Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukaszn12

lukaszn12

#7234929 Napisano: 14.01.2025 17:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

I u mnie  nadal bez maila od Tefala hehe. Pytanie do tych co wygrali chociażby noże czy jakos bardzo staraliście się przy zdjęciu ? ja miałem kupioną ostrzałkę więc zrobiłem zdjęcie ostrzałki i kawałek ręki taty który ostrzy nóż na niej i w tle wiadomo.. elementy kuchni

Ja starałem się bardzo. Wygrana zestaw 22 elementy Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

lukaszn12

#7234928 Napisano: 14.01.2025 17:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karolina0209 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malwina2006 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Karolina0209 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Doritos termin dodawania filmików "przed 18.12.2024,a wygrywały filmiki dodawane 18.12.2024. Jak rozumiecie ten zapis?

A gdzieś są linki do filmów, które wygrały? Czy rozszyfrowujesz inicjały z listy, szukasz ich kont na tik toku i sprawdzasz, do czego można się przyczepić? Stalkowanie, fuj!

Myślę, że trochę przesada z tym stalkowaniem, wystarczy wejść na tiktok i zobaczyć, że naprawdę spora część filmików jest dodana 18.12.

Konkurs był do 18/12 i jest to dla mnie jasne. Jeśli ktoś analizuje inicjały z listy, szuka na niej konkursowiczów, których kojarzy, a później sprawdza ich konta na tik toku w poszukiwaniu filmu, żeby sprawdzić, czy można się czegoś czepić i zaczyna szukać dziury w całym... No sorry, ale jest to mega słabe. Tak jak komentarze pod ostatnim konkursem Appetity, gdzie potrafili wyciągnąć nawet zdjęcie sprzed 3 lat, bo ktoś 3 lata wcześniej w innym konkursie dodał zdjęcie podobnej potrawy. 🤣

Sebastian zapytał jak rozumiemy zapis z regulaminu, a został zaatakowany i zarzuca się mu stalking i ze szuka dziury w całym. Nie rozumiem tego i ataku i podejścia - ile razy na forum pojawiały się informacje, że wygrywają zgłoszenia niespełniające założeń regulaminu (ostatnie które kojarzę - filmiki na freewolucji, które przekraczają 30 sek) albo zdjęcia ukradzione z internetu? To świadczy o organizatorach i chyba dobrze to wiedzieć.

Bez przesady z tym atakowaniem. 🫣 Konkurs trwał do 18, dla mnie jest to oczywiste, że prace dodane 18 nie złamały regulaminu. 🙄

Według mnie regulamin jest po prostu błędnie sformułowany, do 18.12. należało zarejestrować zgłoszenie na platformie, ale filmik dodać przed 18.12.

Też regulamin zrozumiałem tak, że filmik trzeba było dodać przed 18 tym a zgłoszenie do 18 tego. Widocznie podeszli do tego na luzie i nie przestrzegali tego zapisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7233666 Napisano: 08.01.2025 18:45:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
zielonaszpilka napisał(a):

Milka - 1000 zł emotka  byłam pewna, że ten konkurs już dawno rozwiązany  emotka

Również wygrana 1000 zł. Już zapomniałem że był taki konkurs. Dobrze że nie robiłem czystki w paragonach Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7233132 Napisano: 06.01.2025 20:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

maryal napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Nie ogarniam jeszcze zbyt dobrze tego forum, bo jestem tu nowa. Ale chciałabym odpisać użytkownikowi lukaszn12 co do Lajkonika to już nie pierwszy raz próbuje swoich sił. Tym razem wysłałam dwie fotki, jedna zwyczajna krótko i na temat, tej drugiej pracy byłam prawie pewna, że cokolwiek wpadnie a tu jednak totalnie NIC. Też podejrzewam ich o losowanie. Mimo wszystko gratulacje dla nagrodzonych!
Ostatnio był też konkurs M&M's również wysłałam dwie prace i myślę że były one dość na poziomie i też okrągłe 0 więc może poprostu to ja mam ostatnio słaby czas. 🤔

