Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ErniPPL
Postów 58
Data rejestracji 08.06.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam jeszcze na weryfikację z konkursu Carrefour z kaktusem co trzeba było zrobić zdjęcie ale obstawiam, że będzie to samo.. Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
link oraz wszelkie informacje na temat boxa znajdą państwo tutaj https://prezentmarzen.com/box-ryk-silnika/
box wygrany w konkursie na Facebooku galerii Wrocławia
Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
100 zł 😮💨 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-fotograficzny-kaktus-carrefour
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-kaktus-w-intermarche
między jednym a drugim konkursem powyżej był jeszcze konkurs dino x tyskie i tutaj nagroda przyszła mi dzisiajJa Carrefour kaktus ale nagrody brak
Kaktus Intermarche karta przyszła w zeszłym tygodniu
Czyli pomimo prawidłowego wypełnionego oświadczenia i wysłania do ich siedziby na co mam potwierdzenie SMS, że dotarło nie ma już co liczyć na nagrodę ?
a może jest cień szansy jak napisze do nich maila o tą nagrodę żeby się przypomnieć że mi odpiszą ? Czy zostanę bez odpowiedzi 😟😖 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-fotograficzny-kaktus-carrefour
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-kaktus-w-intermarche
między jednym a drugim konkursem powyżej był jeszcze konkurs dino x tyskie i tutaj nagroda przyszła mi dzisiaj Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rowerek dla Taty 🚲 👨 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest nią rower elektryczny firmy Romet.
Rower pójdzie w ręce Taty który mimo 74 lat cały czas pozostaje w aktywności rowerowej a taki rowerek na pewno pozwoli cieszyć mu się aktywnością na dłużej 🚲
P.S - post dodaje teraz ponieważ chciałem się tym pochwalić kiedy nagroda będzie u mnie a jako, że już jest to się chwalę i wrzucam również zdjęcie do tematu „zdjęcia naszych wygranych”
miłego dnia ! Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie.
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali.
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nagroda to : Box - ryk silnika wartości 529 zł czyli voucher na przejażdżkę jakimś sportowym autkiem 🤩
z chęcią sprzedam bo mam 201 cm wzrostu i nie wiem czy w ogóle wejdę do niego 😂 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bądź dla mnie dobry i hojny 🍀 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w konkursie na FB😀
P.S u Smolara w laureatach nie widzę w liście wysuwanej konkursu Lipton
Jak inaczej mogę sprawdzić, czy wygrałem coś u nich bo też brałem udział ☺️ Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL