Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
TurboMike
Postów 289
Data rejestracji 15.06.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
--------------------------------------------------------------
Tyle wiemy o sobie ile Nas sprawdzono...
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Szybko i kompleksowo.
P.S. Sprzedam za 1999 (coś jeszcze może opuszczę ) Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Eeee bez kitu... Violife przegiął tym razem! Specjalnie próbowałem odpalić stronę w nocy, gdzie serwery powinny być mniej obciążone i odpaliłem nagrywanie mojej szaleńczej próby i wiecie co? Nawet jeśli ktoś ma moce nadprzyrodzone i potrafi wszystkie karty odsłonić od razu bez pomyłki, to nie ma opcji by w czasie 20 sekund strona pozwoliła na wykonanie 10 ruchów! Przecież to jest złodziejstwo w biały dzień (albo ciemną noc jak ja teraz ). Oni liczą na to że skoro Ci się nie udało to zawalisz całą lodówkę ich nie tanimi serkami żeby próbować do skutku! Wysłałem im właśnie maila i jeśli Ci co próbowali mają podobne odczucia to zachęcam również do zaspamowania ich skrzynki bo może pójdą po rozum do głowy i coś z tym zrobią (np. wydłużą czas)... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A czy przy bonach z DINO (Avanti Pepsi i Lays) to oni wysyłają maile standardowo ? Bo niby się rozpoznaje na liście, ale... nie wiem czy ja to ja bo maila nie uświadczyłem jeszcze w tej sprawie. Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czy orientujecie się jak wygląda kwestia gwarancji np. Hulajnogi? Nie otwierałem opakowania jeszcze więc nie wiem czy jakaś faktura czy coś takiego jest w środku? Ktoś może jest już po takim zabiegu ? Bo kurier żadnego dokumentu mi nie wydał... Wyświetl w wątku >>