Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7201973 Napisano: 27.08.2024 13:07:43 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

ACTION loteria! Wybrałam się dzisiaj na duże zakupy przy okazji informacji o loterii..  trwa ona od 21.08 a w moim sklepie gdzie byłam Pani mi powiedziała że oni już rozdali wszystkie zdrapki i więcej nie mają. Świetnie mają "zaopatrzone" te sklepy emotka

U mnie to samo. Nie omieszkam napisać do Nofszy z pytaniem o co w tym chodzi.

może zdrapki nie są przypisane do paragonów i można było je rozdać po "swoich" lub też nie było ograniczeń zdrapek na osobę więc jak wjechał ktoś i miał 100 produktów  w wózku to kasował po jednej sztuce..

Dziwna sytuacja, będę drążyć. Ekspedient zapytany dzisiaj o zdrapkę był zaskoczony, ze o to zapytałam i po chwili wahania powiedział, że zdrapki już się skończyły. Pytałam dalej, jak to się skończyły, skoro loteria dopiero wystartowało i trwa do któregoś tam września to mocno zmieszany powiedział, że zdrapek nie było dużo no i nie mają. Generalnie raczej wyglądał na kogoś kto coś ukrywa emotka  niż na kogoś komu głupio, bo musi świecić oczami za agencję, która wymyśliła taką loterię a dała za mało zdrapek. Może w zamyśle agencji było rozdawanie zdrapek dopiero gdy ktoś się k nią upomni a oni rozdawali do wszystkich zakupów jak leci? No nie wiem, sytuacja śmieszna, bo nagrody nie są pod zdrapkami tylko w bramkach, a te są rozpisane przecież do końca trwania loterii.

W ogóle wkurzające są te loterie z zdrapkami, jakby nie mogli po prostu rejestracji paragonu zrobić 🫣 a Nofsza akurat była zawsze w porządku, więc może jakoś odpowiednio zareagują, wygrałam u nich jakieś drobne nagrody na początku mojego konkursowania i trułam im tyłek mailowo niemiłosiernie czy na pewno wszystko ok wypełniłam i czy nagroda dotrze (tak wiem, do dziś mi głupio haha), zawsze szybko i milutko odpisywaliemotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7201671 Napisano: 25.08.2024 23:26:44 w Żabka
delfinka101 napisał(a):

Ile.amcie punktów za łapanie kapselków? Ja nie potrafię w to grać.

Grałam 3 razy, jakoś 103-104 punkty i zaczyna tak zasuwać, że przegrywam zaraz 🤣 właśnie jestem ciekawa jak to u innych wygląda, czy też ja nie umiem grać i można sporo więcej zdobyć, czy może macie podobne wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7201467 Napisano: 24.08.2024 17:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Nie wiem jak wy, ale ja prawie zawsze pisze wbrew sobie. To znaczy ani nie czuję tematu ani mi sie nie chce, ale to czasem popłaca  emotka
Takze rozumiem leniuszków, bo dlaczego jakaś obca osoba ma decydować czy nasz pomysł na wakacje jest fajny czy nie emotka  albo jaki mamy pomysł na relaks.
Najlepiej by było czerpać z pisania tych odpowiedzi przyjemność. Ma ktoś tak?

Ja mam tak jak Ty akurat, czasem nawet się nie mogę zmusić, ostatnio to już w ogóle, a do zgłoszeń zawsze podchodzę o 22-23 ostatniego dnia konkursu emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7201335 Napisano: 23.08.2024 21:08:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Do kropki Bordo zawsze składam kartkę na 4 i załączam paragon . Nigdy nie robili problemów.  Ja tam ich bardzo lubię

Dziękuję wam dziewczyny za odpowiedź 🌸

Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7201328 Napisano: 23.08.2024 21:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kropka Bordo koleżanka wygrała 100 zł do Dino i zastanawia się czy można wysłać oświadczenie wydrukowane na A4 w kopercie A5, w sensie zgięte na pół? Wiem, że głupie pytanie ale ona pierwszy raz coś odsyła, a ja też nigdy w Kropce Bordo nic nie wygrałam 🤣 czytam teraz wasze przygody meczowe z nimi i wolę się upewnić 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7201273 Napisano: 23.08.2024 16:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Dekasia napisał(a):

