Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
myszania
Postów 513
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
1.2. Konkurs organizowany jest w dniach: 21.09.2015 r. - 04.10.2015 r. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie ma nr paragonu w miejscu gdzie być powinien.
Są dane sklepu, NIP i nastepnie już towary.
Na dole po kwocie do zapłaty jest takie cos:
0029/4166 #0408 0030 data i godzina.
Co może być nr?
#0408 -> to? Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Byłam z córką w szpitalu, zobaczyłam "rozpoczecie wpłaty" i kazałam mężowi wysłac przesyłkę.
No a potem dostałam anulacje, kasy brak, a paczka w wysyladrodze.
Straszyłam, pisałam, poszłam na policję.
Gość z policji powiedział, ze to przestępstwo i mialam coś donieść, jakiegos maila jeszcze, ale po drodze stanęły mi ważniejsze sprawy..no i tak o to nigdy wiecej nie wysyłam paczki dopoki nie bedzie potwierdzenia z PayU o dokonaniu wpłaty. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tak, to dokładnie z tego konkursu.
Może napisz na kontakt podany w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Odpowiedz z Agencji
potwierdziliśmy z Lidlem iż są to produkty Colgate. Jak najbardziej może Pani zgłosić oba paragony do loterii.
Dumna jestem z siebie. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Szanowna Pani,
aby móc jak najszybciej wyjaśnić sprawę prosimy o przesłanie skanu paragonu (na ten adres mailowy) wraz z dokładną nazwą produktu Colgate jaki Pani zakupiła (Colgate Max One itp)
Spróbujemy potwierdzić z Lidlem czy zakupiony przez Panią produkt jest produktem Colgate.
No to wysłałam i czekam Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zezłościłam się, a zła ciężarna może wiele
Dzięki. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie chce mi się iść z moim wielkim brzuchem zwracac pasty za 4 zł...
Czyli "kapiszon"
Rozumiem, że żadne oświadczenie z Lidla np. mailowe to i tak nie wystarczy bo moglabym napisać do nich maila i się powykłócac. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie gram w loteriach no ale skoro wyczytalam, ze jakas loteria jest a pasta potrzebna szybko zerknełam na regulamin i kupiłam szt. 2 .
Patrze na paragon przy kasie a tam info na paragonie" Pasta do zębów" pytam panią czy może mi potwierdzic + pieczątka, ze jest to pasta Colgate. Pani odmawia. Pytam dlaczego: "Bo mamy tak w systemie". Proszę o kierownika. Pani odmawiająca jest kierownikiem.
Co w takiej sytuacji? Help! Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Poczekaj na wizytę lekarza. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Małżeństwa już się doczekałam. 8 lat temu Macierzyństwa 6 lat temu, teraz czas na podwójne macierzyństwo
cudaczek - widać, jeszcze nie przyszedł Twoj czas...jestem pewna, że na wszystko przyjdzie pora. Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
U mnie nadal ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa....chociaż wszystko boli Wyświetl w wątku >>
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myszania
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dzięki za wyjasnienie. Chyba jestem do tyłu z tymi sieciowymi blogerami, youtbuerami itp. Wyświetl w wątku >>