Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6817627 Napisano: 28.10.2021 09:02:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
mczarna napisał(a):

Na chronie strona nie działa, jedynie link z facebooka z 23.10. Z automatu zmienia się link z e-konkursy.info na e-konkursy.info/en, wyskakuje błąd 404,z telefonu też nie wchodzi.
Teraz po kilku perturbacjach strona odpaliła się ale na Explorerze i wreszcie mogłam zmienić hasło i się zalogować.

dalej masz ten problem?

@gnieszk@ napisał(a):

faworek napisał(a):

Chciałabym korzystać z tradycyjnej wersji, która jest dla mnie o wiele czytelniejsza. Ciągle mam powiadomienia NEW na czerwono w wątku mimo, że je już odczytałam. Jak cytuję czyjąś odpowiedź i chcę odpisać w wątku to nie przechodzi mi dalej. Brakuje mi bardzo daty opublikowania konkursu, bo nie pamiętam do kiedy przeglądałam.

No właśnie - ciągle są widoczne czerwone powiadomienia New mimo, że ostatni wpis w wątku był przeczytany (wersja nowa) emotka

Niestety ta funkcja nie jest jeszcze wprowadzona stąd wszystko na czerwono emotka

kumulacja napisał(a):

Od kilku godzin w prywatnych wiadomościach w polu odbiorca mam puste pola.I w tekście wysyłanych wiadomości nie mogę zastosować pogrubienia.
Rano tego nie było. Pionas HELP emotka

powinno już być dobrze (wczoraj wieczorem nad tym siedziałem)

dzidziapiernik napisał(a):

emotka emotka Nosz q...rka wodna! Nawet podziękować człowiekowi normalnie nie można, bo coś znów nie bangla! emotka Mimo wpisania na forum w pole "forum_posts.username" właściwego nicka, podziękowanie nie zawiera tego nicka, nie pojawiło się także w profilu Użytkownika. emotka emotka

już powinno być dobrze, zapomniałem o tym emotka

doo napisał(a):

W Profilu użytkownika brakuje ikonki płci. Nie wiem jak się zwracać do użytkowników.

chodzi o starą szatę?

bruce napisał(a):

Nie wiem, czy macie podobnie, ale ja teraz w wątku "Szybkie konkursy na FB" widzę każdy link do każdego konkursu w całości, zajmujący kilka wersów.  emotka

Edit - każdorazowe wpisanie czegokolwiek na forum wywołuje u mnie na stronie komunikat o błędzie (chociaż wpis mimo tego się pojawia):

pewnie coś robiłem - dalej masz ten błąd? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6817373 Napisano: 26.10.2021 22:11:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kumulacja napisał(a):

Zaczęły szwankować kolory kropek przy konkursach w starej wersji e-konków.Zaznaczam na zielono, a potem znowu są czerwone.

Dalej występuje ten problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6817372 Napisano: 26.10.2021 22:09:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie jest to samo ale wydaje mi się że na starej stronie też nie było tej opcji na komputerach stacjonarnych tylko na telefonach ale to sprawdzę dopiero jutro... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6817348 Napisano: 26.10.2021 20:08:02 w Co można dostać gratis?
ksantypa
Kup komplet 4 nowych opon MICHELIN:
Zarejestruj się na stronie promo.michelin.pl.
Wskaż, w którym punkcie dokonałaś/eś transakcji.

