Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika myszania

myszania

#6254748 Napisano: 15.09.2016 10:49:05 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

No to dzisiaj zaczyna się szał coca-colowy  emotka

Wcale mi się to nie podoba...zaś będę to żłopać....emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

myszania

#6254680 Napisano: 15.09.2016 08:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

myszania napisał(a):

Konkurs z jakims dezodorantem chyba, gdzie do wygrania jest coś z Sablewską emotka  Pomożecie?

https://www.e-kon...rm.html#.V9pDvzPwEwg

Dzieki, Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6254666 Napisano: 15.09.2016 08:42:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs z jakims dezodorantem chyba, gdzie do wygrania jest coś z Sablewską emotka  Pomożecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6250728 Napisano: 06.09.2016 16:21:50 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

myszania napisał(a):

masza - tak, jestem mordercą tej rybki i będę to miała na sumieniu do końca życia. Za to ryb nie jem - może mnie to jakoś usprawidliwia. To raz.
Dwa - tak, moje dziecko spało 3 razy po 30 min w dzien- wtedy ogarniałam drugie.
Trzy - tak są dzieci, które nie spią...i moze o tym nie wiedzieć nawet matka trójki - tylko zazdroszcze.

i cztery na koniec tegoż ciekawego wątku - dzięki defed emotka

a nie jest 5 ad pytania staaszka - tak, jadłam rybie żarcie bo mi zostało.

A, no widzisz, bo wcześniej napisałaś, że nic nie jadlas przez 3 tygodnie.

Bałam się przyznać bo wyszłoby na to, ze po prostu zjadłam rybie. Ot, cała tajemnica. Wyświetl w wątku >>

myszania

#6250722 Napisano: 06.09.2016 16:11:25 w Wkurza mnie...
masza - tak, jestem mordercą tej rybki i będę to miała na sumieniu do końca życia. Za to ryb nie jem - może mnie to jakoś usprawidliwia. To raz.
Dwa - tak, moje dziecko spało 3 razy po 30 min w dzien- wtedy ogarniałam drugie.
Trzy - tak są dzieci, które nie spią...i moze o tym nie wiedzieć nawet matka trójki - tylko zazdroszcze.

i cztery na koniec tegoż ciekawego wątku - dzięki defed emotka

a nie jest 5 ad pytania staaszka - tak, jadłam rybie żarcie bo mi zostało. Wyświetl w wątku >>

myszania

#6250424 Napisano: 06.09.2016 09:43:36 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

myszania napisał(a):

Wiesz masza - normalnie to sprawdzałam czy ryba dostała jedzenie, ale jak urodził sie mój ryczący syn to ryba przestala miec dla mnie znaczenie na 3 tygodnie. Nie mialam sił na nic i myslalam tylko o tym, żeby Młody nie wył.
Po 3 tyg ryba padła.

ale znalazłaś czas i siły ,żeby sama coś zjeść w tych trudnych tygodniach?

Nie, nie znalazłam....
Nie mialam czasu na spanie, jedzenie, siedzenie (bo wciaz trzeba bylo chodzic z Mlodym w kuchni). Schudłam 7 kg w ciagu miesiąca, nie licząc tych straconych po narodzinach od razu.
I wiesz....czasami są rzeczy wazne i ważniejsze. 
Za to moja córka wiele sie nauczyła. Wie juz jaki obowiazek to zwierzak i o psa, kota, zolwia juz przestała prosic. Wyświetl w wątku >>
1 defed 1 masza

myszania

#6250166 Napisano: 05.09.2016 16:41:10 w Wkurza mnie...
Wiesz masza - normalnie to sprawdzałam czy ryba dostała jedzenie, ale jak urodził sie mój ryczący syn to ryba przestala miec dla mnie znaczenie na 3 tygodnie. Nie mialam sił na nic i myslalam tylko o tym, żeby Młody nie wył.
Po 3 tyg ryba padła.
Wyświetl w wątku >>

myszania

#6250154 Napisano: 05.09.2016 16:23:02 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkurzył mnie dziś móju 10 letni syn,to kur......zero odpowiedzialności jak wróci ze szkoły to nie wiem co mu zrobię dziś. Od 2 lat ma chomika to jego ukochane zwierzątko,zawsze o niego dbał,a dziś sprzątałam mu klatkę i patrzę nie ma chomika w jego domku,zaglądam z tyłu za domek ,a chomik leży skulony,oczy zamknięte i się nie rusza.Myślałam,że zdechł ,ale go dotknełam poruszył się.Myślę sobie co z nim jest? Wziełam go na ręcę ,a on taki niemrawy,bez siły.Patrzę nie ma jedzenia biedak,wsypałam mu do miseczki to nawet nie miał siły podnieść główki.Nakarmiłam go z ręki i dopiero po jakiś 20 minutach zrobił się żywszy,teraz jest niby ok,bawi się w klatce.No kurde,aż się za nim poryczałam tak mi szkoda zwierzaka.Nie wiem co mam zrobić z tym moim czortem jaką karę mu dać? Czy zakaz gry na xboxie przez tydzień to nie za mało? Kurde jak zła jestem na niego codziennie przypominałam ,by go nakarmił i twierdził,że dawał mu jesc,fakt mogłam sprawdzić jeszcze po nim. Teraz już wiem,że dziecku nie ma co wierzyć do końca 

Moja 7 latka zagłodziła rybkę...to był test dla niej ze nie potrafi zadbać o zwierzaka.
Wiecej w moim domu zwierząt niestety nie będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6249284 Napisano: 02.09.2016 15:35:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale macie problemy..aż musiałam napisać.

