Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
samdej
Postów 155
Data rejestracji 14.07.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W innym temacie, Amooco dodało zakładki do formularzy ze Stokrotki Indykpol i z Lidla Lubella - czy podpięte nie wiem. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Działamy czy odpuszczamy bo "coś się dzieje"? Ja bym nie odpuszczał.
Jeżeli działamy to czy każdy na swoją rękę czy tak jak była propozycja, za zgodą pionas zdolnabestia ziolko tworzymy tymczasowy wątek(jak da radę to przypięty) i tam wrzucamy tekst ze zmianą konkursowicza na konsumenta i kto za "podpisuje się" łapką i np. w poniedziałek ślemy maila do Eveline tekst + screen a Smolarowi do wiadomości. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z rzecznikiem? Jak uważacie, ale wydaje mi się, że rozzłoszczony lud ma większą siłę rażenia niż straszenie jakimiś tam urzędami. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z poważaniem
Społeczność konkursowa Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie moja to bajka ten konkurs(nie brałem udziału), ale uważam, że w sytuacji gdy robi się nas konursowiczów ewidentnie w bambuko to powinniśmy trzymać się razem. W zgłoszeniach każdy sobie rzepkę skrobie, ale to jest sprawa, która wcześniej czy później może spotkać każdego z nas. A nikt z nas nie lubi raczej jak robi sitz niego jelenia
Ja widzę to tak:
W kupie siła więc i działanie powinno być możliwie zbiorowe. Tak to skończyć się może na tym, że teraz wielkie oburzenie, ale zaraz rozejdzie się po kościach i jakieś jednostki może zareagują oficjalnie, reszta machnie ręką albo będzie się bała narażać i tyle z tego będzie. Macie te odpady nagrodowe, wiecie co z nimi jest nie tak, udokumentować zdjęciami jak się da. Poczekać aż więcej osób otrzyma swoje rewelacyjne zestawy a w międzyczasie ktoś kto dobry jest w te klocki może przygotować posta, w którym całą sytuację opisze i uargumentuje co o tym myślimy. Wrzucić to w nowy temat za zgodą adminów bez możliwości odpowiedzi najlepiej chyba i z przypięciem na czas jakiś na górze jak da radę i "pozbierać" podpisy w postaci łapek i screena z tego wysłać w mailu do smolara i Eveline w imieniu konkursowej społeczności.
Nie wiem czy głupie to czy mądre, ale zawsze jakiś pomysł. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Ja bym na przygodę zabrał takiego superbohatera, który regulaminem wiadomo gdzie się nie podciera a konkursowiczów traktuje jak równorzędnego partnera. W końcu to od nas w dużej mierze zależy czy Wam organizator przy kolejnym konkursie zlecenie powierzy". Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak wygrasz to daj znac Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sklep: Lidl
Konkurs: Wygrajmy razem z Lidl
Produkt: Krakus ogórki kiszone 860g
Widnieje na paragonie: K.Ogórki Kasz./Koz.
Zakup: 7.02.2024
Cena: 7,99 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy chociaż jakieś słowo "przepraszamy" za poślizg i mataczenie padło w wiadomości o wygranej?
Nie musicie pisać - odpowiedź oczywista Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że wyodrębniony wątek w tym zakresie może okazać się pomocny. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam - Wawel z ITM.
Najlepiej w ramach transakcji wymiennej. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakieś sugestie co do odpowiedzi? Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 155
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak w ogóle to tam jeszcze słać zgłoszenia można na ten konkurs(formularz aktywny) a Wy chcecie już rozwiązania 😏 Wyświetl w wątku >>