Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Enjoy_today

Enjoy_today

#7197063 Napisano: 05.08.2024 19:53:06 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Zaparkowała auto pod sklepem mięsnym. Z samochodu zniknęło 600 tys. zł

https://wiadomosc...tm_campaign=newsy_sg

Przypadek? Nie sądzę 😉 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

Enjoy_today

#7196792 Napisano: 04.08.2024 20:52:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Snickersie... Why? 😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7196549 Napisano: 03.08.2024 11:52:17 w Czy informują/ informowali?
Bodzio74 napisał(a):

Informowali Snickers etap 1?

Według mojej obserwacji nikt się nie chwalił, a chyba powinni dziś poinformować. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7196168 Napisano: 01.08.2024 19:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może podrzucić informacje ile w tym tygodniu jest już zgłoszeń na snikersa? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195905 Napisano: 31.07.2024 19:20:33 w Wkurza mnie...
Promocje w Biedronce... Jak ja bym chciała żeby promocje były tylko poprzez obniżkę ceny, a nie, że weź 8 to co drugi będzie taniej, ale nie wszystkie smaki i ogólnie to tylko po 19 w niektórych sklepach. I potem za kasą sprawdzam metrowy paragon i kurza cenzura... O czymś zapomniałam i promocja nie weszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195424 Napisano: 30.07.2024 10:13:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Wytłumaczy mi ktoś Łopato logicznie jak wykorzystać w Biedronce kod z activii? W sensie czy da się przy kasie samoobsługowej czy nie? Jeśli nie to czy pani musi go wbić przed zakupami czy coś innego co powinnam wiedzieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195320 Napisano: 29.07.2024 19:22:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

W takim razie następny konkurs fotograficzny z ramienia Albedo cykam fotę telefonem 5 min po kupnie artykułu promocyjnego i zobaczymy czy się uda 😆

To nie ma przecież znaczenia czy spędzasz nad pracą 3 dni czy minutę. To po prostu musi kliknąć... Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195290 Napisano: 29.07.2024 17:36:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

Ale Albedo przycięło w ch.. hehe 
mialem takie dobre zdjęcie zgłoszone ze praktycznie byłem pewny nagrody 1 czy 2 stopnia a po sprawdzeniu na ich stronie ukazuje się, że moje zgłoszenie nie jest zwycięskie… śmierdzi mi wałkiem naprawdę bo w zdjęcie włożyłem duzo serca i zaangażowania ( rekwizyty, babranie się w piasku, siostrę nawet poprosiłem co fotografuje profesjonalnie ) i nic to nie dało 😤 
wiem, że ten post nic nie wnosi do tematu ale musiałem gdzieś wylać swoją frustrację… 
Nie wiem w takim razie co ludzie robili i jak przedstawiali radość ze znalezienia listerine, że wygrali 🙄 chyba polecieli w kosmos albo do dubajuuu 😂

Ja tak zawsze widzę swoje zgłoszenia konkursowe. Zawsze jestem pewna... 😁 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7195059 Napisano: 28.07.2024 18:12:44 w Moje konkursowe początki...
To ja dorzucę od siebie historię jak kiedyś dawno temu byłam na losowaniu auta w galerii i warunki były takie, że trzeba było być na miejscu i mieć dowód osobisty. Losowanie miało być prowadzone "do skutku". No i wylosowali babeczkę, która nie miała przy sobie dowodu osobistego...

A druga historia to moja osobista. Wiele razy koloryzuje życie w zgłoszeniach konkursowych. Ten jeden raz napisałam do RMF i w zgłoszeniu padło słowo mąż, którego nie miałam. No i to był ten jeden raz,.kiedy RMF do mnie zadzwoniło i ten jeden raz kiedy akurat ludzie z pracy akurat słuchali radia i mnie rozpoznali po głosie. Dobrze, że pracowałam wtedy z samymi facetami i zwyczajnie śmialiśmy się z tego jeszcze dobrych parę lat. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7194837 Napisano: 27.07.2024 09:19:19 w Kupię...
Ponieważ nie ma wątku przyjmę pozwalam sobie tu napisać, że gdyby ktoś nie miał co zrobić z monetami allegro to ja chętnie przyjmę i z wdzięcznością skorzystam. 😊 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7194800 Napisano: 26.07.2024 21:32:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Czy Fantasia Lidl informowała ? Według strony do. 19 lipca a zero wpisów 🧐

11.07 mailem 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

Enjoy_today

#7194131 Napisano: 24.07.2024 14:40:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy mógłby ktoś wrzucić screen wiadomości z informacją o wygranej z Favita, z "prawdziwym" bezpiecznym  linkiem do oświadczenia laureata. Wydawało mi się , że gdzieś widziałam, ale nie mogę odnaleźć

Dziękuję  emotka   
Rozumiem, że każdy ma indywidualny link do swojego formularza?

Tak. Najważniejsze żeby sprawdzić nadawcę wiadomości, bo jakby naciągacz miał głowę na karku to by wysyłał identyczną wiadomość. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7194130 Napisano: 24.07.2024 14:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy mógłby ktoś wrzucić screen wiadomości z informacją o wygranej z Favita, z "prawdziwym" bezpiecznym  linkiem do oświadczenia laureata. Wydawało mi się , że gdzieś widziałam, ale nie mogę odnaleźć

Dziękuję  emotka   
Rozumiem, że każdy ma indywidualny link do swojego formularza?

Tak. Najważniejsze żeby sprawdzić nadawcę wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7194119 Napisano: 24.07.2024 14:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7193732 Napisano: 23.07.2024 11:13:14 w Wkurza mnie...
Przypominam tylko, że nie padła tu informacja, że parad0x zarządał "okupu" za paragon. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7193341 Napisano: 22.07.2024 09:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Najlepiej nigdy, nigdzie nie podawać danych karty, nie płacić kartą (w sensie w internecie poprzez podawaniedanych karty) bo skala oszustw taka, że ciężko się połapać. 

Ostatnio nawet pani z banku do mnie dzwoniła i poprosiła o dane personalne. Powiedziałam, że nie podam i koniec. Takie są czasy, że nawet to, że dzwoni z numeru banku nie jest żadną gwarancją. Jak będę miała potrzebę to pójdę na nogach do banku. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7193334 Napisano: 22.07.2024 09:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
whitepoint napisał(a):

Wszystko podałam z karty

Dzwoń do banku, zablokuj kartę najszybciej jak możesz. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7193067 Napisano: 20.07.2024 16:39:30 w Pomocy!!!!
Pomóżcie proszę. Po latach przerwy w konkursach chciałam wysłać odpowiedź konkursową smsem i zgłupiałam... Czy w odpowiedzi konkursowej SMS można używać polskich znaków czy nie? Regulamin nic o tym nie mówi 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7192888 Napisano: 19.07.2024 15:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

jokan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy miał ktoś problem z odesłaniem formularza Favita?
Po wpisaniu danych, dodaniu paragonu mam taki komunikat "Kod weryfikacyjny jest nieprawidłowy". Sprawdzone różne przeglądarki, i na telefonie też to samo...

Miałam tak, ale gdy dodałam jeszcze raz zdjęcie to przeszło

Dodawałam przez Instagram, co "wpisywać" w dwóch pierwszych rubrykach, bo ciągle mam błąd

a jaki błąd ci wyskakuje? z tego co pamiętam, to w pierwszej było Imię i naziwsko (ewntualnie nick), a w drugiej imię, trzeciej Nazwisko, i tam też trzeba wybrać platforme  (FB, insta, czt Tiktok)

No właśnie w pierwszej rubryce wpisuję imię i nazwisko w 2 wybieram Instagram i mam "Podaj prawidłowe dane Twojego konta social media z jakiego dokonano zgłoszenia do promocji" jak próbuje dodać link do mego insta lub tylko samą nazwę to mam "Brak wyników"

Nie wiem, ja wypełniałam z FB i poszło. Może ktoś jeszcze wypełniał z Insta i się wypowie...

W pierwszej rubryce była nazwa Instagrama. Mi również załącznik nie wchodził z telefonu. Wypełniłam formularz na komputerze i przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7192664 Napisano: 18.07.2024 21:40:59 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

Czy Hochland za drugi dzień z lodówkami informował?

Lub na którym dniu skończyli informowanie? Może ktoś wie? 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0