Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kimberly
Postów 392
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przynajmniej trochę frajdy i zabawy przy płaceniu bonem na kasie z personelem, choć zależy też od personelu. Dałam raz bon do Dino siostrzenicy żeby kupiła napoje wyskokowe (piwo, wino) na imprezę z okazji jej 20 urodzin, bo studiowała wtedy dziennie a jej mama nie chciała/nie miała jej dać $ na tę okazję, Panie przy kasie odmówiły sprzedaży alkoholu na bon i bardzo niemiło ją potraktowały 😔 choć wiem, że powinny jej sprzedać bez problemu, bo dzwoniłam do centrali to wyjaśnić i potem poszłam zwrócić im uwagę, ale niesmak pozostał Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wcześniej w ciągu ostatnich kilku tygodni tylko słuchawki z Helleny, ale za dużo nie wysyłałam🙈 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wcześniej w ciągu ostatnich kilku tygodni tylko słuchawki z Helleny, ale za dużo nie wysyłałam🙈 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale teraz widzę, że miałam dużo szczęścia że tak się stało haha Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może po prostu wybrali niektóre odpowiedzi proste (jak ktoś pisał wcześniej, że taką wysłał), bo ktoś z jury postanowił takie też docenić:) Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wczoraj bon Lotosik za ostatni etap, w sumie w tym konkursie 3/3 (jeden etap przespałam )
To, że się cieszę to mało powiedziane, jestem ogromnie wdzięczna, bo prawdę mówiąc te bony ratują mi tyłek 🥰 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 392
Punkty karne 1
Konkursy dodane
już pomijam fakt, że nagród na pewno nie sprzedasz za cenę regulaminową, tym bardziej jeśli są to czasem rzeczy typu bluzy, koce czy nawet bilety do kina itp:) a i tego nigdy nie można być pewnym wygranej.
A co do skuteczności - w moim przypadku im bardziej mi zależy na wygranej i im bardziej się staram z zgłoszeniem to zwykle wtedy nie wygrywam, a często nagrody przychodzą gdy się tego nie spodziewam zupełnie:) Wyświetl w wątku >>