Mnie tam wkurzał ten wątek mimo, że nie gram w konkach promocyjnych emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

myszania

#6246497 Napisano: 26.08.2016 16:54:14 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

kemli napisał(a):

Ostatnio w odmętach jutuba natrafiłam na filmik "młodej seksmasterki". Dziewczynka była mocno niepełnoletnia. Mówiła, że dzieci lubią robić "to". I że nie posiada jeszcze wibratorów, ale za to zna inne fajne "triki". 
Nawet nie potrafię tego skomentować. emotka
Jeżeli ktoś z was jest rodzicem to polecam zainteresować się co wasze dzieci oglądają w internecie. 

W 6 klasie "dziewczyna" zrywała z moim synem na facebooku, bo; "chce mieć chłopaka nie tylko do chodzenia za rączkę po korytarzu.Ona chce się w szkole też całować aby dziewczyny widziały,że ona ma chłopaka. Zrobiłam zrzut rozmowy i wysłałam do jej mamy z informacją by się nie zdziwiła jak za 2 lata całowanie jej nie wystarczy...Matka była w szoku,bo to niby taka cicha woda,jedna z najlepszych uczennic

To jest kuźwa straszne, co se teraz dzieje z dziećmi.
Boje sie o swoje... Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6204470 Napisano: 31.05.2016 12:39:15 w Rossmann
Co ja widze. Konkursy w Rossnet powrocily to i ja musze z urlopu konkursowego wrocic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6195782 Napisano: 12.05.2016 17:13:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Suszarka Philips i test Sesderma z Wizazu - niezle jak się gra w 3 konkursy na miesiąc...zachciało się mieć dzieci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6181621 Napisano: 08.04.2016 10:21:51 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

mój mąż który twierdzi że mam w pi*u czasu i możliwości opiekując się 8-miesięcznym dzieckiem emotka że nie wyczuwam sarkazmu i że w ogóle mam ograniczony kąt patrzenia i działania. Straszne ale tęsknię za pracą emotka tam nie czułam się totalnie bezwartościowa.

Mam to samo z 6 miesiecznym  synkiem ale maz rozumie, ze jest wymagajacy, a ja ,....chce wrocic do pracy szbciej niz zamierzalam i wcale sie tego nie wstydze. Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6178778 Napisano: 01.04.2016 12:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

myszania napisał(a):

Jestem oderwana od rzeczywistosci, a wisi mi jeden konkurs...czy byly juz wyniki urodzinowego esky?
Dziekuje,

Raczej nie. Na Fb pisali, że będą w przyszłym tygodniu.

Dziękuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6178773 Napisano: 01.04.2016 12:37:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestem oderwana od rzeczywistosci, a wisi mi jeden konkurs...czy byly juz wyniki urodzinowego esky?
Dziekuje, Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6172881 Napisano: 15.03.2016 10:16:55 w Wkurza mnie...
Dokładnie - mój ma taka uszczelkę, ale jest coś z nia nie tak i leci nie tam gdzie się nakręca nakrętke na kubek.....jak go przechyle leci ...:(
A kubek za nie małe pieniądze. Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6172859 Napisano: 15.03.2016 09:16:34 w Wkurza mnie...
Wkurzona jestem...dostałam od męża prezent - kubek termiczny BODUM.
Nie kupił w sklepie tylko na allegro od jakiegoś gościa (moze konkursowicza;) ) i kuzwa....kubek przecieka.
I najlepsze jest to, że raz z nim była  juz na dworze i wydawało mi się, ze jest ok. A teraz cieknie jak nie wiem...mąż mówi, ze coś z uszczelką.
Wrrrrrrrr
Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6172012 Napisano: 12.03.2016 11:10:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dobra, przyznaje sie. Zagrałam w Wawelu i nie czytalam regulaminu emotka a tu trzeba miec paragon ...ups.
Mozna kupic produkt pozniej niz zgłoszenie? Bo nic w regulaminie nie pisze. Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6171287 Napisano: 10.03.2016 17:49:38 w Biedronka
olunka napisał(a):

myszania napisał(a):

Czy dzis maja byc wyniki z Disney czy mi sie zdaje?

dzis wybierają + 7 dni na info

Dzieki...tego +7 już nie doczytalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

myszania

#6171273 Napisano: 10.03.2016 17:23:40 w Biedronka
Czy dzis maja byc wyniki z Disney czy mi sie zdaje? Wyświetl w wątku >>
0 0