Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pionas

pionas

#6820272 Napisano: 12.11.2021 06:59:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
dzidziapiernik napisał(a):

pionas napisał(a):

pionas czy konkursy oznaczone jako te, "w których brałem udział" (zielona kropka) już nie generują powiadomień o zamieszczeniu na forum wyników? emotka Pojawiły się wyniki, a ja nie mam powiadomienia. emotka

już nie

To w takim razie proszę konsekwentnie uaktualnić tę informację (klik), po co wprowadzać chaos informacyjny przez umieszczanie nieprawdziwych wskazówek.

"...wszyscy, którzy mieli konkurs oznaczony jako "Konkurs z moim udziałem" (zielona kropka) dostaną powiadomienie o odpowiedzi."

pisałem później o tym tutaj -> https://www.e-kon...?strona=222#p6819118 Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6820108 Napisano: 11.11.2021 06:49:21 w Co można dostać gratis?
Monika11
W dniach 10.11. - 17.11.2021 r. trwa promocja konsumencka „Somat Excellence 4w1 – 100 procent satysfakcji”.
  • Kup produkt promocyjny - Somat Excellence 4w1 Caps - w dowolnym sklepie sieci Biedronka.
  • Zachowaj paragon.
  • Zarejestruj się na stronie 100procentsatysfakcji.pl.
  • Otrzymaj zwrot za zakup.
UWAGA: Pula zwrotów wynosi maksymalnie 4 000 sztuk. Jeden uczestnik może dokonać wyłącznie jednego zgłoszenia tylko jednego dowolnie wybranego produktu promocyjnego i uzyskać jednen zwrot pieniędzy o wartości maksymalnej 30,00 zł brutto.
https://www.smola...cellence-w-Biedronce
https://www.100procentsatysfakcji.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6819977 Napisano: 10.11.2021 15:34:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 bruce są jakieś rekordy w bazie z błędami, ale nie mogę ich wyłapać dlatego zrobiłem coś takiego że jeśli jest jakiś błąd to Wyświetli się napis:Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD

No ja miałem 2 takie napisy ale je usunąłem ::

gdyby były ponownie to prosiłbym o prywatną wiadomość, chciałbym sprawdzić co to psuje Wyświetl w wątku >>
2 cb656, pioge7 0

pionas

#6819975 Napisano: 10.11.2021 15:23:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 bruce są jakieś rekordy w bazie z błędami, ale nie mogę ich wyłapać dlatego zrobiłem coś takiego że jeśli jest jakiś błąd to Wyświetli się napis:

Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6819668 Napisano: 09.11.2021 13:29:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

pionas widzę, że działasz... emotka kolejne co zauważyłem: nie ma w wiadomościach informacji o odczytaniu wiadomości przez osobę, do której się napisało wiadomość. Dałoby się to przywrócić?

+ jeszcze jedno
nie da się rozwinąć osób, które dały łapkę.
Widać kilka osób, reszty nie da się rozwinąć emotka

jakiś przykład?

co do informacji o przeczytaniu prywatnej wiadomości to przyznam szczerze że nie wiem, skorzystałem z gotowego systemu, który miał być taki super a widzę że ten który napisałem kiedyś był lepszy i nie wiem czy nie będę próbował do niego wrócić, ale to potrzebuję więcej czasu Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6819666 Napisano: 09.11.2021 13:27:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Ja mam ciągle to samo, po kliknięciu w Powiadomienia wybija mnie do Nowoczesnej i pokazuje błąd serwera. 

tak jak pisałem pracuję nad tym, a nie mam serwera testowego więc każda moja pomyłka jest widziane emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pionas

#6819656 Napisano: 09.11.2021 12:09:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Ogólnie łapki nie działają - pracuję nad nimi. Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, brucee 0

pionas

#6819604 Napisano: 09.11.2021 07:48:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

U mnie teraz konkursy wyświetlają się kategoriami świetnie. Dzięki, Pionas! emotka emotka

jedna poprawka zrobiła awarię, a człowiek po 11h pracy już nie myślał co robi emotka
dzisiaj sobie uświadomiłem co zepsułem emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, bethan 0

pionas

#6819550 Napisano: 08.11.2021 19:52:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kunlunija napisał(a):

Hej, mam taki problem, Że kiedy wchodzę w folder „konkursy w których nie biorę udziału” mam info, że jest tam Np 7 konkursow, ale kiedy go otwieram, widze tylko 2. Czy da się jakoś te dane ujednolicić?

Hej, faktycznie był błąd, zliczało wszystkie konkursy (nawet te oczekujące na akceptację) a po wejściu wyświetlało już tylko opublikowane.
Daj znać czy to to Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6819350 Napisano: 08.11.2021 08:36:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
mia napisał(a):

No i dlaczego nie mogę sobie ustawić przypomnienia w konkursach, jak dawniej? emotka U mnie to nie fanaberia, a konieczność...

