Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika szalcial

szalcial

#7230032 Napisano: dzisiaj o 13:06:50 w Czy informują/ informowali?
Ktoś/coś na jakim etapie informowania jest Lajkonik - Carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

szalcial

#7229751 Napisano: 17.12.2024 11:40:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Konkurs Śmiejżelki - nagroda I stopnia 🙈
cieszy tym bardziej, że to mój pierwszy miesiąc zabawy z konkursami. Wyświetl w wątku >>

szalcial

#7228561 Napisano: 11.12.2024 14:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cześć, czy ma ktoś też problem z wgraniem zdjęcia konkursowego od Lajkonika - "Smak Świąt"?
Po wgraniu zdjęcia paragonu widnieje normalnie ''nazwa''.jpg, natomiast po próbie wgrania zdjęcia konkursowego, jest puste pole, tak jakby nie widziało tego pliku. Wyświetl w wątku >>
0 0

szalcial

#7227757 Napisano: 08.12.2024 12:26:55 w Żabka
edzia21 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gregory napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gregory napisał(a):

notta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy za zakup GARAGE (3 piwa) pojawiają Wam się w aplikacji kody do udziału w konkursie? (zakup zrobiony dzisiaj)

nie.. kupowałam na początku wyzwania i do dzisiaj nie mam. Pisałam do żabki i też odpowiedzi brak..

Tak. Od razu miałem.

A kiedy kupowałeś? I jakie smaki (może od tego zależy)? Brałam regulaminowe...ale kodu brak.

A sprawdzałaś w zakładce kupony?

Tak, jasne. Podczas jednego zakupu brałam Śmiejżelki i Garage - śmiejżelki kupon mam, Garage nie.

Dokładnie tak samo miałem wczoraj emotka  trzeba pisać do Żabki i liczyć, że dadzą kod przed końcem konkursu - ostatnio dosłali mi brakujące kody we wtorek.

Ogólnie pierwszy raz mam taką sytuację. Podpowiedz, proszę, czy zgłaszać przez aplikację, mailowo czy jak? emotka  Paragon dołączać czy też sami weryfikują w aplikacji faktyczny zakup? Oczywiście żapsy doliczyło, więc zakup musiał się zapisać.

Teraz już chyba nie ma w apce opcji pisania wiadomości. Trzeba mailowo na kontakt@zabka.pl
Zawsze w takiej sytuacji dodaję paragon i czasem screena z appki, że zappsy się naliczyły.
No i piszę, że zakup zrobiony, zappsy są, a kodu brak.

Ok, dzięki emotka emotka

Miałem ten sam problem i co polecam zamiast pisania to po prostu zadzwonić. Parę minut czekania na połączenie i po szybkiej weryfikacji danych, kod dostałem jeszcze podczas tej samej rozmowy. Numer znajduje się w aplikacji - zakładka profil —> kontakt . Wyświetl w wątku >>
0 0

szalcial

#7227358 Napisano: 05.12.2024 22:42:11 w Żabka
Dziękuję ślicznie! Wyświetl w wątku >>
1 samdej 0

szalcial

#7227354 Napisano: 05.12.2024 22:28:06 w Żabka
Przede wszystkim chciałbym się ze wszystkimi przywitać, gdyż  jest to mój pierwzszy post tutaj na forum emotka
A teraz do sedna sprawy. Zakupiłem śmiejżelki z chęcia wzięcia udziału w konkursie, kod w aplikacji wygenerowało, ale z rozpędu zapomniałem zabrać ze sobą paragon.
Czytając regulamin całkiem uważnie, nie znalazłem odnosnika, który by mówił o tym że w przypadku ew. wygranej będzie potrzeba, aby ten paragon przesłac/pokazać.
Mimo wszystko wolę się upewnić i zapytać tutaj bardziej doświadczonych osób, czy faktycznie paragon jest zbędny.

Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
2 samuraj, ZetZ 0