Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#4129632 Napisano: 10.02.2011 06:18:11 w TESCO konkursy
Monika11 napisał(a):

janiek napisał(a):

I u mnie tysiak emotka co jest grane

ale jaja i u mnie emotka system im zaszwankował???

buahaha mam i ja emotka
pierwszego dnia rozdali wszystkie nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#4129601 Napisano: 10.02.2011 06:14:09 w TESCO konkursy
Monika11 napisał(a):

a 100 gdzie?? emotka

u mnie emotka
emotka żart taki Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3867943 Napisano: 15.11.2010 08:32:23 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

judyta74 napisał(a):

agamaty napisał(a):

judyta74 napisał(a):

toudikot napisał(a):

mahuska napisał(a):

Koleżanka dzwoniła do MediaS w sprawie Kucharka
Pani powiedziała że w tym tygodniu będą wyniki na stronie
Ale że jak?? telefonami czy nazwiskami z kosmosu pani już powiedziec nie chciała

wiesz ze oni maja dluga liste nazwisk emotka

w zakładce z wynikami konkursu pisz, ze z laureatami skontaktuja sie 14 po zakończeniu etapu a wyniki podadzą 20 więc mozliwe, ze juz liste nazwisk maja tym bardziej, ze na forum w zeszłym tygodniu ktoś pisał w wygranych o patelni tefal wiec byc moze to z tego emotka

Ten Tefal był z innego konka, na PW pytałam wygrywającej.

czyli jest nadzieja;)

nie no raczej nie informowali
ja myśle że może najpierw na stronie dają listę wygranych numerów a potem może powoli będą dzwonili

Wy się jeszcze nie nauczyliście ??
ja widzę MediaS i nie gram bo tylko problemy z nimi są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3826296 Napisano: 02.11.2010 06:01:44 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Gratulacje
napisz coś jeszcze - jak się zaczęło, czy Ci ludzie nie przeszkadzali itd

hmm...
najpierw oczywiście poszłam ostatecznie zorientować się co i jak.. później kierowniczka zabrała mnie na zaplecze, żeby wypełnić papierki i zapoznać z zasadami.

Później na znak dany przeze mnie - kiedy byłam gotowa - został włączony stoper.

Latałam jak kot z pęcherzem emotka i niestety zapomniałam o wielu rzeczach, ale może dlatego, że za bardzo miałam te moje punkty rozrzucone po sklepie emotka ale przemeblowali towar w ub tygodniu i mówi się trudno

nie spadało z wózka ?
swoja droga uważam że powinni dać więcej czasu przynajmniej 10 -15 minut
bo jak np ta staruszka biedna - gdyby miała 15 minut to by sobie więcej kupiła i spokojniej emotka
wg mnie trochę przesadzili - taki pęd i człowiek bierze co popadnie nawet jak czegoś nie potrzebuje a zapomina o czymś na czym mu zależało emotka gdyby dali 15 minut to chociaż by szło oddech złapać Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3826266 Napisano: 02.11.2010 05:52:26 w Inne mniejsze markety
Gratulacje
napisz coś jeszcze - jak się zaczęło, czy Ci ludzie nie przeszkadzali itd
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3818723 Napisano: 30.10.2010 01:58:22 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

Na moją skargę do TQG, że niedopuszczalne jest wysyłanie sms-ów do laureatów konkursu i do osób z listy rezerwowej ... Nigdy się z tym nie spotkałam i chciałabym, aby było normalnie itp. Otrzymałam w odpowiedzi taki e-mail:

Szanowna Pani ........,

Dziękuję za poniższe uwagi, obawiam się jednak, iż konkursy będą zmierzały właśnie do tego aby zmienić zasady weryfikacji zgłoszeń. My jako Agencja będziemy naszym klientom takie rozwiązania bardzo mocno polecać,

pozdrawiamy

I w końcu nie wiem, czy się zastosują do moich uwag czy nie. Odpowiedź bardzo wymijająca i dziwna.

dla mnie to powiedział Ci że chcą tak nadal robić i będą każdemu klientowi (sponsorowi nagród) proponować takie rozwiązanie - dla mnie dał Ci do zrozumienia że absolutnie Twoich uwag nie będzie brał pod wzgląd
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3800065 Napisano: 22.10.2010 01:59:17 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

turbek napisał(a):

facet napisał(a):

