Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 622
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobne do muszek ale szare takie ple świństwo - a maleńkie jak łepki od szpilek Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie mówiłam
ja nie dzwoniłam tylko na infolinie i dobijałam się dalej - dzwoniłam do pani która sie ostatnim konkursem zajmowała ( sama nie wiedziała ile tych sklepów jest) i mnie przełączyła do jakiejś histeryczki co to słuchawką zaczęła rzucać i nerwowo mruczeć pod nosem Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie dość że kupiłam to do szafy wsadziłam - robaczki zauważyłam następnego dnia
rozmawiałam o tym z mamą - na co ta rzekła że muszę teraz wyrzucić wszystkie kasze i makarony z tymi mąkami - bo to podobno przełazi i się mnoży Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak - w sumie mogłam najpierw fotke zrobić
są tak maleńkie że np moja mama by nie zauważyła - musisz rozchylić torebkę i się dobrze na brzegach przyjrzeć - nie wiem jak się nazywają - ale podobno zdarza się że są w mące - a jak były w tych 5 paczkach to i w pozostałych zapewne też są - bo te robaczki się rozprzestrzeniają
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo rozmawiałyśmy z jakieś 2 dni temu na temat tego że w lidlu nie udzielają informacji odnośnie tego ile jest sklepów
dobijałam i nawet jedna rozhisteryzowana baba słuchawką rzuciła - bo byłam zbyt dociekliwa
ale informacji odnośnie ilości sklepów nie uzyskałam a wykonałam kilka połączeń - tam nikt nie wie ile mają sklepów
to ciekawe które wrzucają do puli tych z których losują Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem pewna ze tam coś nie gra
poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oluś ja nie wierze w przypadkowe osoby - w każdym konkursie biorą udział przypadkowe osoby ale jakoś zawsze spory % nagród trafia na forum - tu żaden ??
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko - nie chodzi o to aby wszystkie wygrane były na forum - ale wg mnie na 200 spokojnie już by sie z 40 osób pochwaliło - no dobra połowa by siedziała cicho - czyli 20
jak dla mnie to jakieś wyrównywanie manka czy coś w tym stylu Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tia a w lidlu nie wiedzą ile mają sklepów w Polsce
zadzwońcie i zapytajcie
Kalisto - nie mówiłam że to jakiś szwindel ??
ja wysłałam w sumie 2 kody i więcej nie zamierzam
mogę się założyć że w ostatni losowaniu dadzą 20 nagród dla zamknięcia nas Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczęłaś od chlewa
no i wcześniej też lśniłaś złośliwościami Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przestań z biegiem przez płotki - zadałam inne pytanie i je powtórzę dlaczego nie padło PRZEPRASZAM ?? zabrakło odwagi ?? bo jak na teraz widzę że odwagi brak na wyjaśnienie - dlatego wymyślasz biegi z płotkami fle to niesmaczne w zaistniałej sytuacji - osobę na wózku wysyłać na biegi - brzydze się takimi tekstami
ty mi wisisz i powiewasz - ale Krynia nie - trochę empatii bo sama nie wiesz co jutro przyniesie (powtarzam nie życzę Ci tego co Krynie spotkało) ale może w najmniej oczekiwanym momencie zacząć uczyć pokory
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to po innych złośliwościach - chociaż Ty to chyba najlepiej wiesz o co do Ciebie pije - reszta mi wisi - zwyczajnie nie toleruje jak ktoś kopie już leżącego - a sama wiesz że Ciebie też kiedyś broniłam - ale ... przeholowałaś i nawet nie przeprosiłaś odpowiedniej osoby - zabrakło odwagi ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tekst o profesji został napisany po kubłach
Tedzia zejdź na ziemie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tia ale nikt inny tylko tedzia zdeptała kogoś
i życzę jej aby się pokory nauczyła - nie życzę jej tego co Krynie spotkało - bo tego najgorszemu wrogowi się nie życzy - ale pokory powinna się nauczyć - a tego nie my ja nauczymy tylko samo życie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tak masz racje - nie karmi się troli
więc skończmy karmienie i zabierajmy się do konków Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uważaj bo skończysz jak ten Pan co ta wycieczkę zaproponował - chyba sie domyślasz gdzie wylądował
chociaż jak czytam niektóre posty to mam wrażenie że już gorzej wylądowałaś Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rana tak późno wstajesz niewyspana ??
ach tak czytałam o Twojej profesji Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie mówiłam
emio2 nie przejmuj sie złośliwościami - niektórym mózg żółć zalała z zazdrości
ciesz się swoja lodówką a zazdrośnikom wypnij 4 litery - bo mogą co najwyżej Cię cmoknąć Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znam jedną Panią z tego forum co to codziennie ma zły dzień - aż dziwne że nie zdążyła się jeszcze przyczepić ale spoko - pewnie nadrobi i napisze że lodówka za mała albo żre prądu jak wściekła
emio2 - gratulacje najbardziej cieszą wygrane które są potrzebne do domu Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 622
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd wiesz że nie znam Kryni osobiście ?? byś ją spotkała to słowa byś nie wydusiła taka to jesteś mądra ... na forum
dzień wcześniej (zanim Krynia napisała wprost o wózku) napomknęłam o tym nie pisząc wprost że chodzi o wózek ( przejrzyj posty - zanim cokolwiek powiesz i zanim kogokolwiek o coś oskarżysz ) - ale widocznie wiesz to co chcesz wiedzieć i jak przychodzi zmierzyć się z własną brutalnością najprościej udawać że się nie widzi, nie słyszy - bo to straszne kopać kogoś na wózku - więc najprościej się wykręcić a najlepiej powiedzieć to nie ja
i ja Ci nie każę się zmieniać - tacy jak Ty też maja prawo do życia
zresztą patrz stopka i nie chce prowadzić tej dyskusji bo zaczynasz sprowadzać mnie na swój poziom
Wyświetl w wątku >>