Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Enjoy_today

Enjoy_today

#7201049 Napisano: 23.08.2024 07:41:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mogę znaleźć nic na temat zwrotek z rosmanna z Albedo. Przedwczoraj też brak zwrotki. Tak samo jak z Syoss, ale tu widziałam, że inni mieli tak samo. Czy ktoś się odzywał do Albedo w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7200435 Napisano: 21.08.2024 12:37:42 w Wkurza mnie...
samdej napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Wkurza mnie głupota ludzi. Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody...

To nie głupota emotka  to coś innego, ale nie wiem czy jest już w polskim słowniku słowo opisujące to zjawisko 

Nazwijmy to zjawisko delikatnie emotka dwoma słowami: BEZREFLEKSYJNA BEZTROSKA! emotka

Nie nie! To nawet ciężko wymówić emotka  może ktoś ma jakiś inny pomysł??

Ja bym to nazwała „grałam o coś innego”. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każda nagroda każdemu pasuje? Czasem nagroda wyższego stopnia z różnych względów jest gorsza dla konkursowicza niż stopnia niższego. Czasem ktoś gra o główną, a te niższego stopnia go nie interesują. I tak, wtedy będzie niezadowolony, no chyba że wygrywasz mało i każda nagroda jest na wagę złota. Dla mnie i dla wielu jednak nie. I co proponujecie? Jeśli w konkursie są bony, na które mam ochotę, ale jest też szansa wygrać jednosobowy wyjazd w terminie, który nijak nam nie pasuje, to mam odpuścić granie, bo mogę trafić nagrodę, która mi nie odpowiada? No chyba, że mówicie o sytuacji, w której jest tylko jeden rodzaj nagrody, nie wiem np. Bluza 7 days i ktoś gra, wygrywa i narzeka, że wygrał, ale chyba to nie o tej sytuacji mowa, prawda?
Mnie wkurzają ograniczone horyzonty ludzkie i całkowity brak umiejętności wczucia się w sytuację innych ludzi.

Dobrze napisane, bo tak to równie dobrze czepiać by się można było wszystkich, którzy od razu na sprzedaż nagrody wystawiają. Skoro sprzedaje, to mu nagroda nie pasuje więc w czym ta osoba miałaby być "lepsza" od tej narzekającej? Pytanie retoryczne...

Ja to w ogóle uważam, że nikt nie powinien grać poza moją osobą 😁 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7199620 Napisano: 17.08.2024 14:27:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię mój kod do Multikina o wartości 50 zł na 4 kufle Zateckiego. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7198572 Napisano: 12.08.2024 10:30:01 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

U nas niestety rokowania są złe i to chyba jest tak najbardziej dobijające

Domyślam się, że sytuacja jest trudna, może nawet najtrudniejsza. Nie wiem czy teść ma pomoc psychologiczną, ale może warto się po taką zwrócić. Życzę Wam dużo siły i wytrwałości. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7198550 Napisano: 12.08.2024 08:39:48 w Wkurza mnie...
Tak apropo raka powiem Wam też moją historię. Mojej mamie zdiagnozowano raka, który ma bardzo dobre rokowania rzędu 95% u osób które podejmują leczenie. To był jakiś rodzaj raka skóry. Leczenie poprzez wycięcie zmiany. Ale moja mama uznała, że będzie leczyć się ziołami i że w żadnym wypadku nie chce nawet na wizytę jechać do szpitala onkologicznego. Ostatecznie uznała, że woli umrzeć niż się leczyć. Z dnia na dzień przestała jeść, schudła do 46 kg, przestała wychodzić z domu, oczekiwała, że będzie się ktoś nią zajmował. I to nie były objawy raka. Dodam, że moja mama ma 60 lat. I nic nie pomagało ani wsparcie bliskich, ani psychiatra.
(Finalnie zmiana została wycięta prywatnie. Po długiej, długiej walce jest lepiej. Ale to co przeszliśmy to koszmar.)
I ja wiem, że każdy ma prawo do swoich poglądów, przekonań i wyborów, a bliscy powinni je uszanować. Ale mam taką myśl, że gdy czasem ta walka z psychiką to druga walka obok walki z rakiem. 
Przytulam wszystkich walczących bezpośrednio i pośrednio. Niech moc będzie z Wami ❤️ Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7198302 Napisano: 10.08.2024 12:57:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma jakieś info odnośnie nowej loterii Prince polo, która rusza w poniedziałek? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7197841 Napisano: 08.08.2024 14:41:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jak z bajki Marletto Biedronka
Nagroda dodatkowa - info w komentarzu pod postem konkursowym na profilu biedronki Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7197798 Napisano: 08.08.2024 11:58:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

anaesth napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Możecie dodać zgłoszenie do konkursu Haribo Mystery box, bo mi nie przechodzi i nie mam pojęcia co jest nie tak?!

Chyba jeszcze nikomu nie przeszło od początku trwania konkursu. Temat był już poruszany wiele razy emotka

Odpisali mi że "u nich wszystko działa"... No ja nie wiem jak to niby działa emotka Wysłałam im filmik jak to u mnie (nie)działa, może się ogarną i ich olśni w czym jest problem. Ale gdyby komuś się udało wysłać niech nie będzie świnią i tu napisze w jaki sposób to zrobił.