Wypowiem się co do konkursu MM.  Tam było aż 300 nagród ! TRZYSTA ! Chwaliło się wygraną na ekonkach KILKA osób.Konkurs nie był specjalnie nagłaśniany,przypadkowe osoby z pewnością o nim nie wiedziały i nie grały. Agencja dziwna,zero kontaktu i zero mozliwosci jej sprawdzenia.Dodam,że chodziło o nagrody pieniężne i to niemałe, warte przytulenia. Brałąm udział, zdjęcia profesjonalne, długo planowane i opracowane.Wynik 2 x zerowy.
Do agencji wiadomo pisac nie warto ale moze sponsor nagrod czyli Biedronka zainteresuje się komu powierza swoje pieniądze i swój wizerunek.

Akurat co do M&Ms to bardzo się mylisz, pochwaliło się bardzo dużo osób na forum, zerknij w wątek MDW. Niektórzy nawet mieli po kilka wygranych w rodzinie. Więc na pewno nagrody zostały rozdane i w uczciwość agencji nie wątpię. Szczególnie że w ich konkursach loteriach zawsze ludzie chwalą się wygraną (zupełnie inaczej jest np. w loteriach organizowanych przez agencję FORTIS w Żabce, tam nawet na 1000 nagród bywa że nikt się nie chwalił. ). Natomiast odrębną kwestią jest sposób wyboru laureatów przez agencję Brandcomm (m.in. od M&Ms) - możliwe że wybierają zgłoszenia na chybil trafił albo bardziej amatorskie zdjęcia dając szansę tzw. konkursowym mugolom, ale to jest subiektywny wybór agencji a nagrody zawsze rozdają, więc nie masz co pisać do Biedronki w tym przypadku.

Sam widziałem, że dużo osób chwaliło się wygraną w M&Ms. Myślisz że FORTIS nie wydaje nagród czy mają swoich podstawionych uczestników czy też po prostu nikt z forumowiczów nie trafił? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7233119 Napisano: 06.01.2025 19:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

[quote=8igo

ra9]

Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Jak na moje, to konkursowicze, którzy robią najlepsze foty zwykle dodają je na sam koniec konkursu, więc spokojnie mogli z ostatnich dni wybrać zarówno główne, jak i dzienne bez przyznawania dwóch nagród tej samej osobie.

Jak dla mnie - to jest bez sensu. Niby nagradzają codziennie najlepszych, a na koniec nagrody główne przyznają tym, co nie byli w żadnym dniu najlepsi. Gdzie w tym logika? Akurat wątpię, żeby tak się szczęśliwie złożyło, że przez wszystkie dni konkursu prace były kiepskie, ani jednej rokującej i dopiero w ostatni dzień nastąpiło olśnienie - same genialne... emotka Wszystkie pięć emotka

Rozumiem, o co Ci chodzi, ale to, że nie przyznali głównej żadnej z dziennych to w sumie jeszcze nie znaczy, że by tego nie zrobili, gdyby ich zachwyciła jakaś praca z początku konkursu. Regulamin tego po prostu nie precyzuje. 
Ogólnie to myślę, że oni tak naprawdę w tych agencjach aż tak intensywnie nie debatują nad nagrodami i sprawiedliwością wyborów, jak nam to się czasami wydaje. 🤪 
Jednak fakty są takie, że z całą pewnością w ostatnich dniach dostali genialne prace i to w znacznie większej ilości niż 5, więc nie ma co tak tego przeżywać.

Nawet jeśli w ostatnich dniach dostali najlepsze prace z całego konkursu, to one nadal są przypisane do konkretnego etapu dziennego, w którym mają być wybrane najlepsze zgłoszenia. Jeśli jakieś zdjęcie było najlepsze w etapie głównym, to powinno być też najlepsze w jakimś etapie dziennym. Regulamin po prostu sam sobie zaprzecza, bo z góry jest założone, że będzie 121 różnych laureatów.