Odbierz kartę przedpłaconą do wykorzystania na stacjach benzynowych posiadających terminal płatniczy akceptujący transakcje kartami MasterCard

Organizator przewidział 4 000 (cztery tysiące) nagród w postaci bezimiennej przedpłaconej karty typu Mastercard, będącej instrumentem dostępu do pieniądza elektronicznego, emitowanej przez Edenred Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie we współpracy z PrePay Technologies
Limited, o wartości:
  1. 100 zł (sto złotych) / 25 eur (dwadzieścia pięć euro) w przypadku zakupu i montażu Opon Michelin o rozmiarze od 15 cali do 17 cali;
  2. 200 zł (dwieście złotych) / 50 eur (pięćdziesiąt euro) w przypadku zakupu i montażu Opon Michelin o rozmiarze 18 cali i większych;

https://promo.michelin.pl/
https://promo.michelin.pl/p/regulations Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6817331 Napisano: 26.10.2021 18:57:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

Zarówno w samym profilu użytkownika, jak i na forum, BŁĘDNIE podaje ilość dodanych konkursów (zaniżona wartość). emotka Do tego brak jest podlinkowania tej liczby do listy konkursów dodanych przez użytkownika.
Tak, wiem, to nudne emotka ale przypomnę, że w starej wersji to było emotka

zliczane są ale z opóźnieniem, zmieniłem system, powinno być szybciej

bruce napisał(a):

A podczas przeglądania prywatnych wiadomości jest nadal podział na otrzymane i wysłane?

nie
bruce napisał(a):

Przy Nowoczesnej nadal pojawia się całostronicowy komunikat o "Polityce prywatności", nawet przy ciągłym zalogowaniu i nie wylogowywaniu się.

nie wiem co się z tym dzieje, ciągle walczę emotka

doo napisał(a):

Znowu Notatki - przy okazji dziękuję za poprawienie sortowania. Obecnie widok ilości notatek jest chyba ograniczony, widać jakieś 20. I już myślałam, że najstarsze notatki przepadły, gdy usunęłam jakieś pięć z tych widocznych i okazało się, że na ich miejsce wskoczyły te starsze. One gdzieś tam są ukryte, ale nie mam do konkretnej notatki dostępu w każdej chwili, tak jak to było wcześniej. Muszę coś usunąć, żeby dokopać się do najwcześniejszych. Przydałaby się jakaś numeracja stron, albo przewijanie w dół, ale tak, by stale mieć dostęp do każdej napisanej przez siebie notatki.

zwiększyłem limit notatek na stronie, docelowo (jak pozałatwiam resztę tematów) będzie stronnicowanie

bruce napisał(a):

Nadal brak powiadomień.

jakich powiadomień?

misiapysiamisia napisał(a):

Nie wiem czy innym się też tak wyświetla, ale kiedyś w powiadomieniach wyświetlał mi sie temat do którego miałam powiadomienia i po kliknięciu przewijało do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości. Obecnie powiadomień mam setki bo każdy post w każdym temacie to osobne powiadomienie i przeczytanie całego tematu nie odhacza przeczytanych postów. Można wrócić do starego trybu jakoś?

pracuję nad grupowaniem, aby było 1 powiadomienie z pierwszą wiadomością

Dodawanie komentarza z zaznaczeniem, że to wyniki konkursu skończyło się komunikatem błędu i wyniki nie zostały przepisane na forum. Ponadto próba dodania wyników wprost na forum zakończona niepowodzeniem. emotka https://www.e-kon...-wyniki?strona=3#odp (ostatnie dodane wyniki pochodzą sprzed weekendowej rewolucji, a potem cisza, jak na polu bitewnym po walce, tylko nieruchome ciała sztywnieją... emotka )

...a w tej niedoskonałej, pełnej błędów starej wersji strony takich jaj nie było emotka

ale starej nie ma i nie będzie emotka w sumie tej też może nie być emotka
błąd poprawiony

Nie rozumiem tej dysproporcji... Komu potrzebna jest WIĘKSZA CZCIONKA (i to o kilka punktów) w cytowanym fragmencie w korespondencji PW?! emotka
Tekst cytowany - wielkimi bukwami, odpowiedź/reakcja - malutkimi literkami. Bezsens jakiś. emotka Skórka współczesna.

nie rozumiem kto cytuje wiadomość w prywatnej wiadomości emotka

magdalena-chili napisał(a):