Podbijam... Mam tam jakieś głupoty, zamiast dawnego kalendarza. emotka

dalej jest problem? która szata graficzna? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pionas

#6819118 Napisano: 05.11.2021 18:39:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

pionas czy konkursy oznaczone jako te, "w których brałem udział" (zielona kropka) już nie generują powiadomień o zamieszczeniu na forum wyników? emotka Pojawiły się wyniki, a ja nie mam powiadomienia. emotka

w sumie to nie wiem, w kodzie widzę że to jest, ale nie biorę udziału w konkursach także do zbadania temat, daj znać czy działa czy nie

pionas NIE PODOBA MI SIĘ emotka emotka że podczas dodawania konkursów, po kliknięciu w jakieś pole do zaznaczenia (na przykład kategoria nagrody, link do regulaminu czy tagi) strona przenosi mnie do góry (do początku), choć po przewinięciu w to samo miejsce okazuje się, że punkt wstawiania (migający kursor) JEST w tym polu, w które klikałem! emotka wrrr, to nie jest pierwszy raz!

na starej stronie nie było takiego problemu ponieważ tam tylko do opisu konkursu podpięte było okno z BBCODE, na dwóch wtyczka głupiała (nie mam pojęcia, ale widziałem że na oficjalnej stronie już ktoś zgłosił ten błąd ale jeszcze nie ma poprawki) w związku z czym zdjąłem BBCODE dla nagród

pionas wyrównałeś wielkość czcionek w obszarze cytowania, to konsekwentnie proszę z tej samej działki, tym razem w polu od lupki. PC stacjonarny, przeglądarka, skórka nowoczesna.

nic sobie nie przestawiłeś? odświeżałeś stronę z ctrl+r lub F5? patrzyłem w Edge, Firefox, Chrome, Brave, nawet IE (wersja 21H1? i znalazłem kilka błędów do poprawki) sprawdziłem i wszędzie ten sam rozmiar Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pionas

#6819115 Napisano: 05.11.2021 18:17:27 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
magdalena-chili napisał(a):

Przeglądarka w telefonie: 1. wyszukuję konkursy za pomocą lupki, wpisuję słowo, którego szukam. I otrzymuję listę konkursów,  ale aktualne przeplatają się z zakończonymi. Jakby nie było sortowania... 
2. Niektóre konkursy "wrzucam do schowka" (zaznaczam żółtą kropką), a np przy wyszukiwaniu jak w pkt 1 ww, konkursy pokazują mi się z innymi kolorami, ale nie żółtymi emotka

1. domyślne sortowanie było po ID, zmieniłem, ale nie wiem czy w dobrą stronę, daj znać czy jest okej emotka
2. wkradł się mały bug, ale już powinno być dobrze, zweryfikuj i daj znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6819114 Napisano: 05.11.2021 18:01:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Ale ja jestem wyluzowany, po prostu piszę że nie daję rady i żeby ktoś pewnego dnia nie zdziwił się jak strona zniknie...
Ogólnie chodzi o to że były 2 tygodnie (może nawet ciut więcej) na testowanie i zwrócenie uwagi, kilka rzeczy umknęło, kilka uznałem za problematyczne (wydajnościowo), inne za (z mojego punktu widzenia) zbędne, reszty nie będę opisywał bo bym musiał opisać swoje życie prywatne a to nie miejsce emotka Wyświetl w wątku >>
2 cb656, joan 0

pionas

#6819020 Napisano: 05.11.2021 11:07:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
sabanerro napisał(a):

Nadal są te irytujące znaczki czerwone przy nazwie kategorii na forum, mimo że wszystkie wątki w środku są odczytane ... emotka

wstępna wersja przygotowana, powinno być dobrze, sprawdź i daj znać emotka

już nie

prosiaczek napisał(a):

A też Wam w wyszukiwarce wyświetla od tyłu? Tzn najpierw zakończone konkursy? Wrrrrrrrrrrrrrrrr

domyślnie sortowane jest po ID

Nie podoba mi się, że ta nowa strona, taka niby sprytna, wykorzystuje zwykłą niechlujność piszącego i podstępnie podmienia bez pytania fragment tekstu na link internetowy (w TYM przypadku prowadzący donikąd). Bez sensu to jest. emotka Link internetowy powinien być tworzony jakoś bardziej inteligentnie, a nie tylko dlatego, że dwa słowa połączyła kropka bez spacji. emotka

wczoraj wgrałem stary skrypt od parsowania tekstu powinno być dobrze

Nie ma statystyk. emotka pionas gdzie znajdę stronę z ankietami przeprowadzanymi na ekonkach? emotka https://www.e-kon...oot_url%7D/faq/stats
BŁĄD 404 emotka

FAQ, Statystyki i Sitemapa dodane

koala33 napisał(a):

Wiem, że w gąszczu wszystkich wpisów mój wcześniejszy mógł umknąć, więc podbijam prośbę o przywrócenie widocznej daty dodania danego konkursu - i na liście konkursów, i w opisie konkretnego konkursu. Z góry dziękuję emotka

w nowym systemie nie ma daty publikacji, jest data dodania ale to data kiedy zgłoszenie zostało przyjęte więc nie wiem czy jej publikacja to dobre rozwiązanie

