Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukaszn12

lukaszn12

#7219923 Napisano: dzisiaj o 14:12:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Strasznie słaby ten zestaw z zielonego ufo.W sensie 3 stopień. Ja tego nie kupię dla mnie to smakuje jak taki syrop na kaszel z lat 80 tych. Stary lubi ale ja na to kasy więcej nie wydam. Do dziś pamiętam oczy panienki z Bena co do realizacji ich wypas karty. Nie wspomnę nawet o korowodach zanim owe karty łaskawie wysłali.

Nagroda bardzo słaba. Ja nagrodę odebrałem, moja partnerka nie. Za 2 etap już nie odbieramy wcale. Dla dzieciaków gra się nie nadaje a dla dorosłych też nie jest atrakcyjna😂 tak samo tatuaże. Dać dzieciakowi żeby przykleił sobie tatuaż jagermeister czy sam mam w nim chodzić 😂😂😂 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

lukaszn12

#7219907 Napisano: dzisiaj o 13:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś dotarły wyniki z zapoluj na nagrody jagermeister . Kolejny tydzień i kolejny raz "tylko" dwie nagrody trzeciego stopnia. W pudełku gra typu dobble z motywami jagera, 6 zielonych kieliszków i zestaw tatuaży. Ktoś wygrał 1 lub 2 stopień? Jest jakakolwiek szansa? O ile w 1 etapie zgłosiliśmy średnie pomysły to w etapie 2 mieliśmy dwa super zgłoszenia a tu zonk - znów 3 stopień... odechciewa się brać udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7219904 Napisano: dzisiaj o 13:36:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jagermeister. 1 etap 2x trzeci stopień. 2 etap 2x trzeci stopień. Kończą mi się domownicy emotka Wyświetl w wątku >>

lukaszn12

#7218992 Napisano: 05.11.2024 20:25:03 w Konkursy z grami
lukaszn12 napisał(a):

W poprzednim tygodniu pierwszego dnia miałem w zozolach 180 tys punktów i miejsce... 5. Około 6 h grania. Wychodzi na to że do podium trzeba ponad milion punktów. 
Do miejsca w pierwszej setce trzeba około 90-100 tys pkt tygodniowo.

Dodatkowo na różnych telefonach róznie nabijają się punkty. Różnice nie są duże ale po 2 "kółkach" na jednym telefonie jest 4900 pkt, na kolejnym 5300 a na innym 5440. Około 10% różnicy. Gra niewarta świeczki.

No i te powtarzające się maile w wynikach. za 3 i 4 tydzień miejsce pierwsze ma ta sama osoba. Ogólnie sporo osób w wynikach się powtarza. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7218989 Napisano: 05.11.2024 20:18:30 w Konkursy z grami
Kasienienka napisał(a):

parad0x napisał(a):

Ktoś z forum gra w gierkę Zozole i ma miejsce rankingu powyżej 50? Interesuje mnie jakie tam są wyniki, a podejrzeć nie można...🤔

pierwsze miejsce ma 57 tysięcy, potem 54 tysiące, potem 34 tysiące

Wiadomo jakie wyniki w kolejnych tygodniach? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7218988 Napisano: 05.11.2024 20:15:52 w Konkursy z grami
W poprzednim tygodniu pierwszego dnia miałem w zozolach 180 tys punktów i miejsce... 5. Około 6 h grania. Wychodzi na to że do podium trzeba ponad milion punktów. 
Do miejsca w pierwszej setce trzeba około 90-100 tys pkt tygodniowo.

Dodatkowo na różnych telefonach róznie nabijają się punkty. Różnice nie są duże ale po 2 "kółkach" na jednym telefonie jest 4900 pkt, na kolejnym 5300 a na innym 5440. Około 10% różnicy. Gra niewarta świeczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7218393 Napisano: 04.11.2024 01:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Proszę o pomoc w zrozumieniu regulaminu w konkursie Zapoluj na nagrody Jagermeister.
wg regulaminu "Zwycięzca wygrywa jedną Nagrodę. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie jeden raz podczas całego okresu jego trwania przy wielokrotnym udziale i
okazaniu każdorazowo innego dowodu zakupu."

Zapytałem czy jeśli w pierwszym etapie wygram kieliszki to w kolejnym mogę wygrać nagrodę wyższego stopnia czy też po wygraniu kieliszków nie ma sensu dalej brać udziału.

Uzyskałem odpowiedź: "Dzień dobry,
dziękujemy za wiadomość.
Jeden uczestnik może wygrać w konkursie jeden raz podczas całego okresu jego trwania przy
wielokrotnym udziale i okazaniu każdorazowo innego dowodu zakupu.
Zwycięzcy wybierani są po zakończeniu każdego etapu konkursu — w związku
z tym kolejne zgłoszenia uczestnika, który zdobył już nagrodę, nie mogą
zostać nagrodzone."

Rozumiem że po wygraniu kieliszków nie ma sensu brać dalej udziału bo nie będę brany pod uwagę? Po każdym etapie 209 wygranych osób odpada z dalszych etapów? Czy też prosić siostrę/brata/męża/żonę o zgłoszenie? A może zgłaszać z innych maili? Jak myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukaszn12

#7218115 Napisano: 01.11.2024 18:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

jackorlando84 napisał(a):

14079711
To przed chwilą mój nr zgłoszenia w loterii Ekodom w Almette. Naprawdę jest aż ponad
14 mln zgłoszeń??? No to szanse na wygraną ogromne, a dziś ostatni dzień tej loterii.

to chyba nie jest kolejny numer. na początku loterii też miałem jakis taki duży. choć może sie mylę. nie przyglądałem się temu. gdzieś widziałem wywiad z szefem almette, że rok temu było milion zgłoszeń. tak czy inaczej szanse zbliżone są do lotto. ale kto nie gra... ten nie pije szampana.

Almette Ekodom ponad milion zgłoszeń a taka serenada po 40 dniach konkursu ma 4400 zgłoszeń. Ktoś ma pomysł z czego wynika taka dysproporcja w ilości zgłoszeń? Różnica w nagrodach? Fakt, że jedno jest loterią a drugie konkursem? Masowe zgłoszenia kilku osób?
Konkurs media ekspert o klocki lego - 4500 zgłoszeń
Konkurs Akademii Smaku - nie rozdali nawet 100 nagród gwarantowanych.

Jak myślicie, ile jest zgłoszeń np w loterii kinder bueno? Dziennie rozdają 47 nagród w bramkach. My na 30 zgłoszeń mamy zero trafień.
Dziennie mają 1000 zgłoszeń? 10000?

Od czego zależy ilość zgłoszeń w danym konkursie/loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0