Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7425
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
W dniach 10.11. - 17.11.2021 r. trwa promocja konsumencka „Somat Excellence 4w1 – 100 procent satysfakcji”.
- Kup produkt promocyjny - Somat Excellence 4w1 Caps - w dowolnym sklepie sieci Biedronka.
- Zachowaj paragon.
- Zarejestruj się na stronie 100procentsatysfakcji.pl.
- Otrzymaj zwrot za zakup.
UWAGA: Pula zwrotów wynosi maksymalnie 4 000 sztuk. Jeden uczestnik może dokonać wyłącznie jednego zgłoszenia tylko jednego dowolnie wybranego produktu promocyjnego i uzyskać jednen zwrot pieniędzy o wartości maksymalnej 30,00 zł brutto.https://www.smola...cellence-w-Biedronce
https://www.100procentsatysfakcji.pl/ Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
co do informacji o przeczytaniu prywatnej wiadomości to przyznam szczerze że nie wiem, skorzystałem z gotowego systemu, który miał być taki super a widzę że ten który napisałem kiedyś był lepszy i nie wiem czy nie będę próbował do niego wrócić, ale to potrzebuję więcej czasu Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
dzisiaj sobie uświadomiłem co zepsułem Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Daj znać czy to to Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
na starej stronie nie było takiego problemu ponieważ tam tylko do opisu konkursu podpięte było okno z BBCODE, na dwóch wtyczka głupiała (nie mam pojęcia, ale widziałem że na oficjalnej stronie już ktoś zgłosił ten błąd ale jeszcze nie ma poprawki) w związku z czym zdjąłem BBCODE dla nagród
nic sobie nie przestawiłeś? odświeżałeś stronę z ctrl+r lub F5? patrzyłem w Edge, Firefox, Chrome, Brave, nawet IE (wersja 21H1? i znalazłem kilka błędów do poprawki) sprawdziłem i wszędzie ten sam rozmiar Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
2. wkradł się mały bug, ale już powinno być dobrze, zweryfikuj i daj znać Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Ogólnie chodzi o to że były 2 tygodnie (może nawet ciut więcej) na testowanie i zwrócenie uwagi, kilka rzeczy umknęło, kilka uznałem za problematyczne (wydajnościowo), inne za (z mojego punktu widzenia) zbędne, reszty nie będę opisywał bo bym musiał opisać swoje życie prywatne a to nie miejsce Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
już nie
domyślnie sortowane jest po ID
wczoraj wgrałem stary skrypt od parsowania tekstu powinno być dobrze
FAQ, Statystyki i Sitemapa dodane
w nowym systemie nie ma daty publikacji, jest data dodania ale to data kiedy zgłoszenie zostało przyjęte więc nie wiem czy jej publikacja to dobre rozwiązanie
do bani to jest ciągłe Twoje narzekanie to jest nieplanowany dodatek, ale zdejmę go bo nie mam czasu na jego dopieszczanie, ogólnie to jak widać nie ogarniam tematu, nie wyrabiam się stąd znów wraca myśl by zamknąć stronę
bez sensu poprawione
na chwilę obecną aby przeglądanie bazy konkursów i forum, nie wiem kiedy do niej siądę, dopiero jak skończę poprawki na stronie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
2. wyszukiwarka jest cacheowana stąd taka sytuacja, właśnie trochę ją zmodyfikowałem Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
był mały rozjazd, teraz poprawiłem, ale nie jestem pewien czy są kolory identycznie jak przed migracją...
dalej występuje ten problem? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7425
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas