Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emanuela24

emanuela24

#3738447 Napisano: 29.09.2010 02:09:10 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

ja jestem pewna ze tam coś nie gra

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka

poważnie?? emotka

tak - w sumie mogłam najpierw fotke zrobić
są tak maleńkie że np moja mama by nie zauważyła - musisz rozchylić torebkę i się dobrze na brzegach przyjrzeć - nie wiem jak się nazywają - ale podobno zdarza się że są w mące - a jak były w tych 5 paczkach to i w pozostałych zapewne też są - bo te robaczki się rozprzestrzeniają
emotka

takie maleńkie, białe?? podobne do muszek?

podobne do muszek ale szare takie ple świństwo - a maleńkie jak łepki od szpilek Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738442 Napisano: 29.09.2010 02:07:15 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

informacja ile jest sklepów Lidl w Polsce jest.... TAJNA emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o ja nie mogę.... emotka emotka emotka

lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco emotka

a nie mówiłam
ja nie dzwoniłam tylko na infolinie i dobijałam się dalej - dzwoniłam do pani która sie ostatnim konkursem zajmowała ( sama nie wiedziała ile tych sklepów jest) i mnie przełączyła do jakiejś histeryczki co to słuchawką zaczęła rzucać i nerwowo mruczeć pod nosem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738427 Napisano: 29.09.2010 02:04:19 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

poważnie?? emotka

są tak maleńkie że np moja mama by nie zauważyła - musisz rozchylić torebkę i się dobrze na brzegach przyjrzeć - nie wiem jak się nazywają - ale podobno zdarza się że są w mące - a jak były w tych 5 paczkach to i w pozostałych zapewne też są - bo te robaczki się rozprzestrzeniają
emotka

emotka
dobrze, że nie kupiłam ostatnio emotka

ja nie dość że kupiłam to do szafy wsadziłam - robaczki zauważyłam następnego dnia
rozmawiałam o tym z mamą - na co ta rzekła że muszę teraz wyrzucić wszystkie kasze i makarony z tymi mąkami - bo to podobno przełazi i się mnoży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738407 Napisano: 29.09.2010 01:59:31 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

poważnie?? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738395 Napisano: 29.09.2010 01:56:06 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986chciałaś dzwonić do agencji czy do Lidla??

do lidla spytać się ile mają sklepów w polsce emotka

bo rozmawiałyśmy z jakieś 2 dni temu na temat tego że w lidlu nie udzielają informacji odnośnie tego ile jest sklepów
dobijałam i nawet jedna rozhisteryzowana baba słuchawką rzuciła - bo byłam zbyt dociekliwa emotka
ale informacji odnośnie ilości sklepów nie uzyskałam a wykonałam kilka połączeń - tam nikt nie wie ile mają sklepów emotka

to ciekawe które wrzucają do puli tych z których losują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738382 Napisano: 29.09.2010 01:52:44 w Inne mniejsze markety

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738278 Napisano: 29.09.2010 01:20:55 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

ciekawe ile tych przypadkowych osób pamiętało o zachowaniu paragonu i kodu .....
bo dajmy na to przypadkową osobą to może być moja mama czy teściowa i jestem na 100% pewna , że biorą udział w konkursie a paragon zostawiają w portfelu przy czym przy pierwszej lepszej okazji wyrzucają go do śmieci zapominając o konkursie

Oluś ja nie wierze w przypadkowe osoby - w każdym konkursie biorą udział przypadkowe osoby ale jakoś zawsze spory % nagród trafia na forum - tu żaden ??
Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738156 Napisano: 29.09.2010 12:54:30 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ziolko ale nie wydaje ci się dziwne że na 20o nagród które powinny być już przyznane, na forum nikt nic nie napisał? emotka

wydaje się, ale nic na to nie poradzę. Może ktos nie chce się przyznawać??

