Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6816810 Napisano: 24.10.2021 19:37:39 w Problemy z logowaniem
elsa001 napisał(a):

Mam problem z zalogowaniem się poprzez aplikację e-konkursy. Kiedy wchodzę w boczny pasek, na którym jest home, konkursy, forum, klikając na logowanie nic się nie dzieje. Również nie działa załóż konto, kontakt, kalendarz i dodaj konkurs. Pozostałe zakładki działają.

tak jak pisałem aplikacja nie jest skończona i jest jedynie możliwość przeglądania bazy konkursów i forum Wyświetl w wątku >>
1 jomajd86 0

pionas

#6816807 Napisano: 24.10.2021 19:28:19 w Problemy z logowaniem
aakuk konto kukuleczka istnieje -> https://www.e-kon...ytkownicy/kukuleczka
ivanotta caramela faktycznie nie było opcji logowania na telefonie - dodane
magdalena-chili2 wiadomości są wysyłane w formie html'a jeśli Twój program pocztowy go nie obsługuje to na dole jest normalny link
Ponieważ jest bardzo duży wysyp o maila może on trafić do spamu lub dojść z dużym opóźnieniem

aendrius2 jeśli będę w stanie zweryfikować Twoją tożsamość (podasz coś co tam było - może jakaś notatka lub mail to myślę że tak emotka )
Bonitta1 jw. ale przed chwilą na maila przypisanego do konta (wp) wysłałem linka do resetu hasła Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816735 Napisano: 24.10.2021 11:37:03 w Problemy z logowaniem
Peppa7 napisał(a):

Ja nie mogę dojść końca jaki miałam wcześniej e-mail emotka od wczoraj się z tym "bawię"- donia7  emotka

w celu uniknięcia takich sytuacji na stronie głównej był news w którym pisałem o aktualizacji maila.
Na mail przypisany do donia7 poszła wiadomość Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816729 Napisano: 24.10.2021 11:20:02 w Problemy z logowaniem
FBmalgorzata21 napisał(a):

a teraz: Oops! An Error OccurredThe server returned a "405 Method Not Allowed".
Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Jak dokonuję zmiany na plikach to muszą się przeładować.
Na dzisiaj skończyłem.
Wracam do rodziny także jeśli coś nie będzie teraz działało to pisz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816722 Napisano: 24.10.2021 11:00:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
banka-manka napisał(a):

Na nowej wersji strony przed chwilką nie można było się zalogować, nie było w ogóle panelu do tego. Musiałam przejść na starą wersje, zalogować się i z powrotem na nową.
Mówię o telefonie. 

Czy informacja, o której ktoś zamieścił post wróci? Trochę mało przejrzyste jest info ,6 godzin temu’, ‚15 minut temu’ itp. 

I jeszcze jedna sprawa. Wchodząc na stronę zaczynałam zawsze od zakładki OSTATNIO NA FORUM, było to dla mnie wygodne. Teraz tak się nie da ze starego linku. Czy ta opcja/zakładka zniknęła, czy ja nie potrafię sobie tego ustawić? 
Jeśli ktoś może mi pomóc, będę wdzięczna. 
Stary link: https://www.e-konkursy.info/forum/ostatnio

jaki był problem z logowaniem na nowej stronie? błąd nadal występuje? być może wgrywałem pliki
co do podstrony to właśnie ją dodałem

Jeśli brakuje jeszcze jakiś podstron to proszę o wiadomość, być może coś pominąłem, o czymś zapomniałem Wyświetl w wątku >>

pionas

#6816712 Napisano: 24.10.2021 01:37:00 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
dzidziapiernik napisał(a):

pionas Wrócę do bardzo starego wątku, jakim jest obsługa w przeglądarce w smartfonie. Chodzi mi o to, że jest mały ekran i trudno precyzyjnie trafić w wymagany punkt. Na przykład góra ekranu, lewy narożnik, te trzy poziome kreski, czyli wejście do menu. Bywa, że dopiero po kilku próbach udaje się trafić skutecznie. Mam wrażenie, że obszar reagujący na dotyk jest na styk dopasowany do obszaru tych kresek. Czy dałoby się to odrobinę powiększyć? Zarówno grafikę (kreski) jak i pole aktywujące otwarcie menu. Wiem, mam grube paluchy, ale pewnie nie tylko ja i to jest realny problem. emotka

obecna migracja nie miała na celu zmiany szaty graficznej a to co jest z tyłu, jak się wszystko ustabilizuje, dopiszę brakujące elementy i napiszę aplikację to wtedy pomyślę nad nową szatą graficzną, póki co musi być tak jak jest Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816704 Napisano: 23.10.2021 23:37:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

pionas w sekcji wiadomości BYŁ podział na odebrane i wysłane, teraz tego nie widzę. Tak ma być? 

