Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lukaszn12
Postów 8
Data rejestracji 07.10.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda bardzo słaba. Ja nagrodę odebrałem, moja partnerka nie. Za 2 etap już nie odbieramy wcale. Dla dzieciaków gra się nie nadaje a dla dorosłych też nie jest atrakcyjna😂 tak samo tatuaże. Dać dzieciakowi żeby przykleił sobie tatuaż jagermeister czy sam mam w nim chodzić 😂😂😂 Wyświetl w wątku >>
lukaszn12
Postów 8
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lukaszn12
Postów 8
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lukaszn12
Postów 8
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lukaszn12
Postów 8
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lukaszn12
Postów 8
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do miejsca w pierwszej setce trzeba około 90-100 tys pkt tygodniowo.
Dodatkowo na różnych telefonach róznie nabijają się punkty. Różnice nie są duże ale po 2 "kółkach" na jednym telefonie jest 4900 pkt, na kolejnym 5300 a na innym 5440. Około 10% różnicy. Gra niewarta świeczki. Wyświetl w wątku >>
lukaszn12
Postów 8
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg regulaminu "Zwycięzca wygrywa jedną Nagrodę. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie jeden raz podczas całego okresu jego trwania przy wielokrotnym udziale i
okazaniu każdorazowo innego dowodu zakupu."
Zapytałem czy jeśli w pierwszym etapie wygram kieliszki to w kolejnym mogę wygrać nagrodę wyższego stopnia czy też po wygraniu kieliszków nie ma sensu dalej brać udziału.
Uzyskałem odpowiedź: "Dzień dobry,
dziękujemy za wiadomość.
Jeden uczestnik może wygrać w konkursie jeden raz podczas całego okresu jego trwania przy
wielokrotnym udziale i okazaniu każdorazowo innego dowodu zakupu.
Zwycięzcy wybierani są po zakończeniu każdego etapu konkursu — w związku
z tym kolejne zgłoszenia uczestnika, który zdobył już nagrodę, nie mogą
zostać nagrodzone."
Rozumiem że po wygraniu kieliszków nie ma sensu brać dalej udziału bo nie będę brany pod uwagę? Po każdym etapie 209 wygranych osób odpada z dalszych etapów? Czy też prosić siostrę/brata/męża/żonę o zgłoszenie? A może zgłaszać z innych maili? Jak myślicie? Wyświetl w wątku >>
lukaszn12
Postów 8
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs media ekspert o klocki lego - 4500 zgłoszeń
Konkurs Akademii Smaku - nie rozdali nawet 100 nagród gwarantowanych.
Jak myślicie, ile jest zgłoszeń np w loterii kinder bueno? Dziennie rozdają 47 nagród w bramkach. My na 30 zgłoszeń mamy zero trafień.
Dziennie mają 1000 zgłoszeń? 10000?
Od czego zależy ilość zgłoszeń w danym konkursie/loterii? Wyświetl w wątku >>