Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Maczupikczu

Maczupikczu

#7250049 Napisano: 28.03.2025 14:57:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podpowiedzcie mi proszę, czy jak jest konkurs sms na 160 znaków, to usuwacie polskie znaki , czy lecicie z polskimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7249149 Napisano: 25.03.2025 11:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

isiulka napisał(a):

rufus napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Widzę na forum opinie, że te wszystkie konkursy kreatywne są nic nie warte bo nie czytają zgłoszeń tylko po prostu losują nagrody. Myślicie, że to prawda?

Nie wiem, ale wyniki na drugi dzien od zakonczenia etapu sa zastanawiajace emotka

dokładnie, najlepiej słać byle co i wgl się nie starać emotka emotka

Organizatorzy idą na łatwiznę, bo przy hasłach nie mają nadzoru więc lepsze to niż loteria. W konkursach na hasło gdzie jest licznik, zgłoszenia idą w tysiącach- więc na pewno to czytają. I choć Isiulka pisze z ironią żeby słać byle co- ma rację. Przekonałam się nie raz, zresztą na rozprawie poznałam tajniki konkursów więc zdania nie zmienię. Mimo to gram, bo a nuż wylosują moje hasło emotka

To ja uważam , ze wszyscy macie rację. Wg publikowanych danych na konkurs kreatywny trwający 2 tygodnie wpada ok 10 tys. zgłoszeń. Nie ma szans tego wszystkiego przeczytać, więc moim zdaniem tu odbywa się loteria i odpada ok. 90% zgłoszeń (liczy się szczęście).

Potem odbywa się druga selekcja i odpadają zgłoszenia błędne, obraźliwe, nie spełniające wymogów regulaminu.
Następnie jest trzecia selekcja pod kątem danych osobowych bądź numeru telefonu ( chyba każdy kto choć raz odbierał nagrodę osobiście od organizatora, słyszał tekst typu" jak dobrze, że wygrała normalna osoba a nie zawodowy konkursowicz" - ja osobiście słyszałam to dwa razy w różnych agencjach) , moim zdaniem są organizatorzy ( oczywiście nie wszyscy), którzy starają się eliminować konkursowiczów.

Dodam tylko, że eliminacja konkursowiczów jest zasługą samych konkursowiczów i nieustannych skarg typu: nagradzają jedną i tą sama osobę, pewnie rodzina. Agencje starają się minimalizować ryzyko takich podejrzeń. 

Gdy na końcu zostaje ok 500 zgłoszeń to wtedy robią ostatnią eliminacje pobieżnie czytając hasła i nagradzając najlepsze. Przynajmniej tak to sobie wyobrażam emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7249082 Napisano: 25.03.2025 09:58:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
panryjek napisał(a):

czy wysyłano już przelewy ( 300 zł )z konkursu " Zimowa przygoda z Pepsi i Lays " w Intermarche ?

Już miesiąc temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7249078 Napisano: 25.03.2025 09:53:36 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

I kiedy zaczynasz krzyczeć z bezsilności przed 6 rano.
Kiedy gość mówi ,że ma garderobę 35 m kwadratowych a ty masz przestrzeni do życia całe 45 metrów.
Ciekawe ilu sąsiadów obudziłam. Ale jestem wkurzona emotka

Dlaczego z bezsilności? Nie znam Twojej sytuacji, ale też mieszkałam na małym mieszkaniu i gdy dzieci przyszły na świat, to sprzedaliśmy nasze małe mieszkanko i kupiliśmy większe na obrzeżach miasta.  Moja koleżanka niedawno sprzedała 35 m mieszkanie i kupiła domek do remontu na wiosce obok w tej samej cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7249070 Napisano: 25.03.2025 09:46:46 w Avanti
notta napisał(a):

platforma nadal nie działa?

u mnie działa normalnie , wczoraj tez bez problemu. Wystarczy wyczyścić ciasteczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7248322 Napisano: 21.03.2025 13:15:31 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7248321 Napisano: 21.03.2025 13:13:46 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Joy z restaurant week, dzis zerknęłam z ciekawości i wyniki do 28 marca a od miesiąca trwa restaurant week i zostanie 2 tygodnie na wykorzystanie nagrody, gdzie wszystkie fajniejsze miejsca są prorezerwowane z 2 tygodniowym wyprzedzeniem. Jednak coca cola lepiej podchodziła do tematu i dawali nagrody miesiąc przed rozpoczęciem restaurant week. Duży minus dla Pepsi. Wyświetl w wątku >>
1 miketyson 0

Maczupikczu

#7247538 Napisano: 18.03.2025 15:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Czy jak się płaci kartą pluxee od Avanti w Delikatesach Centrum to uprzedza się kasjera jaka to karta? Czy normalnie się płaci i ewentualnie dopłaca?

ja płaciłam tą kartą (wprawdzie nie od Avanti, ale Pluxee), tam się płaci tak, ze najpierw gotówka płaciłam nadpłatę z zakupów, a potem wbijała mi dokładną kwotę z karty do zera...nie wiem czy nadwyżkę można płacić kartą, musiałabyś się zapytać, czy można płacić 2 kartami (i nic nie uprzedzałam, bo to działa jak normalna karta). Oczywiście jak nie masz nadwyżki, to płacisz tylko tą kartą emotka

Ja dopytałam, nie można dwoma kartami.
Wyłącznie kartą + gotówka. Dodałam sobie kartę do Apple Pay i nie podaje pinu, tylko zblizeniowo i już, a w aplikacji Pluxee widzę dokładnie stan konta. Wyświetl w wątku >>
1 kalina590 0

Maczupikczu

#7247426 Napisano: 18.03.2025 12:14:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Yoko napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czy miał,ktoś problem z wypłatą z Grześków ? U mnie transakcja przerwana,odrzucona i nie możemy zrealizować  takie mam komunikaty

anialistopad a w jakim bankomacie próbowałaś?

