Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
myszania
Postów 513
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dwa - tak, moje dziecko spało 3 razy po 30 min w dzien- wtedy ogarniałam drugie.
Trzy - tak są dzieci, które nie spią...i moze o tym nie wiedzieć nawet matka trójki - tylko zazdroszcze.
i cztery na koniec tegoż ciekawego wątku - dzięki defed
a nie jest 5 ad pytania staaszka - tak, jadłam rybie żarcie bo mi zostało. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie mialam czasu na spanie, jedzenie, siedzenie (bo wciaz trzeba bylo chodzic z Mlodym w kuchni). Schudłam 7 kg w ciagu miesiąca, nie licząc tych straconych po narodzinach od razu.
I wiesz....czasami są rzeczy wazne i ważniejsze.
Za to moja córka wiele sie nauczyła. Wie juz jaki obowiazek to zwierzak i o psa, kota, zolwia juz przestała prosic. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Po 3 tyg ryba padła.
Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wiecej w moim domu zwierząt niestety nie będzie. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mnie tam wkurzał ten wątek mimo, że nie gram w konkach promocyjnych Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Boje sie o swoje... Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dziekuje, Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A kubek za nie małe pieniądze. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie kupił w sklepie tylko na allegro od jakiegoś gościa (moze konkursowicza;) ) i kuzwa....kubek przecieka.
I najlepsze jest to, że raz z nim była juz na dworze i wydawało mi się, ze jest ok. A teraz cieknie jak nie wiem...mąż mówi, ze coś z uszczelką.
Wrrrrrrrr
Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mozna kupic produkt pozniej niz zgłoszenie? Bo nic w regulaminie nie pisze. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5