I co z tym Nescafe??? Macie jakiś sposób? Bo jak nie przyjmuje tych samych numerów z innych tel. to raczej się nie da wygrać emotka

ano, to co odwalili tym razem to jest jakis idiotyzm...jedyne co pozostaje to drukowanie sobie paragonow emotka

drukuj drukuj... emotka

idiotyzm?? może i faktycznie szkoda, że nie da się grać na jednym paragonie więcej, ale widać, ze agencje coś robią, żeby jak najbardziej ograniczyć wygrywanie hurtowe przez te same osoby.

Ale kto chce i ma pieniądze i tak znajdzie sposób emotka

to nie jest ograniczenie grania hurtowego ale eliminacja oszustów co raz kupią 100 razy grają
a kto ma kase to pogra hurtowo - kupi na 200 paragonów i gra i gra
ale oni cel swój osiągną i kawa będzie schodziła -przecież po to są organizowane te konkursy
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3799729 Napisano: 22.10.2010 12:07:30 w Paragony
posiadam paragony dove - propozycję na pw
tylko proszę nie proponować 30zł bo na ciasteczka dla dziecka jeszcze mam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3747855 Napisano: 02.10.2010 10:39:30 w Carrefour konkursy
anetakor napisał(a):

bony fajne, może wykorzystać gdzie chce
gratki dla mamy

dzięki - przekażę emotka

a właśnie nie wiem czy to bony czy co - w regulaminie nic na ten temat w gazetce też emotka tak trochę wygrała nie wiadomo co o wartości 1200zł Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3747828 Napisano: 02.10.2010 10:28:20 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

anetakor napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

agamaty napisał(a):

a z konkursu Cleanic w Carrefourze (do wygrania 6xSPA) to tylko jedna osoba się pochwaliła? Reszta SPA se poszła w świat?

chyba 2 osoby pisały
plus moja mama emotka sama sobie wygrała emotka

gdzie te SPA były?
ja mam jeszcze dwa do wykorzystania w tym roku w Zakopcu, może się spotkamy? emotka

no właśnie nie wiadomo gdzie - wartość 1200zł ani słowa gdzie to ma być emotka
w gazetce też nie było takiej informacji
myślę że pewnie dadzą bony travel
a moja mama nastawiona na max 100 km - powiedziała że dalej nie jedzie emotka

gratki dla mamy! jak ona to zrobiła? ja się tak przyłożyłam do tego hasła emotka

ja sama nie wiem jak ona to zrobiła emotka
ale moja mama to zdolna kobieta - zawsze sama sobie jakiś konkurs znajdzie i gra emotka (ja nie grałam o te SPA)
wyniki powalające emotka
jak mi cierpliwości brakuje w czasówkach to mamie podaje namiar (ten konkurs był akurat na hasło) emotka ta kobieta jest genialna Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3747819 Napisano: 02.10.2010 10:23:57 w Carrefour konkursy
anetakor napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

agamaty napisał(a):

a z konkursu Cleanic w Carrefourze (do wygrania 6xSPA) to tylko jedna osoba się pochwaliła? Reszta SPA se poszła w świat?

chyba 2 osoby pisały
plus moja mama emotka sama sobie wygrała emotka

gdzie te SPA były?
ja mam jeszcze dwa do wykorzystania w tym roku w Zakopcu, może się spotkamy? emotka

no właśnie nie wiadomo gdzie - wartość 1200zł ani słowa gdzie to ma być emotka
w gazetce też nie było takiej informacji
myślę że pewnie dadzą bony travel
a moja mama nastawiona na max 100 km - powiedziała że dalej nie jedzie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3747749 Napisano: 02.10.2010 10:02:18 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

chyba 2 osoby pisały
plus moja mama emotka sama sobie wygrała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738511 Napisano: 29.09.2010 02:18:59 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Ciekawi mnie czy lista zwycięzców zostanie opublikowana i kiedy

rozszyfruję Ci to czego się ziolko dowiedziała :

jak nikt się nie będzie dopytywał listy nie będzie
jak będą ludzie wydzwaniali - to zrobią listę

ja mogę Ci na poczekaniu jakąś zrobić - chcesz ??

