tu Fun
chyba sobie podaruję na jakiś czas marketowe
bo ostatnia seria nie była dla mnie zbyt szczęśliwa

30 komórek to chyba na uzupełnienie tych które padły emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2863881 Napisano: 19.11.2009 01:09:15 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

więc lepiej niech zadzwonią bo stracę zapał do tych marketowych konków emotka

podpisuję się pod tym wszystkimi czterema kończynami emotka emotka

a ja pięcioma emotka

a gdzie masz piątą?? emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2847898 Napisano: 15.11.2009 06:53:18 w Paragony
marielu napisał(a):

Tobie Emi darmo oddam , nie miała bym sumienia wytrzepywać twojego futerka z kasy emotka

nawet w dziób nie dają darmo
darmo to jedynie boli gardło
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2846294 Napisano: 14.11.2009 10:32:15 w Paragony
marielu napisał(a):

ja chciałam sprzedac paragon ale nikt nie chcial kupić a tanio miałam...

a na paragonie pasztetófka, karkówka, słonina , salami i biala ... same rarytasy emotka

a za ile ?? to się może potargujemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2842060 Napisano: 13.11.2009 09:45:13 w Paragony
siwy28 napisał(a):

idąc tokiem myslenia frezji szkoda zachodu:)
jak wygram to odkupie paragon za 20zl.
po cholere sie trudzic:)
dzieki emanuela24 emotka

już dzwoniłam do mamy - jest na mieście - wskoczy i kupi - wiec za godzinkę możesz już słać eski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2842042 Napisano: 13.11.2009 09:39:17 w Paragony
siwy28 napisał(a):

frezja napisał(a):

emanuela24 a ty pochwal sie swoimi wygranymi kiedys pisałas o nich bo cos zamilkałas to moze stekac juz nie bedziesz a tym sposobem olus15 przymkniesz oczy ile wygrałas emotka emotka emotka

emotka emotka
kurde to moze ktoś mi sprzeda paragon za 20 zl z dzis z carrefura(15zł)to sobie eski posle i moze z 1000zl wpadnie emotka

mogę Ci kupić i nawet nic w zamian nie wziąć
a wiesz dlaczego?? bo pytasz przed wygraniem a nie po emotka jak chcesz to Ci kupie - daj adres na pw i Ci go wyślę Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2842016 Napisano: 13.11.2009 09:33:42 w Paragony
frezja napisał(a):

emanuela24 a ty pochwal sie swoimi wygranymi kiedys pisałas o nich bo cos zamilkałas to moze stekac juz nie bedziesz a tym sposobem olus15 przymkniesz oczy ile wygrałas emotka emotka emotka

nie chwale się - bo unikam tak zawistnych osób emotka
mogę tylko napisać że moja największa wygraną był OPEL ANTARA - podkreślę W UCZCIWY SPOSÓB
możesz wierzyć lub nie - moje miesięczne wygrane od ponad roku sięgają miesięcznie ponad 30 tyś zł emotka
wiec nie należę do osób które uchciwią się aby sprzedać paragon za piwko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2842001 Napisano: 13.11.2009 09:28:51 w Paragony
frezja napisał(a):

oby wam ta zadzrosc oczu nie wypaliła z wsciekłosci emotka

kochana to nie zazdrość - bo wygrywam sporo - tyle ze uczciwie - pozdrawiam uczciwych graczy emotka
a takiego laptopa to mam ale z innego konkursu emotka
zwyczajnie chodzi o przyzwoitość - wybacz ale wygrał jednego laptopa a paragonów 0 - o to mi chodzi
ale jeśli popieracie grających nie fer to proszę bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2841973 Napisano: 13.11.2009 09:23:30 w Paragony
frezja napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Pamiętacie jak Wam napisałam o gosciu co laptopa wygrał i chciał paragon za 10 potem za 30 zł kupic? Po tym jak napisałam to na forum napisał mi tak niecenzuralne słowa,ze jestem pier.. i ze moge go sobie w du... włożyć ten paragon .Jak mysle ze on zaplaci za niego wiecej to sie myle..ze an forum sprzedadzą mu paragon za 30 zł z pocałowaniem w rękę..

nie zazdrosc mu laptopa ...dzisiaj on kiedys ty a tak pozatym nieładnie napisałas sama na forum nie dziw sie ze w ten sposob odpisał ci bo był na tyle kulturalny na pw ..ja sie wcale nie dziwie,a jesli chodzi o paragon mogł kupic za doładowanie bo i tak marne szanse sa na wygranie jak juz porozsyłane sa smsy ...niestety ...a na cud nie ma co liczyc ...niech mu laptopik słuzy na lata emotka a jak ktos chce zeby mu zalegał towar i nie miał z tego nic to niech sobie trzyma paragon bo moze czasem warto za doładowanie sprzedac i tym sposobem nie zal jest zakupów ,ktore sie zrobiło a jeszcze na nich zarobiło emotka

kochana podaj na pw na co masz paragony - chętnie powysyłam na te konkursy - a później od Ciebie w razie wygranej oczywiście odkupie za doładowanie ( po co będę kupować jak nie wiadomo czy wygram)
emotka
a i uprzedzam ze wysyłam z 37 telefonów - bo tyle mam na chodzie

emotka emotka jakaś parodia
uczcie uczcie - takiego sposobu myślenia a później stękajcie że nic wygrać nie możecie - no ale przecież za zakupy wam się zwróci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2829075 Napisano: 08.11.2009 08:37:19 w Paragony
samantha22 napisał(a):

ika napisał(a):

bip napisał(a):

jarko44 napisał(a):

szukam paragonu herbal tesco sprzed 15.10 propozycje pw

jarko napisałbyś chociaz z 10 postów dla picu żeby nie było ze tylko paragony tu kupujesz!

jarko44 nie zarejestrował się , żeby kupić paragon, on chce, żeby ktoś oddał go za bezcen. emotka

cóż żeście się tak go uczepiły emotka
przecież nie ma obowiązku udzielać się na forum a pewnie i znajdzie się ktoś, kto sprzeda paragon za parę groszy emotka

Ilość wiadomości: 4
Z nami od: 6.11.2009
Punkty karne: 0/5

emotka
i chce za grosze paragon - jaka paranoja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2821507 Napisano: 06.11.2009 09:54:25 w Carrefour konkursy
grusia2 napisał(a):

http://www.7135konkurs7141.pl/
patrząc na tą listę to chyba nie umiem liczyć, bo jakoś nie widzę 84 + 84

nie martw się - ja też najwidoczniej słaba z matmy jestem emotka

trzeba w przyszłym tygodniu poszukać kontaktów z mediami i nagłośnić to bo widać ze jaja sobie z nas robią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2817030 Napisano: 04.11.2009 09:12:11 w Carrefour konkursy
berenika2005 napisał(a):

na pewno?w regulaminie jest 7157. bez sensu

tak 7143

a wiesz w konkursie knorra tez był inny numer w regulaminie - ten kto słał na ten z regulaminu mógł liczyć na pule w postaci ochłapu po 7135 Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#2816942 Napisano: 04.11.2009 08:42:57 w Paragony
monika85 napisał(a):

Mam zbędne (niestety;) paragony herbal z tesco i rossmana.

rossmana ?? to wyniki już były ?? kiedy?? Wyświetl w wątku >>
0 0