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816700 Napisano: 23.10.2021 22:16:53 w Problemy z logowaniem
misiamarysia napisał(a):

Czy może mi ktoś podpowiedzieć, jak zmienić hasło? Musiałam właśnie resetować swoje (mowa oczywiście o e-konkursy), bo nie zadziałało i teraz chciałabym je zmienić z ciągu cyfr na jakieś bardziej przystępne, ale nie wiem jak. Będę wdzięczna za wskazówki.misiamarysia

https://www.e-kon.../misiamarysia/edytuj Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pionas

#6816697 Napisano: 23.10.2021 22:11:18 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pikawka napisał(a):

Ja msm wszystko po staremu, malo co dię zmieniło. Jest okemotka

wizualnie zmieniły się prywatne wiadomości, ale pod spodem wszystko jest inne, chyba nie zostało nic co było w starym skrypcie Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816692 Napisano: 23.10.2021 22:00:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
@anialistopad napisał(a):

Wyświetla mi się ,że mam wiadomość . A jak wchodzę to nic nie ma

dalej tak masz? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816688 Napisano: 23.10.2021 21:27:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
@ivanotta napisał(a):

a wiadomości pw? Cały czas mi wiszą jako nieodebrane emotka

powinno już działać ich odczytywanie Wyświetl w wątku >>
2 notta, andii 0

pionas

#6816685 Napisano: 23.10.2021 20:03:54 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
@dzidziapiernik napisał(a):

@pionas na stronie "dziś dodane" kiedyś wprowadziłeś na moją prośbę w pierwszym wierszu od góry licznik "dziś dodano xx konkursów". Teraz tego nie widzę. Nie będzie już? emotka

chyba nie będzie

Hm, wyłączyłeś możliwość dodawania obrazków do wpisów na forum? Ładuje, ładuje, ładuje i załadować nie może, kręci się to kółeczko i nic. A plik nie jest duży, print screen w fornacie bodajże png... 

zaraz zacznę analizę uploadu plików bo o tym całkowicie zapomniałem emotka

@pioge7 napisał(a):

@pionas napisał(a):

niestety wszystko jest wyłączone, aplikacja nie zrobiona, nie wiem kiedy będzie możliwość logowania się, póki co chcę zrobić wszystko na stronie...

ok, dzięki, w takim razie uzbrajam się w cierpliwość emotka a jest możliwość usunięcia tego napisu za każdym razem co jest na górze strony?

Nowe zasady dotyczące cookies

już powinno działać Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816671 Napisano: 23.10.2021 19:06:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
@pioge7 napisał(a):

chwała za to, że stara wersja została emotka @pionas : czy w aplikacji (nowej) można się zalogować? bo klikam w zaloguj i nic się nie dzieje... a nowych wiadomości z forum brak emotka

niestety wszystko jest wyłączone, aplikacja nie zrobiona, nie wiem kiedy będzie możliwość logowania się, póki co chcę zrobić wszystko na stronie...

O, dodanie małpy przed nickiem nie działa jako powiadomienie emotka

spisuję sobie braki emotka

Oddanie głosu na czyjś wpis przenosi na górę strony po przeładowaniu. Stary błąd, omawiany wcześniej w starej wersji. Powinno pozostawić użytkownika na wysokości wpisu, na który głosował.

już powinno działać emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6816659 Napisano: 23.10.2021 17:57:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
@radosna napisał(a):

Za każdym razem przy przechodzeniu na jakąś stronę pokazuję się informacja "nowe zasady dotyczące cookies". Mam nadzieję, że to zniknie emotka

kliknięcie w przycisk nie pomaga? która wersja strony? Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

pionas

#6816656 Napisano: 23.10.2021 17:54:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
@andii napisał(a):

WOW JEST ,,STARA'' STRONAemotka

nie kompletna, może brakować jakiś elementów ale udało mi się zrobić dla Was niespodziankę emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6816651 Napisano: 23.10.2021 09:19:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

pionas wiem, że rewolucja w systemie ante portas, ale chcę zasygnalizować, że nader często zdarza się temu systemowi obecnemu dublować wysyłane wiadomości. Tak tylko mówię, no wiesz, gwoli ścisłości, by nie było, że nikt nie zgłasza... emotka emotka Czasem w smartfonie, czasem ze stacjonarnego peceta (apki nie używam, tylko przeglądarka).

Nie ma blokady na wysyłanie, także jak klikniesz dodaj odpowiedź dwa razy to pójdą dwie wiadomości Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816638 Napisano: 23.10.2021 06:07:10 w Zmieniłem(am) login
cyberchudy zmienił(a) login na: holahola5 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816610 Napisano: 22.10.2021 19:22:23 w Zmieniłem(am) login
FBjus zmienił(a) login na: jaworwk87 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816496 Napisano: 22.10.2021 11:50:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

A można prosić, aby dało się teraz dokonać zmian w profilu (np. adres mail), związanych z tą planowaną przebudową, bez konieczności szybkiego dodawania konkursów "po łebkach"? 

ale nie trzeba dodawać konkursów żeby zmienić maila

Kurczę, to mi wyskakiwał jakiś dziwaczny komunikat. Spróbuję raz jeszcze.  emotka
Edit - ciągle przy próbie zmiany adresu mail na nowy pojawia mi się komunikat: "Aby dodać stopkę musisz dodać przynajmniej 3 konkursy". Niby wiem, że nie zmieniam stopki, ale wyświetlając po raz kolejny dane w profilu, nadal widzę tylko stary adres.  emotka

a to racja, musisz usunąć stopkę emotka napisz mi na pw maila to podmienię w bazie Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6816490 Napisano: 22.10.2021 11:43:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

A można prosić, aby dało się teraz dokonać zmian w profilu (np. adres mail), związanych z tą planowaną przebudową, bez konieczności szybkiego dodawania konkursów "po łebkach"? 

ale nie trzeba dodawać konkursów żeby zmienić maila Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0