Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Enjoy_today

Enjoy_today

#7256557 Napisano: 26.04.2025 22:31:57 w Pomocy!!!!
Czy ma ktoś pomysł czemu źle wyświetlają mi się konkursy w bazie? 
Zawsze było dobrze, aż tu nagle taki klops. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7232472 Napisano: 01.01.2025 21:00:15 w WC - rozmowy o wszystkim
mampytanie napisał(a):

Czy ktoś z Was sprzedaje ubrania na Vinted i może powiedzieć coś więcej na ten temat? Idzie tam sprzedać ciuchy, których już się nie nosi? Czy raczej ciężko, bo mało kto tam kupuje? Oczywiście mowa o ciuchach w bardzo dobrym / idealnym stanie, których po prostu już się nie nosi/ nie lubi. 
A może lepiej wystawić na olx? Czy w ogóle ludzie kupują ciuchy używane z takich prywatnych ogłoszeń? Nie mam pojęcia, czy warto marnować czas na fotki i opisy ubrań (w naprawdę bardzo dobrym stanie), czy po prostu wrzucić ciuchy do kontenera emotka

Polecam po prostu wystawić kilka rzeczy próbnie i zobaczyć czy to dla Ciebie. 
Ja wystawiam na vinted i olx jednocześnie. Mam za sobą ponad 500 transakcji na vinted i nie wiadomo ile na olx bo tam nie zlicza transakcji. Sprzedaję, kupuję, jestem bardzo zadowolona. 
Ale dla odmiany moja szwagierka mówi, że to jest tyle zachodu... zdjęcia, opisy, odpowiadanie na wiadomości, pakowanie, wysyłanie, że już na samą myśl jej się nie chce. 🙂 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7231920 Napisano: 30.12.2024 13:19:24 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Stokrotka Coca Cola Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7229650 Napisano: 16.12.2024 20:51:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niby wiem, ale wolę się upewnić... Czy kartę z m&ms do biedronki można używać wielokrotnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7227325 Napisano: 05.12.2024 21:12:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
medziks1 napisał(a):

MMs porażka, a miałam naprawdę ładne zdjęcie, z jarmarku z choinkami, Mikołajem i dekoracjami a do tego Mikołaj miał otwartą buzię na „wow” w miejscu pokazania mmsów… przykro czytać, że ktoś wygrał zdjęciem „na odwal”.

Przecież ta dyskusja nie ma większego sensu. Naprawdę nie da się porównać w ten sposób zdjęć, bo każdy z nas ma inną kreatywność, jedni są bardziej fotogeniczni, inni nie lubią gdy robi im się zdjęcia, jedni mają zaje..sty telefon z takim aparatem, że zdjęcia wychodzą ładne bo ich jakość jest super... Więc pewnie Twoje zdjęcie było ładne, ale po prostu tym razem nie wpadło w oko. Niestety wciąż ktoś musi przegrać żeby ktoś inny musiał wygrać. Nie wiem po co na siłę niektórzy muszą udowodnić, że nie dali z siebie nic, a wygrali 17 razy. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7226956 Napisano: 04.12.2024 22:26:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosienia8501 napisał(a):

Witam.  Proszę i informacje czy dostaliście już przelew 500 zł z prince polo z konk. Każdy kocha Prince Polo po swojemu ? Dziękuję za odp pozdrawiam

Tak, dostałam 19.11. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7226061 Napisano: 01.12.2024 15:51:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Chyba na instagramie nie byłaś... 😁
Tymczasem ja jeszcze dyń nie posprzątałam. 🤣 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7225970 Napisano: 01.12.2024 07:05:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

A czy z Mms przychodzi potwierdzenie? Wysłałam, pojawiło się puste pole z formularzem znowu do wypełnienia,żadnego potwierdzenia i nie wiem w końcu czy poszło zgłoszenie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7225917 Napisano: 30.11.2024 20:50:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Biedra Coca-Cola ☠️ Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7224649 Napisano: 26.11.2024 09:31:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A nagrody z loterii Lindt już wysyłali? Bo nie wiem czy nie przegapiłam 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7224172 Napisano: 23.11.2024 22:53:06 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Czy ktoś kiedyś widział może spis kto chce oryginałów paragonów? Chodzi mi tak ogólnie (wiadomo, że mogą zdarzyć się wyjątki od reguły).
Np. Karlsbad Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7223104 Napisano: 20.11.2024 12:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

Nawet jak zakup jest tylko w Dino? Szkoda, że takie podejście.

Należy od razu pisać, że to nie kosmument odpowiada za to w jaki sposób jest opisany paragon. Jeśli maja wątpliwości to po to jest numer paragonu, numer kasy, nazwa sklepu (szczególnie, że to sieć) i to sklep powinien tak mieć opisany produkt żeby można było go zidentyfikować. Niech zweryfikują i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7222891 Napisano: 19.11.2024 19:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wygrał ktoś w cheetosach dwa razy na jedne dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7222711 Napisano: 19.11.2024 13:17:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kiwiwi napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie.

No to raczej nie dojdzie, chyba że podałaś różne adresy zamieszkania emotka
"(...) jedno gospodarstwo domowe rozumiane jako jeden adres zamieszkania lub zameldowania może otrzymać w Konkursie tylko jedną nagrodę I stopnia oraz jedną nagrodę II stopnia. Jeżeli Uczestnik lub Uczestnicy z jednego gospodarstwa domowego zakwalifikują się w Konkursie do więcej niż jednej nagrody I lub II stopnia, po weryfikacji danych osobowych Uczestników Konkursu nagrodzone zostanie pierwsze Zgłoszenie z danego gospodarstwa domowego."

Najgorzej 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7222263 Napisano: 17.11.2024 22:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉

Miałabyś ochotę rozwinąć i napisać coś więcej? Zaciekawiłaś mnie emotka

Zacznę od tego, że każdy z nas ma inne zasoby, potrzeby emocjonalne, inną wrażliwość. Ja jadąc na obóz z Ewą chciałam poczuć trochę luksusu i trochę relaksu. Nie miałam większych wymagań, ale jestem dorosła... A czułam się tam odrobinę jak w gimnazjum. Były tam osoby mniej i bardziej znane czy też mniej lub bardziej zamożne. Można było odczuć swoje miejsce w szeregu tzn. te znane osoby i osoby im bliskie były grupą dominującą i była reszta czyli jak ja to mówię trzeci sort. Samej Ewy na obozie było baaardzo niewiele. Mimo, że obóz sam w sobie jakby luksusowy to nie czułam się na nim dobrze i nie chciałabym jechać drugi raz.

Dodam też, że na pewno nie każdy podziela moje zdanie bo były tam osoby, które przyjechały któryś raz za własne pieniądze. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7222234 Napisano: 17.11.2024 19:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉 Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

Enjoy_today

#7222233 Napisano: 17.11.2024 19:24:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

czy były juz wyniki Cheetosów z Ameryką Południową?  własnie puściłam Antarktyde, bo cos mi się ubzdurało ,że się etap konczy i teraz mam uczucie zmarnowanego paragonu bo jakoś sobie wmówiłam że tych środkowych dni nie czytają, a żeby  wygrac to ktoś musi w ogóle zgłoszenie przeczytać. Wygrywacie zgłoszeniami puszczanymi w środku konkursu?

Ja wygrałam zgłoszeniem z 3.11 Wyświetl w wątku >>
1 escada 0

Enjoy_today

#7222000 Napisano: 16.11.2024 14:46:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7221734 Napisano: 15.11.2024 10:45:15 w Avanti
Czy jak napisze się do Avanti, który numer paragonu wygrał to otrzymam taką informację? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7221343 Napisano: 13.11.2024 21:41:03 w Avanti
mczarna napisał(a):

Myślicie,że w Cheetos Ameryka Południowa to już wszystko rozdane? Bardzo mało wpisów na forum z tego etapu,a na stronie lista zwycięzców nie zmienia się od dawna...

Ja wygrałam z Ameryki Południowej stówkę. Zgłoszenie z 3.11. 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0