Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szunia
Postów 645
Data rejestracji 13.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie właśnie dotarły
kurier Opek rozwozi Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie bonik 300 zł Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z ziolkiem
warto, bo za utratę przesyłki poleconej można się domagać nawet do pięćdziesięciokrotności opłaty pobranej przez Pocztę Polską Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od bonu 100 zł nie trzeba płacić podatku (podatek obowiązuje od nagród o wartości ponad 760 zł) Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest wprost niemożliwe!
chyba że z założenia miał to być konk dla krewnych i znajomych królika Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja swoją córkę poprzedniej zimy zabrałam w góry, żeby śnieg zobaczyła
nad morzem śnieg to baaaardzo rzadkie zjawisko atmosferyczne
a wkurza mnie opieszałość organizatorów w rozwiązywaniu konków
na tego garniera to się chyba nie doczekamy Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to już do Gdyni mają blisko po co się potem drugi raz z autem do mnie fatygować Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grzybinie! a gdzież się podział Twój urzekający avatar?
w temacie - czekam na garniera Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie kierowniczka też powiedziała, że realizacja tylko z dowodem i że w związku z tym bonu nie mogę oddać innej osobie
rozumiem, że mogę kupić za niego różne kosmetyki, nie tylko L'Oreala? Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Franowo, jeśli nie przękreciłam nazwy Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie widzę tu żadnego oszustwa: ktoś kupił, kasę wysłał, obie strony zadowolone (zawsze lepiej tak niż szukać paragonu po informacji o wygranej)
a że konkurencja większa.. konkurencja zawsze była i będzie, czy z tymi kilkudziesięcioma esami więcej, czy bez nich
a w temacie - ja grałam z Poznania Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za fatygę masz carefree i/lub o.b. za free Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Gdyni też nic nie wiedzą.
Kazali mi przyjść jutro z wydrukowanym mailem, to pani kierowniczka będzie wiedziała gdzie interweniować. Wyświetl w wątku >>
szunia
Postów 645
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może znaleźć się też osoba, która nie ma ochoty brać udziału w tej promocji, a kupując komuś produkty i wysyłając tylko paragony, jest i tak do przodu Wyświetl w wątku >>