Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lilichilimili

lilichilimili

#7232890 Napisano: 04.01.2025 08:27:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy jak wysyłaliście zgłoszenie w konkursie Freewolucji to na maila przyszło wam powiadomienie? Wczoraj dodałam zgłoszenie, na stronie wszystko się załadowało i po dodaniu wyskoczyło mi coś w stylu dziękujemy za przesłanie zgłoszenia, ale do dzisiaj nie ma żadnego mailowego potwierdzenia, a we wcześniejszej edycji było i się zastanawiam... Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7232875 Napisano: 03.01.2025 21:05:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

szalcial napisał(a):

andzi18 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Przepraszam, ale gdzie jest dostępna ta lista? Na stronie nic takiego nie widzę emotka https://smakswiat.pl/

Dokładnie na tej stronie co wysłałeś emotka  na górze jest zakładka "ZWYCIĘZCY"

Regulamin nie określa dokładnie jak to zostało zrobione, nie ma nigdzie zapisku, że laureat nagrody głównej ma być wybrany spośród laureatów nagród dziennych.

No nie, ale etap główny składa się z etapów dziennych. W regulaminie jest napisane, że wybierają najbardziej kreatywne odpowiedzi.
Jeśli każdego dnia faktycznie nagradzają 4 najlepsze zgłoszenia, to skąd nagle biorą się jeszcze lepsze, które zgarniają główne nagrody?

A jeszcze z innej strony, to w regulaminie faktycznie jest napisane, że wybierają 121 laureatów (116+5), więc od początku zbyt wiele logiki w tym nie było... 

Niestety wiele konkursów jest mało logicznych, ale i tak dla mnie top one był konkurs allegro i nivea, gdzie w regulaminie była informacja, że ma być komentarz i ewentualnie zdjęcie dodatkowo i nawet dopytywali uczestnicy w trakcie trwania konkursu czy może być film i dostawali odpowiedź, że takie zgłoszenie będzie niezgodne z regulaminem, a główne nagrody zgarnęły właśnie filmy. To dla mnie jak do tej pory był najbardziej absurdalny i niesprawiedliwy konkurs...

Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

lilichilimili

#7232865 Napisano: 03.01.2025 20:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szalcial napisał(a):

andzi18 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Przepraszam, ale gdzie jest dostępna ta lista? Na stronie nic takiego nie widzę emotka https://smakswiat.pl/

Dokładnie na tej stronie co wysłałeś emotka  na górze jest zakładka "ZWYCIĘZCY"

Regulamin nie określa dokładnie jak to zostało zrobione, nie ma nigdzie zapisku, że laureat nagrody głównej ma być wybrany spośród laureatów nagród dziennych.

Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

lilichilimili

#7232722 Napisano: 02.01.2025 22:37:24 w Kupię...
Może ktoś ma do sprzedania/ na wymianę bieżnię? Nie kojarzę konkursu żeby była taka nagroda, ale może coś przeoczyłam i jednak ktoś taki się znajdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7232716 Napisano: 02.01.2025 22:13:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

pikawka napisał(a):

niunio napisał(a):

Czy z "Żubrówka NY" 18+ przychodzi jakieś potwierdzenie na @, czy jest tylko ten komunikat na stronie? emotka

U mnie nic nie przyszło na maila emotka

nie widzę w regulaminie; ile znaków?

dopiero wróciliśmy i zupełnie nie mam siły i ochoty na klepanie tekstów ..

Mi wyszło troszkę ponad 800 znaków, nie pisze poematów, bo ja np. jak widzę zgłoszenie tekstowe, które jest bardzo długie to już na starcie odechciewa mi się czytać  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7232468 Napisano: 01.01.2025 20:38:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie 3 pudła w żabce w grze o 8 tys i już odpuszczam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7232467 Napisano: 01.01.2025 20:35:22 w WC - rozmowy o wszystkim
mampytanie napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy ktoś z Was sprzedaje ubrania na Vinted i może powiedzieć coś więcej na ten temat? Idzie tam sprzedać ciuchy, których już się nie nosi? Czy raczej ciężko, bo mało kto tam kupuje? Oczywiście mowa o ciuchach w bardzo dobrym / idealnym stanie, których po prostu już się nie nosi/ nie lubi. 
A może lepiej wystawić na olx? Czy w ogóle ludzie kupują ciuchy używane z takich prywatnych ogłoszeń? Nie mam pojęcia, czy warto marnować czas na fotki i opisy ubrań (w naprawdę bardzo dobrym stanie), czy po prostu wrzucić ciuchy do kontenera emotka

Ja sprzedaje i kupuje i tylko raz miałam problem, a mianowicie ubranie było niesamowicie prześwitujące, a nie było o tym informacji, ale dostałam zwrot i odesłałam. Aczkolwiek nie kupuje tam drogich rzeczy.

