Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ninoche

ninoche

#7246496 Napisano: 13.03.2025 19:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krakowskispleen napisał(a):

ninoche napisał(a):

Dobry wieczór wszystkim, 

Z góry przepraszam, jeśli wybrałam zły temat i obiecuję poprawę w przyszłości! Do tej pory korzystałam z e-konkursów jedynie sprawdzając raz na jakiś czas aktualne konkursy. Szkoda, że mój pierwszy post nie jest w wątku "moje dzisiejsze wygrane", tylko akurat z takim pytaniem, no ale.. Już mówię o co chodzi. emotka

Wzięłam udział w konkursie Knorra na instagramie, bo głównie tam grywam i kilka godzin temu nagle dopadła mnie myśł: PARAGON. Przeszukałam wszystko i najprawdopodobniej po prostu wyrzuciłam go z torbą. Zwracam się zatem tutaj do Was, konkursowiczów z pytaniem, czy funkcjonuje tutaj może jakiś protokół specjalny w razie takich małych dramatów? ; ) Czy można wtedy odkupić od kogoś taki paragon? Albo np. odwdzięczyć się w przyszłości? 

Z góry dziękuję za przeczytanie mojego posta i życzę wszystkim samych ogromnych wygranych!

Jeśli chodzi o konkurs z Fix Mac'n'cheese, to nie ma takiej możliwości, ponieważ w zgłoszeniu musiałaś podać numer paragonu. A wtedy w razie wygranej musi być ten, który został zgłoszony. Natomiast jeśli nie podałaś w ogóle numeru paragonu, to po prostu twoje zgłoszenie nie zostanie wzięte pod uwagę, bo nie spełnia kryteriów :⁠-⁠(

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Może to i lepiej... emotka

Pozdrawiam, Wyświetl w wątku >>
0 0

ninoche

#7246485 Napisano: 13.03.2025 19:14:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dobry wieczór wszystkim, 

Z góry przepraszam, jeśli wybrałam zły temat i obiecuję poprawę w przyszłości! Do tej pory korzystałam z e-konkursów jedynie sprawdzając raz na jakiś czas aktualne konkursy. Szkoda, że mój pierwszy post nie jest w wątku "moje dzisiejsze wygrane", tylko akurat z takim pytaniem, no ale.. Już mówię o co chodzi. emotka

Wzięłam udział w konkursie Knorra na instagramie, bo głównie tam grywam i kilka godzin temu nagle dopadła mnie myśł: PARAGON. Przeszukałam wszystko i najprawdopodobniej po prostu wyrzuciłam go z torbą. Zwracam się zatem tutaj do Was, konkursowiczów z pytaniem, czy funkcjonuje tutaj może jakiś protokół specjalny w razie takich małych dramatów? ; ) Czy można wtedy odkupić od kogoś taki paragon? Albo np. odwdzięczyć się w przyszłości? 

Z góry dziękuję za przeczytanie mojego posta i życzę wszystkim samych ogromnych wygranych! Wyświetl w wątku >>
0 0