Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7482
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
liczba postów nie zostanie wyzerowana
~~~~~~~~~~~~~~~~
Trzeba wymyślić takie rozwiązanie aby było dobre dla większości i przy tym nie obciążało bardzo serwera ;] Wyświetl w wątku >>
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
posty nie będą za dodanie konkursów, tzn. będzie aby przelicznik że np. 1 dodany konkurs ma wartość jak 10 postów...
całkowicie strony nie zamknę, tzn. ludzie mogą podglądać konkursy, ale myślę nad wprowadzeniem ograniczenia np. 10-20 podejrzanych konkursów z 1 IP na dobę... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
jak to wprowadzę to pewnie już będzie po promocji (nie wiem do kiedy ona trwa dlatego takie założenie ), bo to nie jest takie hop siu i gotowe Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Tak Z tymże poprawię trochę formularz żeby też sprawdzał w liście nadesłanych konkursów czy już go nie ma i wtedy pojawi się komunikat że konkurs czeka na akceptację... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Chochli prawda jest taka że nigdy nie dogodzę Wam wszystkim Dlatego szukam najefektowniejszego rozwiązania i pytam Was o zdanie bo na upartego to mógłbym wprowadzić swoje zasady, ale tak nie chcę bo nie takie jest założenie tej strony Możemy zrobić coś takiego że np. jednemu dodanemu konkursowi odpowiada np. 10 postów? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Otóż dostęp do forum miałby każdy zarejestrowany użytkownik...
Moja wizja wygląda tak że im popularniejszy top tym większe wymogi. Co to znaczy? Otóż nie wiem czy uda mi się to wyjaśnić ale myk polega na tym że jeśli np. top będzie miał 100 postów to wtedy dany top mogą czytać te osoby które mają 30 postów. Jeśli top ma 200 postów to już tylko osoby które dodały min. 5 konkursów etc etc
Limitów jeszcze nie znam bo tak jak napisałem na pomysł wpadłem przed chwilą
Co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Nawet pisząc dwa posty dziennie od listopada 2007 roku mogłaś nabić sobie ponad 200 postów Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Przed chwilą wpadłem na pewien pomysł...
Pomyślałem że dobrym rozwiązaniem na zdjęcie blokady z forum dla nowych użytkowników i nie tylko byłoby wprowadzenie opcji rejestracji tylko z polecenia.
Mianowicie wyglądałoby to tak jak na gronie, że mamy formularz i w nim podajemy maila osoby którą chcemy zaprosić....
Co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7482
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61