Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#3056031 Napisano: 26.01.2010 01:29:17 w Winiary
mundek2004 napisał(a):

Emanuela
A ile dni dają na odesłanie paragonów?, pytam bo od tego uzależniona jest lista rezerwowa emotka

7 dni - stempel pocztowy
do nich musi dotrzeć w ciągu 2 tygodni Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055984 Napisano: 26.01.2010 01:16:00 w Winiary
Agnes napisał(a):

mahuska napisał(a):

niuniu napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

No i nie przejmuj się emanuela24 to tylko zazdrość. Zainwestowałaś i zwróciło ci się aż nad to! Wiadomo że to ryzyko, ale jak ktoś nie ryzykuje.... emotka w każdym bądź razie ode mnie wielkie emotka

ode mnie tez gratulacje mega wielkich rozmiarów

tak to jest jak po wygranej chce się podnieść na duchu innych a Ci inni czasami są tak zawistni i zazdrośni że sama widzisz co się dzieje.
po info najlepiej skryć sie na jakiś czas poza forum i wrócić jak już niecierpliwcy ochłoną

A potem się dziwimy czemu ludzie się nie chcą chwalić emotka

ja tez wieloma sie nie chwalę ale dlatego ze potem nie chce byc zawalona PW a jak doszło, kiedy kto przyniósl, w jakiej kopercie kiedy wysłane itp itd a poniewaz naleze do osób które na wszystkie pytania odpowiadaja to zajmuje mi to troche czasu wiec doszłam do wniosku pisac o wygranych sporadycznie i najlepiej o takich które pół forum ma i obedzie sie bez zbednych pytan

popieram przynajmniej nikt się nie uczepi że się kupiło 90 zupek na paragonie które i tak się rozdało emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055929 Napisano: 26.01.2010 12:55:54 w Winiary
niuniu napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

No i nie przejmuj się emanuela24 to tylko zazdrość. Zainwestowałaś i zwróciło ci się aż nad to! Wiadomo że to ryzyko, ale jak ktoś nie ryzykuje.... emotka w każdym bądź razie ode mnie wielkie emotka

ode mnie tez gratulacje mega wielkich rozmiarów

tak to jest jak po wygranej chce się podnieść na duchu innych a Ci inni czasami są tak zawistni i zazdrośni że sama widzisz co się dzieje.
po info najlepiej skryć sie na jakiś czas poza forum i wrócić jak już niecierpliwcy ochłoną

ślicznie dziękuje emotka

dlatego wygranymi sie nie chwale już od 2 lat
tak widziałam niecierpliwili sie to powiedziałam - i to po raz ostatni zamilknę z wygranymi na kolejne 2 lata emotka i nikomu ani mru mru o wygranych - a co tam niech się zastanawiają jak informują , o co pytają itd ( ja się w tym czasie do monitora pouśmiecham) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055913 Napisano: 26.01.2010 12:53:13 w Winiary
mahuska napisał(a):

Emanuela24 Ty dobra osóbka jesteś poproszę o skierowanie jakiś pozytywnych wibracji w stronę mojego telefonu emotka może pomoże emotka

oj wiesz wolałabym nie - bo ja pechowcem w losowankach jestem - chyba im się coś pomyliło emotka jeszcze Ci tego pecha tymi wibracjami podeśle i wtedy na mnie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055892 Napisano: 26.01.2010 12:46:54 w Winiary
Agnes napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Agnes napisał(a):

kingaa napisał(a):

Agnes napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

amif napisał(a):

w jaki sposób masz odesłac paragony?
chcą jak zawsze tyle ile sms czy jeden?

pocztą - a pani kazała odesłać - ja mam na paragonie 90 produktów więc nie dopytywałam

90? jestes pewna ze nie 9?

emotka emotka

nie smiej się nie wyobrazam sobie kupna 90 produktów Winiar chyba ze potem wzięłabym kocioł narobiła winiarowej zupy i rozdawała na ulicy bezdomnej

90% kupionych zupek już trafiło do osób które najbardziej tego potrzebują emotka
lepiej dać dziecku suchy chleb z zupka niż dać sam suchy chleb - nie rozumiem Was - nakupicie na konkursy i wolicie wyrzucić niż pomóc komuś kto tego potrzebuje emotka

ja nie wyrzucam bo nie kupuję

jak nie kupujesz to sie nie buntuj że nie wygrywasz emotka emotka emotka
trochę to dla mnie dziwne że ktoś nie gotuje emotka ale ok na mc donaldzie też można żyć Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055888 Napisano: 26.01.2010 12:43:33 w Winiary
Agnes napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

surfer napisał(a):

Zgodnie z regulaminem można było wysłać tyle esów, ile paragonów... Czyli 90 produktów na paragonie = 1 sms.

90 produktów = 30 smsów

tak dokładnie emotka dzwoniłam wcześniej i pytałam o to

a tak z ciekawosci to jakie produkty kupiłas?

gorące kubki emotka no i w tym 10 sosów - dla siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055885 Napisano: 26.01.2010 12:42:47 w Winiary
Agnes napisał(a):

kingaa napisał(a):

Agnes napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

amif napisał(a):

pocztą - a pani kazała odesłać - ja mam na paragonie 90 produktów więc nie dopytywałam

90? jestes pewna ze nie 9?

emotka emotka

nie smiej się nie wyobrazam sobie kupna 90 produktów Winiar chyba ze potem wzięłabym kocioł narobiła winiarowej zupy i rozdawała na ulicy bezdomnej

90% kupionych zupek już trafiło do osób które najbardziej tego potrzebują emotka
lepiej dać dziecku suchy chleb z zupka niż dać sam suchy chleb - nie rozumiem Was - nakupicie na konkursy i wolicie wyrzucić niż pomóc komuś kto tego potrzebuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055872 Napisano: 26.01.2010 12:40:41 w Winiary
sasanka24 napisał(a):

surfer napisał(a):

Zgodnie z regulaminem można było wysłać tyle esów, ile paragonów... Czyli 90 produktów na paragonie = 1 sms.

90 produktów = 30 smsów

tak dokładnie emotka dzwoniłam wcześniej i pytałam o to Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055770 Napisano: 26.01.2010 12:08:36 w Winiary
amif napisał(a):

pocztą - a pani kazała odesłać - ja mam na paragonie 90 produktów więc nie dopytywałam Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055765 Napisano: 26.01.2010 12:07:34 w Winiary
yuliya25 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

acherek napisał(a):

niuniu napisał(a):

GRATY dla emanueli24 emotka emotka emotka emotka PS> co wpadło? emotka

Emanueli24 wpadł telewizor tym razem to toalety emotka

Gratki emanuela24 emotka emotka emotka

Super emotka emotka emotka wczoraj chyba komuś prowizję obiecałaś od wygranej emotka

hihi ale od 50 tysi a nie od TV

esków poszło hm... pozostawię to dla siebie - ale do hurtowników to mi dużo, dużo, dużo brakuje - chociaż dla niektórych 50 to już hurtownik emotka
a dodam że paragony mam na każdy sms emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055704 Napisano: 26.01.2010 11:53:17 w Winiary
acherek napisał(a):

niuniu napisał(a):

GRATY dla emanueli24 emotka emotka emotka emotka PS> co wpadło? emotka

Emanueli24 wpadł telewizor tym razem to toalety emotka

no co Ty będzie pokój dla małego i TV dla niego - do toalety trzeba mniejszy wygrać

Dziękuje za gratulacje - skoro największy pechowiec w losowankach wygrał tv to i wy wszyscy powygrywacie emotka emotka emotka a Pani serio długo , długo tłumaczy - więc długo długo będzie obdzwaniała Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3055676 Napisano: 26.01.2010 11:45:59 w Winiary
visserarthur napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

lovcia88 a Pani dzwoni z zastrzeżonego czy nie? Oczywiście również do gratulacji przyłączam się jeszcze raz emotka emotka emotka

nie dzwoni z zastrzezonego

skoro nie dzwoni z zastrzezonego to z jakiego?

22 8587xxx
i wczoraj żadnych esków nie było
gorace kubki szczescie przyniosły emotka
Pani pewnie jeszcze z 2 dni bedzie obdzwaniać bo bardzo długo tłumaczy i tłumaczy jak małemu dziecku Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054843 Napisano: 26.01.2010 07:51:14 w Inne mniejsze markety
mariwanna napisał(a):

czy z groszka mikołajkowe lalki i klocki ktoś dostał?

kto czeka ten się dzisiaj najprawdopodobniej doczeka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054676 Napisano: 25.01.2010 11:48:05 w Winiary
maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a wogule to jaka agencja prowadzi ten konk ? emotka emotka

FireFly Creation M. Piotrowski i J. Piotrowska Sp.j. z siedziba w
Warszawie, ul. Choragwi Pancernej 43, 02-951 Warszawa, zarejestrowana pod numerem KRS:
0000162891 REGON: 015490774, NIP: 521 32 44 450FireFly Creation M. Piotrowski i J. Piotrowska Sp.j. z siedziba w
Warszawie, ul. Choragwi Pancernej 43, 02-951 Warszawa, zarejestrowana pod numerem KRS:
0000162891 REGON: 015490774, NIP: 521 32 44 450

prowadziła już jakis konkurs ta agencja bo nie koajrze

teraz pełno jakiś nowych małych emotka
też nie kojarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054664 Napisano: 25.01.2010 11:40:23 w Winiary
visserarthur napisał(a):

a tak w ogole to ktos dostal tego smsa z winiar emotka ?

no właśnie nie - chociaż nie liczę na żadnego emotka taki ze mnie pechowiec w losowankach emotka ot co
myślę ze wyniki będą najwcześniej jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054654 Napisano: 25.01.2010 11:30:18 w Winiary
maa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

maa napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

maa Ty tu bedziesz wytykać fałszowanie paragonów, a uważasz że granie bez paragonu jest OK emotka coraz częściej CIę widac w topie Paragony...

Tak nie widze w tym nic nieucziwego i otwarcie o tym mowie. Nie naruszam zadnego art. polskiego prawa. Zawieram z kims normalna umowe kupna-sprzedazy. Ktos oferuje mi paragon ja za niego place, tak samo jak za gruszki czy marchewke w sklepie. Fakt ze gram na kilka kont majac jeden paragon a nastepnie wygrywam wiecej nagrod niz mam paragonow nie uwazam za nieuczciwy. Ponadto jak dla mnie odkupowanie od kogos paragonu jest transakcja w ktorej obie strony korzystaja. Nie zmuszam takze nikogo do sprzedawania mi paragonu - ktos ma taka ochote to pisze do mnie na pw i zalatwiamy sprawe.

ale to łamanie regulaminu - więc nie wiem czy to takie moralne i etyczne (i mylisz się bo to podchodzi pod wyłudzenie nagrody - bo wygrałaś ja nie spełniając warunków regulaminu - kupując paragon wyłudzasz od organizatora nagrodę która Ci się nie należy !!! ) emotka ale każdy robi jak uważa i każdy ma swoja moralność i swoja etyke

no to Ty sie mylisz

Art.286 kodeksu karnego definiuje przestępstwo oszustwa, ktore polega na osiągnięciu korzyści majątkowej (pieniędzy, wartościowych przedmiotów itp) przez doprowadzenie innej osoby do
- niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem ( sprzedaż, darowizna, pożyczka
itp.) za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo
- przez wyzyskanie błędu lub
- przez wyzyskanie niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania.
Natomiast wyłudzenie jest przetępstwem polegjącym na żądaniu korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy. (art. 286 par.2 k.k.)

Twoje kolokwialne znaczenie slowa wyludzenie jak widac nie ma potwierdzenia w przepisach prawa.

Najprosciej rzecz ujmujac to tak jakbys powiedziala ze jak Twoj maz, mama, dziecko itd pojdzie do sklepu i kupi promocyjne produkty a nastepnie wygrasz ty i odeslesz swoje dane to wyludzilas nagrode bo paragon byl meza a nie twoj!

paragrafów na wyłudzenie jest troszeczkę więcej - więc wybacz ale nie błyszczysz wiedzą prawniczą emotka emotka emotka
poszperaj dobrze w paragrafach a znajdziesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054641 Napisano: 25.01.2010 11:18:41 w Winiary
maa napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

maa Ty tu bedziesz wytykać fałszowanie paragonów, a uważasz że granie bez paragonu jest OK emotka coraz częściej CIę widac w topie Paragony...

Tak nie widze w tym nic nieucziwego i otwarcie o tym mowie. Nie naruszam zadnego art. polskiego prawa. Zawieram z kims normalna umowe kupna-sprzedazy. Ktos oferuje mi paragon ja za niego place, tak samo jak za gruszki czy marchewke w sklepie. Fakt ze gram na kilka kont majac jeden paragon a nastepnie wygrywam wiecej nagrod niz mam paragonow nie uwazam za nieuczciwy. Ponadto jak dla mnie odkupowanie od kogos paragonu jest transakcja w ktorej obie strony korzystaja. Nie zmuszam takze nikogo do sprzedawania mi paragonu - ktos ma taka ochote to pisze do mnie na pw i zalatwiamy sprawe.

ale to łamanie regulaminu - więc nie wiem czy to takie moralne i etyczne (i mylisz się bo to podchodzi pod wyłudzenie nagrody - bo wygrałaś ja nie spełniając warunków regulaminu - kupując paragon wyłudzasz od organizatora nagrodę która Ci się nie należy !!! ) emotka ale każdy robi jak uważa i każdy ma swoja moralność i swoja etyke Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054627 Napisano: 25.01.2010 11:12:27 w Winiary
maa napisał(a):

kingaa napisał(a):

maa napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Ludzie troszkę jesteście śmieszni, albo naprawdę nie zdajecie sobie sprawy co się wokół was dzieje. Wy naprawdę wierzycie że ktoś kto wysyła 5000 zgłoszeń to naprawdę kupuje te produkty? Co za problem teraz załatwić paragony czy faktury. Pogrzebcie sobie troszkę, to nawet tutaj u nas na forum jest osóbka która je drukuje za drobne pieniądze, z jakiego byście sklepu nie chcieli, i jestem przekonana że nie ona jedna. Więc co jej szkodzi wysłać i 10000 zgłoszeń. niech te smsy kosztują i 5000 zł. Ja samych starterów na konkurs winiar sprzedałam grubo ponad 5000 szt , ludzie inwestują tam masakryczne pieniądze. Ja mam krótki staż na forum ale wiem że żeby wygrać trzeba zainwestować, ryzyko zawsze jest ale mimo wszystko zawsze się wychodzi do przodu nie w tym to w innym konkursie. Po prostu bardzo mnie dziwi jak ktoś robi wielkie oczy na tekst typ wysłałam 50 zgłoszeń, co to jest 50 zgłoszeń?!?!

rzeczywiscie na forum spotkalam juz osobe, ktora deklarowala ze moze mi wydrukowac dowolna ilosc paragonow z dowolnego sklepu. Nie skorzystalam jednak nigdy z jej oferty poniewaz zdaje sobie sprawe z tego ze takie dzialanie jest niezgodne z prawem. Wszystkim, ktorzy chcieliby sie skusic przypominam, że:

Fałszowanie to, w myśl art. 270 § 1 kodeksu karnego, wszelkie działania mające na celu podrobienie lub przerobienie dokumentu. Dokument natomiast to, zgodnie z art. 115 § 14 kk, każdy przedmiot lub inny zapisany nośnik informacji, z którym związane jest określone prawo, albo który ze względu na zawartą w nim treść stanowi dowód prawa, stosunku prawnego lub okoliczności mającej znaczenie prawne.

Osoba ktora dopuszcza sie czynu z powyzszego art. podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Zatem Kochaniutka to ze ktos nie uczestniczy w takiej procedurze nie oznacza ze nie zdaje sobie sprawy z tego co sie wokol niego dzieje.

Jako uczstnik loterii wierze ze organizatorzy posiadaja odpowiednia wiedze i Twoje odkrycia w postaci powyzszych przemyslen nie sa dla nich zbyt trudna sprawa do dedukcji. Zapewniam ze na pewno nie jestes jedyna osoba ktora to odrywa - bo jezeli naprawde tak myslisz to raczej Ty jestes smieszna.

skoro tak patrzysz na uczciwość innych, to czemu sama pytasz o paragon, bo sama go nie miałaś, wysyłając na dany konkurs smsa? To też jest nieuczciwe, biorąc udział w konkursie bez wcześniejszego zakupu odpowiednich produktów, które są wymienione w regulaminie i uprawniają do udziału w konkursie.

no chyba jest roznica w odkupieniu od kogos paragonu niz przerobieniu (podrobieniu) dowodu fikcyjnego zakupu.

i to i to nieuczciwe emotka w mojej ocenie - ale każdy tutaj ma swoja moralność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054621 Napisano: 25.01.2010 11:08:06 w Winiary
maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

maa napisał(a):

mieszenko napisał(a):

no ja gram w Tym konkursie nie dla sprzedania tylko dla Siebie ale widzę że i tak nie mam szans

w sumie dopiero jedna osoba ujawnila sie ktora wyslala 500 smow wiec nie jest tak zle. Zapewne czesc z nich siedzi cicho i sie nie przyzna niemniej jednak ja mimo wszystko uwazam ze dla ludzi ktorzy graja tylko w celach zarobkowych to nie jest jakis swietny konkurs.

a ja obstawiam ze przy dobrym pomyslunku jest jak najbardziej
emotka zeby nie bylo wcale nie szalalam tu z smsami zdecydowanie preferuje inne konki ale wiadome jest to ze wcale nie musieli az tak duzo zainwestowac , a bynajmiej jesli pomysleli to szybko sie zwroci tak jak juz wczesniej byla mowa np sprzedajac zupki, sosy itp
zreszta w kazdej loterii sa osoby ktore graja poswiecajac duzo kasy dlatego zawsze to byly konki gdzie szanse sa duzo mniejsze dla nas

teraz to juz jest taka konkurencja prawie w kazdym konkursie ze zawodowcy uderzaja w kazdy rodzaj konkursow wiec trzeba sie do tego przyzwyczaic a swojego szczescia poszukiwac wszedzie po trochu:)

jest konkurencja i każdy jest w czymś innym dobry- jedni tysiące w losowania inwestują, inni trochę mniej z takim samym rezultatem ( chodzi o wygrane) w czasówkach jeszcze inni w hasłach - i tego nikt z nas nie przeskoczy - nie ma osoby dobrej we wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3054474 Napisano: 25.01.2010 10:14:35 w Winiary
maa napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Wiecie co, wlazłam na edycję sprzed roku, i powiem Wam, że nagrody rok temu były lepsze, więcej warte. Samych aut było 6!

tak dokladnie .
wtedy wygrac cos bylo naprawde ciezko bo zawodowcy w kazdym etapie silnie dawali sie we znaki.
w tej edycji jest mniej nagrod a zarazem mniej wartosciowych wiec moze przecietnemu Kowalskiemu bedzie latwiej wygrac?

i to jest mentalność konkursomaniaka widzi autko i wali ile wlezie nie myśli o tym że jak je po pół roku sprzeda to 50 tysi za nie nie dostanie emotka
a co do tamtych nagród nie wydaje mi sie aby nagrody były gorsze wtedy aparaty teraz tv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0