Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika chochliczka

chochliczka

#6326711 Napisano: 28.02.2017 12:56:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie bol oka.Piecze jak cholera,jest wysuszne i lzawi.Nie wiem czy to alergia czy zapalenie spojowki.Stosuje hydrobalance i biore flonidan i zero efektu.pomocy bo pracuje przy kompie ;( Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

chochliczka

#6326507 Napisano: 27.02.2017 20:09:25 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jestem już taka duża.Jednak jak miałam piętnaście lat, to życie było prostsze,wrr.

Jak ja to dobrze rozumiem. emotka emotka Ostatnio z uporem maniaka na każdym prawie portalu powtarzam (bez, lub - z ogródkami emotka ) uparcie to samo zdanie: "Królestwo za wehikuł czasu"! emotka

mam tak  samo jak Ty emotka emotka

Wkurw** mnie pseudokatolicy, którzy nie mają nic wspólnego z Bogiem, religią czy pokorą.. Zasłaniają się wiarą i biblią, a nigdy nie czytali ani rodziału. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

chochliczka

#6326088 Napisano: 26.02.2017 12:10:35 w Wkurza mnie...
Mnie wkurxa,a moxe bardziej boli,ze ludzie wola miec niz byc.Wszedzie lans,reklamy jak byc super modna,piekna i seksowna.Wydaje mi sie,ze w teledyskach dzis bardziej chodzi  by pokazac golizny jak najwiecej a nie muzyke..Ludzie lapia doly bo ktod im nie zlpzyl zyczen na fb...Paranoja.Dlatego nie uzywam fb ani innych instagramow.Lubie czasem pojsc nad rzeke i posluchac spiewu ptakow-i nie transmituje yego do sieci.
po prostu jestem nie z tego swiata emotka Wyświetl w wątku >>

chochliczka

#6325726 Napisano: 24.02.2017 20:27:40 w SZUKAM....
szukam osoby pani Alicji Szudarek,jest ktos taki na forum?ciagle na mojego maila przychodza rozne rzeczy wlasnie na takie dane a ja nie wiem o co chodzi.. Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6324478 Napisano: 21.02.2017 22:37:10 w Żegnamy zmarłych
pioge7 napisał(a):

Siostra w 5. miesiącu ciąży straciła dziecko... emotka dziś w szpitalu musiała je urodzić.... 
Za nienarodoznego Aniołka  emotka emotka emotka emotka

„Nie rozumiem… Panie, kto zrozumie Ciebie…

Wszak zamknąłeś swoje Serce 

W piersiach rodziców dziecka

I nauczyłaś ich kochać…Nie dziw się, że teraz płaczą, 

Bo nie przeczuwali 

Że tak szybko wróci do Ciebie,

A oni zostaną sami…Proszę, daj im nadzieję,

Która jak balsam 

Zagoi duchowe rany 

Ipozwoli dalej żyć…Jeśli nauczyłeś kochać bliskich 

To daj również siłę,

Aby się z nimi rozstać 

I zaufać, że dobrze im u Ciebie…”

Bardzo mi przykro emotka  dużo sił dla siostry i całej rodziny.  Wyświetl w wątku >>
[*] 1 pioge7

chochliczka

#6322704 Napisano: 16.02.2017 16:33:38 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,ze los ciagle zsyla mi problemy.Moja Babcia mimo moich prosb gdy bylam w pracy wyszla na ulice i sie przewrocila.Nie wiem czy chodnik byl posypany czy nie,malo istotne.Bylysmy u lekarza zrobil rtg rzekomo nic nie bylo.Po 2tyg i okropnych bolach poszlysmy do innego lekarza i okazalo sie,ze tamrrn lekarz dal na zdjecie nie tego odcinka co yrzeba..
Wynik?kompresyjne zlamanie kregoslupa plus cos tam jeszcxe emotka  jestem zalamana-Babci grozi wozek inwalidzki.Przestrzegajcie swoich Dziadkow by nie wychodzily gdy slisko... Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6321374 Napisano: 12.02.2017 22:47:51 w TESCO konkursy
29renata napisał(a):

chochliczka napisał(a):

czy ktoś może mnie upewnić, ćzy w WAalentynkowym wszystkie sklepy biorą udzial?

Konkurs organizowany jest we wszystkich sklepach sieci Tesco.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6321220 Napisano: 11.02.2017 22:15:43 w TESCO konkursy
czy ktoś może mnie upewnić, ćzy w WAalentynkowym wszystkie sklepy biorą udzial? Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6320959 Napisano: 10.02.2017 19:01:09 w SZUKAM....
szuakm odp na moje pytanie wolę się upewnić niż kupic i wywalić paragon w błoto: Czy w konkursie Tesco Walentynjowym oraz Nivea biorą udział te małe tesca?Niby w regulaminie pisze tylko by dokonać zakupu w Tesco, ale no nie chodzi o kwotę 5 zł więc wolę się upewnić. Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6320649 Napisano: 10.02.2017 09:00:05 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

czy mozliwe.ze po  plombowaniu zeba moze on bolec? ( juz dwa dni po wizycie)
wczesniej nie bolalo, poszlam kontrolnie do dentysty a teraz caly czas go czuje...
jeszcze wspomniany dentysta mial na koszulce napis " Trust me, I'm denstist"

wkurzam sie bo cenil sie za usluge emotka i boli

wg mnie troche dziwne,bo rozumiem zeby bolal przed jak dostaje sie tam powietrze itd, ale jak juz masz załataną dziurę hmm moze trzeba by zdjęcie zęba zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6320201 Napisano: 08.02.2017 20:14:15 w SZUKAM....
noisy0000 napisał(a):

Czy jest tu ktoś, kto OBCHODZI WALENTYNKI  emotka  Okazało się, że ja obchodzę więc - - - > szukam pomysłu na prezent dla chłopaka (30 lat).  emotka  zupełnie nie wiem co mu dać, nie robimy sobie Bóg wie jak drogich prezentów, chodzi o symboliczny gest. Myślałam o bokserkach (oczywiście takich ociekających miłością emotka  ) ale nigdzie nie mogę znaleźć. W Empiku same kubki czy serduszkowe poduszki a to niezbyt mi się widzi. Może ktoś ma "bogatsze" doświadczenia z tym (tak wiem, znienawidzonym przez niektórych) świętem i mógłby coś podpowiedzieć? 

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Ja obchodzę, uważam, że każda okazja by okazać naszęj połówce miłość jest dobra-nawet Walentynki emotka   Co do prezentu A co powiesz na fajnego pluszaka z serduszkiem? Albo można kupić zdrapki-  jest teraz właśnie edycja walentynkowa. Mój przedwczoraj dostał bez okazji taka pocztówkę ala Walentynkową  i dużego lizaka w kształcie serca - bardzo się ucieszył emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6320197 Napisano: 08.02.2017 20:07:28 w PODZIĘKOWANIA
Podziękowania dla:
bruce - za okazaną życzliwość emotka emotka emotka
Dla kadjas - dzięki Ala za wszystko emotka emotka emotka
oraz dla Annb -Aniu kłaniam się nisko emotka emotka emotka

pewnie też o wielu osobach zapomniałam ale dziękuję Wam wszystkim za to, że mozna liczyc na Wasze wsparcie, dobre słowo emotka Wyświetl w wątku >>

chochliczka

#6319877 Napisano: 07.02.2017 22:22:04 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze juz od tygodnia nir mam zastrzykow,a tylek boli...do tego stopnia,ze biegac nie moge.
Wkurza mnie brak kasy, brak wygranych i ogolnie do kitu ;(

emotka Przykro mi, że cierpisz... emotka Czemu nie masz? Brak recepty, brak w hurtowni/w aptece, czy zakończona kuracja? Stosuj okłady jakieś, na ulotce przy zastrzykach zakończonych powinno chyba coś być na ten temat, albo swojego lekarza zapytaj o to, co robić, żeby nie bolało... emotka Ostatni wers - mam to samo... emotka

Kuracja zakończona,noga jak bolala tak boli..Postanowilam, że będę biegać może jak mi porządnie spuchnie czy coś to  w końcu lekarz coś zacznie robić poza leczeniem na chybił trafił... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

chochliczka

#6319604 Napisano: 07.02.2017 12:03:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,ze juz od tygodnia nir mam zastrzykow,a tylek boli...do tego stopnia,ze biegac nie moge.
Wkurza mnie brak kasy, brak wygranych i ogolnie do kitu ;( Wyświetl w wątku >>

chochliczka

#6315711 Napisano: 30.01.2017 09:18:21 w Żegnamy zmarłych
Bardzo mi przykro.Badz dzielnaemotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

chochliczka

#6315519 Napisano: 29.01.2017 10:38:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie  bol w kostce,ktory
mam od 3 tyg,biore juz 10 zastrzyk i nic.
Za to dziekuje Wam dziewczyny za te rozmowe o slodyczach, zdalam sobievsprawe,ze to uzaleznienie i od jutra finito ani grama.Nie rozumialam wcxesniej,ze to jak alkoholikiem.Troche jsdlam troche nie-az w koncu rzucalam sie na czekolade.
Dziekuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

chochliczka

#6313323 Napisano: 22.01.2017 00:07:01 w SZUKAM....
Frama napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie- czy z dove znow zwracaja kase za produkt?Gdzies to chyba widzialam albo mi sie przysnilo a teraz nie moge znalezc ;/

Od 01.02  https://www.testujdove.pl

emotka dziekuje Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6313315 Napisano: 21.01.2017 23:34:18 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi na pytanie- czy z dove znow zwracaja kase za produkt?Gdzies to chyba widzialam albo mi sie przysnilo a teraz nie moge znalezc ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6312347 Napisano: 18.01.2017 23:16:37 w SZUKAM....
toka napisał(a):

szukam kogoś kto ma internet z Cyfrowego Polsatu.Marzę aby zrezygnować z usług orange i zastanawiam się czy warto wybrać Cyfrowy.Z góry dzięki za wszelkie uwagi  emotka

Ja mam internet mobilny od orange, place 30 zl za 10 mb,ale gdy wyczerpie i tak wszystko mi mega szybko smiga-bo mam lte wiec caly miesiaac czy limit wykorzystany czy nie wszystko super sie sciaga,ogladam non stop filmy przez neta,gram w gry i smiga wiec poelgam orange. Wyświetl w wątku >>
0 0

chochliczka

#6309765 Napisano: 11.01.2017 11:33:17 w Czy informują/ informowali?
Albedo spelbij swoje marzenia dalej milczy? Wyświetl w wątku >>
0 0