Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6700598 Napisano: 03.05.2020 00:34:24 w Zmieniłem(am) login
FBdorota16 zmienił(a) login na: dorota16 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6700555 Napisano: 02.05.2020 17:59:45 w Zmieniłem(am) login
wowela zmienił(a) login na: tutti Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6700553 Napisano: 02.05.2020 17:40:52 w Zmieniłem(am) login
FBmarika1 zmienił(a) login na: marika87 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6700327 Napisano: 01.05.2020 00:16:52 w Zmieniłem(am) login
FBkarina zmienił(a) login na: kara59975 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6700237 Napisano: 30.04.2020 14:55:07 w Zmieniłem(am) login
borowka-basia zmienił(a) login na: 00mania00 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6700216 Napisano: 30.04.2020 13:17:33 w Zmieniłem(am) login
FBkarolina29 zmienił(a) login na: karolina525 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6699939 Napisano: 29.04.2020 11:31:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
forrrum napisał(a):

pionas - pytanie (i propozycja) taka bardziej na luzie, zasnę spokojnie, jeśli tego nie wdrożysz emotka ale zapytam...

Kiedyś zrobiłeś taki myk z łapkami, że w jednym topie (Żegnamy zmarłych) zniknęła opcja głosowania na tak/nie i została tylko symboliczna świeczka.

A jakby tak w drugim topie zrobić podobną podmiankę? Zamiast obrazków łapek emotikonki?
Chodzi o top POPRAW SOBIE HUMOR. Nie zawsze i nie wszystkie żarty śmieszą tak samo wszystkich.
Gdyby zamiast

...pojawiały się?

na chwilę obecną nie planuję żadnych zmian ani dodatków Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6699834 Napisano: 28.04.2020 20:03:38 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

pionas napisał(a):

dobrze wiesz że nigdy nie było i nie będzie akceptacji na rozmowy o konkursach spoza bazy,
chcesz sobie pisać o konkursie to podziel się nim,
chcesz wziąć udział w konkursie dobrze weź ale potem nie chwal się
my też walczymy o sprawiedliwość

Inaczej pojmujemy znaczenie tego słowa. Odpowiem obrazkami, jeśli dotąd słowami nie dotarło.

Wyobraź sobie taką sytuację (praktycznie w każdym tygodniu mam tego typu obserwacje): znajduję konkurs, którego dotąd brak w bazie. Patrzę i widzę, że jest w nim już jakaś pula zgłoszeń. Co więcej, wśród biorących udział znajduję znajome nazwiska. Są to osoby na tyle dobrze znane, że ich nazwiska są pewnego rodzaju "marką", trudno pomylić z kimkolwiek. Zgłaszam konkurs do bazy. Podczas tego procesu system przyjmuje moje zgłoszenie bez sygnalizowania, że już to zrobił ktoś przede mną. Konkurs ukazuje się w bazie jako dodany przeze mnie - czyli weryfikacja nie wykazała tego, że ktoś poza mną go zgłaszał. No i mija czas przyjmowania zgłoszeń do konkursu, pojawiają się wyniki - co się dzieje? Z niewinną miną te same osoby, których zgłoszenia widziałem przed jego dodaniem do bazy wpisują się na forum czy to w MDW, czy to gdzie indziej. I jakoś NIKT nie chce zauważyć, że chwalą się wygranymi za zgłoszenie, którego dokonały ZANIM ja ten konkurs dodałem do bazy. No bo przecież piszą o czymś, co już w bazie jest. I ja to rozumiem, to jest normalne, nie łamie żadnego z punktów Regulaminu. Aż nagle trafia się taki kwiatek, jak ten, który oprotestowuję...

+1 punkt karny za pochwalenie się wygraną z dnia, w którym konkurs jeszcze nie był zgłoszony ani opublikowany w bazie - Warka.

Pochwaliły się wygraną z konkursu, który jest w bazie, nie jakimś "obcym". Termin wygrania nie ma tu nic do rzeczy.
Przecież to jest chore. Jakieś selektywne, wybiórcze działanie i patrzenie. emotka Tego nie potrafię zaakceptować. 

nie prowadzimy DG, ta strona to nie nasza praca na etacie także nie spędzamy tu 8h dziennie albo i więcej.
jeśli widzisz takie działanie to masz przycisk zgłoś, inni potrafią z tego korzystać... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6699740 Napisano: 28.04.2020 13:17:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

pionas napisał(a):

forrrum napisał(a):

forrrum napisał(a):

Ponawiam pytanie: jaki punkt Regulaminu został naruszony? Pisały o konkursie, który JEST W BAZIE. Wspomniały o nim nie PRZED jego opublikowaniem, tylko wtedy, gdy już był w bazie. Podaj podstawę regulaminową. Bo na razie to są wyłącznie powody pozaregulaminowe. emotka

pionas wywołuję do tablicy Szefa, skoro Adminka mnie olewa i nie raczy nawet odpowiedzieć. Może będziesz łaskaw wypowiedzieć się na ten poruszony wyżej temat?

