Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7376
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
A teraz jest już dobrze?
Wyświetl w wątku >>
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
W nowej wersji będzie osobny dział konkursy na Facebooku
Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
A sprawdzałaś zaawansowaną wyszukiwarkę? W sumie to chyba to samo? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Możesz zrobić zrzut ekranu z tym kalendarzem? Bo nie bardzo wiem o co chodzi...
Forum - rozszerzymy, czekam na nowe pliki grafiki...
Z sortowaniem wg. nagród nie myślałem także ciężko wypowiedzieć się w tej kwestii, ale pomyślę nad tym... Jak by to miało wyglądać?
Na głównej pomyślę o tych kropkach...
Jest lista użytkowników z wyszukiwarką po nicku lub miejscowości
W nowej wersji po kliknięciu w login przenosi do profilu użytkownika Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Chciałbym stworzyć przedziały i każdy odpowiednio nazwać, tylko jakie przedziały i jakie nazwy nadać odpowiednim grupom?
Ilość konkursów | Nazwa grupy
0-20 | Początkujący
21 - 50 | Użytkownik
51 - 99 | Stały bywalec
>100 | Ekspert
To oczywiście przykład, czekam na Wasze propozycje Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Aż tak elastyczny obecny skrypt nie jest Ciężko będzie wprowadzić takie zmiany. Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
formaty dat poprawione Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Trochę uporządkowałem sobie swoje życie prywatne i wracam do pisania kodu
Możecie logować się na http://adi.pionas.info/
Piszcie co jeszcze nie działa, bo przez ten rok trochę zapomniałem Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Co do konkursów. Nie są wybierane, tylko dodawane wg. daty nadesłania, zawsze na początku i pod koniec miesiąca nadsyłacie ich najwięcej, dlatego ich akceptacja wydłuża się. Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Trafna uwaga, chyba tak zrobię, że ilość stopek będzie zależała od ilości dodanych konkursów.
Tylko teraz pytanie, jak to zliczać? W każdym miesiącu od nowa? Kwartalnie, co pół roku, co rok, czy od samego początku? Czy na podstawie konkursów które są w bazie, tak jak teraz zlicza ilość aktualnych postów ?? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
AgaAga - gdzie dokładnie nie działa sortowanie? Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Bo w nowej wersji nie będzie limitu czasowego na edycję czy usunięcie wiadomości.
Zdarzało się, że ktoś coś palnął i za nim to usunął była wywołana lawina skarg i itp, teraz jeśli napsoci to może ten wpis usunąć, no chyba że przed tym poleci lawina skarg to pomimo iż teoretycznie wiadomości nie ma to my będziemy mogli ją w dalszym ciągu sprawdzić i ocenić czy wiadomość była dla kogoś obraźliwa...
pioge7 - nie ma jeszcze możliwości oceniania kogoś, co do licznika wiadomości to chyba już jest wszystko okej - proszę sprawdzić... Wyświetl w wątku >>
pionas
Postów 7376
Punkty karne 1
Konkursy dodane 57
Na czym to ostatnio skończyliśmy?
Informacje ode mnie
- dodałem wiadomości wysłane
- w profilu użytkownika można kliknąć w ilość postów i zobaczyć wszystkie wypowiedzi danej osoby
Co do poprawek
- podziękowania będą podobne do notatek (nie będzie osobnego tematu na forum)
- ikonki będą dodane na samym końcu
- gdzie nie wyświetla Wam informacji o nowej wiadomości?
- gdzie przy próbie dodania avataru bez gg wyświetla Wam komunikat, że gg jest wymagane? - tak nie planowałem także to jakiś błąd w kodzie dlatego pytam abym wiedział, gdzie tego szukać
- przypomnienie - tej funkcji nie testujcie, bo ona zostanie dodana dopiero jak przeniosę stronę na nowy skrypt...
- puste wiadomości to zaśmiecanie bazy dlatego takich nie będzie można wysyłać
- co do avatarów gif - jak ktoś będzie taki chciał to będzie musiał się ze mną skontaktować w celu przerobienia, niestety inaczej nie da rady...
Co jeszcze nie działa, bo przez swoje problemy zapomniałem na czym skończyłem prace Wyświetl w wątku >>