Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7425
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Niestety ta funkcja nie jest jeszcze wprowadzona stąd wszystko na czerwono
powinno już być dobrze (wczoraj wieczorem nad tym siedziałem)
już powinno być dobrze, zapomniałem o tym
chodzi o starą szatę?
pewnie coś robiłem - dalej masz ten błąd? Wyświetl w wątku >>
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Kup komplet 4 nowych opon MICHELIN:
Zarejestruj się na stronie promo.michelin.pl.
Wskaż, w którym punkcie dokonałaś/eś transakcji.
Odbierz kartę przedpłaconą do wykorzystania na stacjach benzynowych posiadających terminal płatniczy akceptujący transakcje kartami MasterCard
Organizator przewidział 4 000 (cztery tysiące) nagród w postaci bezimiennej przedpłaconej karty typu Mastercard, będącej instrumentem dostępu do pieniądza elektronicznego, emitowanej przez Edenred Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie we współpracy z PrePay Technologies
Limited, o wartości:
https://promo.michelin.pl/
https://promo.michelin.pl/p/regulations Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
nie
nie wiem co się z tym dzieje, ciągle walczę
zwiększyłem limit notatek na stronie, docelowo (jak pozałatwiam resztę tematów) będzie stronnicowanie
jakich powiadomień?
pracuję nad grupowaniem, aby było 1 powiadomienie z pierwszą wiadomością
ale starej nie ma i nie będzie w sumie tej też może nie być
błąd poprawiony
nie rozumiem kto cytuje wiadomość w prywatnej wiadomości
to jest tylko w małych rozdzielczościach ekranu
podsumowując dziwi mnie to że tylko jedna osoba poprosiła na priv o dane do wersji testowej, a wystarczyło wejść zobaczyć przetestować i napisać co się nie podoba albo co nie działa Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
- tak wiem że RSS nie działa, tak samo mapa strony, o reszcie nie wiem
- tak została jedna skrzynka i zrobiłem poprawkę że wyświetla odbiorcę nie nadawcę
- tak pojawił się problem ze stopkami, chyba źle coś obliczyłem wgrałem od nowa
- w nowym htmlu pojawiło się pole typu date i powinno wyświetlić kalendarz przeglądarkowy stąd taki format, dla starej wersji zrobiłem okienko z kalendarzem (tak jak było wcześniej)
- patrząc na to że jest kilka zgłoszeń to komuś udało się dodać konkurs (nie wiem jaka szata)
- favicon jest od wczoraj może coś u Ciebie w przeglądarce nie odświeżyło?
- odnośnie tytułów zamiast linków to było jako TODO i już dodane
monia86rze po rozwinięciu menu masz opcję "Logowanie" i wtedy wyskakuje okienko z formularzemOcokaman - przejście na nowszą wersję silnika PHP 7.3 (migracja z 5.4) i bazy danych z typu MyISAM na InnoDB Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Jeśli dalej macie jakieś problemy proszę w wiadomości napisać ścieżkę (tj. jaka podstrona w jakiej sytuacji) i jaka szata graficzna Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Jutro będę nad tym siedział, namierzyłem błąd ale potrzebuje kilku godzin na analizę i poprawkę.
Jutro rano poprawie sortowanie Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60