Euronet,pko,planet cash,bgz

U mnie bez problemu, na pewno podajesz kod pin z maila? Najpierw kod SMS a potem 4 cyfrowy kod z maila. Bo ja na początku omyłkowo wpisywalam nr paragonu podany w mailu i też miałam odrzucone i przerwana transakcje😎. Dopiero potem zauważyłam że pin mam niżej podany. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7246916 Napisano: 15.03.2025 22:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

uzuri napisał(a):

isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka

A jakie loterie działały wg schematu ?

Też chętnie się dowiem

Też się chętnie dowiem emotka  I ponawiam pytanie o niedzielę - z Waszego doświadczenia i regulaminów - normalnie jak w dni powszednie czy jednak w niedzielę nagrody się nie trafiają w bramkach?

Moim zdaniem każdy wprawiony konkursowicz ma swój specjalny zapas paragonów na niedziele, licząc, że inni nie zrobili zakupów. W rzeczywistości szanse są takie same jak w każde inne dni i nie ma tu zasady. Kiedyś były dostępne dane i wynikało z nich że najwięcej zgłoszeń na konkursy i loterie jest wysyłanych właśnie w weekendy ale to pewnie też kwestia konkretnego konkursu. Jedni lubią wstawać w środku nocy, inni wolą słać wcześnie rano, a jeszcze inni czekają do wieczora. Nie ma zasady emotka Wyświetl w wątku >>
1 luimig 0

Maczupikczu

#7246907 Napisano: 15.03.2025 21:40:45 w SZUKAM....
Może trochę dziwne pytanie ale może ktoś ma doświadczenie. 
Mam duże ilości słodyczy w domu ( konkursowa rzeczywistość), znajomi już obdarowani, w pracy również, a nie chciałabym aby moje dzieci żyły wyłącznie na nutelli lub milce. Co robicie z nadmiarem tych wszystkich konkursowych rzeczy, słodycze i chemia? Myślicie, że domy dziecka to przyjmą? Czasami wrzucam do koszyków w marketach, gdy są zbiórki ale może macie jakieś doświadczenie gdzie to zanieść aby ktoś miał z tego radość? Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7246380 Napisano: 13.03.2025 12:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oklahoma23 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy".

🤣🤣🤣 Muszę przetestować

PRÓBOWAŁAM! Pan Menel (z góry przepraszam xD) po odejściu ode mnie o 2 kroki już zapomniał co ustaliliśmy, a w grę wchodziła flaszka wódki... wybieranie najsłabszego ogniwa jest złym tropem, to musi być ziut co ogarnia choć trochę rzeczywistość  emotka

Jestem w pracy a zaplułam sobie przez was monitor ze śmiechu 🤣 Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7246325 Napisano: 13.03.2025 11:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy".

🤣🤣🤣 Muszę przetestować Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7246320 Napisano: 13.03.2025 11:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7246315 Napisano: 13.03.2025 11:11:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241328 Napisano: 18.02.2025 13:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka

bo nie popieram takiej łapczywości emotka

Ooo myślałam że to ściema bo uprzedzano mnie by się niczym nie chwalić na tym forum, bo jest dużo złośliwych i zawistnych ludzi, którzy psują radość z wygranej. Miło Cie poznać “osobiście” emotka Wyświetl w wątku >>

Maczupikczu

#7241325 Napisano: 18.02.2025 13:19:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241324 Napisano: 18.02.2025 13:17:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziala kinder. Same pudla.Gd,ie te nagrody za cały wczorajszy dzień?

Poszly w 10 minut

Raczej w 2 emotka  puściłam 4 zgłoszenia jeden za drugim, różnica w czasie może 1 minuta i 5 zgłoszenie się już nie zzałapałoa 

Czyli pierwsze zgloszenie puscilas zaraz jak naprawili strone?

Próbowałam puścić zgłoszenie tak co 3-5 minut i w pewnym momencie weszło, potem znowu miałam błąd a potem weszła reszta. Wyświetl w wątku >>
0 0

Maczupikczu

#7241319 Napisano: 18.02.2025 13:02:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziala kinder. Same pudla.Gd,ie te nagrody za cały wczorajszy dzień?

Poszly w 10 minut

Raczej w 2 emotka  puściłam 4 zgłoszenia jeden za drugim, różnica w czasie może 1 minuta i 5 zgłoszenie się już nie załapało Wyświetl w wątku >>
0 1 nanajka81

Maczupikczu

#7241318 Napisano: 18.02.2025 13:00:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka W sumie 4x200 Empik kinder. Kocham te popsute loteryjne strony. Wyświetl w wątku >>