Czy w wersji nowoczesnej można prosić o dodanie do części "na skróty" tej części z ostatnimi wątkami na forum? Korzystam z przeglądarki na telefonie, ale w laptopie chyba to samo...

to jest tylko w małych rozdzielczościach ekranu

podsumowując dziwi mnie to że tylko jedna osoba poprosiła na priv o dane do wersji testowej, a wystarczyło wejść zobaczyć przetestować i napisać co się nie podoba albo co nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
2 ajaxa, cb656 0

pionas

#6817125 Napisano: 26.10.2021 07:53:21 w Problemy z logowaniem
asiam napisał(a):

@Pionas-dziękujemy za kawał dobrej roboty.Jestem mile zaskoczona,że udało się utrzymać starą szatę graficzną.Zauważyłam,że w prywatnych wiadomościach brak ramki do wyszukania użytkownika oraz nie wiem jak wejść w PW na wysłane.

nie ma zakładki wiadomości wysłane, została jedna lista, nie wiem czy będzie wyszukiwarka po nazwie użytkownika, ale dodam ją na swoją listę TODO Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6817076 Napisano: 25.10.2021 20:34:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas a ja mam pytanie, otóż wolę wersję tradycyjną od nowoczesnej. I jak przełączyłem wczoraj na wersję tradycyjną i wyłączyłem komputer i dziś włączyłem stronę, to znowu mam nowoczesną.. Jak włączyć tradycyjną na stałe?

o tym zapomniałem emotka  spróbuj za 5min czy działa Wyświetl w wątku >>

pionas

#6817065 Napisano: 25.10.2021 19:56:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
monia86rze napisał(a):

Trochę się pogubiłam. A aplikacja już nie działa ?

tak aplikacja ma jedynie możliwość przeglądania konkursów i fora bez możliwości zalogowania, gdy uporam się ze wszystkim na stronie dopiero rozpocznę prace nad aplikacją Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6817064 Napisano: 25.10.2021 19:55:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
dzidziapiernik
  • tak wiem że RSS nie działa, tak samo mapa strony, o reszcie nie wiem emotka
  • tak została jedna skrzynka i zrobiłem poprawkę że wyświetla odbiorcę nie nadawcę
  • tak pojawił się problem ze stopkami, chyba źle coś obliczyłem emotka wgrałem od nowa emotka
  • w nowym htmlu pojawiło się pole typu date i powinno wyświetlić kalendarz przeglądarkowy stąd taki format, dla starej wersji zrobiłem okienko z kalendarzem (tak jak było wcześniej)
  • patrząc na to że jest kilka zgłoszeń to komuś udało się dodać konkurs (nie wiem jaka szata)
  • favicon jest od wczoraj może coś u Ciebie w przeglądarce nie odświeżyło?
  • odnośnie tytułów zamiast linków to było jako TODO i już dodane
monia86rze po rozwinięciu menu masz opcję "Logowanie" i wtedy wyskakuje okienko z formularzem
Ocokaman - przejście na nowszą wersję silnika PHP 7.3 (migracja z 5.4) i bazy danych z typu MyISAM na InnoDB Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6817061 Napisano: 25.10.2021 19:55:07 w Problemy z logowaniem
sambolera napisał(a):

Za każdym razem muszę wpisywać email i hasło. Wcześniej mogłam logować się automatycznie. Uciążliwe to.

jest opcja zapamiętania i wtedy nie trzeba za każdym razem... Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816952 Napisano: 25.10.2021 12:48:12 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
anialistopad napisał(a):

Pionasa wersji somatic już nie będzie?

nie, ona była najbardziej problematyczna do ogarnięcia, tamten kod był stary, ich nowe paczki zmieniły się, może by się udało to jakoś powiązać ale bardzo dużo czasu zejdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816942 Napisano: 25.10.2021 11:46:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
banka-manka napisał(a):

Czy ktoś też ma problem z dodaniem konkursów do bazy?Dodaję i za każdym razem jest 500 wewnętrzny błąd serwera, nie zależnie od wybranej wersji strony.