Po dodaniu oceny (łapka) w zakładce komentarza przy opisie konkursu, strona się przeładowuje i przenosi do zakładki z opisem. Nie wiem czemu nie zostaje w zakładce komentarze. emotka A może wchodzę tam po to, by zostawić także swój wpis, a łapka była tylko przy okazji? No ale nie, system uznał, że wie lepiej i daje mi kopniaka: "zrobiłeś swoje, to się wynoś, następni w kolejce czekają". Do bani. emotka

do bani to jest ciągłe Twoje narzekanie emotka to jest nieplanowany dodatek, ale zdejmę go bo nie mam czasu na jego dopieszczanie, ogólnie to jak widać nie ogarniam tematu, nie wyrabiam się stąd znów wraca myśl by zamknąć stronę

darog napisał(a):

To bez sensu, tyle opcji przy dodawaniu konkursu jako ZAKOŃCZONE? Co się dzieje? screen nie załaczony?

bez sensu emotka poprawione emotka

slavek napisał(a):

Co dalej z aplikacja mobilną?

na chwilę obecną aby przeglądanie bazy konkursów i forum, nie wiem kiedy do niej siądę, dopiero jak skończę poprawki na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6818583 Napisano: 03.11.2021 13:47:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
magdalena-chili napisał(a):

Przeglądarka w telefonie: 1. wyszukuję konkursy za pomocą lupki, wpisuję słowo, którego szukam. I otrzymuję listę konkursów,  ale aktualne przeplatają się z zakończonymi. Jakby nie było sortowania... 
2. Niektóre konkursy "wrzucam do schowka" (zaznaczam żółtą kropką), a np przy wyszukiwaniu jak w pkt 1 ww, konkursy pokazują mi się z innymi kolorami, ale nie żółtymi emotka

1. domyślnie konkursy sortowane są po ID (od najnowszych do najstarszych)
2. wyszukiwarka jest cacheowana stąd taka sytuacja, właśnie trochę ją zmodyfikowałem Wyświetl w wątku >>

pionas

pionas

#6818462 Napisano: 02.11.2021 20:47:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
olunka napisał(a):

pionas napisał(a):

olunka napisał(a):

Chciałam dodac komentarz do konkursu Fresco - żle zostala podana liczba nagród , niestety nie mogę, ciągle wyskakuje błąd weryfikacji, gdy chciałam zgłosic błąd tez sie nie da

zobacz teraz

Wystapil nieoczekiwany błąd itd

na której szacie graficznej?

zdolnabestia napisał(a):

Konkursy zaczynające się za jakiś czas i kończące się jutro są myląco podobne. Chodzi o niebieski napis. Nie pamiętam, jak było wcześniej, ale chyba te kończące się jutro też były czerwone?

był mały rozjazd, teraz poprawiłem, ale nie jestem pewien czy są kolory identycznie jak przed migracją...

mietowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pionas napisał(a):

kunlunija napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Pionas zauważyłam, że konkursy w których biorę udział z chwilą zakończenia nie wpadają do folderu ZAKOŃCZONE. Zostają dalej w folderze Konkursy promocyjne - mają zieloną kropkę i wyszarzale pole Zakończony. Korzystam ze starej wersji. 

Korzystam z nowej wersji i mam ten sam problem emotka

zapomniałem o tym, dzięki za przypomnienie - właśnie dodałem poprawkę emotka

Jednak nadal coś nie działa. Na tych wszystkich konkursach zrobiła się czerwona kropka i nie da się jej poprawić na zieloną aby wpadły w zakończone, które mnie interesują.

U mnie teraz zakończone ulotniły się z promocyjnych, w których biorę udział, ale nie ma ich też w zakończonych. Wyparowały...

dalej występuje ten problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6818352 Napisano: 02.11.2021 12:06:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
olunka napisał(a):

Chciałam dodac komentarz do konkursu Fresco - żle zostala podana liczba nagród , niestety nie mogę, ciągle wyskakuje błąd weryfikacji, gdy chciałam zgłosic błąd tez sie nie da

zobacz teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

pionas

#6818349 Napisano: 02.11.2021 11:46:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kunlunija napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Pionas zauważyłam, że konkursy w których biorę udział z chwilą zakończenia nie wpadają do folderu ZAKOŃCZONE. Zostają dalej w folderze Konkursy promocyjne - mają zieloną kropkę i wyszarzale pole Zakończony. Korzystam ze starej wersji. 

Korzystam z nowej wersji i mam ten sam problem emotka

zapomniałem o tym, dzięki za przypomnienie - właśnie dodałem poprawkę emotka Wyświetl w wątku >>

pionas

#6818082 Napisano: 30.10.2021 19:40:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
eliza napisał(a):

Czy tylko u mnie aplikacja po zmianach nie działa jak powinna? Oczywiście zrobiłam aktualizację i nie działa mi nic z menu prócz home,konkursy i forum czyli nie działa kalendarz,kontakt,logowanie i rejestracja.

po migracji aplikacja nie została ukończona i na chwilę obecną można tylko przeglądać forum i konkursy Wyświetl w wątku >>
0 0