Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7199203 Napisano: 14.08.2024 18:30:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla pytających czy może być Lotos i czy Pepsi lub jedzenie czy musi być jedno i drugie.

Zrzut z FB Mola:
Wyświetl w wątku >>
1 monia0303 0

samdej

#7197674 Napisano: 07.08.2024 18:44:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dzisiejsze gratulacje należą się IM 🧗🏼🏐😁🥳 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7197600 Napisano: 07.08.2024 14:25:44 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Co lubi kropka bordo? Po kolei wszystkie konkursy zawalam, które oni organizują... Pomożecie, może być na pw!🙏

Marne to pocieszenie, ale nie jesteś sama w tej kwestii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7197314 Napisano: 06.08.2024 15:58:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

[quote=

PPPet-er napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

Który punkt regulaminu ma to "zakup za 50zl" ????

Było było... I na stronie i w regulaminie.

Ale swoją drogą to kto się pospieszył z zakupami to może być z lekka wkur... teraz 😉

Wyświetl w wątku >>

samdej

#7197302 Napisano: 06.08.2024 15:38:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

PPPet-er napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

Który punkt regulaminu ma to "zakup za 50zl" ????

Było było... I na stronie i w regulaminie.

Wyświetl w wątku >>

samdej

#7197014 Napisano: 05.08.2024 17:22:49 w Albedo Marketing
Ktoś z Was ma może doświadczenie w kwestii jak Albedo podchodzi do weryfikacji paragonu z mizernym opisem nie identyfikującym produkt konkursowy?🫤 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

samdej

#7196896 Napisano: 05.08.2024 12:13:33 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

Napisali, że puścili maila do zwycięzców "Łap lody i wygrywaj nagrody" 2 sierpnia. Dziwne że nikt nie wygrał...

o-o no to ciekawe... Halo! Prosimy wygranych o pochwalenie się wygraną w tym konkursie!

Ostatnio z nimi była identyko akcja. Komuś ściemnili w odpowiedzi, że maile już poszły po czym przywołani do tablicy, wysłali maile - którąś godzinę po odpowiedzi.

Niestety, Kropka Bordo lubi nagminnie nie wyrabiać się z terminami ostatnio a w mailach kity ludziom wciskać, że info poszło o czasie. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7196616 Napisano: 03.08.2024 20:32:11 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie, że wygrany wyjazd z visy i tvn na Olimpiadę do Paryża za 67tys okazał się bieda wyjazdem za max 25tys. Wiem powinnam się cieszyć, ale skoro podobny wyjazd z Biedry tyle, że na paraolimpiadę ma wartość 12 tys i mieli tam praktycznie to samo co my to jak tu się nie wkurzyć! emotka  

Ja zamierzam pisać reklamację bo im tego płazem nie puszczę, co to za wyjazd jak musiałam jeszcze sporo do niego dopłacić?! emotka
Jakby ktoś też miał podobne odczucia to zapraszam na priw...

Dać komuś palec to weźmie całą rękę. Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.

Sorry, ale Twój wpis trąci trochę zazdrością. A co jeżeli miała być ręka a dali jej palec? Nie miałabyś poczucia choćby lekkiego niesmaku pomimo wszystko?

Nie wiem co było zawarte regulaminowo w tych 67tys. a co zapewniono w rzeczywistości więc się nie wypowiadam, aczkolwiek sama kwota sugeruje wypas wypad więc się nie dziwię rozgoryczenia. Z drugiej strony wiadomo, że ceny na ten czas wywindowane więc i na to trzeba brać poprawkę, tylko czy aż taką kwotowo🤔 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7196406 Napisano: 02.08.2024 15:36:07 w Informują
Informują z Konkurs "Niezapomniany smak wakacji" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
15:21 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7196091 Napisano: 01.08.2024 14:24:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobra, jak już nic nie wygrywać to tylko w najlepszym towarzystwie...

Iga, dla Ciebie będzie brąz a i dla mnie też coś wkrótce pewnie skapnie💪 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7195592 Napisano: 30.07.2024 18:00:07 w Czy informują/ informowali?
lukas08 napisał(a):

alexa4 napisał(a):

anaesth napisał(a):

donia7 napisał(a):

"Poczuj rytm lata" zniknął z Na co czekamy. Rozwiązali? Bo nie widzę, żeby ktoś się chwalil...

Oj, z rozpędu usunęłam. Nie wiem, czy informowali, ale chyba rzeczywiście nikt się nie chwalił.

Koleżanka dostała od nich wiadomość że informowali zwycięzców...emotka  trochę to dziwne bo nikt się nie chwali a listy na stronie nadal nie ma... emotka

Było info przed 17-stą, dzisiaj.

Czyli idą zasadą "bujać to my a nie nas". Ale nie oni pierwsi i nie ostatni tak mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7195586 Napisano: 30.07.2024 17:45:56 w Opisy z paragonów
Jak coś to w Biedronce serki topione Hochland na paragonie mają jedynie 
Ser top. plastr130g Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7195578 Napisano: 30.07.2024 17:28:20 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Wkurza mnie że konkursowicze tak się "cieszą" z wygranych w MDW, że zaraz obok dodają dopisek "sprzedam". To się chyba cieszą że mają coś na sprzedaż a nie z wygranej...

Cieszą się, że wygrali coś, co mogą spieniezyc, a za zdobytą ze sprzedaży tego, co bardziej przyda się innym, będą mogli kupić coś przydatnego dla siebie.

Rozumiem to ale wątek na sprzedaż jest gdzie indziej. Po co piszą to w MDW?

już był temat poruszany przez admina ale ludzie mają to gdzieś są zasady trzeba je łamać.  wkurza mnie to bardzo bo na codzień spotykam się z tym w pracy i nic nie poradzę

Czyli jest nas więcej... Kiedyś mnie to wkurzało, ale stwierdziłem, że szkoda życia aby taką błahostką się przejmować. Co nie zmienia faktu, że jest to irytujące. I jeszcze tłumaczenia typu, że tu więcej osób to przeczyta, że po co dwa razy pisać, że to przecież jedno słowo dodane tylko itp. Ale skoro można jedno słowo dodać nie w temacie to dlaczego nie dwa. A jak dwa to dlaczego nie pięć. A jak pięć, to można i piętnaście niezwiązanych z tematem również.
A skoro ona czy on mogli przemycić sprzedaż w wątku MDW  to dlaczego ja nie mogę. I tak się to nakręca.

Jest na to rada, jeżeli nadal to obowiązuje to za ileś łapek w dół danego posta, następne posty autora idą na cenzurowane do admina i może w ten sposób warto utemperować zapały co niektórych do zbytniego rozpisywania się off topic. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7192131 Napisano: 17.07.2024 11:10:09 w Czy informują/ informowali?
ZycieToKonkurs napisał(a):

dante84 napisał(a):

dante84 napisał(a):

dante84 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

medziks1 napisał(a):

Czy 105-ka Fortis informował?

Nie, na maila Też nie odpisują w sprawie konkursu.. 
czekam na info czy ktoś do nich zadzwonił. Ja mam tylko jeden numer i nie chce z tego z którego się zgłaszałam - wiadomo emotka

Też do nich pisałem 2 dni temu i milczą uparcie. Może zadzwonię ze służbowego i zobaczymy co powiedzą. Dam znać.

Pan ma do mnie oddzwonić w przeciągu godziny, bo akurat osoba odpowiedzialna za ten konkurs jest na spotkaniu i nie może uzyskać informacji...
zatem czekamy

Na razie brak odzewu z informacją czy już wybrali zwycięzców...

I co dalej nic? Przecież to już szczyt skur..... z ich strony 😡

Może dalej trwa "spotkanie", edycja lipcowa emotka
Wyświetl w wątku >>
1 lucya 0

samdej

#7190537 Napisano: 10.07.2024 21:43:00 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

maixys napisał(a):

Czy macie jakieś fajne rozwiązanie/ apkę gdzie możecie przechowywać wszystkie swoje karty podarunkowe i vouchery, i ma ona opcję przypomnienia o końcu ważności takowego? Zaczynam się już gubić w nich emotka

jak znajdziesz jakieś sensowne rozwiązanie to daj znać, bo ja tonę z wiadomościami na @. Mam obecnie 938 nieodebranych.. bo karty, vouchery zostawiam na skrzynce

Możecie trello spróbować i ustawić pod swoje potrzeby - tworzycie tablicę, listy, karty. Do kart terminy z przypomnieniami można ustawić, do każdej karty wgrywać załączniki, nadawać etykiety, sortować, filtrować, prowadzić swoje notatki itp. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7190025 Napisano: 09.07.2024 13:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Hej! Sklep obok mnie przekształcają na Groszek (jest już szyld itp). Na paragonach nadal widnieje stara nazwa. Myślicie, że jest sens brać w konkursach dedykowanych sieci Groszek?

Może być, że na paragonie długo jeszcze będzie stara nazwa (niestety dość częsta praktyka), kwestia czy to była jakaś sieciówka czy indywidualna działalność. 

Przede wszystkim sprawdź sobie czy na stronie Groszka widnieje już ten sklep czy nie. Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

samdej

#7189747 Napisano: 08.07.2024 16:09:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
I to się nazywa prawdziwe wejście smoka, chociaż raczej smoczycy w tym przypadku😏
Gratulacje zuzi91 emotka
+ zaległe dla Urbanucciemotka
Wyświetl w wątku >>

samdej

#7189188 Napisano: 05.07.2024 13:42:26 w Czy informują/ informowali?
majonez1992 napisał(a):

fortis pizza 105 do dziś informuja czy jak  ?

Do 10go. Do dziś max wybór. Wyświetl w wątku >>

samdej