Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Jestemnowa

Jestemnowa

#7209836 Napisano: 30.09.2024 11:06:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta Orlen 2000 właśnie dotarł mail emotka  Nałęczowianka Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7209775 Napisano: 30.09.2024 00:12:38 w Żabka
halliday napisał(a):

o co chodzi z tym odliczaniem? Przecież jeszcze 48h zostało tego konkursu.

Jeszcze 48 h a już tyle zgłoszeń  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

Jestemnowa

#7209770 Napisano: 30.09.2024 00:02:10 w Żabka
1119   emotka  już  widzę jak wygrywam tym jednym zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7209691 Napisano: 29.09.2024 15:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyślij cały nr paragonu  . Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

Jestemnowa

#7209680 Napisano: 29.09.2024 15:15:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Też czekam  na tą kartę   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7207827 Napisano: 22.09.2024 13:16:06 w WC - rozmowy o wszystkim

Jestemnowa

#7207819 Napisano: 22.09.2024 12:55:20 w WC - rozmowy o wszystkim
emotka  Ma ktoś z Was  dzisiejsze odpowiedzi na quiz Hebe ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7207688 Napisano: 21.09.2024 15:17:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Nałęczowianka orlen dostał ktoś już kartę ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7207534 Napisano: 20.09.2024 18:33:08 w PODZIĘKOWANIA
Karkocka
Dziękuję ,że  zakupione produkty oddałaś na zbiórkę ❤️ Ja mam paragony a ty pokazałaś ,że jesteś dobrym człowiekiem . Wyświetl w wątku >>

Jestemnowa

#7207326 Napisano: 20.09.2024 09:37:34 w Pomocy!!!!
Ale przy zakupach i dokonywaniu płatności samemu się decyduje ile monet chcesz wymienić . Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Jestemnowa

#7206388 Napisano: 16.09.2024 21:11:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Boombox  i pięknie się złożyło bo  mój syn zbiera na takiego a tu matka  taka gafę strzeliła   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7206381 Napisano: 16.09.2024 20:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak bo dziś dostałam maila to myślę ,że do jutra mam czas .  Napisze dziś maila może coś pomoże  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7206375 Napisano: 16.09.2024 20:32:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś może jak  Fortis zapatruje się na pomyłkę podczas wypełniania formularza zwycięzcy ?  Kurcze prawdopodobnie wgralam nie ten paragon co trzeba emotka  myślicie ,żeby mailowo dosłać im ten odpowiedni ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7206256 Napisano: 16.09.2024 14:03:28 w Czy informują/ informowali?
Luiza37 napisał(a):

Czy główne z Dr Witt były też już dzisiaj maile czy tylko wysłali za ostatni etap?

O też jestem ciekawa  emotka  akurat takiego roweru potrzebuje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7206164 Napisano: 16.09.2024 08:54:37 w Wkurza mnie...
Nutella to wgl jest hit bo tam 1 kod można zgłaszać i 100 razy i zawsze zgłoszenie przejdzie Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

Jestemnowa

#7205537 Napisano: 12.09.2024 14:03:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Ja przelew od Warki już z 2 tyg temu miałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7205486 Napisano: 12.09.2024 11:52:48 w Wkurza mnie...
sierakowianka napisał(a):

Tak u mnie anemia z niedoboru żelaza .  Moja hemoglobina wynosiła 7,1 emotka

Na anemię Feroplex w fiolkach, drogi, ale działa, na mnie nic nie działało, makabryczne spadki żelaza..do porodu miałam 4,1 - pobiłam rekord szpitala pododno...było bardzo źle, teraz notorycznie walczę ze spadkami i naprawdę Feroplex mnie ratuje.

Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7205415 Napisano: 12.09.2024 10:03:47 w Wkurza mnie...
Yazpik napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Wkurzyło mnie DPD. Zamówiłam 4 paczki do jednego punktu odbioru. Choć może bardziej Żabka wkurzyła? Wszystko było z Allegro, to w historii zakupów widziałam status przesyłki. Wyskoczyło, że o dziesiątej: nie przekazana do punktu odbioru - paczka nie spełnia wymogów. Wszystkie cztery. Potem o piętnastej: niedoręczona z powodu nieobecności odbiorcy - osoba upoważniona do odbioru nieobecna. Serio? Po czym na drugi dzień zaczęły spływać stopniowo powiadomienia, że dotarła paczka do punktu, ALE: jedna do delikatesów, druga do żabki jakiś kilometr dalej, trzecia w żabce 2 km dalej, a czwarta w żabce 300m dalej od tej drugiej. Nie mogli chociaż dwóch ostatnich dać do jednej? No chyba jaja jakieś. Niby specjalnie daleko nie mam, ale takie głupie jeżdżenie i DLACZEGO każda do innego punktu?
Plus weszłam dziś na edziennik, przypadkiem, bo spotkałam znajomą w sklepie i rozglądała się za farbami, mówiła, że jest wiadomość od pani z plastyki. No. Była. Z piątego września. Dostałam maila, że jest wiadomość, ale szóstego i dotyczyła wiadomości od wychowawcy, tylko tą jedną widziałam w dzienniku. A tam jeszcze dwie kolejne... ten eduvulcan to jakaś pomyłka. Każą płacić prawie 40zł od dziecka, by w aplikacji były powiadomienia i możliwość odczytania wiadomości. Tylko że miały przychodzić maile, że czeka wiadomość i wtedy przez przeglądarkę mogę za darmo sprawdzić kto co pisał. Dotarł jeden na cztery. Skoro już we wrześniu takie jaja, to się boję co będzie dalej.
Do tego garściami wypadają mi włosy. Mówią, że przez stres. Jak tu się nie stresować? Trycholog sprzedał peeling za kupę kasy, zalecił szampon z apteki i mezoterapię za kupę hajsu. Już chyba wolę kupić jednorazowo perukę... niedługo mogę potrzebować, bo wypadła mi przynajmniej 1/3 włosów w 3 miesiące. Nawet po covidzie aż tak nie leciały. Piję kolagen, wybieram się na badania krwi, ale co jeszcze mogę zrobić?
Wyszedł przydługi post, ale kapkę mi lżej.

