Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika DAFNE

DAFNE

#7256172 Napisano: 25.04.2025 11:41:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nivea, zestaw z biletami do kina  Wyświetl w wątku >>

DAFNE

#7249719 Napisano: 27.03.2025 13:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Potwierdzam, przychodzi mail. Ilość znaków była problemem. Wyświetl w wątku >>
0 0

DAFNE

#7249718 Napisano: 27.03.2025 13:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie

Ja nie mam żadnego potwierdzenia 🫤

A komunikat jakiś po wysłaniu miałaś?

Wydaje mi się ,że coś tam było w stylu zgłoszenie przyjęte ale na mailu żadnego potwierdzenia nie mam 🤔

U mnie taki mail

Wyświetl w wątku >>
0 0

DAFNE

#7249717 Napisano: 27.03.2025 13:40:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂

A komunikat jakiś po wysłaniu miałaś?

Wydaje mi się ,że coś tam było w stylu zgłoszenie przyjęte ale na mailu żadnego potwierdzenia nie mam 🤔

U mnie taki mail

Wyświetl w wątku >>
0 0

DAFNE

#7249714 Napisano: 27.03.2025 13:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

A komunikat jakiś po wysłaniu miałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

DAFNE

#7249709 Napisano: 27.03.2025 13:24:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

DAFNE

#7249702 Napisano: 27.03.2025 13:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę? Wyświetl w wątku >>
0 0

DAFNE

DAFNE

#7224645 Napisano: 26.11.2024 09:17:56 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię voucher do Studia Sante dla dwóch osób na 3godzinne wejście na strefę saun i basenów na inne bony, bilety. Zaproszenie w
formie papierowej. Wartość 240 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

DAFNE

#7215620 Napisano: 22.10.2024 14:32:17 w moje dzisiejsze wygrane :)