Podobno mają baardzo dużo zgłoszeń, że konkurs cieszy się wielkim powodzeniem... właśnie takich pojedynczych (chociaż wiadomo, że ludzie wysyłają masowo ze starterów). Babka powiedziała, że jak dzwoni to najczęściej ludzie nie chcą uwierzyć, że wygrali. Że rzadko kiedy znają regulamin. Może zwykli klienci skuszeni wizją zakupów za darmo? w końcu plakaty wiszą w sklepach na każdym kroku - już dawno nie widziałam tak oplakatowanego konkursu, jak ten.
Więc konkurencja zdecydowanie większa.

ziolko - nie chodzi o to aby wszystkie wygrane były na forum - ale wg mnie na 200 spokojnie już by sie z 40 osób pochwaliło - no dobra połowa by siedziała cicho - czyli 20

jak dla mnie to jakieś wyrównywanie manka czy coś w tym stylu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3738151 Napisano: 29.09.2010 12:52:28 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

emotka emotka emotka jeśli chodzi o konkurs LIDL emotka emotka emotka

dowiedziałam się, że z wczorajszego losowania wczoraj były wysyłane smsy do zwycięzców i zaczęli od razu informować telefonicznie, dziś też dzwonią.

Kto nie dostał smsa ani tel, ten nie wygrał - wiadomo.

Podobno najczęściej wygrywają osoby, które raczej nie biorą udziału w konkursach i spontanicznie postanowiły zagrać - nie wiem jak jest naprawdę, ale może coś w tym jest.

Agencja sama nie losuje kodów ani numerów, tylko dostaje listę z Lidla i informuje o wygranej.

To tyle.

Ja nie wygrałam, nie jestem nawet w rezerwie emotka ale wysłałam 1 koda emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

tia a w lidlu nie wiedzą ile mają sklepów w Polsce emotka
zadzwońcie i zapytajcie

Kalisto - nie mówiłam że to jakiś szwindel ??

ja wysłałam w sumie 2 kody i więcej nie zamierzam emotka
mogę się założyć że w ostatni losowaniu dadzą 20 nagród dla zamknięcia nas Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728782 Napisano: 27.09.2010 10:22:15 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

Toż Ci tłumaczę, że nie mam powodu do przeprosin. Miałabym, gdybym z premedytacją owe biegi zorganizowała, wiedząc, jaka jest sytuacja emotka I przypomnij sobie, że to nie ja zaczęłam przepychanki dotyczące inteligencji.

zaczęłaś od chlewa emotka
no i wcześniej też lśniłaś złośliwościami Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728725 Napisano: 27.09.2010 10:09:04 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

Już Ci pisałam, że nie jestem organizatorką biegu przez płotki, nie mogącą doczekać się słowa start! emotka

przestań z biegiem przez płotki - zadałam inne pytanie i je powtórzę dlaczego nie padło PRZEPRASZAM ?? zabrakło odwagi ?? bo jak na teraz widzę że odwagi brak na wyjaśnienie - dlatego wymyślasz biegi z płotkami fle to niesmaczne w zaistniałej sytuacji - osobę na wózku wysyłać na biegi - brzydze się takimi tekstami
ty mi wisisz i powiewasz - ale Krynia nie - trochę empatii bo sama nie wiesz co jutro przyniesie (powtarzam nie życzę Ci tego co Krynie spotkało) ale może w najmniej oczekiwanym momencie zacząć uczyć pokory

Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728675 Napisano: 27.09.2010 09:56:45 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

Haha, po kubłach??? To może okularki przetrzyj, co? emotka

to po innych złośliwościach - chociaż Ty to chyba najlepiej wiesz o co do Ciebie pije - reszta mi wisi - zwyczajnie nie toleruje jak ktoś kopie już leżącego - a sama wiesz że Ciebie też kiedyś broniłam - ale ... przeholowałaś i nawet nie przeprosiłaś odpowiedniej osoby - zabrakło odwagi ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728659 Napisano: 27.09.2010 09:52:22 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

emio2 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Tedzia wycisz się kochana, ziółka zaparz albo coś emotka

Emio wg mnie nie do końca masz rację z tym karniakiem że Aneta dostała tak za nic - jej posty chyba nie zostały wykasowane - przeczytaj i sama osądź

wiesz tu już nie chodzi o słowa...ale takie chamstwo jakie szerzy tu Tendence uważam że nie jest w porządku...co do słów użytych racja..ale hasła typu: pogrzeb sobie po kubłach w swojej wsi...świadczą naprawdę o jej inteligencji i poziomie relacji w społeczności...nie wiem jaki w tym cel....ale naprawdę nie rozumiem jak można czerpać satysfakcję z takiej zawistości....
porównując słowo...do jej postępowania...nie uważam że jedno to większe, a inne mniejsze zło...ktoś w końcu sprawia że połowa tego wątku jest zaśmiecona przepychankami i głupimi komentarzami

Przyznaj po prostu, że anetakor stała się twoim autorytetem, prezentując wyżej przedstawiony poziom wypowiedzi emotka
Aha, i uważasz, że komentarz Ach tak, czytałam o Twojej profesji jest w porządku, tylko tekst o kubłach jako odpowiedź jest be? Jeśli tak, to obiektywizmu gratuluję emotka
I kończę już tę fascynującą dyskusję, Auf Nichtwiedersehen! emotka

tekst o profesji został napisany po kubłach emotka
Tedzia zejdź na ziemie Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728654 Napisano: 27.09.2010 09:50:31 w Inne mniejsze markety
monia24 napisał(a):

emio2 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Tedzia wycisz się kochana, ziółka zaparz albo coś emotka

Emio wg mnie nie do końca masz rację z tym karniakiem że Aneta dostała tak za nic - jej posty chyba nie zostały wykasowane - przeczytaj i sama osądź

wiesz tu już nie chodzi o słowa...ale takie chamstwo jakie szerzy tu Tendence uważam że nie jest w porządku...co do słów użytych racja..ale hasła typu: pogrzeb sobie po kubłach w swojej wsi...świadczą naprawdę o jej inteligencji i poziomie relacji w społeczności...nie wiem jaki w tym cel....ale naprawdę nie rozumiem jak można czerpać satysfakcję z takiej zawistości....
porównując słowo...do jej postępowania...nie uważam że jedno to większe, a inne mniejsze zło...ktoś w końcu sprawia że połowa tego wątku jest zaśmiecona przepychankami i głupimi komentarzami

szczerze powiedziawszy ja też nie widzę celu, ale palcem mogę pokazać o wiele więcej osób które zachowują się o wiele gorzej,a do Tedzi można się przyzwyczaić.
Tedzia, zalałaś tą kawę???

tia ale nikt inny tylko tedzia zdeptała kogoś
i życzę jej aby się pokory nauczyła - nie życzę jej tego co Krynie spotkało - bo tego najgorszemu wrogowi się nie życzy - ale pokory powinna się nauczyć - a tego nie my ja nauczymy tylko samo życie Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728590 Napisano: 27.09.2010 09:37:54 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

tedance emotka emotka emotka emotka uspokój się kobieto bo po łbie dam

dziewczyny wyluzujcie, przeczytałam poranne posty i masakra jakaś, nie zniżajcie się do takich poziomów, chcecie sobie dowalac to róbcie to ale zachowajcie chociaż troche kultury, bo po tych tekstach porannych to szczęke nie jedna osoba z podłogi musiała zbierać, tak opadła emotka

emio2 wielkie gratki emotka

ale właśnie takie sytuacje utwierdzają mnie w przekonaniu, że wygranymi najlepiej cieszyć się po cichu emotka

oj tak masz racje - nie karmi się troli
emotka
więc skończmy karmienie i zabierajmy się do konków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728562 Napisano: 27.09.2010 09:32:46 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

tedance napisał(a):

no rzeczywiście, ależ mam powód do zazdrości emotka Dzięki za poprawę humoru z samego rana emotka emotka emotka

rana emotka tak późno wstajesz niewyspana ??

ach tak czytałam o Twojej profesji emotka

a ty nie rób takiego hałasu, jak grzebiesz nad ranem w kubłach w swojej wsi, bo ludzi pobudzisz i nie będziesz miała chętnych na wycieczkę do Gdańska emotka emotka emotka

uważaj bo skończysz jak ten Pan co ta wycieczkę zaproponował - chyba sie domyślasz gdzie wylądował
chociaż jak czytam niektóre posty to mam wrażenie że już gorzej wylądowałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728526 Napisano: 27.09.2010 09:23:58 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

no rzeczywiście, ależ mam powód do zazdrości emotka Dzięki za poprawę humoru z samego rana emotka emotka emotka

rana emotka tak późno wstajesz niewyspana ??

