Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
TurboMike
Postów 289
Data rejestracji 15.06.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
--------------------------------------------------------------
Tyle wiemy o sobie ile Nas sprawdzono...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na moje to chyba zamieszkania... Ale tam mają niezły, oględnie rzecz ujmując, bałagan z tymi danymi. Mi wpisali zupełnie inną miejscowość niż podawałem (w innym województwie). W niektórych też zamiast miejscowości podają inicjały... Coś im się chyba rozjechało w tym exelu Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak że tego ... "Twoja nagroda (190 PLN) zostanie wysłana najpóźniej do 18-08-2023."
Więc za 2 miesiące to to już kilo czereśni nie kupisz za to Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A za jaki okres te męczarnie ? Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja Sodexo o 12:55 dostałem. A ktoś zgarnął główną nagrodę ? Czy tylko ja mam wrażenie że te nagrody 1 stopania to fikcja : ) Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1) Kiedyś musi być pierwszy raz...
2) Należy się zastanowić co jest przyczyną a co skutkiem... chciałem coś wystawić więc się zarejestrowałem. Wcześniej korzystałem z portalu "incognito"
3) W końcu coś wygrałem więc mam coś do okazyjnego sprzedania!
4) Właśnie dlatego załączam info do OLX bo tam jest możliwość bezpieczniejszej transakcji dla kupującego (w sumie dla sprzedającego chyba też... chociaż jestem początkujący w temacie)
5) Zawsze istnieje możliwość odbioru osobistego w Poznaniu żeby wszystko sprawidzić!
Pozdro Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nowiutka Hulajnoga elektryczna Xiaomi Scooter 3 Lite
Promocyjna cena 1299, W sklepach ceny oscylują o ok 400-600 zł więcej!
https://www.olx.p...l?bs=olx_pro_listing
Kolor czarny - więc nie będzie się zbytnio brudzić
Zapraszam do kontaktu!
Rodzaj produktu: Hulajnoga elektryczna
Zasięg: 20 km
Pojemność baterii: 5200 mAh
Oświetlenie: Odblaski
Odpowiedni teren: Chodnik, Twarde podłoże, Zbocza o nachyleniu do 14%
Maksymalna prędkość: 20 km/h
Moc znamionowa: 300 W
Opony: 8,5-calowe opony pneumatyczne
Maksymalne obciążenie: 100 kg
Materiał wykonania: Stop aluminium, Guma naturalna i syntetyczna
Napięcie znamionowe: 36 V
Certyfikaty: IPX4
Wymiary: 1104 x 429 x 484 mm (złożona)
Wysokość: 1137 mm
Szerokość: 430 mm
Długość: 1105 mm
Waga: ok 13,5 kg
Zestaw: Xiaomi Electric Scooter 3 Lite EU, 5 śrubek, Zasilacz, Klucz sześciokątny, Wężyk do pompki, Ulotka CE, Skrócona instrukcja, Instrukcja obsługi
Klasa ochrony: IPX4
Kolor: Czarny Wyświetl w wątku >>