P.S. nie podoba mi się także takie traktowanie użytkowników forum, że zadaje pytanie i czeka tygodniami, a pytana udaje, że nie widzi, nie słyszy i że może to jesienne liście zasypią i ulegnie przedawnieniu. emotka

przecież zdolnabestia napisała wszystko, jeśli chodzi o konkurs Warki to dyskusja była nawet przed jego zgłoszeniem do bazy i jest o tym zapis w bazie:

Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza bazy Serwisu jak również podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu.

dla nas temat zamknięty.

Adrian, pomyśl chwilę... No nie wierzę w to, co czytam... emotka
"winowajca" nie dyskutował o konkursie, którego brak w bazie! Porównaj okienka czasowe - najpierw konkurs w bazie, później dyskusja. Ten punkt regulaminu, na który się powołujesz, NIE ZOSTAŁ NARUSZONY. To trzeba być betonem, by się przy tym upierać emotka

Tu idzie o to, że ukaraliście gościa za to, że śmiał wziąć udział w konkursie, w czasie, kiedy w bazie o nim było cicho - ale to przecież nie jest żadną zbrodnią!
To, co odwaliliście w tym przypadku, to jest skrajna niesprawiedliwość. Walczę dla zasady, bo mnie to wkurza.
Czy udział w konkursie, którego ktoś nie zgłasza do bazy, tylko zataja, by zmniejszyć konkurencję, to jakaś przewina? emotka
W takim razie większość starych wyżeraczy (bo nie lubisz słowa VIP emotka ) popełnia ten grzech, co widziałem wielokrotnie emotka Ich nie ukarzesz, prawda?

cb dobrze wiesz że nigdy nie było i nie będzie akceptacji na rozmowy o konkursach spoza bazy, chcesz sobie pisać o konkursie to podziel się nim, chcesz wziąć udział w konkursie dobrze weź ale potem nie chwal się
my też walczymy o sprawiedliwość Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6699732 Napisano: 28.04.2020 12:52:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
forrrum napisał(a):

forrrum napisał(a):

Ponawiam pytanie: jaki punkt Regulaminu został naruszony? Pisały o konkursie, który JEST W BAZIE. Wspomniały o nim nie PRZED jego opublikowaniem, tylko wtedy, gdy już był w bazie. Podaj podstawę regulaminową. Bo na razie to są wyłącznie powody pozaregulaminowe. emotka

pionas wywołuję do tablicy Szefa, skoro Adminka mnie olewa i nie raczy nawet odpowiedzieć. Może będziesz łaskaw wypowiedzieć się na ten poruszony wyżej temat?

P.S. nie podoba mi się także takie traktowanie użytkowników forum, że zadaje pytanie i czeka tygodniami, a pytana udaje, że nie widzi, nie słyszy i że może to jesienne liście zasypią i ulegnie przedawnieniu. emotka

przecież zdolnabestia napisała wszystko, jeśli chodzi o konkurs Warki to dyskusja była nawet przed jego zgłoszeniem do bazy i jest o tym zapis w bazie:

Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza bazy Serwisu jak również podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu.

dla nas temat zamknięty. Wyświetl w wątku >>

pionas

#6699597 Napisano: 27.04.2020 22:27:07 w Zmieniłem(am) login
FBpaulina20 zmienił(a) login na: paulinag1991 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6697129 Napisano: 16.04.2020 13:38:34 w Zmieniłem(am) login
FBdominika11 zmienił(a) login na: nika1991 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6696960 Napisano: 15.04.2020 18:20:01 w Punkty karne
olunka dodała do bazy 10 konkursów w związku z czym ma 1 punkt karny mniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6696323 Napisano: 12.04.2020 19:23:16 w Zmieniłem(am) login
FBkonrad2 zmienił(a) login na: kelebumczyca Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6696300 Napisano: 12.04.2020 13:49:32 w Zmieniłem(am) login
FBew1 zmienił(a) login na: ewikon Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6695828 Napisano: 09.04.2020 08:04:37 w Zmieniłem(am) login
bejca11 zmienił(a) login na: bluszczowelove Wyświetl w wątku >>