A ja tam nawet nie brałem udziału... emotka
Ktoś ze zwycięzców lub przegranych może napisać jakie dodali zdjęcie? My mieliśmy dwa dopieszczone super zdjęcia i nic. Ciekawi mnie czy wybierali najlepsze czy jednak losowali. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7227850 Napisano: 08.12.2024 21:00:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sania30 napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

Kurna, kolejne dwie zdrapki z Kauflanda i pusto emotka  Może zostanę nagrodzona nagrodą główną... emotka

A ktoś coś trafił w tych zdrapkach? Ja na razie 5 szt i nic

jest 6 081 600 zdrapek a nagród natychmiastowych 3000.

Wygrana jest w co 2027 zdrapce Wyświetl w wątku >>
4 MDL, monikar, ReneK, mia 0

lukaszn12

#7227568 Napisano: 06.12.2024 23:20:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Cena B&J w Zabce
Trzeba tylko kupic dwa emotka

Poje…… ło ich  emotka

Ja pasuje, nie wydam tyle na lody.

Nie wiadomo co robić. Wiele osób zrezygnuje z udziału ze względu na cenę więc będzie większa szansa na wygraną. Z drugiej strony szkoda inwestować. Gdyby chociaż to było latem to możnaby spróbować Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

lukaszn12

#7226536 Napisano: 03.12.2024 13:04:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
kristof23 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

kristof23 napisał(a):

Sprzedam:
- lodówkę monster - 600 zł z wysyłką;
- boombox monster - 600 zł z wysyłką.

za boombox dam 100

To tak na poważnie??  emotka  W temacie sprzedam bon slowhop o wartości 2000 zł za 1600 zł.

Tak, na poważnie. Proponuję za ten przedmiot 100 (sto) złotych.
Ciężko będzie to sprzedać za więcej niż 200 a ja proponuję 100 od razu.
Jakbyś wystawiał na allegro to chętnie policytuję. Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7226452 Napisano: 03.12.2024 00:51:22 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
kristof23 napisał(a):

Sprzedam:
- lodówkę monster - 600 zł z wysyłką;
- boombox monster - 600 zł z wysyłką.

za boombox dam 100 Wyświetl w wątku >>
0 1 dnros

lukaszn12

#7226263 Napisano: 02.12.2024 13:10:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

bawik70 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

bawik70 napisał(a):5 paczek żelek,szkoda czasu poświęconego na grę

A to nie miała być przypadkiem paczka słodyczy o wartości 100zł ? emotka a nie 12zł?

Miała, poczekamy aż inne osoby się pochwalą,bo może jakaś wybrakowana się trafiła

Mam to samo. 5 małych paczek.

Reszta to pakowanie i kurier emotka

Żelki 15 zł 
Tekturka 2 zł 
Pudełko 3 zł 
Kurier 20 zł 
Rata na auto prezesa 60 zł 
I wychodzi 100 Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7226252 Napisano: 02.12.2024 12:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bawik70 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

bawik70 napisał(a):5 paczek żelek,szkoda czasu poświęconego na grę

A to nie miała być przypadkiem paczka słodyczy o wartości 100zł ? emotka a nie 12zł?

Miała, poczekamy aż inne osoby się pochwalą,bo może jakaś wybrakowana się trafiła

Mam to samo. 5 małych paczek. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7226250 Napisano: 02.12.2024 12:48:12 w Zdjęcia naszych wygranych
bawik70 napisał(a):

5 paczek żelek,szkoda czasu poświęconego na grę

Potwierdzam, strata czasu. Żart z konsumenta. Jakim cudem to ma mieć wartość regulaminową 100 zł?

Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7226248 Napisano: 02.12.2024 12:44:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bawik70 napisał(a):

Zozole Run, paczka słodyczy za 1 etap

U mnie przyszedł pakiet za 1, 2 i 3 etap. Cieszę się że później zrezygnowałem z grania.