8igora9 napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

pusheen napisał(a):

deva napisał(a):

słuchajcie, są jeszcze te stówki z Favity? Coś cisza na forum i nie wiem, czy dać cynk koleżance, nie chce jej robić złudnych nadziei

Jest licznik na stronie, zostało ponad 17 tysięcy zwrotów. emotka

dziękuje bardzo emotka

Jak widać konkursowicze i ich rodziny się pokończyły a kasy zostało od metra... Tak więc niech organizatorzy robią konkursy z przynajmniej 3 tysiącami nagród, jedna nagroda na główkę i wszyscy będą zadowoleni emotka

Przyszło mi do głowy, że może w ten sposób możemy się policzyć emotka
Ilu jest pracowników branży konkursowej w naszym kraju emotka
Zawsze mnie interesowało ile nas jest, ile osób gra w konkursy, może to jakis trop...

Nie policzymy się, bo większość osób zagra jeszcze na partnera, a niektórzy też na rodziców, czy innych krewnych. 🤪 Większość pewnie też puści wieści w świat, że rozdają hajs za darmo... chociaż akurat u mnie wszyscy mugole olali zarobienie 100zl w 5 minut. 😱 Także nie widzę tego, żeby mieli rozdać całą pulę nagród. 🙃

Ja kilka osób skusiłam na gwarantowaną wygraną ;) ale oczywiście mąż też wygrał emotka

Ja probowalem jedna osobe skusic. Nawet przypominalem kolejny raz, ze jeszcze aktualne i ze to bardzo proste... ale jakos tak z odzewem bez checi. A potem jak sie pochwalisz jakas nagroda to slyszysz "ty to masz szczescie" tylko jak ma sie to do takiej osoby, ktorej nawet nie chcialo sie "schylic" po łatwą darmowa stówke to co dopiero, zeby jakos bardziej sie zaangazowac w jakis konkurs. Niektorzy mysla ze to samo przychodzi. emotka

Cóż, ja próbowałam namówić mamę i siostrę i skończyło się tak, że kupiłam im favity, zrobiłam zdjęcia, wysłałam zdjęcie do konkursu i zdjęcie paragonu, odpowiedziałam na milion pytań kiedy będzie od Favity odpowiedź, co napisać w formularzu, nadal odpowiadam na pytania kiedy kasa 🤣 następnym razem nic im nie mówię 🙈 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7201178 Napisano: 23.08.2024 13:56:09 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

donia7 napisał(a):

pusheen napisał(a):

gregory napisał(a):

Neboa coś czuję, że dziś się nie doczekamy. Metaxa bywa późnym wieczorem, ale tu nie grałem więc też nie czekam, chociaż mam z tym konkursem baaaaaaardzo dobre wspomnienia.

Co Wy tacy niecierpliwi? emotka

wszystkim się marzy ta se..owna, zielona bluza emotka

Wyniki Neboa już są na stronie

Ooo serio, tyle nagród i ani jednej dla mnie 😑🥲 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7201093 Napisano: 23.08.2024 10:27:18 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher suntago 500 zł sprzedam za 350 zł Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

kimberly

#7200264 Napisano: 20.08.2024 19:22:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Shifo napisał(a):

Z Tyskie nic 🥹 a na bon liczyłam 🥹

Raczej bony jeszcze nie szły, bo z tego co kojarzę było ich sporo a nikt się nie pochwalił jeszcze emotka  wyjazdów było mniej a trochę osób się wpisało, więc raczej o bony dopiero będą wysyłać maile Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7200004 Napisano: 19.08.2024 19:25:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To, że nic nie wygrywam nie jest specjalnie zaskakujące, bo nic prawie od dłuższego czasu nie wysyłam emotka  czytam wasze wpisy, przeglądam konkursy, coś tam na nie kupię, paragony leżą i nie mam totalnie weny na pisanie (ani nawet na wysyłanie paragonów na loterie)… zawsze odkładałam do ostatniej chwili pisanie tekstu ale zawsze ostatecznie napisałam, często nawet fajne i nagradzane teksty emotka  a teraz totalnie nic, pustka, ostatni dzień mija godzina 22, potem 23, w końcu północ i nie mogłam się zebrać na napisane albo zapomniałam o konkursie emotka  gdybym wiedziała, że tak będzie oddałabym paragony na forum, ale ciągle się łudzę, że będę mieć chęci i coś napisze, a ostatecznie albo ich nie mam albo nawet zapomnę o tym 😭

