Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7098382 Napisano: 06.06.2023 12:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=zielonaszpilka]
kimxxx napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A co z tą rodowita? Informują ten przedostatni etap czy nie? Tylko jedna osoba poinformowana?

Też właśnie czekam jak na szpilkach i się zastanawiam 🙈 przygotowałam im takiego ładnego pdfa, że jak nie zadzwonią to chyba złapię konkursowego doła 🫢

Jesteś pewna, że załączyłaś do zgłoszenia plik .pdf?Tak byla tam taka możliwość na pewno, ale zasiałaś we mnie wątpliwość 😅 i znalazłam zdjęcie ekranu, które wysłała mi siostra, jest pdf 😊 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7098376 Napisano: 06.06.2023 12:27:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

A co z tą rodowita? Informują ten przedostatni etap czy nie? Tylko jedna osoba poinformowana?

Też właśnie czekam jak na szpilkach i się zastanawiam 🙈 przygotowałam im takiego ładnego pdfa, że jak nie zadzwonią to chyba złapię konkursowego doła 🫢 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7097678 Napisano: 02.06.2023 16:05:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

kimxxx napisał(a):

Na trzeci etap Rodowitej nagrałam filmik i wysłałam ale ostatniego dnia godz. 23:45, nie przyszło mi potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila i po wysłaniu uświadomiłam sobie, że nie usunęłam znaku wodnego edytora,  w którym składałam filmik 🤦🏽‍♀️ do końca 4tego etapu nie było wyników, więc nie wiedziałam w sumie czy zgłoszenie dotarło i czy nie zostało zdyskwalifowane przez znak wodny, więc wysłałam go jeszcze raz (już bez znaku) na czwarty etap, ale poza nim wysłałam jeszcze kilka zgłoszeń. Okazało się przedwczoraj, że w trzecim etapie wygrałam bon, myślicie, że mogą mi w 4tym etapie zdyskwalifować wszystkie zgłoszenia przez to, ze wysłałam drugi raz ten sam filmik? 🥲

Nie. Nie przejmuj się.
Oni dokładnie sprawdzają, zarówno paragony i zgłoszenia czy się nie powtarzają. Więc po prostu nie wezmą go pod uwagę.
A błędy zawsze mogą się zdarzyć.
Sama miałam podobną sytuację, bo zdublowałam zgłoszenie przez przypadek, razem z paragonem.
A bez problemu wygrałam.
Liczy się pomysł i to czy wbijesz się w gust. A oni naprawdę dbają o poprawność.

Uff, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź 😊 jestem już spokojniejsza. Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7097619 Napisano: 02.06.2023 13:22:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na trzeci etap Rodowitej nagrałam filmik i wysłałam ale ostatniego dnia godz. 23:45, nie przyszło mi potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila i po wysłaniu uświadomiłam sobie, że nie usunęłam znaku wodnego edytora,  w którym składałam filmik 🤦🏽‍♀️ do końca 4tego etapu nie było wyników, więc nie wiedziałam w sumie czy zgłoszenie dotarło i czy nie zostało zdyskwalifowane przez znak wodny, więc wysłałam go jeszcze raz (już bez znaku) na czwarty etap, ale poza nim wysłałam jeszcze kilka zgłoszeń. Okazało się przedwczoraj, że w trzecim etapie wygrałam bon, myślicie, że mogą mi w 4tym etapie zdyskwalifować wszystkie zgłoszenia przez to, ze wysłałam drugi raz ten sam filmik? 🥲 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7097028 Napisano: 31.05.2023 18:19:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pierwsza wygrana w życiu- Rodowita x Dino 200 zł 🙈 ale radość Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7096680 Napisano: 30.05.2023 18:37:39 w Czy informują/ informowali?
byekitty napisał(a):

Z daleka śmierdzi ściemą. Zamiast się przyznać do obsuwy, wymyślają, żeby nikt im nie zarzucił łamania rega. Przecież zaczęli proces informowania: wszak już o tym pomyśleli 🤣