A jak sprzedajesz, to zazwyczaj faktycznie ktoś daną rzecz kupi, czy ogłoszenie musi wisieć przez przynajmniej 1-2 miesiące, aż ktoś się zainteresuje?

Mało rzeczy w sumie sprzedałam, ale w miarę się szybko sprzedawały, dobrze jest wystawić coś np 5 zł drożej i potem jak ktoś polubi dany produkt  to cenę obniżyć, bo wtedy osoba dostaje info, że cena spadła i większe prawdopodobieństwo, że to kupi emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7232277 Napisano: 31.12.2024 16:35:27 w WC - rozmowy o wszystkim
mampytanie napisał(a):

Czy ktoś z Was sprzedaje ubrania na Vinted i może powiedzieć coś więcej na ten temat? Idzie tam sprzedać ciuchy, których już się nie nosi? Czy raczej ciężko, bo mało kto tam kupuje? Oczywiście mowa o ciuchach w bardzo dobrym / idealnym stanie, których po prostu już się nie nosi/ nie lubi. 
A może lepiej wystawić na olx? Czy w ogóle ludzie kupują ciuchy używane z takich prywatnych ogłoszeń? Nie mam pojęcia, czy warto marnować czas na fotki i opisy ubrań (w naprawdę bardzo dobrym stanie), czy po prostu wrzucić ciuchy do kontenera emotka

Ja sprzedaje i kupuje i tylko raz miałam problem, a mianowicie ubranie było niesamowicie prześwitujące, a nie było o tym informacji, ale dostałam zwrot i odesłałam. Aczkolwiek nie kupuje tam drogich rzeczy.

Wyświetl w wątku >>

lilichilimili

#7231386 Napisano: 27.12.2024 08:11:01 w co chcielibyście wygrać?
cb656 napisał(a):

Napaliłem się na ekspres ciśnieniowy do kawy, ech... emotka emotka

hehe mam tak samo emotka i nigdy wygrać go nie mogę, a z drugiej strony bardzo lubię kawę ze zwykłej kawiarki, więc tak naprawdę nie wiem po co ja chce ten ekspres emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7231385 Napisano: 27.12.2024 08:09:06 w co chcielibyście wygrać?
rare85 napisał(a):

Po pół roku milczenia, chciałabym dostać w prezencie sms-a z gratulacjami od Smolara emotka

Kurcze też mam wrażenie, że chyba mają dość już moich zgłoszeń, bo ostatnio cisza emotka swoją drogą ciekawe jak to wygląda przy wyborze zwycięzców - czy zwracają uwagę, że np. ta osoba ostatnio wygrała w konkursie organizowanym przez nich to teraz jej nie wybiorą pomimo, że jest świetne zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

lilichilimili

#7231342 Napisano: 26.12.2024 17:45:10 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Na konto Urzędu Skarbowego, któremu dostarczasz co roku PITa. Dowiedz się u siebie w US. Powinna być taka informacja na stronie internetowej, a jak nie znajdziesz, dzwoń na infolinię.
P.S. A masz pewność, że Organizator nie pobrał wcześniej i nie przelał podatku od razu za Ciebie, ryczałtem do US? emotka

Organizator w końcu odpisał, że przez pomyłkę wysłał całą kwotę i prosi o zwrot kwoty podatku, bo to on będzie płacić podatek, także całe szczęście się problem rozwiązał emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

lilichilimili

#7230681 Napisano: 20.12.2024 22:32:26 w WC - rozmowy o wszystkim
cześć! czy wiecie jak zapłacić podatek od nagrody? Stokrotka organizowała konkurs w lipcu i był problem z nagrodami i wypłacili ekwiwalent pieniężny na konto i przelali razem z kwotą podatku emotka niestety nie odpowiadają na wiadomości, ale po kwocie przelewu wnioskuję, że muszę podatek zapłacić. W regulaminie nie było nic na temat podatku. Wyświetl w wątku >>
0 0