ach tak czytałam o Twojej profesji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728506 Napisano: 27.09.2010 09:19:51 w Inne mniejsze markety
tedance napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

marielu napisał(a):

oj nie stresuj się z powodu że ktoś ma zły dzień i szukał ofiary do bicia emotka

ciesz się bo masz z czego i ciesz się że inni tez potrafią sie cieszyć z twojej radości. emotka

znam jedną Panią z tego forum co to codziennie ma zły dzień - aż dziwne że nie zdążyła się jeszcze przyczepić emotka emotka ale spoko - pewnie nadrobi i napisze że lodówka za mała albo żre prądu jak wściekła

emio2 - gratulacje emotka najbardziej cieszą wygrane które są potrzebne do domu emotka

Masz rację - wolałabym nic nie wygrać niż lodówkę o wartości najniższej krajowej emotka

a nie mówiłam emotka emotka emotka
emio2 nie przejmuj sie złośliwościami - niektórym mózg żółć zalała z zazdrości emotka emotka emotka
ciesz się swoja lodówką a zazdrośnikom wypnij 4 litery - bo mogą co najwyżej Cię cmoknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3728486 Napisano: 27.09.2010 09:16:00 w Inne mniejsze markety
marielu napisał(a):

oj nie stresuj się z powodu że ktoś ma zły dzień i szukał ofiary do bicia emotka

ciesz się bo masz z czego i ciesz się że inni tez potrafią sie cieszyć z twojej radości. emotka

znam jedną Panią z tego forum co to codziennie ma zły dzień - aż dziwne że nie zdążyła się jeszcze przyczepić emotka emotka ale spoko - pewnie nadrobi i napisze że lodówka za mała albo żre prądu jak wściekła

emio2 - gratulacje emotka najbardziej cieszą wygrane które są potrzebne do domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emanuela24

#3699576 Napisano: 14.09.2010 02:39:23 w TESCO konkursy
tedance napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Tedzia - nie odwracaj kota ogonem - wszyscy tu wiedzą - że każdemu próbujesz popsuć humor z wygranej , że wiecznie zazdrościsz i wiecznie się czepiasz - nie nasza wina że w życiu realnym Ci się nie układa z tym problemem musisz sobie poradzić sama emotka
a jak masz swoje idiotyzmy wygłaszać to lepiej siedzi cicho
szkoda że taka mądra nie byłaś w ostatniej rozmowie z Krynią emotka i tego to Ci nie zapomnę - kopanie osoby na wózku nie jest O.K. i świadczy tylko o Tobie - nawet przeprosić jej nie potrafiłaś, widać że nawet z tej lekcji niczego nie wyniosłaś - ale nie obawiaj się ja Krynią nie jestem i nie odejdę z forum przez kogoś takiego jak Ty emotka emotka emotka emotka

A Ty jak masz się chwalić graniem na pół wsi, to siedź podwójnie cicho, bo żal z politowaniem się miesza, jak człowiekowi kasa potrafi namieszać w głowie. Tak strasznie wierzysz w ten wózek kryni? Weź ją sobie do łóżka, skoro tak strasznie jej bronisz. Ja też nie mam zamiaru się zmieniać przez kogoś takiego jak Ty emotka

skąd wiesz że nie znam Kryni osobiście ?? byś ją spotkała to słowa byś nie wydusiła taka to jesteś mądra ... na forum
dzień wcześniej (zanim Krynia napisała wprost o wózku) napomknęłam o tym nie pisząc wprost że chodzi o wózek ( przejrzyj posty - zanim cokolwiek powiesz i zanim kogokolwiek o coś oskarżysz ) - ale widocznie wiesz to co chcesz wiedzieć i jak przychodzi zmierzyć się z własną brutalnością najprościej udawać że się nie widzi, nie słyszy - bo to straszne kopać kogoś na wózku - więc najprościej się wykręcić a najlepiej powiedzieć to nie ja
i ja Ci nie każę się zmieniać - tacy jak Ty też maja prawo do życia
zresztą patrz stopka i nie chce prowadzić tej dyskusji bo zaczynasz sprowadzać mnie na swój poziom emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0