Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gracet

gracet

#5041319 Napisano: 26.02.2012 04:25:21 w Wkurza mnie...
a ja znów mam problemy z blokadą fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5041228 Napisano: 26.02.2012 03:12:19 w skojarzenia
beztroska - radość Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5040065 Napisano: 25.02.2012 05:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

nocti napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

kupiłam promocyjną Smakowitą na konkurs poCHLEBna promocja i jestem niemile rozczarowana emotka emotka emotka

kod promocyjny jest na spodzie opakowania i każdy może go wysłać bez konieczności otwarcia opakowania czyli tak jak w łaciatym sklepikarze zgarną większość nagród
jakby kod nie mógł być pod tym sreberkiem na którym i tak jest info o konku czyli drukują je specjalnie emotka emotka emotka

No to świetnie. Też się szykowałam na ten konkurs, ale w takim razie to wątpię czy jest sens.
emotka

noja też po tym wpisie zwątpiłam,a szkoda emotka

no to ja odpadam

łaciatego nakupiłam jak głupia, ale wypijemy
a do chlebka preferuję prawdziwe masło:) Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5039940 Napisano: 25.02.2012 03:06:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
troyd napisał(a):

gracet napisał(a):

dzasmina napisał(a):

nocti napisał(a):

Bardzo irytująca loteria. Nawet w Milce jednym zgłoszeniem trafiłam krówkę, a tu w pierwszym tygodniu aż nie chce się wierzyć, że na 1000 filiżanek nie wpadło nic.

o ile krówkę trafiłam jednym zgłoszeniem, to z piórnikiem już się to nie udało, choć było ich tyle samo emotka
widocznie większość z nas liczyła na to, że w pierwszym tygodniu konkurencja będzie mniejsza emotka
nie ma się co zniechęcać, to dopiero początek emotka

u mnie też pudło
a byłam pewna na dwa komplety emotka

Chyba mniej więcej domyślam się, dlaczego tak mogło być.
Otóż opakowania kawy z kodami pojawiły się dużo wcześniej przed startem loterii i to w mniejszych sklepach - przynajmniej u mnie w osiedlowym one już są od wielu wielu dni (co dziwne nie ma ich za to w wielkim markecie, a z reguły z nowościami jest na odwrót).
Ludzie mogli kupować opakowania z kodem już od dłuższego czasu, ale nie mogli ich wcześniej zgłosić, bo loteria się jeszcze nie zaczęła - a zatem gdy loteria wystartowała, mogła przyjąć dość dużą falę zgłoszeń ludzi którzy kupili teraz oraz tych którzy kupili wcześniej i czekali na start loterii.

To takie moje gdybania, jeżeli tak było, to znaczy, że nie warto było brać udziału w pierwszym etapie/tygodniu, a w kolejnych może być ciut lepiej.

Ja już sobie tą loterię odpuszczam, bo mam zapas kawy na cały rok emotka ale Wam życzę powodzenia i zobaczymy jak to będzie w kolejnych etapach.

możliwe że masz rację
to tak samo będzie z marsami
promocyjne są w sklepach od paru tygodni
Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5039521 Napisano: 25.02.2012 09:13:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzasmina napisał(a):

nocti napisał(a):

Bardzo irytująca loteria. Nawet w Milce jednym zgłoszeniem trafiłam krówkę, a tu w pierwszym tygodniu aż nie chce się wierzyć, że na 1000 filiżanek nie wpadło nic.

o ile krówkę trafiłam jednym zgłoszeniem, to z piórnikiem już się to nie udało, choć było ich tyle samo emotka
widocznie większość z nas liczyła na to, że w pierwszym tygodniu konkurencja będzie mniejsza emotka
nie ma się co zniechęcać, to dopiero początek emotka

u mnie też pudło
a byłam pewna na dwa komplety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5038877 Napisano: 24.02.2012 08:09:47 w Carrefour konkursy
marta85 napisał(a):

Wygrał ktos bon z winiar z pierwszych dwoch dni?

cisza.... też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5038785 Napisano: 24.02.2012 07:38:11 w Wkurza mnie...
dostałam karniaka - no nic takiego
tyle, że zanim go dostałam dodałam do bazy już sporo konkursów
powinny się liczyć, a nie liczą (dodałam 10 czyli powinniśmy być kwita!)
... i o to się wkurzam - żeby było jak w temacie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5038745 Napisano: 24.02.2012 07:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
widzę, że nie dzwonili z palette emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5038725 Napisano: 24.02.2012 07:18:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gocha542 napisał(a):

Długo oczekiwana stówka grudniowa z Prymatu się doczłapała na konto emotka

i u mnie
a już nie wierzyłam Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5036599 Napisano: 23.02.2012 09:19:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
specjalna oferta - 10 %
na całą kolekcję wiosna/lato 2012!* w orsay

chyba w ramach rekompensaty
eh
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5036166 Napisano: 23.02.2012 06:34:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

widziałam taki mop viledy w tesco ...kosztuje 20 zł emotka 10 zł wkład

hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5036118 Napisano: 23.02.2012 06:10:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

gracet napisał(a):

dzwonili do kogoś z palette?? bo sie w tych viledach totalnie pogubiłam, gdzie nie zajrzę tam vileda emotka

chyba jutro będą dzwonili, ale ręki nie dam.

mam nadzieję, że dojrzysz odpowiedź miedzy viledą emotka

eh
cały czas myślę, że dziś piątek, stąd pytam już trzeci raz
dzięki dzasmina

emotka

a szmatki to jakaś pandemia Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5035990 Napisano: 23.02.2012 05:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzwonili do kogoś z palette?? bo sie w tych viledach totalnie pogubiłam, gdzie nie zajrzę tam vileda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5035531 Napisano: 23.02.2012 02:02:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalisto1986 napisał(a):

Czy osoby, które czekały na przelew za grudzień z prymata doczekały już się ?
Pisali, że do połowy tygodnia jak nie będzie na koncie to piać, ale na @ też nie odp, może więcej osób ich pomęczy ?

ja już pomęczyłam, ale odpowiedzi brak Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5035286 Napisano: 23.02.2012 12:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troyd napisał(a):

dzasmina napisał(a):

może zadzwoniłby ktoś zapytać co z tymi filiżankami? emotka

Dzwoniłem na infolinię, bardzo miła Pani swoją drogą - poinformowała mnie, że organizator ma 4 dni na poinformowanie zwycięzców (czyli to co w Regulaminie), a zatem informacja o wygranej może jeszcze przyjść do 24.II czyli do piątku, 25.II zaś powinna być na stronie zamieszczona informacja z listą zwycięzców.

Zachęciła do korzystania z formularza kontaktowego na stronie lub też e-maia ze strony, czyli promocja@jacobskronung.info gdyż ta droga kieruje bezpośrednio do organizatora.

Jeżeli zaś będą opóźnienia lub problemy z odpowiedziami, ze strony organizatora to aby zadzwonić ponownie na infolinię wówczas oni przyspieszą odpowiedź.

Wysłałem zatem wiadomość do organizatora poprzez formularz z pytaniem: czy proces informowania zwycięzców został przeprowadzony i zakończony we wtorek (zgodnie z informacjami o wygranej kilku osób z forum) czy też wciąż trwa?
Nie wiem czy będą skorzy do odpowiedzi, czy zasłonią się Regulaminem, zobaczymy.

Czy ktoś jeszcze próbował wybadać sprawę?

ja pisałam na forlmularzu ale ciszaaaaaa

i podobnie z Prymata, też cisza, a stefki jak nie było tak nie ma:(
Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5034080 Napisano: 22.02.2012 08:12:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
nocti napisał(a):

Ja nikomu nie chcę odbierać radości z wygranej, ale odważę się napisać swoje zdanie... Gdyby to była praca Moniki U to wypowiedzi tutaj byłyby zupełnie inne. Gdyby był to ktoś spoza forum to również nie oczekiwałabym tutaj wielu pozytywnych opinii.
Ba... gdyby to była moja praca to też obawiam się, że inaczej by wyglądała ta dyskusja emotka

Ja do tekstu nic nie mam, ale ile razy pojawia się sytuacja, że w konkursach na hasło wygrywała prezentacja, film, grafika - tyle razy mieliśmy słuszne pretensje, że nie na tym konkurs polegał.

Ani ja, ani nikt na forum nie zagwarantuje, że bez grafiki hasło wygrałoby z wszystkimi innymi zwłaszcza, że na stronie widzimy 41 haseł z całej puli emotka
Tyle z mojej strony.
Proszę o łagodne traktowanie emotka

wyjęłaś mi to z ust

0 0

gracet

#5034001 Napisano: 22.02.2012 07:47:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

ruda88 napisał(a):

A to nie było tak, że 100 filiżanek co tydzień a w sumie 1000?

w sumie to ich będzie 10 000 emotka

a miałam nadzieję na komplet filiżanek emotka

i ja mialam, a slalam nie raz:( Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5032992 Napisano: 22.02.2012 01:50:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
troyd napisał(a):

ewka656 napisał(a):

A gdzie są te zwycięskie hasła ( widzę tylko to które zdobyło nagrodę główną)?

Masz tam takie przyciski Zobacz zgłoszenie - więc albo Twoja przeglądarka coś źle wyświetla, albo częściej musisz zacząć brać udział w konkursach salonów optycznych emotka

a widzisz, to takie buty
juz mam , to sobie poczytam Wyświetl w wątku >>
0 0

gracet

#5032985 Napisano: 22.02.2012 01:48:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
abodak napisał(a):

jedno kojarzy mi sie z konkursem Stock prestige cos tam bylo co laczy stock i zegarek emotka

stock i samochód
0 0

gracet

#5032955 Napisano: 22.02.2012 01:43:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewka656 napisał(a):

A gdzie są te zwycięskie hasła ( widzę tylko to które zdobyło nagrodę główną)?

nie wiem, też bym chętnie poczytała
Wyświetl w wątku >>
0 0