Tak o, musiałam się wyżalić, chyba pasuje do tego wątku, wąteczku nie proszę jeszcze o nagrody ale dodaj proszę chęci do pisania zgłoszeń czy wysyłania loterii, bo mam chyba jakąś depresję konkursową 🙂‍↔️🌸 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7199630 Napisano: 17.08.2024 14:50:36 w Czy informują/ informowali?
Nuna1210 napisał(a):

Czy informowali z tego Quality Food z Lidla? Według regulaminu chyba powinni do dzisiaj?

Nie wiem jak regulamin ale po wysłaniu zgłoszenia było chyba info, że do 23 sierpnia:) chyba, że coś źle zapamiętałam Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7199626 Napisano: 17.08.2024 14:50:32 w Czy informują/ informowali?
Nuna1210 napisał(a):

Czy informowali z tego Quality Food z Lidla? Według regulaminu chyba powinni do dzisiaj?

Nie wiem jak regulamin ale po wysłaniu zgłoszenia było chyba info, że do 23 sierpnia:) chyba, że coś źle zapamiętałam Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7199625 Napisano: 17.08.2024 14:50:28 w Czy informują/ informowali?
Nuna1210 napisał(a):

0 0

kimberly

#7199359 Napisano: 15.08.2024 21:18:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Suntago 500 sprzedam za 400 lub chętnie wymienię na jakieś inne bony/kody Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7197969 Napisano: 09.08.2024 00:29:29 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Dwa bilety na smolastego oddam za darmo, ewentualnie za drobny paragon jeśli ktoś posiada i chciałby oddac;) jak nie to za free może być, bo i tak nie pojadę a siostrzenicy koleżanki się wykruszyły i jedzie sama z mamą Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7197965 Napisano: 08.08.2024 23:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orenda napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

Orenda napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Co wy piszecie w tych odpowiedziach, że wygrywacie? Chrupnij w lidlu, nuii w biedronce, żabka nano, żywiec orlen... Nic nie wpadło, a wydawało mi się, że piszę spoko odpowiedzi...

też się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak emotka

Każdemu się wydaje że pisze spoko. Konkurencja duża, jak wygrasz jeden konkurs na 10 to i tak dobrze.

dla mnie w kilku konkursach byłam zażenowana moimi "tworami", akurat te miewały siłę przebicia (ale nigdy na jakąś wypasioną nagrodę;)) . Kiedy piszę "normalnie" zawsze pudło emotka chyba jestem  zbyt nudnym człowiekiem emotka

Miałam podobnie, moim zdaniem fajne teksty nigdy nic nie wygrywają 🤣 a te żenujące, za które się wstydze czasami coś wygrały, raz nawet główną (co prawda nie była jedna tylko było ich z 5 w tym konkursie) i odebrałam telefon z gratulacjami, myślałam wtedy że spłonę ze wstydu, szybko tylko podziękowałam i rozłączyłam się z tym miłym Panem, po rozmowie wstydziłam się jeszcze bardziej za to, że tak się zachowałam, bo w sumie może ten Pan nie czytał nawet zgłoszeń tylko informował i nie wiedział o co mi chodzi 🤣 jeśli Pan to czyta to przepraszam! 🙈❤️ Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7197964 Napisano: 08.08.2024 23:50:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Konkursy to jest wielka łamigłówka, nigdy nie wiesz co się przebije, ale akurat u mnie nie działa cos takiego: usiądź i wymyśl coś w 3 minuty, bo na ogół pytanie mnie w ogóle nie inspiruje do napisania czegoś ciekawego, a wręcz zanudza (bo ciągle są takie same, teraz np. była seria o wakacjach, wakacje na wszystkie odmiany). Za dużo jest zmiennych by móc przewidzieć cokolwiek.

Przerosły mnie pytania o smaki lata, widocznie nie czuję klimatuemotka

I mnie, jak widzę najlepszy smak lata, który smak zabierzesz na wakacje, który smak kojarzy Ci się z latem… to nie kupuje, bo już wiem, że nic nie napisze 🤣 Wyświetl w wątku >>
2 ptaszyna, Pepa 0

kimberly

#7193226 Napisano: 21.07.2024 17:36:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak mieliście opisane paragony elmex Ci co wygrali coś? Ja miałam opis PastaElmexWhite i tak odesłałam paragon, kupiłam tą sensitive ale to jest sensitive whitening 🙈 teraz tak myślę, że mogłam zdjęcie paragonu z produktem zrobić, szkoda żeby 500 zł przepadło  emotka  mogę ewentualnie dosłać im jeszcze takie zdjęcie ale nie wiem czy to dobry pomysł zwracać na siebie uwagę kolejnymi mailami 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7192477 Napisano: 18.07.2024 11:45:23 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Wodę mineralną/zrodlana? Prócz Orlenu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7192403 Napisano: 17.07.2024 22:29:02 w Avanti
Miligili napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

gregory napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

Ostatnio nawet pocieszajki ciężko ugrać

bardzo to jest przykre. cos się ewidentnie zmieniło u Avanti. swoją drogą dzis nawet na pocztę wp dostałem reklamę lipton sos wiec pewnie i konkurencja większa. no cóż, ja robie przerwę licząc, że kiedyś znów się pokochamy.

U mnie też pudło ale odkąd AL pisze konkursowiczom teksty, a organizatorzy mają w D... czytanie to niestety tak już pozostanie. Już
nie mówię o tym, że jeśli wygrywam to niekoniecznie najlepszym tekstem  Poza tym przykładem może być konkurs Plusa gdzie podali zwycięskie
hasła i 4 x nagrodzili to samo tylko słane z różnych numerów

I mi się coś wydaje, że ostatnio AI miesza mocno, nie tylko u Avanti, ale wszędzie

A ja napiszę tak: w Avanti wygrałam główną nagrodę 4 lata temu. To była w zasadzie moja pierwsza i zarazem tak wysoka wygrana. Wtedy zaczęła się moja przygoda z konkursami na dobre. Przez kilka lat brałam udział prawie w każdym konkursie w Avanti z większym lub większym powodzeniem, przez ostatnich kilka miesięcy odpuściłam w wielu konkursach w tej agencji myśląc podobnie jak napisaliście powyżej. Aż to spotkała mnie wczoraj piękna niespodzianka, główna wygrana w Pepsi w Żabce emotka  nie korzystam z Ai , piszę wszystko sama. Myślę, że w Avanti nie zmieniło się nic, oprócz tego, że konkurencja jest po prostu coraz większa, a my forumowicze po prostu mamy czasem lepsze i słabsze momenty emotka

Dokładnie też tak myślę! Gram ponad rok, często w Avanti wpadały mi nagrody, zwykle niższego stopnia ale statystycznie najczęściej u nich coś wpadało, a ostatnio to jakiś szok - biorę udział co któryś konkurs, wysyłam zgłoszenie pisane na szybko, bo mało mam czasu na konkursy i za każdym razem coś wpadnie 😱🙈 nigdy nie korzystałam z AI, mam wrażenie, że teraz jeszcze statystycznie częściej u nich wygrywam, gdy mniej wysyłam i zgłoszenia pisane są na szybko niż kiedyś gdy bardzo się przykładałam do każdego zgłoszenia;) choć i wtedy lubiłam się z Avanti. Więc myślę, że nie ma na to reguły, ale na pewno czytają zgłoszenia i umieją odsiać pisane przez AI od tych od człowieka, bo sorry ale naprawdę to widać:) Wyświetl w wątku >>
0 0