sprawdź teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816940 Napisano: 25.10.2021 11:40:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Są już w starej wersji strony w formularzu tworzenia nowej wiadomości oraz odpowiedzi emotka

Jeśli dalej macie jakieś problemy proszę w wiadomości napisać ścieżkę (tj. jaka podstrona w jakiej sytuacji) i jaka szata graficzna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816876 Napisano: 25.10.2021 09:08:37 w Problemy z logowaniem
nanajka81 napisał(a):

bruce napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a ja wciąż mam mimo iż pracuję na starej szacie emotka ciągle mi się to u góry ukazuje jak klikam jakąkolwiek podstronę

U mnie się zmieniło. Wcześniej miałam identycznie, jak Ty. 

luknęłam na chrom i tego nie ma, na firefoxie wciąż jest.

na FF kliknęłaś zamknij? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816865 Napisano: 25.10.2021 08:44:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

pionas

#6816855 Napisano: 25.10.2021 07:27:44 w Problemy z logowaniem
nanajka81 napisał(a):

pionas napisał(a):

bruce napisał(a):

A ten całostronicowy komunikat z "Polityką Prywatności" i wyborem opcji: "Zgadzam się" i "Przypomnij później" oraz z "Polityką Cookies" będzie się tak pojawiał co kilka sekund, czy to chwilowe? 

To powinno być jednorazowe chyba że wylogowujesz się to wtedy znów pojawia się...

powinno a nie jest emotka też mi się ciągle ta polityka pojawia emotka przy każdym odświeżeniu strony albo w forum albo w konkursy...

przełączyłem się na starą szatę i sprawdźcie teraz Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6816835 Napisano: 24.10.2021 23:00:39 w Problemy z logowaniem
bruce napisał(a):

A ten całostronicowy komunikat z "Polityką Prywatności" i wyborem opcji: "Zgadzam się" i "Przypomnij później" oraz z "Polityką Cookies" będzie się tak pojawiał co kilka sekund, czy to chwilowe? 

To powinno być jednorazowe chyba że wylogowujesz się to wtedy znów pojawia się... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6816834 Napisano: 24.10.2021 22:58:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
apoccalipsa napisał(a):

możecie wejść w dzisiaj dodane konkursy, bo ja nie? ( zalogowana )wyskakuje Wewnętrzny błąd serwera.

Dalej masz problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816833 Napisano: 24.10.2021 22:57:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kumulacja napisał(a):

Kolorowe kropki, które mają podzielić konkursy na te, które mnie interesują i które mnie nie interesują.I chociaż w "moich konkursach" powinny być zaznaczone na zielono, to mam i czarne kropki, i żółte kropki.
Zmieniam żółte na zielone, a i tak potem są żółte. A czarne też tkwią przy konkursach w dziale "moje konkursy",
chociaż te konkursy powinny wypaść z listy. Kolorowe kropki w swych konkursach noszę ... poprawić to proszę emotka

Nic nie powinno wypaść, lista się zgadza ale jest błąd przy wyświetlaniu koloru kropki.
Jutro będę nad tym siedział, namierzyłem błąd ale potrzebuje kilku godzin na analizę i poprawkę.

doo napisał(a):

Notatki - prosiłabym o to, by najnowsze były u góry, a najstarsze na dole – tak jak w poprzedniej wersji, tj. chciałabym odwróconą chronologię do obecnej. Da się zrobić?

Jutro rano poprawie sortowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6816815 Napisano: 24.10.2021 20:46:08 w Problemy z logowaniem
aakuk napisał(a):

Pionas to co w takim razie jest powodem, że nie dostaję @ z resetem hasła? Probowalam na telefonie/ laptopie na starej i nowe wersji z 3 przeglądarek- nic

Zapchany serwer lub o2.pl/tlen.pl uznaje nasze maile za SPAM Wyświetl w wątku >>
0 0