Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emanuela24
Postów 636
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam wygrane na kupon, moja siostra również więc nie zgodzę się z tym że kuponów nie brali pod uwagę Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokumenty i dane, o których nowa powyżej, mogą zostać dostarczone drogą pocztową (list
polecony lub zwykły), pocztą kurierską.
Kopie paragonu będą akceptowalne tylko w przypadku notarialnego potwierdzenia zgodności
z oryginałem.
chyba jednak nie może być skan Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za informację czyli jednak czasami czytają regulaminy Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mąż i siostra ja wrzucałam w innym sklepie i jadę na 16:30 i dlatego pytam jak było u innych bo ciekawi mnie czy taki sam cyrk odstawią jak tutaj Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo w STG z 12 najlepszych prac losowali - wybrali dziecko ze sklepu i przeprowadzili losowanie
więc jestem ciekawa jak w innych sklepach bo to co zrobili u nas to z całą pewnością niezgodne z regulaminem
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja teraz nie mam jak bo u mnie wiertarki hałasują Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie firmy zawsze świrują pawiana, nie widzą problemu i wmawiają ze to pierwszy telefon - zadzwoń ziolko dzwoniła o ile chcesz się założyć że Ci powiedzą że pierwszy raz słyszą ?? Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę sie z Tobą założyć że tesco miało sygnały
a co robił Lidl jak sie dzwoniło i mówiło o aferze z mediasem ?? o to pierwsze zgłoszenie, no niemożliwe a wiem ze przed moim telefonem było wykonane przynajmniej 5
wzięli pod uwagę gdy ktoś im wprost powiedział że tv się tym interesuje - od razu Pani wiedziała o co chodzi - przypomniało się
ja jestem przekonana że w Lidl nie o PR chodziło - a nie będę pisała skąd i co wiem ale wiem Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszyscy oszukują ??
no sorry
a w konkursie clubcard 100% puli nagród poszła pod dywanik - nie pochwaliła się ani jedna osoba nie mówimy o tym że z 200 bonów 50 poszło bokiem a 150 zostało przydzielone tym którzy w konkursie brali udział tylko mówimy o tym że nikt nie wygrał z grających a lista zrobiona pod naciskiem konkursowiczy wyglądała tak jak wyglądała Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyste ?? a poprzednie konkursy organizowane dla tesco przez ta firmę ??
np https://www.e-kon...13-cat-1-pg-782.html
była masa konkursów tej firmy w których nikt z naszych nie wygrał
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu proszę wypowiedz Pani z TG
https://www.e-kon...pg-782.html#f4005059
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dlaczego nie miał innego wyjścia ?? gdybym ja wydala taka kasę na nagrody dla klientów a poszłyby bokiem to bym zawiadomiła prokuraturę że ktoś mnie oszukał - i byłaby darmowa reklama Lilda bo zapewne powstałby kolejny reportaż z tego jak Lidl dba o swoich klientów i jak oszustom odebrał autka z przekrętu
gdyby Lidl chciał to by załatwił to z korzyścią dla siebie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet w konku clubcard (nagroda to bon 500zł co godzinę o ile dobrze pamiętam) gdzie pojawiła się lista a na niej widniała Pani Aleksandra z Tarnowskich Gór ( bez nazwiska) - a nasza forumowa Pani Aleksandra z TG konkursowiczka napisała na forum że to nie ona wygrała
więc organizator na tyle sprytny że podaje na listach popularne miejscowości wśród konkursowiczów aby nie wzbudzać podejrzeń Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale warto zaznaczyć że autka trafiły do kogo trafiły a lidl robił wszystko aby sprawę zamieść pod dywan
myślicie że Tesco to sprawdzi ? nie łudziłabym się Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nadal nie Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.interm...a,specjalna,170.html
z informacją dzwonili dzisiaj
Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też grałam w zeszłym roku ale pamiętam że trafiłam z gorszym czasem (coś mi świta) i szkoda że nie zapisałam jakim dokładnie ;/ Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie o odpowiedz pytamy - ta znamy wszyscy
zastanawiamy się czy sklepami leciały pytania i czy konkurujemy z sobą Wyświetl w wątku >>
emanuela24
Postów 636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam pojęcia jak to rozegrali dlatego pytam bo ciekawa jestem jak konkurencja - bo w STG trochę mam tej którą znam a chciałabym wiedzieć czy jakiejś jeszcze nie znam Wyświetl w wątku >>