Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7249696 Napisano: 27.03.2025 13:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

elemelex napisał(a):

Mogliby już poinformować z Wedla w Carrefourze, napisałam straszne głupoty, ale niech już będą wyniki.

również czekam, żeby po raz kolejny przekonać się o tym, że konkursy Amooco nie są dla mnieemotka

Mi temat (jak to często bywa) nie podszedł. Nie lubię pytań o sprawy "prywatne" xD, bo jak nic nie wygrasz to co? Boli bardziej niż jak opiewasz produkt. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7249693 Napisano: 27.03.2025 13:04:36 w WC - rozmowy o wszystkim
Paradiso najlepsze. Nie rozumiem fanów mlecznej kanapki, ma jakieś aromaty obce naturze.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7249691 Napisano: 27.03.2025 12:59:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mogliby już poinformować z Wedla w Carrefourze, napisałam straszne głupoty, ale niech już będą wyniki. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7249432 Napisano: 26.03.2025 13:37:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Wszystkim wygrywającym cokolwiek w konkursie Bitwy Smaków Lays serdecznie gratuluję. Kilkanaście kreatywnych zgłoszeń poszło z mojej strony, nawet kartonu chipsów nie wygrałem więc nie mam pojęcia jakim kluczem wybierają zwycięzców.

Ja też nic tam nie wygrałam, ale fakt, że wysyła się dużo zgłoszeń nic nie oznacza i żadnej gwarancji nie daje.
Lepiej mieć natchnienie z niebios i jednym tekstem wygrać emotka
Tylko co zrobić, by chipsy nas wciąż inspirowały - nie wiem. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7249141 Napisano: 25.03.2025 11:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja niestety muszę sie starać. Bo niestaranie się, to u mnie naprawdę niestaranie się xD Bardziej chodzi o to by mieć pomysł. A ile można mieć tych pomysłów.
Czytają, tylko maja inny gust, taka prawda :P Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7249126 Napisano: 25.03.2025 11:13:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie przejmujcie się brakiem toreb, przecież biedronki były obklejone reklamą tego konkursu, musiało być bardzo dużo zgłoszeń. Wchodzisz do biedry a tam śmieje sie Żyła, a obok niego widnieje ciekawa sumka, myslę, że wielu sie skusiło. Prosimy wiecej kreatywnych z dużymi kwotami, będzie zainteresowanie. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

elemelex

#7246990 Napisano: 16.03.2025 15:21:39 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie pytanie z serka topionego. Nie wiem co za poezyję mam tworzyć, bo tak naprawdę serek z wiosną nie ma wiele wspólnego. Trzeba się wspinać na nie wiadomo jakie wyżyny żeby cos naściemniać na taki temat. A ja go nawet lubię, tylko za cholerę z wiosną mi się nie kojarzy emotka
Żeby nie już tak nie marudzić to podoba mi się pytanie smolara o sąsiada.

A wiosnę lubisz? Jak lubisz wiosnę i lubisz serek, to już jest coś łączy emotka

Chyba napiszę, że ser topiony jest dla mnie pyszny jak stokrotki  i mlecze emotka  
Fajnie czasem ponarzekać na to jakie wygibasy w głowie trzeba robić by cos wygrać. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7246976 Napisano: 16.03.2025 13:46:54 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pytanie z serka topionego. Nie wiem co za poezyję mam tworzyć, bo tak naprawdę serek z wiosną nie ma wiele wspólnego. Trzeba się wspinać na nie wiadomo jakie wyżyny żeby cos naściemniać na taki temat. A ja go nawet lubię, tylko za cholerę z wiosną mi się nie kojarzy emotka
Żeby nie już tak nie marudzić to podoba mi się pytanie smolara o sąsiada. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7245872 Napisano: 11.03.2025 14:25:51 w Czy informują/ informowali?
0 0

elemelex

#7245868 Napisano: 11.03.2025 14:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To zależy jaki kto ma stosunek do zasad. Ale najbardziej chodzi o to, że to jest proszenie się o nowe ograniczenia w regulaminie. Teraz zostało jeszcze tylko to, żeby do odebrania nagrody potrzebne były linie papilarne. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7245641 Napisano: 10.03.2025 16:25:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że żeby cos wygrać, to zawsze muszę się postarać emotka  nie spada na mnie natchnienie niczym błyskawica. Bo i tematy jakieś takie...niegodne prawdziwego artysty  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7238789 Napisano: 04.02.2025 14:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalina0085 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Czy jeśli po wysłaniu zgłoszenia konkursowego wyświetla się komunikat ,,Dziękujemy za zgłoszenie się do konkursu słodkie szaleństwo z Wawel", to przychodzi również e-mail z potwierdzeniem rejestracji zgłoszenia?

