Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Enjoy_today

Enjoy_today

#7223104 Napisano: 20.11.2024 12:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

Nawet jak zakup jest tylko w Dino? Szkoda, że takie podejście.

Należy od razu pisać, że to nie kosmument odpowiada za to w jaki sposób jest opisany paragon. Jeśli maja wątpliwości to po to jest numer paragonu, numer kasy, nazwa sklepu (szczególnie, że to sieć) i to sklep powinien tak mieć opisany produkt żeby można było go zidentyfikować. Niech zweryfikują i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7222891 Napisano: 19.11.2024 19:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wygrał ktoś w cheetosach dwa razy na jedne dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7222711 Napisano: 19.11.2024 13:17:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kiwiwi napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie.

No to raczej nie dojdzie, chyba że podałaś różne adresy zamieszkania emotka
"(...) jedno gospodarstwo domowe rozumiane jako jeden adres zamieszkania lub zameldowania może otrzymać w Konkursie tylko jedną nagrodę I stopnia oraz jedną nagrodę II stopnia. Jeżeli Uczestnik lub Uczestnicy z jednego gospodarstwa domowego zakwalifikują się w Konkursie do więcej niż jednej nagrody I lub II stopnia, po weryfikacji danych osobowych Uczestników Konkursu nagrodzone zostanie pierwsze Zgłoszenie z danego gospodarstwa domowego."

Najgorzej 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7222263 Napisano: 17.11.2024 22:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉

Miałabyś ochotę rozwinąć i napisać coś więcej? Zaciekawiłaś mnie emotka

Zacznę od tego, że każdy z nas ma inne zasoby, potrzeby emocjonalne, inną wrażliwość. Ja jadąc na obóz z Ewą chciałam poczuć trochę luksusu i trochę relaksu. Nie miałam większych wymagań, ale jestem dorosła... A czułam się tam odrobinę jak w gimnazjum. Były tam osoby mniej i bardziej znane czy też mniej lub bardziej zamożne. Można było odczuć swoje miejsce w szeregu tzn. te znane osoby i osoby im bliskie były grupą dominującą i była reszta czyli jak ja to mówię trzeci sort. Samej Ewy na obozie było baaardzo niewiele. Mimo, że obóz sam w sobie jakby luksusowy to nie czułam się na nim dobrze i nie chciałabym jechać drugi raz.

Dodam też, że na pewno nie każdy podziela moje zdanie bo były tam osoby, które przyjechały któryś raz za własne pieniądze. Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7222234 Napisano: 17.11.2024 19:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉 Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

Enjoy_today

#7222233 Napisano: 17.11.2024 19:24:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

czy były juz wyniki Cheetosów z Ameryką Południową?  własnie puściłam Antarktyde, bo cos mi się ubzdurało ,że się etap konczy i teraz mam uczucie zmarnowanego paragonu bo jakoś sobie wmówiłam że tych środkowych dni nie czytają, a żeby  wygrac to ktoś musi w ogóle zgłoszenie przeczytać. Wygrywacie zgłoszeniami puszczanymi w środku konkursu?

Ja wygrałam zgłoszeniem z 3.11 Wyświetl w wątku >>
1 escada 0

Enjoy_today

#7222000 Napisano: 16.11.2024 14:46:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7221734 Napisano: 15.11.2024 10:45:15 w Avanti
Czy jak napisze się do Avanti, który numer paragonu wygrał to otrzymam taką informację? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7221343 Napisano: 13.11.2024 21:41:03 w Avanti
mczarna napisał(a):

Myślicie,że w Cheetos Ameryka Południowa to już wszystko rozdane? Bardzo mało wpisów na forum z tego etapu,a na stronie lista zwycięzców nie zmienia się od dawna...