Ja wysłałam normalnie, było podziękowanie na stronie. Nie zrobiłam nic specjalnego. Przyszedł też mail z potwierdzeniem. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

Enjoy_today

#7197673 Napisano: 07.08.2024 18:43:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś orientuje się jak wygląda cenowo Sante w Lidlu? Co wychodzi najtaniej? I czy produkty są na standzie czy trzeba szukać po sklepie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7197490 Napisano: 07.08.2024 11:02:29 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Nie wiem czy się wkurzać czy cieszyć w sumie.Nie dość,że kochani sąsiedzi czymś ciężkim po balkonie chwilę po 5 nad ranem rzucali ale to nie jest nowość w ich wykonach.To spadło mi takie ciężkie lustro co wisiało na ścianie.O mało na zawał nie zeszłam.2 razy w sumie bo myślałam,że śruba będzie trzymać i nawet je zawiesiłam ponownie  ale znowu spadło. Jeszcze się nie stłukło do 3 razy sztuka.A to by były następne lata przeklęte.Czuje ,że coś gruchnie i to strasznego oby nie.Bo to taki według mnie znak ostrzegawczy od losu.

Polecam szukać pozytywów i myśleć, że jak jednak stłucze się lustro to znak żeby kupić sobie nowe, bo jak to mówią wierzył chłop w gusła, aż mu cenzura uschła. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7197063 Napisano: 05.08.2024 19:53:06 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Zaparkowała auto pod sklepem mięsnym. Z samochodu zniknęło 600 tys. zł

https://wiadomosc...tm_campaign=newsy_sg

Przypadek? Nie sądzę 😉 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

Enjoy_today

#7196792 Napisano: 04.08.2024 20:52:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Snickersie... Why? 😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7196549 Napisano: 03.08.2024 11:52:17 w Czy informują/ informowali?
Bodzio74 napisał(a):

Informowali Snickers etap 1?

Według mojej obserwacji nikt się nie chwalił, a chyba powinni dziś poinformować. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7196168 Napisano: 01.08.2024 19:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może podrzucić informacje ile w tym tygodniu jest już zgłoszeń na snikersa? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195905 Napisano: 31.07.2024 19:20:33 w Wkurza mnie...
Promocje w Biedronce... Jak ja bym chciała żeby promocje były tylko poprzez obniżkę ceny, a nie, że weź 8 to co drugi będzie taniej, ale nie wszystkie smaki i ogólnie to tylko po 19 w niektórych sklepach. I potem za kasą sprawdzam metrowy paragon i kurza cenzura... O czymś zapomniałam i promocja nie weszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195424 Napisano: 30.07.2024 10:13:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Wytłumaczy mi ktoś Łopato logicznie jak wykorzystać w Biedronce kod z activii? W sensie czy da się przy kasie samoobsługowej czy nie? Jeśli nie to czy pani musi go wbić przed zakupami czy coś innego co powinnam wiedzieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195320 Napisano: 29.07.2024 19:22:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

W takim razie następny konkurs fotograficzny z ramienia Albedo cykam fotę telefonem 5 min po kupnie artykułu promocyjnego i zobaczymy czy się uda 😆

To nie ma przecież znaczenia czy spędzasz nad pracą 3 dni czy minutę. To po prostu musi kliknąć... Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7195290 Napisano: 29.07.2024 17:36:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

Ale Albedo przycięło w ch.. hehe 
mialem takie dobre zdjęcie zgłoszone ze praktycznie byłem pewny nagrody 1 czy 2 stopnia a po sprawdzeniu na ich stronie ukazuje się, że moje zgłoszenie nie jest zwycięskie… śmierdzi mi wałkiem naprawdę bo w zdjęcie włożyłem duzo serca i zaangażowania ( rekwizyty, babranie się w piasku, siostrę nawet poprosiłem co fotografuje profesjonalnie ) i nic to nie dało 😤 
wiem, że ten post nic nie wnosi do tematu ale musiałem gdzieś wylać swoją frustrację… 
Nie wiem w takim razie co ludzie robili i jak przedstawiali radość ze znalezienia listerine, że wygrali 🙄 chyba polecieli w kosmos albo do dubajuuu 😂

Ja tak zawsze widzę swoje zgłoszenia konkursowe. Zawsze jestem pewna... 😁 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7195059 Napisano: 28.07.2024 18:12:44 w Moje konkursowe początki...
To ja dorzucę od siebie historię jak kiedyś dawno temu byłam na losowaniu auta w galerii i warunki były takie, że trzeba było być na miejscu i mieć dowód osobisty. Losowanie miało być prowadzone "do skutku". No i wylosowali babeczkę, która nie miała przy sobie dowodu osobistego...

A druga historia to moja osobista. Wiele razy koloryzuje życie w zgłoszeniach konkursowych. Ten jeden raz napisałam do RMF i w zgłoszeniu padło słowo mąż, którego nie miałam. No i to był ten jeden raz,.kiedy RMF do mnie zadzwoniło i ten jeden raz kiedy akurat ludzie z pracy akurat słuchali radia i mnie rozpoznali po głosie. Dobrze, że pracowałam wtedy z samymi facetami i zwyczajnie śmialiśmy się z tego jeszcze dobrych parę lat. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7194837 Napisano: 27.07.2024 09:19:19 w Kupię...
Ponieważ nie ma wątku przyjmę pozwalam sobie tu napisać, że gdyby ktoś nie miał co zrobić z monetami allegro to ja chętnie przyjmę i z wdzięcznością skorzystam. 😊 Wyświetl w wątku >>
0 0