Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika chochliczka

chochliczka

#6062836 Napisano: 28.08.2015 15:25:32 w Proszę przeczytać ważne...
ewikewik napisał(a):

U mnie od paru dni wyświetla się komunikat w niektórych topach, że mam się zalogować, bo bez tego nie mam dostępu. A jestem zalogowana a strona jest pusta. Myślałam, że coś robicie od strony informatycznej...
A wcześniej linki nie działały.

do niektórych topow masz zablokowany dostęp bo nie dodałaś konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6062821 Napisano: 28.08.2015 15:11:23 w Proszę przeczytać ważne...
pionas napisał(a):

chochliczka napisał(a):

cos dzieje sie z forum, problem z polskimi znakami i ogolnie cos slabo dzis dziala, macie tak samo?

z polskimi literami? u mnie wszystko chyba jest w porządku...
słabo tzn?

już jest ok, przedtem wszędzie zamiast polskich liter wyskakiwały jakieś znaczki, cała góra nad forum była z jakimiś błedami - coś tam językiem html chyba napisane ale póki co wróciło do normy. Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6062815 Napisano: 28.08.2015 15:02:15 w Proszę przeczytać ważne...
cos dzieje sie z forum, problem z polskimi znakami i ogolnie cos slabo dzis dziala, macie tak samo? Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6062494 Napisano: 27.08.2015 23:24:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
magnus napisał(a):

pchela napisał(a):

jackk76 napisał(a):

To smutne, że tych, którzy nie dodają regularnie konkursów do bazy nazywacie pasożytami.
A czy Wy, którzy te konkursy dodajecie nie KORZYSTACIE z informacji od innych, np że właśnie informują z danego konkursu, czy że ktoś pochwali się wygraną itp

Dokładnie, Ci którzy dodają konkursy, też w jakiś sposób korzystają z postów, osób które nie dodają konkursów.

Jakiś teatr tu powstał emotka
A wyobrażcie sobie, że  (na tym forum  98 % to ludzie, którzy sie uczą, pracują, mają małe dzieci, opiekują sie chorymi, często sami sa chorzy, maja inne problemy ograniczające ich czas) przez kilka misiecy ( nie pisze juz o latach bo takie przypadki też są) nie dodają NIC i przez 3 m-ce NIKT nie dodaje ŻADNEGO konkursu
i co wtedy ? wszyscy ucinają  sobie pogaduszki i siedzą w wc (nie mając oczywiście czasu). Zobowiązać Aminów żeby wyszukiwali i dodawali konkursy?

Magnus pięknie ujęte emotka  Ale zaraz znów ktoś napisze, że ma tygodniowe dziecko, a później będzie licytacja kto ma trudniej i gorzej...  Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6062191 Napisano: 27.08.2015 15:43:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
jackk76 napisał(a):

To smutne, że tych, którzy nie dodają regularnie konkursów do bazy nazywacie pasożytami.
A czy Wy, którzy te konkursy dodajecie nie KORZYSTACIE z informacji od innych, np że właśnie informują z danego konkursu, czy że ktoś pochwali się wygraną itp

Wiesz nie porównuj tego, mi to lotto czy ktoś dostał nagrodęz tego  czy z tego czy tamtego konkursu. A jak mają mnie poinformowować to organizator zadzwoni. Wolalabym za to by niektórzy nie chowali konkursów pod poduszkę tylko nimi się dzielili. Już nie wspomnę o handlu paragonami i innymi kwiatkami... Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6062161 Napisano: 27.08.2015 14:56:00 w SZUKAM....
kamcia napisał(a):

ja dodalam wczoraj 4konkursy a nie mam zadnego, czyzby wszystkie byly powtorzone?

szukam w takim razie osob, ktore chca sprzedac paragon z loreal na bransoletke

na drugi raz proponuję zaniim wklepiesz nowy konkurs najpierw wkleic sam link do niego, regulamin albo główną stronę i sprawdzić czy przypadkiem nie ma go jużw bazie...

Szukam odpowiedzi na pytanie, czy w Zabce Lajkonika informują etapami ? Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6062158 Napisano: 27.08.2015 14:49:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

To może dać do końca miesiąca limit 1 konkursu, do końca września 2 konkursów, a od 1 października 3?

Skoro nagle baza pęka w szwach czyli da się. Wg mnie skoro już Adrian wprowadziłeś zmiany powinieneś się ich trzymać, nie daj się naciskom. Forum jest po to, żeby też od siebie coś dac,a niektórzy póki co całymi latami tylko pasożytowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6062131 Napisano: 27.08.2015 14:18:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ludzie bez opamiętania dodają te same konkursy. Błagam opamiętajcie się emotka

Ziółko ja wczoraj też miałam spotkanie z osą - zobaczyłam ją wieczorem na oknie jak je zamykałam i szlam spać.Dobrze że ją zauważyłam bo mogło być kiepsko. Chyba przyleciała bo zwabiły ją moje storczyki, ale otworzylam jej okno i kulturalnie odleciała  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6060897 Napisano: 25.08.2015 11:19:14 w Wkurza mnie...
Nie no mozesz chyba zaplacic przez payu ale z tego co kojarze to tam w okienku na allegro zaznaczasz jak chcesz placic, w sensie sa opcje z jakiego banku wybierasz swoj, pozniej stronka przekierowuje Cie na strone Twego banku.Z karta powinno byc tak samo.

Wkurza mnie, ze myszka  swiruje, a nie umiem korzystac z lapka bez niej ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6060152 Napisano: 23.08.2015 12:58:41 w Biedronka
taalvikki

Chyba lubisz duzo czasu spędac w sklepach skoro wolisz 30 razy isc po jedna rzecz emotka  Zazdroszcze, mnie na to praca, ani życie prywatne nie pozwala. A to, że mają otwierać dla mnie specjalnie kase- bez przesady nie jestem królowa Angielską. Skoro pani na kasie widzi, ze moje zakupy dłuzej potrwaja to logiczne ze powinna sama zadzwonic po kolezanki by otworzyly kasy obok. 
Zreszta powiem Wam, że w moich biedronkach pracownicy maja wszystko i wszyustkich gdzies, ostatnia sytuacja sprzed paru dni.Tlum ludzi, jedna kasa otwarta,  pani dzwoni po kolezanki raz,drugi trzeci...nikt nie przychodzi.Az w koncu ochroniarz zaczyna krzyczec na caly sklep zeby laskawie ktos ze sprzedawcow przyszedl i otworzyl kase kolejna. Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6060088 Napisano: 22.08.2015 23:17:23 w Biedronka
A ja nie rozumiem czemu się tlumaczycie gdy kupujecie cos na wiecej paragonow. W końcu jestescie klientem i macie prawo nawet każda rzecz nabijac na odzielnny paragon,a dla kasjerki to bez różnicy komu nalicza byle człowiek nie był chamski.Ja dziś zakupiłam kilka puszeczek, troche przyblokowałam kasę i tyle emotka  Nie wnikam czy ktoś czekał czy nie- takie moje prawo. Uważam, że bardziej chamskie jest pchanie się koszem na klienta przed sobą i wbijanie mu kosza w tyłek..a to kolejki nie pospieszy..Albo ostatnio laska miała cały wózek zakupów z tempem żółwim je pakowała, bo w jednej rączce damulka trzymała telefon - masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6058553 Napisano: 19.08.2015 14:49:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że już chyba z miesiac nie spadła ani kropla deszczu. A śmieszą mnie Wasze narzekania na męża, nie rozumiem kobiet, które wyzywają swoich mężów od idiotów..Przecież nikt go Wam nie wybierał, troche szacunku. No ale co tam ja sie nie znam zapewne powiecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6057786 Napisano: 17.08.2015 22:36:50 w Biedronka
Adasio napisał(a):

Nieśmiało dołączam. Witam!
Czyli w Leonie lepiej stawiać na odp. 2-3 sms-ową? 
Pierwsze poszło na 1.
Po ile go kupujecie, bo u mnie cena nad towarem 3,99 a na paragonie 4,99?

Jest jakaś szansa w garnierze na rezerwówkę?

Szykuję kaskę na nową loterię w biedronie, 10 aut i karty 1000pln.

E nieważne czy 2-3 smsowa i tak nagrody już rozdzielone są wśród ziomków emotka  A w ogóle witam na forum pierwszy post i od razu szereg pytań , nieładnie być podglądaczem a fee Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6055335 Napisano: 10.08.2015 22:12:48 w WC - rozmowy o wszystkim
burza1964 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wiem, że było wałkowane ze sto razy, ale pilnie potrzebuję by mnie ktoś oświecił w kwestii czy- jeśli Organizator płaci za mnie podatek do mojego US to czy w przyszłym roku ja w picie muszę to wykazać?

Nie, ponieważ jest to podatek ryczałtowy od nagród 10% i nie łączy się z dochodami opodatkowanymi na zasadach ogólnych.
Pozdrawiam

pięknie dziękuję za odpowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6055327 Napisano: 10.08.2015 22:01:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Wiem, że było wałkowane ze sto razy, ale pilnie potrzebuję by mnie ktoś oświecił w kwestii czy- jeśli Organizator płaci za mnie podatek do mojego US to czy w przyszłym roku ja w picie muszę to wykazać? Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6055044 Napisano: 10.08.2015 14:07:30 w SZUKAM....

chochliczka

#6055041 Napisano: 10.08.2015 14:05:33 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

chochliczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam pomocy z new balance nie przyjmuje mi dwoch kodow- pokazuje sie ze taki kupo nie istnieje...chcialam kupic 2 pary butow,zaplacic bonami plus dolozyc i co teraz jak dwa kupony niby nie istnieja?mial ktos podobna sytuacje?

Bo tych kodów się nie wpisuje podczas zamawiania. Wybierz formę płatności voucherem emotka  Potem na @ proszą o wysłanie kodów.

a jak wpisalam w dodatkowej info im te dane ze zdrapek?bedzie ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6055025 Napisano: 10.08.2015 13:42:12 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

szukam pomocy z new balance nie przyjmuje mi dwoch kodow- pokazuje sie ze taki kupo nie istnieje...chcialam kupic 2 pary butow,zaplacic bonami plus dolozyc i co teraz jak dwa kupony niby nie istnieja?mial ktos podobna sytuacje?

Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6055010 Napisano: 10.08.2015 13:26:42 w SZUKAM....
szukam pomocy z new balance nie przyjmuje mi dwoch kodow- pokazuje sie ze taki kupo nie istnieje...chcialam kupic 2 pary butow,zaplacic bonami plus dolozyc i co teraz jak dwa kupony niby nie istnieja?mial ktos podobna sytuacje? Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6054920 Napisano: 10.08.2015 11:10:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze mbank co raz cos zmienia ze stronka do logowania i dzis przez nich zablokowalam sobie dostep do konta a teraz siedze i juz h czekam na telefon od konsultanta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0