Ja wygrałam z Ameryki Południowej stówkę. Zgłoszenie z 3.11. 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7219067 Napisano: 06.11.2024 08:44:15 w Pomocy!!!!
Potrzebna pomoc w sprawie niewydanych nagród z Mutti - gdyby ktoś miał instagram i chciał mnie i Ninja wesprzeć to na profilu Mutti pod postem konkursowym jest komentarz w sprawie. Proszę o wsparcie 🙂 Wyświetl w wątku >>
2 Ninja, agicho 0

Enjoy_today

#7217877 Napisano: 31.10.2024 13:31:07 w Pomocy!!!!
PPPet-er napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę 🙂

Inny model/produkt?
Czy produkt regulaminowy ale cena w necie jest teraz promo 50% taniej ???

Nagrodę niższego rzędu niż poinformowano Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217871 Napisano: 31.10.2024 13:16:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217868 Napisano: 31.10.2024 13:08:02 w Pomocy!!!!
Szukam kogoś kto miał sytuację, że został poinformowany o jakiejś nagrodzie (stosunkowo wartościowej), a potem otrzymał inną dużo mniej wartościową nagrodę. Szukam porad jak odzyskać swoją nagrodę 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217775 Napisano: 31.10.2024 10:00:20 w NA CO CZEKAMY?
"Z Philadelphią dookoła świata" lista laureatów do 22.11
"Nudle Knorr" Biedronka e-mail do 6.11
"Blisko z Milką" Carrefour sms/telefon do 05.11
Loteria "Fantasia" telefon do 07.11
Loteria "Andante" losowania 4.11/2.12 + 3 dni robocze na informowanie 
Loteria "FRUGO" nagroda główna email do 7.11

Liczę na reaktywację wątku 🙃 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7217745 Napisano: 31.10.2024 07:26:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ku pamięci... Ferrero ☠️ Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7217565 Napisano: 30.10.2024 14:10:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
AVANTI Cheetosy
Etap Ameryka Północna 
II stopień 100 zł Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7217410 Napisano: 29.10.2024 21:43:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja wiem, że już ktoś o to pytał, ale ja nie mogę tego znaleźć... Jaki numer wysyłamy z Milki w Lewiatanie jeśli pod numerem kasy nie ma numeru transakcji? Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7217149 Napisano: 29.10.2024 06:22:34 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

halliday napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wypłata czemu blik ( u mnie tic tac) po wpisaniu czeku nie puszcza dalej, wyskakuje komunikat bankomat nieczynny.Probowalalam w dwóch i to samo, gotówkę z karty wypłaca bez problemów..

Mi tak przepadło z miesiąc temu 50 zł. Próbowałam kilka razy w różne dni. Nie dało się wypłacić. Spróbuję zrealizować ten z Kupca jutro lub w któryś dzień, zobaczymy.

to nie możecie czegoś kupić w internecie w tej cenie, niż aby przepadło?

Jak człowiek nieobyty albo nie pomyśli, to traci. Cóż więcej mogę Ci napisać.

A w jaki sposób zapłacić tym czek blikiem.np na allegro? Do wyboru jest tylko blik z kodem i blik beż kodu, a kod musi być w formie 6 cyrf Wyświetl w wątku >>
0 0

Enjoy_today

#7216921 Napisano: 28.10.2024 10:41:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mutti - piec do pizzy etap 3
I to szczególny wpis, bo to było marzenie mojego męża, na dodatek sam zrobił danie na konkurs, a teraz będzie miał taką niespodziankę.🥺 Wyświetl w wątku >>

Enjoy_today

#7216916 Napisano: 28.10.2024 10:14:20 w SZUKAM....
agniecha1985 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wypłata czemu blik ( u mnie tic tac) po wpisaniu czeku nie puszcza dalej, wyskakuje komunikat bankomat nieczynny.Probowalalam w dwóch i to samo, gotówkę z karty wypłaca bez problemów..

Mam identyczny problem z czekiem z curly w bankomacie euronet. Byłam w bankomacie chyba w piątek. Wyświetl w wątku >>