Tak,przychodzi,ja wczoraj wysłałam i nie mam emotka

Ja również nie mam żadnego maila i trochę mnie to martwi emotka

Ja też nie mam maila. Ale było podziękowanie na stronie. Nie wiem co robić. Piszecie do nich na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7237884 Napisano: 29.01.2025 16:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja miałam jeszcze inaczej. Od razu po kliknięciu formy płatności "bon" (czyli nawet nie miałam opcji by cos skanować) kasa kazała mi się konsultować z obsługą, pani podeszła i po drugiej próbie ze skanerem ręcznym dokonała płatności tym bonem. Czy się dało na samoobsługowej, ale nie samemu. No chyba, że to kwestia tego, że kliknęłam "bon" a nie "karta". Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7236643 Napisano: 22.01.2025 11:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinf napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ktoś pisze w  innym wątku, że ludzie pewnie tworzą po 200 zgłoszeń na konkursy i on nie ma tyle siły. Tak tylko wpadam napisać, że to jakaś głupota, że żeby cos wygrać trzeba tyle słać  emotka  Ludzie, trochę rozsądku. Jak ktoś zobaczy 200 podobnych zgłoszeń to żadnego nie nagrodzi, bo wszystkie sa podobne. No chyba, że ktoś potrafi każde z innej parafii napisać, może to jest możliwe przy max 5 a nie tylu!
Rozsądku trochę! emotka
Jedno dobre zgłoszenie to wszystko. Tylko to nie proste takie napisać.

To może trzeba napisać 5 dobrych, a resztę 195 na jedno kopyto, żeby te pierwsze wyróżniały się na ich tle emotka

Ciekawa strategia emotka  Tylko pomija fakt, że nie zna się 99% reszty zgłoszeń, tych nie swoich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7236638 Napisano: 22.01.2025 11:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś pisze w  innym wątku, że ludzie pewnie tworzą po 200 zgłoszeń na konkursy i on nie ma tyle siły. Tak tylko wpadam napisać, że to jakaś głupota, że żeby cos wygrać trzeba tyle słać  emotka  Ludzie, trochę rozsądku. Jak ktoś zobaczy 200 podobnych zgłoszeń to żadnego nie nagrodzi, bo wszystkie sa podobne. No chyba, że ktoś potrafi każde z innej parafii napisać, może to jest możliwe przy max 5 a nie tylu!
Rozsądku trochę! emotka
Jedno dobre zgłoszenie to wszystko. Tylko to nie proste takie napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7234304 Napisano: 12.01.2025 09:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze sie nie obudziłam i myślałam, że w tym konkursie trzeba było podać link do swojej strony. Rzeczywiscie  uważam, że wyszukiwanie konkretnie tej osoby nie jest ok. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

elemelex

#7234298 Napisano: 12.01.2025 08:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

elemelex napisał(a):

To juz decyzja jury czy nagradza zwykłego człowieka czy aktorkę. Zwykły człowiek rzeczywiście nie ma szans z kimś kto ma operatora, dostep do sceny i widać, ze też jakąś wiedzę o reklamie (choc tej starego typu emotka  ).

Serio? Polonistow nie wyciagasz tu z imienia i nazwiska a przeciez graja emotka tak jak ci co w sklepikach na kasie siedzie i paragony zbieraja bez ponoszenia kosztow wlasnych

Odpowiadam tylko na pytanie. Widać, że szukasz zaczepki emotka  Nie tylko poloniści umieją pisać, a tylko aktorzy umieją profesjonalnie grać.
Podchodzę do tego tematu bez emocji, bo w ogóle nie kręcę filmików, podaję tylko swoją opinię, myslałam, że można w wolnym kraju.
Jak juz napisałam wszystko zależy od jury i jak podejdzie do tematu. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7234293 Napisano: 12.01.2025 08:28:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To juz decyzja jury czy nagradza zwykłego człowieka czy aktorkę. Zwykły człowiek rzeczywiście nie ma szans z kimś kto ma operatora, dostep do sceny i widać, ze też jakąś wiedzę o reklamie (choc tej starego typu emotka  ). Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7233239 Napisano: 07.01.2025 14:36:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie Wielkopolskiego trzeba podac pesel w wypadku wygranej, tak brzmi regulamin. Będziecie podawać? Szkoda, że wcześniej tego nie wyczytałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7232598 Napisano: 02.01.2025 14:07:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Teraz informują za 22.12 Kaufland Lay's, tak?
To ważne (dla mnie) info.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0