Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika PPPet-er

PPPet-er

#7250357 Napisano: 30.03.2025 16:21:38 w Paragony na trwające konkursy
PPPet-er napisał(a):

2x Stokrotka - dwa za 5zl doladowanie Play (na jednym Balcerzak kindziuk, moze ktos opakowanie promocyjne z kodem sobie ogarnie) 
https://www.e-kon...jej-kuchni-stokrotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7249947 Napisano: 28.03.2025 10:02:51 w Zdjęcia naszych wygranych
pikawka napisał(a):

emotka emotka PPPet-er napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Wypasione torby z Milki

Na targach to mozna takich szmateksow nazbierac za darmo. A tu wysylka kosztowniejsza od tej "nagrody"  emotka  Mondelez szaleje

Juz lepiej by dali 4 czekolady zamiast tych toreb

Czekolqda w detalu to 7.99zl za sztuke teraz
A ta torba to pewnie koszt 2 zeta dla sponora Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7249943 Napisano: 28.03.2025 09:56:51 w Zdjęcia naszych wygranych
nanajka81 napisał(a):

Wypasione torby z Milki

Na targach to mozna takich szmateksow nazbierac za darmo. A tu wysylka kosztowniejsza od tej "nagrody"  emotka  Mondelez szaleje Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7249653 Napisano: 27.03.2025 11:01:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Kazdy taki paragon to szansa na 20K
Kasjerki, sklepowe tez przeciez grac moga a potem zdziwienie, ze nikto sie chwalic juz nie chce w mdw Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7248406 Napisano: 21.03.2025 15:09:42 w Wkurza mnie...
Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...

Dziwne, ze na czarnych, bez cukru, to moga wyrazne kody drukowac emotka
Moje kody Kinley poszly w siną dal razem z Coca-Cola emotka  expired 
 Dzieki Fortis to na Pepsi przejde, bo kodow nie maja wiec nic nie przepadnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

PPPet-er

#7248311 Napisano: 21.03.2025 12:47:33 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka Wyświetl w wątku >>
1 miketyson 0

PPPet-er

#7248051 Napisano: 20.03.2025 14:03:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

anaesth napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

W regulaminie nie zauważyłem o tym wzmianki.

Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację?

była już o tym dyskusja , muffiny Wedel nie wchodzą w loterię, Wedel ich nie robi  tylko inna firma dodając Wedlowską czekoladę

Nie zauważyłem tego, ale wydaje mi się to absurdalne. Czy w regulaminie jest jakaś wzmianka o tym? Skąd kupujący w sklepie ma wiedzieć, że to nie jest produkt Wedel? Przecież ma w nazwie Wedel i ich logo?

Produktem promocyjnym są wyroby Lotte Wedel. Pewnie na kartonie zbiorczym od muffinek jest opisane, kto je wyprodukował. Ale to fakt, „mugole” z pewnością się na to nacinają emotka

Co ciekawsze sam Wedel na swojej stronie ma te muffiny, donaty i inne cuda w zakładce produkty . Zobaczcie sobie zakładkę inne. Tam nie ma wzmiwnki o tym, że ktoś inny to produkuje

Ciekawe czy ktos Danone Fantasia z dodatkami E Wedel zglasza/ł emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

PPPet-er

#7248047 Napisano: 20.03.2025 13:58:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

W regulaminie nie zauważyłem o tym wzmianki.

Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację?

była już o tym dyskusja , muffiny Wedel nie wchodzą w loterię, Wedel ich nie robi  tylko inna firma dodając Wedlowską czekoladę

Nie zauważyłem tego, ale wydaje mi się to absurdalne. Czy w regulaminie jest jakaś wzmianka o tym? Skąd kupujący w sklepie ma wiedzieć, że to nie jest produkt Wedel? Przecież ma w nazwie Wedel i ich logo?