Też najbardziej skłaniam się do tego, że nie chcieli się przyznać do łamania regulaminu, ale jak ktoś wyżej wspomniał - wolę żeby wyniki były później ale rzetelnie przejrzeli pracę 😁 z tym, że brak informacji o wynikach poprzednich tur demotywuje mnie do wzięcia udziału w ostatniej, a chciałam coś wysłać 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7096662 Napisano: 30.05.2023 17:19:14 w Czy informują/ informowali?
sesyjnie1 napisał(a):

kiniakitka napisał(a):

Post publiczny, wiec nie zamazuje danych. Mijają sie z prawdą, bo na grupie cisza, czy jakiegos pecha mają osoby z grupy?🙈

O, ale cios. To przykre… zarówno mąż wysłał filmik a ja zdjęcie, przyłożyliśmy się, no liczyłam ze chociaż dostanę ochłap w postaci bonu, no cóż…. 

chociaz jeszcze się tli nadzieja, bo chyba tak było z jednym alkoholowym, była grants. Pitu pitu niby poinformowani, ludzie naciskali i poleciały maile… 

no szkoda emotka

Uszy do góry, wydaje mi się, że to (na szczęście) ściema z ich strony - ja wysłałam zdjęcie ale jakieś rewelacyjne nie było, bo miałam mało czasu, więc jakbym nie dostała bonu bym zrozumiała, ale moja siostra wysłała genialny filmik i naprawdę się przyłożyła a u niej też nadal cisza, więc albo macie mega pecha albo co wydaje mi się bardziej prawdopodobne - Rodowita ściemnia na FB 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 sesyjnie1 0

kimberly

#7096654 Napisano: 30.05.2023 17:01:40 w Czy informują/ informowali?

Post publiczny, wiec nie zamazuje danych. Mijają sie z prawdą, bo na grupie cisza, czy jakiegos pecha mają osoby z grupy?🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7096431 Napisano: 29.05.2023 17:57:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Rodowita Dino dalej cisza ? emotka

Może się im coś walnęło w systemach, bo chyba już im mija/minął termin powiadamiania...

Taaak, teoretycznie 5 dni roboczych i ostatnio zawsze w piątek wieczorem były jakieś maile czy telefony (kurcze nie brałam udział w poprzednich edycjach ale czytałam tutaj), więc jakby chcieli się wyrobić na ostatnią chwilę 5tego dnia roboczego. A teraz poniedziałek i nadal cisza. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

kimberly

#7095623 Napisano: 25.05.2023 00:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

kiniakitka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

W Rodowitej można dodać zdjęcie + tekst czy albo-albo?

właśnie nie wiem, dodałam zdjęcie i tekst w ostatniej edycji i zobaczymy czy coś uda się zgarnąć, wcześniej nie brałam udziału:)

Dodawałam film+tekst i narazie 2/2 więc na pewno nie zaszkodzi dodać obu. Ale czy coś pomoże, to już nie wiem.😜

Super wiadomość, właśnie najbardziej się obawiałam, że zgłoszenie może zostać odrzucone przez taką "praktykę", a tak jestem spokojniejsza - jeśli nic nie wygram to znaczy, że moja praca była słaba a nie, że nie została nawet wzięta pod uwagę emotka  Dziękuję bardzo za odpowiedź, na moje pierwsze pytanie na tym forum, w sumie odnośne też pierwszego konkursu paragonowego, w którym biorę udział 😜 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7095622 Napisano: 25.05.2023 00:29:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

kiniakitka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

właśnie nie wiem, dodałam zdjęcie i tekst w ostatniej edycji i zobaczymy czy coś uda się zgarnąć, wcześniej nie brałam udziału:)

Dodawałam film+tekst i narazie 2/2 więc na pewno nie zaszkodzi dodać obu. Ale czy coś pomoże, to już nie wiem.😜

Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7095619 Napisano: 25.05.2023 00:09:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

właśnie nie wiem, dodałam zdjęcie i tekst w ostatniej edycji i zobaczymy czy coś uda się zgarnąć, wcześniej nie brałam udziału:) Wyświetl w wątku >>
0 0