Też mam problem z powiadomieniami z eduvulcan ale systematycznie do niego zaglądam i sprawdzam . Co do stresu i wypadania włosów zbadaj poziom żelaza może jakaś anemia   emotka  . Przechodziłam to ostatnio u mnie wypadanie włosów  , brak koncentracji totalny , zmęczenie  , mrowienia , drętwienia różnych części ciała . Na konkurs zdanie napisać to był wyczyn bo ciągle zapominałam jakie jest pytanie . Ja nawet na krześle obrotowym nie mogłam się zakręcić bo od razu karuzela w głowie . Zwykle badanie krwi , które oceni lekarz będzie najlepszym rozwiązaniem .

No jakbym o swoich włosach czytała. Mnie też wypadają. Każde mycie - garść kłaków zapycha odpływ, przy suszeniu fruwają po całej łazience, a na koniec suszenia wystarczy przejechać po nich ręką a już kolejne kilka wisi w ręku. Masakra. Stosuję kurację Ireny Eris na wypadające włosy, wcierkę davines, całą masę odżywek wzmacniających, zbadałam żelazo - żelazo dobre, ferrytyna mega niska, jem produkty z żelazem, łykam żelazo, ale poprawy ani widu ani słychu. Może to być od hormonów, ale żeby je zbadać, musiałam odstawić tabletki anty i odczekać 3 miesiące, więc czekam. Jak do tego momentu nie będę łysa, to będzie cud emotka Wypadają tak od maja... Jestemnowa - u Ciebie to była anemia?

Tak u mnie anemia z niedoboru żelaza .  Moja hemoglobina wynosiła 7,1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7205380 Napisano: 12.09.2024 07:53:13 w Wkurza mnie...
Ja mam eduVulcan aplikacje ale nic nie płacę za nią  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Jestemnowa

#7205374 Napisano: 12.09.2024 06:51:08 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Wkurzyło mnie DPD. Zamówiłam 4 paczki do jednego punktu odbioru. Choć może bardziej Żabka wkurzyła? Wszystko było z Allegro, to w historii zakupów widziałam status przesyłki. Wyskoczyło, że o dziesiątej: nie przekazana do punktu odbioru - paczka nie spełnia wymogów. Wszystkie cztery. Potem o piętnastej: niedoręczona z powodu nieobecności odbiorcy - osoba upoważniona do odbioru nieobecna. Serio? Po czym na drugi dzień zaczęły spływać stopniowo powiadomienia, że dotarła paczka do punktu, ALE: jedna do delikatesów, druga do żabki jakiś kilometr dalej, trzecia w żabce 2 km dalej, a czwarta w żabce 300m dalej od tej drugiej. Nie mogli chociaż dwóch ostatnich dać do jednej? No chyba jaja jakieś. Niby specjalnie daleko nie mam, ale takie głupie jeżdżenie i DLACZEGO każda do innego punktu?
Plus weszłam dziś na edziennik, przypadkiem, bo spotkałam znajomą w sklepie i rozglądała się za farbami, mówiła, że jest wiadomość od pani z plastyki. No. Była. Z piątego września. Dostałam maila, że jest wiadomość, ale szóstego i dotyczyła wiadomości od wychowawcy, tylko tą jedną widziałam w dzienniku. A tam jeszcze dwie kolejne... ten eduvulcan to jakaś pomyłka. Każą płacić prawie 40zł od dziecka, by w aplikacji były powiadomienia i możliwość odczytania wiadomości. Tylko że miały przychodzić maile, że czeka wiadomość i wtedy przez przeglądarkę mogę za darmo sprawdzić kto co pisał. Dotarł jeden na cztery. Skoro już we wrześniu takie jaja, to się boję co będzie dalej.
Do tego garściami wypadają mi włosy. Mówią, że przez stres. Jak tu się nie stresować? Trycholog sprzedał peeling za kupę kasy, zalecił szampon z apteki i mezoterapię za kupę hajsu. Już chyba wolę kupić jednorazowo perukę... niedługo mogę potrzebować, bo wypadła mi przynajmniej 1/3 włosów w 3 miesiące. Nawet po covidzie aż tak nie leciały. Piję kolagen, wybieram się na badania krwi, ale co jeszcze mogę zrobić?
Wyszedł przydługi post, ale kapkę mi lżej.

Też mam problem z powiadomieniami z eduvulcan ale systematycznie do niego zaglądam i sprawdzam . Co do stresu i wypadania włosów zbadaj poziom żelaza może jakaś anemia   emotka  . Przechodziłam to ostatnio u mnie wypadanie włosów  , brak koncentracji totalny , zmęczenie  , mrowienia , drętwienia różnych części ciała . Na konkurs zdanie napisać to był wyczyn bo ciągle zapominałam jakie jest pytanie . Ja nawet na krześle obrotowym nie mogłam się zakręcić bo od razu karuzela w głowie . Zwykle badanie krwi , które oceni lekarz będzie najlepszym rozwiązaniem . Wyświetl w wątku >>
0 0