Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Pepa

Pepa

#7250141 Napisano: 28.03.2025 22:20:27 w WC - rozmowy o wszystkim
Serek Sertop smakuje na wiosnę jak każdy inny serek topionyemotka . Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7248694 Napisano: 23.03.2025 13:42:55 w Smolar
apacz_ napisał(a):

katarzynap napisał(a):

Pepa napisał(a):

Na konkurs z Milki mogą być pieguski (opis pieguskiCzeko) tak?

Tak . Mam zweryfikowane pozytywnie z pieguskami właśnie

Który to konkurs? Jest ich kilka. Chyba że na wszystkie  ; )

Chodziło o ten, w którym można zostać torbaczem. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7248581 Napisano: 22.03.2025 14:34:10 w Smolar
Na konkurs z Milki mogą być pieguski (opis pieguskiCzeko) tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7247915 Napisano: 19.03.2025 22:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

snowflake napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

tylko konkurs pudliszki nie pokazuje @

A jak klikniesz w te 3 kropki pod godziną otrzymania maila? I potem "pokaż źródło wiadomości"?

Tylko odpowiedź i prześlij dalej

To bardzo dziwne, żeby mail nie był widoczny, zawsze jest. Jedyną odpowiedź da organizator tego konkursu. Mocno podejrzane. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7247628 Napisano: 18.03.2025 20:32:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

snowflake napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Czy działa Wam strona https://www.e-kon...ielonego-zlota-zabka ?? U mnie errrorrrrrrr emotka

Inna przeglądarka lub tryb incognito emotka   ewentualnie jeszcze wyczyść ciasteczka

Dziękuję za pomoc, u mnie teraz jest komunikat: błędny kod, więc hmmm może jednak dodało??

Spróbuj jeszcze raz wpisać kod, u mnie pojawiła się informacja o błędnym kodzie gdy użyłam do wpisywania Capslk, gdy wpisałam drugi raz wielkie litery używając shifta było już ok i przeszło. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Pepa

#7247024 Napisano: 16.03.2025 21:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Pilsner Żabka - przychodzi potwierdzenie na maila ?:(

Nic nie przyszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7246426 Napisano: 13.03.2025 14:58:50 w Smolar
masza napisał(a):

atlantydek napisał(a):

masza napisał(a):

monikar napisał(a):

rare85 napisał(a):

Jednak mam torby... za wczoraj! Szybko czyta ten Smolar... zgłoszenie wysłane około 19-tej emotka

Ja wysłałam wczoraj o 22 i dziś już info z nagrodą emotka

to pewnie całą noc czytają:)

U Smolara w pakiecie pracowniczym są pewnie kursy szybkiego czytania  emotka

albo mIlka im za godziny 
nocne płaci

A rano mają test, czy wszystko przeczytali ze zrozumieniememotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

Pepa

#7246263 Napisano: 13.03.2025 09:10:44 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

assal napisał(a):

Nie wiem, czy ktoś pisał, ale Milka (na pewno 1 dzień) wrzucona: https://laureaci.smolar.pl/ Smsów nie było  emotka

no to pewnie mam torby bo też mogę wypełnić

ale żeby nawet torby nie wygrać masakra

Też mnie nie przepuszcza, to ja już nie wiem co tam trzeba pisaćemotka Wyświetl w wątku >>
2 rare85, domiqa 0

Pepa

#7245832 Napisano: 11.03.2025 12:29:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zl z Lubelli emotka  1 paragonem Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7244544 Napisano: 04.03.2025 19:01:33 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

snowflake napisał(a):

isiulka napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Wkurza mnie, chociaż bardziej smuci, a najbardziej chyba jednak przeraża to, co się dzieje na świecie. Trump robi dziwne ruchy, Europa się zbroi... Jeden znajomy powiedział, że wojskowi w jego rodzinie - na wyższych stanowiskach - mówią, że w ciągu 10 lat będzie u nas wojna. Przeraża mnie to, bo mam małe dzieci emotka Świecie, dokąd zmierzasz? emotka

