Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ErniPPL
Postów 58
Data rejestracji 08.06.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FESTIVALAND w Warszawie organizowany przez Daniela Majewskiego ( tego od deynn ) 😂
P.S sprzedam 🤪🙄 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mam zagwozdkę czy był to typowy konkurs Kauflanda co skanowało się apke i odpowiadało na pytanie czy to ten konkurs rodowity co był do wygrania odkurzacz i również karty do kaufa na 200
EDIT : jednak to z konkursu rodowita w Kaufland bo tam były bony 200 zł a w Kauflandzie 100,500 itd. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dobrze czuję się w konkursach fotograficznych albo video/rolki ponieważ amatorsko hobbystycznie lubię pomontowac klipy w CapCut jak i szukaj fajnych ciekawych kadrów 📸
moje największe wygrane podczas kilkumiesięcznej przygody z konkursami to :
voucher na 5000 zł do wykorzystania w Pierre Cardin - na dwa garnitury dla mnie oraz Taty 🤵♂️
voucher wakacje.pl na kwotę 8000 zł
Rower elektryczny Romet - kwota 4000 zł
wentylator za 800 zł
Bony do sklepów, supermarketów jakieś głośniczki, plecaki, prezent marzeń, zestawy kuchenne no cuda niewidy czasem o łącznej wartości myślę z 2000 zł 🍀
czuję się dobrze tutaj na forum, zawsze otrzymam odpowiedź na pytanie. Nie gram w każdym konkursie tylko w tych co można zrobić coś kreatywnego za pomocą smartfona i kamerki ☺️
Oby więcej takich konkursów 😂 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają czas do dzisiaj na poinformowanie laureatów z pierwszego etapu 🙄 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo ludzi zgłaszało się w 1 etapie który kończy się dzisiaj w konkursie
Jordan - A Ty jaki masz styl ? Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś pisał wczoraj, że nagrodę 2 stopnia z tego konkursu otrzymał już w zeszłym tygodniu także IIII1 napisz do nich bo ja napisałem i mam negatywa 😭 Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
druga nagroda 2 stopnia pod rząd u nich 🤦♂️ Jestem święcie przekonany, że formularz wypełniałem dobrze… ja wyczuwam tutaj wałek.. za dużo ludzi ostatnio się na nich skarży Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajna ta agencja, nie ma co. Napisałem do nich co z moją weryfikacją i zobaczymy co odpiszą… Wyświetl w wątku >>
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ErniPPL
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam jeszcze na weryfikację z konkursu Carrefour z kaktusem co trzeba było zrobić zdjęcie ale obstawiam, że będzie to samo.. Wyświetl w wątku >>