Regulamin mówi że paczka ma wartość 100 zł a przychodzi paczka z 5 opakowaniami 75g żelek. Wartość 10-15zł. Śmiech na sali emotka emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7226160 Napisano: 01.12.2024 23:23:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jest jeszcze wzmianka o pieczątce ze sklepu jeśli opis jest zły a u mnie opis ' cukierki czekoladowe ' 🫣

Też mam taki sam opis

1183

1224 kurczę czy wszyscy muszą wrzucać zgłoszenia na, ostatnią chwilę?! 🤪

1275 Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7220474 Napisano: 10.11.2024 23:27:07 w SZUKAM....
[quote=Kilka osób do mnie pisało o adres strony ze zniżką na bilety. Na stronie JOY Pepsico można odebrać zniżkę na bilet do Heliosa i Multikina. Jeden bilet na jedno konto.

lukaszn12]
seb3kk napisał(a):

Dobry wieczór wszystkim
Posiada ktoś kody zniżkowe na bilety do multikina? Nie wiem czy był konkurs czy nie ale mógłbym nawet zapłacić drobną opłatę za kod.

są do odebrania za darmo do multikina i heliosa. Co tydzień nowa pula. Ja wchodziłem w poniedziałek rano i bez problemu są dostępne. Nowa pula wskakuje o północy z niedzieli na poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

lukaszn12

#7220326 Napisano: 10.11.2024 01:24:57 w SZUKAM....
seb3kk napisał(a):

Dobry wieczór wszystkim
Posiada ktoś kody zniżkowe na bilety do multikina? Nie wiem czy był konkurs czy nie ale mógłbym nawet zapłacić drobną opłatę za kod.

są do odebrania za darmo do multikina i heliosa. Co tydzień nowa pula. Ja wchodziłem w poniedziałek rano i bez problemu są dostępne. Nowa pula wskakuje o północy z niedzieli na poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7219923 Napisano: 08.11.2024 14:12:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Strasznie słaby ten zestaw z zielonego ufo.W sensie 3 stopień. Ja tego nie kupię dla mnie to smakuje jak taki syrop na kaszel z lat 80 tych. Stary lubi ale ja na to kasy więcej nie wydam. Do dziś pamiętam oczy panienki z Bena co do realizacji ich wypas karty. Nie wspomnę nawet o korowodach zanim owe karty łaskawie wysłali.

Nagroda bardzo słaba. Ja nagrodę odebrałem, moja partnerka nie. Za 2 etap już nie odbieramy wcale. Dla dzieciaków gra się nie nadaje a dla dorosłych też nie jest atrakcyjna😂 tak samo tatuaże. Dać dzieciakowi żeby przykleił sobie tatuaż jagermeister czy sam mam w nim chodzić 😂😂😂 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

lukaszn12

#7219907 Napisano: 08.11.2024 13:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś dotarły wyniki z zapoluj na nagrody jagermeister . Kolejny tydzień i kolejny raz "tylko" dwie nagrody trzeciego stopnia. W pudełku gra typu dobble z motywami jagera, 6 zielonych kieliszków i zestaw tatuaży. Ktoś wygrał 1 lub 2 stopień? Jest jakakolwiek szansa? O ile w 1 etapie zgłosiliśmy średnie pomysły to w etapie 2 mieliśmy dwa super zgłoszenia a tu zonk - znów 3 stopień... odechciewa się brać udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7219904 Napisano: 08.11.2024 13:36:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jagermeister. 1 etap 2x trzeci stopień. 2 etap 2x trzeci stopień. Kończą mi się domownicy emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7218992 Napisano: 05.11.2024 20:25:03 w Konkursy z grami
lukaszn12 napisał(a):

W poprzednim tygodniu pierwszego dnia miałem w zozolach 180 tys punktów i miejsce... 5. Około 6 h grania. Wychodzi na to że do podium trzeba ponad milion punktów. 
Do miejsca w pierwszej setce trzeba około 90-100 tys pkt tygodniowo.

Dodatkowo na różnych telefonach róznie nabijają się punkty. Różnice nie są duże ale po 2 "kółkach" na jednym telefonie jest 4900 pkt, na kolejnym 5300 a na innym 5440. Około 10% różnicy. Gra niewarta świeczki.

No i te powtarzające się maile w wynikach. za 3 i 4 tydzień miejsce pierwsze ma ta sama osoba. Ogólnie sporo osób w wynikach się powtarza. Wyświetl w wątku >>
0 0