Produktem promocyjnym są wyroby Lotte Wedel. Pewnie na kartonie zbiorczym od muffinek jest opisane, kto je wyprodukował. Ale to fakt, „mugole” z pewnością się na to nacinają emotka

Stokrotka daje producenta 
Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7245157 Napisano: 07.03.2025 18:36:09 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
4F o wartosci 400zl z Lipton, tylko stacjonarnie, do 30-09-2025. 
Voucher jednarazowy - wymienie na 300zl NETFLIX, Netto, Dino, Kaufland, Stokrotka, Lidl, Leclerc  Media Expert, Biedronka ect
Ewentualnie na 400zl Empik (2x 200zl z Kinder) Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7243703 Napisano: 28.02.2025 14:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Snickers już 2220 - lubię te liczniki, przynajmniej wiadomo na czym się stoi emotka

Mogliby na Berlinkach włączyć  emotka

Ode mnie na Berlinki poszło 1 zgłoszenie. Smolar mnie ostatnio wkurzył i nie mam weny na ich akcje emotka

W imie zasady, jak masz wygrac to wygrasz przeciez  jednym  emotka Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7243579 Napisano: 27.02.2025 21:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

maro27 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

maro27 napisał(a):

Tak się zastanawiam czemu Dino nic nie zorganizowało od zeszłego roku? Żadnego konkursu a już prawie marzec…

To nie sieć organizuje te akcje promo przeciez...

No tyle to wiem… myślę że większość czytających wie co mam na myśli…

OK. Czyli na domyslanie emotka

"DOMYŚLANIE" to zacna cecha u konkursowicza, otwiera wiele okien, kiedy tłum przebija się drzwiami emotka
ps. np do-myślanie zakończenia historii, w której Organizator podał jedynie początek pierwszego zdania  emotka

Zacna cecha, ktora kosztuje wileu laureatow nagrody  emotka  bo jednak Agencja "domyslala" sie inaczej w regulaminie Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7242685 Napisano: 24.02.2025 16:01:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tak to prawda kupowałam w Zabie jogurt mały, naturalny jest opis bez nazwy jakiejkolwiek. Ale zrobili promocję podstępną.

W tej sprawie nie chodzi o kiepski opis na paragonie tylko o zakup nieprawidłowego produktu (wypasiony zamiast polski)

A obrazek z produktami jest na stronie, nawet listy czytac nie trzeba Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7242670 Napisano: 24.02.2025 14:47:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

lirianka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Ja pierd...ę, dostałam dziś @ : Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że przesłany przez Panią dowód zakupu został zweryfikowany negatywnie.Tym samym utraciła Pani prawo do otrzymania nagrody w wysokości 1.000 zł z powodu niespełnienia wymogów regulaminu loterii „Mlekovita z polskim smakiem oraz tysiakiem”. Powodem weryfikacji negatywnej jest fakt, że paragon nie potwierdza zakupu produktu promocyjnego marki Polskie / Polska / Polski (zwane łącznie produktami marki Polskie), których producentem jest Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita.           Zachęcamy do ponownego udziału w loterii, po dokonaniu zakupu prawidłowego produktu. Listę produktów objętych loterią znajdzie Pani w załączonym pliku.

Kupiłam ser w Aldi, na paragonie jest napisane tylko ser z piep.chil. Mam zdjęcie paragonu razem z produktem, ale oni chcieli żeby oryginał paragonu przesłać im pocztą. Jak myślicie, jest sens jeszcze walczyć z nimi? No, załmałam się.

To co im konkretnie wyslalas poczta?

oryginał paragonu

A ser z pieprzem i chilli nie jest czasem marki Wypasione? Tutaj liczą się tylko produkty marki Polskie/Polska/Polski.

no to odwaliłam

Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7242322 Napisano: 21.02.2025 21:52:51 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
4F o wartosci 400zl z Lipton, tylko stacjonarnie, do 30-09-2025. SALE są lekkie
Voucher jednarazowy - wymienie na 300zl NETFLIX, Netto, Dino, Kaufland, Stokrotka, Lidl, Leclerc  Media Expert, Biedronka ect Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7242187 Napisano: 21.02.2025 12:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Nie pracownicy agencji a sama agencja zatrzymuje kasę z tych nagród których nie musi kupić czy dostać i wydać dla uczestników.
To tak samo jak w sklepie ,to że ktoś Ci wciśnie stare pieczywo nie znaczy, że to osoba sprzedająca a właściciel jej nakazał tak robić.
Nie podoba się to zwolnij się z tej pracy. Im dłużej żyję tym świat wydaje mi się paskudnym miejscem.

Brak w tym logiki.
Jesli masz firme lub odpowiadasz za marketing to nie autoryzujesz wypłaty 10-100 tys zlotych na promocje, ktora napelni jedynie  kieszen wlasciciela agencji.
Nie pisze tu o "agencjach", ktore trwaja chwile i moga siebie samych nagradzach  - jak to bylo kiedys na fejsie z kawami dla szarych mas a samochod w "rodzinie", nigdy nie kupiony emotka
Agencja dostaje kase za obsluge. Nagrody niewydane nie zostaja w agencji, albo kupia mniej wiec faktura nizsza albo nagrody wracaja do zleceniodawcy.
Ktory szef/ceo/prezes firmy tak niby marnuje srodki zakładowe i bonusuje agencje marketingowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7241918 Napisano: 20.02.2025 12:35:30 w Opisy z paragonów
xooxoo napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Daj prosze fote tego UHT bo nie wiem, ktore jest pod nazwa "polskie"

Jeśli chodzi o mleko jakie kupiłam, to takie:
https://zakupy.auchan.pl/images-v3/91f3b8f0-9eaa-434b-8554-b0f1db433c99/447b669a-faea-4f4b-8491-51ea7b7619e8/1280x1280.webp

Ono nie jest POLSKIE  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7241909 Napisano: 20.02.2025 12:22:35 w Opisy z paragonów
banka-manka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Dziekuje. emotka
Bo wczesniej byly tylko wymagane 3 Mutti produkty
A tu teraz jakies konkretne sosy chca   emotka  
I ten SosDatteriMutti400g to ten z przymusowych?

Wydaje mi się, że to są te trzy pierwsze pozycje na liście. Sosy, a nie sosy do makaronu. Najlepiej sprawdź po kodzie EAN. Ja tak sprawdzałam te sosy do makaronu bo można się pogubić w tych nazwach z tabeli, bo nie zawsze dokładnie odzwierciedlają nazwy na słoikach.

I w tym mam problem, bo mi opisy jakos nie chca sie pokryc z EAN 

Wyświetl w wątku >>
0 0

PPPet-er

#7241891 Napisano: 20.02.2025 11:22:14 w Opisy z paragonów
Julles0048 napisał(a):

Może nie ten konkretnie, ale kupowałam ostatnio 2 różne produkty z Mutti.
I miały takie opisy:
SosPizzMutti400g
SosDoMakZOliwk400g

PPPet-er napisał(a):

Mutti Biedronka 
Ma ktos moze zakupiony ten słoik? Jaki jest opis na paragonie?

Kupowałam w 1 edycji w listopadzie. Opisy wtedy miały ładne.

Dziekuje. emotka
Bo wczesniej byly tylko wymagane 3 Mutti produkty
A tu teraz jakies konkretne sosy chca   emotka  
I ten SosDatteriMutti400g to ten z przymusowych? Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7240114 Napisano: 11.02.2025 14:06:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarekaska napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

9 nagrod w Mlekovita i
3 na forum sąemotka

Wielkie brawa emotka
Dla porównania Kaufland Card 3000 nagród i na forum okrągłe 0 emotka

Bardzo duza roznica w systemie wylaniania laureatow emotka Wyświetl w wątku >>

PPPet-er

#7240102 Napisano: 11.02.2025 13:44:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
9 nagrod w Mlekovita i
3 na forum sąemotka Wyświetl w wątku >>