Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
myszania
Postów 513
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To nie tak, Broń Boże, że żałuje...o nie, nie...ten mój Mały skarb i Starsza to najwazniejsze istoty w moim życiu i nie wyobrażam sobie bez nich życia, ale czasami mam na prawde wszystkiego dość.
Starsza ma juz 7 lat wiec od co najmniej 3 mieliśmy już looooz. Rano umiala sie sama obsłużyć, a jak mi sie nie chcialo nią zajmować to dostawała bajkę, a ja miałam swoją sofę i książkę.
Przy Małym Księciuniu na razie to mało realne.
Jasne, że chodze na ulubioną rozrywkę Młodych Matek tj. zakupy do Biedry i Lidla ale ta monotonnia, codzienność czasami mnie rozwala i wywala z butów.
Z babcią nie mogę zostawić Młodzieniaszka bo babcia ma cykora że jej bedzie wył, a wyje porządnie. Z tata zostawiam jasne, ale wtedy się denerwuje jak sobie radzi....rozumiecie mnie pewno mamuśki.
Dobra już nie marudze. Dziś ide sobie na godzinke z domu zrobić paznokcie, a co! Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dostałam wlasnie maila o wygranej z chyba 22.02.... Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Za każdym razem styl pracy był inny Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie rozumumiem do konca regulaminu.
Są zapisy, że :Kryterium wyboru zwycięskich prac to – oryginalność pomysłu oraz walory artystyczne i kulturalne jej wykonania w odniesieniu do wieku autora.
A uczestnikiem może być kazda osoba fizyczna, bez narzucenia, ze musi byc dzieckiem.
No sorry ale to dziecko ma zrobic zdjęcie konkursowe? Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Może być błędna litera jeżeli nie zmienia za bardzo znaczenia nazwiska np. masz Baran, a błąd BARANA ale jak będziesz miał błąd w stylu PARAN może być problem.
Taki bilet należy przed wylotem zmienić.
Jeżeli jest to przewoźnik linii regularnych nie powinno byc problemu ze zmiana.
A dlaczego macie takie połaczenia... a dlatego, że takie są tańsze. Im wiecej przesiadek i dłuższe czekanie na lotnisku tym bilet tanszy. Kupuje średnio 800 biletów miesięcznie więc coś o tym wiem Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
PS. Przez Was zaczełam grac w konkursach promocyjnych z Biedry....ehhh, a miałam nie inwestować w konkursy Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
- Ja raz niedostalam nagrody do testów i reklamowałam, ale tam trzeba bylo potwierdzic po wygranej udział w teście.
Wyświetl w wątku >>Ja potwierdziłam ale z innego maila niz zgloszenie.
Reklamacja zostala przyjeta i otrzymalam nagrode.
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5