Może lepiej nie wprowadzać polityki na forum konkursowe? Wyłącz tv i myśl samodzielnie to nie będziesz się stresować 😎

ten dział nie jest typowo konkursowy...uważam, że każdy ma prawo pisać o tym, co go wkurza i czego się boi. Tym bardziej, że nie robi niczego niezgodnego z regulaminem ani nikogo nie obraża. A problem wojny nie zniknie, nawet jeśli ktoś wyłączy Tv. 2 osoby z Przewodowa się o tym przekonały na własnej skórze...

w temacie wkurzają mnie muszki w kwiatkach w pracy emotka

Czytaj ze zrozumieniem, napisałam, że forum konkursowe nie jest właściwym miejscem na rozmowę o polityce, bo nie wnosi nic poza sporami.

Dziwne mieć obawy, że powstanie spór i samemu go wywołać, pomimo że nawet wątek polityczny nie został rozwinięty emotka
Zapis w regulaminie to tak bardziej prewencyjnie dla tych, którzy już czekają w blokach startowych, żeby się pokłócić. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7243828 Napisano: 28.02.2025 22:30:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Snickers: 02456

Ktoś może wie, do jakiego sklepu narciarskiego to voucher? 
Regulamin milczy emotka

Nie wymagasz zbyt wiele przecież sami jeszcze nie wiedzą, czy to voucher do sklepu narciarskiego a może do wędkarskiego. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Pepa

#7242748 Napisano: 24.02.2025 19:12:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
termitek99 napisał(a):

Czy te przelewy z Tchibo w Delikatesy Centrum już były, ktoś dostał 100 zł?

Jeszcze nie, im zajmuje to z 50 dni od momentu powiadomienia o wygranej za ok. 2 tyg. powinni przelać. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7242713 Napisano: 24.02.2025 16:54:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

montezuma napisał(a):

niunio napisał(a):

...

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

Może i tak - ale dla mnie MLEKOVITA to mlekovita    sam fakt, ze tak wiele osób się pomyliło o czymś mówi ( a ja nie bawię się w loterię od wczoraj emotka  
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie... 
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe)

Ale chrupek do mleka LUBELLI nie kupujesz na loterie makaronową? 
To przecież bliźniacza reguła, jeden producent, inna linia produktów.

W Lubelli nie ma takich wątpliwości, bo jednak proszą makaron. Wyświetl w wątku >>
2 montezuma, mia 0

Pepa

#7242700 Napisano: 24.02.2025 16:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

montezuma napisał(a):

sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

Tak nie do końca. Na stronie loterii to rzuca się przede wszystkim napis Mlekovita, dlatego sporo ludzi kupi różne produkty z Mlekovity bez napisu polskie na opakowaniu. Ja już zgłosiłam jogurt grecki z Mlekovity i serek waniliowy emotka ale nie jest otagowany, że to polskie, więc pozostaje mi nie wygrać, chociaż zgłosiłam też mleko to powinno być ok. Wyświetl w wątku >>
2 montezuma, mia 0

Pepa

Pepa

#7240479 Napisano: 13.02.2025 17:16:17 w Avanti
mandarynka16 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

agicho napisał(a):

catcat napisał(a):

androm napisał(a):

agicho napisał(a):

A dco to dziś Avanti strajkowało i z Pepsi 🐞 informować zaprzestało?🧐

może ktoś na L4 emotka

a na jakim dniu stanęło?

Ja juz się pogubiłam ale cisza w eterze.

No właśnie informują jeszcze?

Mazowieckie ma teraz ferie, moze dlatego taka cisza

Oni jeszcze do szkoły chodzą?emotka Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7238527 Napisano: 03.02.2025 12:27:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też bon z Pepsi do Biedronki za dzień 3. Wyświetl w wątku >>

Pepa

#7238456 Napisano: 02.02.2025 20:29:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślę, że nie ma to znaczenia kto się ostatecznie znajdzie na tym zdjęciu (w whiskasie). Teraz napisali, że to loteria, a wcześniej nie chcieli się przyznać, że chyba raczej zawsze losują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Pepa

#7238032 Napisano: 30.01.2025 14:30:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przynajmniej coś 100 zł z Lay's do Biedronki. Wyświetl w wątku >>