dla mnie teraz to w poprzednim konkursie nie tylko mediaS był winny emotka
a lidla trzeba omijać z daleka bo mają robale w mące, same tajemnice i podejrzane konkursy

znowu robimy dochodzenie

życzymy podawania laureatów - imię, nazwisko, miejscowość

ja wole to olać - bo będzie jak poprzednio masa gapiów nikogo do działania
prosty sposób : nie brać udziału, nie robić tam zakupów, zlać ich Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738477 Napisano: 29.09.2010 02:13:54 w Inne mniejsze markety
mkrzysiek napisał(a):

Ciekawi mnie czy lista zwycięzców zostanie opublikowana i kiedy

rozszyfruję Ci to czego się ziolko dowiedziała :

jak nikt się nie będzie dopytywał listy nie będzie
jak będą ludzie wydzwaniali - to zrobią listę

ja mogę Ci na poczekaniu jakąś zrobić - chcesz ??

dla mnie teraz to w poprzednim konkursie nie tylko mediaS był winny emotka
a lidla trzeba omijać z daleka bo mają robale w mące, same tajemnice i podejrzane konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738447 Napisano: 29.09.2010 02:09:10 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

ja jestem pewna ze tam coś nie gra

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka

poważnie?? emotka

tak - w sumie mogłam najpierw fotke zrobić
są tak maleńkie że np moja mama by nie zauważyła - musisz rozchylić torebkę i się dobrze na brzegach przyjrzeć - nie wiem jak się nazywają - ale podobno zdarza się że są w mące - a jak były w tych 5 paczkach to i w pozostałych zapewne też są - bo te robaczki się rozprzestrzeniają
emotka

takie maleńkie, białe?? podobne do muszek?

podobne do muszek ale szare takie ple świństwo - a maleńkie jak łepki od szpilek Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738442 Napisano: 29.09.2010 02:07:15 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

informacja ile jest sklepów Lidl w Polsce jest.... TAJNA emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o ja nie mogę.... emotka emotka emotka

lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco emotka

a nie mówiłam
ja nie dzwoniłam tylko na infolinie i dobijałam się dalej - dzwoniłam do pani która sie ostatnim konkursem zajmowała ( sama nie wiedziała ile tych sklepów jest) i mnie przełączyła do jakiejś histeryczki co to słuchawką zaczęła rzucać i nerwowo mruczeć pod nosem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738427 Napisano: 29.09.2010 02:04:19 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

poważnie?? emotka

są tak maleńkie że np moja mama by nie zauważyła - musisz rozchylić torebkę i się dobrze na brzegach przyjrzeć - nie wiem jak się nazywają - ale podobno zdarza się że są w mące - a jak były w tych 5 paczkach to i w pozostałych zapewne też są - bo te robaczki się rozprzestrzeniają
emotka

emotka
dobrze, że nie kupiłam ostatnio emotka

ja nie dość że kupiłam to do szafy wsadziłam - robaczki zauważyłam następnego dnia
rozmawiałam o tym z mamą - na co ta rzekła że muszę teraz wyrzucić wszystkie kasze i makarony z tymi mąkami - bo to podobno przełazi i się mnoży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738407 Napisano: 29.09.2010 01:59:31 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

poważnie?? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738395 Napisano: 29.09.2010 01:56:06 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986chciałaś dzwonić do agencji czy do Lidla??

do lidla spytać się ile mają sklepów w polsce emotka

bo rozmawiałyśmy z jakieś 2 dni temu na temat tego że w lidlu nie udzielają informacji odnośnie tego ile jest sklepów
dobijałam i nawet jedna rozhisteryzowana baba słuchawką rzuciła - bo byłam zbyt dociekliwa emotka
ale informacji odnośnie ilości sklepów nie uzyskałam a wykonałam kilka połączeń - tam nikt nie wie ile mają sklepów emotka

to ciekawe które wrzucają do puli tych z których losują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738382 Napisano: 29.09.2010 01:52:44 w Inne mniejsze markety

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0