Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7219036 Napisano: 05.11.2024 23:29:32 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bluze z 7days M sprzedam za 50 zł +kw Wyświetl w wątku >>
2 uzuri, kiwiwi 0

kimberly

#7218960 Napisano: 05.11.2024 19:03:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Pusta skrzynka odbiorcza i pusty spam, kiedy wąteczku w końcu coś wygram?  emotka

Nawet rymowanie tutaj idzie mi fatalnie 😂🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7217839 Napisano: 31.10.2024 12:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

notta napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

notta napisał(a):

miłego hallo-WIN dla wszystkich i powodzenia dla tych, co dzisiaj mają konkursowy koniec miesiąca emotka . Jestem z Wami!

U mnie na ten moment jest do wysłania ( wcześniej zrobienia lub napisania) 14 różnych prac emotka
Tak wygląda obiecywana na początku roku systematyczność przez duże S 😂
Kto da więcej? 🤔

Miałam więcej, ale jak to zobaczyłam rano, to zaczęłam wykreślać konkursy z listy. 🤪 Teraz też zostało 14. 😁 Oby dzięki temu listopad obsypał nas lawiną nagród. 😁

Trzymam kciuki niech nasza wena będzie wprost proporcjonalna do ilości wygranych 😁

u mnie samych promocyjnych jest 9 emotka

Jestem w szoku jak zobaczyłam ile kończy się dziś konkursów, a ja oczywiście wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę.. Powodzenia wszystkim którzy tak jak ja dzisiejszy dzień będą spędzać na pisaniu wierszy emotka

Jestem w szoku w ilu konkursach gracie 😁 aż się wystraszyłam i weszłam sprawdzić ale naliczyłam tylko 3, w których chce wziąć udział uff 🙈
powodzenia dla nas, a dla was w szczególności emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7217579 Napisano: 30.10.2024 14:48:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

mogło być gorzej… a nie czekaj 🤣
cóż taka nagroda, chyba każdy z nas bierze udział głównie/tylko po to by brać udział w losowaniu wyjazdu:)
Jeszcze wczoraj bądź przedwczoraj to było drugi raz 500 zł z Prince P, statystyka do tej pory 2/2:) Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7216560 Napisano: 25.10.2024 14:28:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
primo2219 napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Za taki kreatywny wierszyk o Azji, Cheetos (Avanti) nie dało nawet 100 zł...Kaufland to samo... oni tam albo się nie znają hehe albo nie czytają tych zgłoszeń. emotka emotka
"Azja to najlepszy kierunek na wakacje, ponieważ są tam niesamowite atrakcje. Między Eufratem, a Tygrysem powstawały  pierwsze cywilizacje.  W kilku krajach Stany Zjednoczone chciały wprowadzić demokracje. W Morzu Martwym można poczuć depresje, a najwyższy punkt Ziemi jest na Mount Evereście.W Tajlandii można słoniem przejechać się po mieście". emotka emotka

No dobra, ktoś Ci to musi powiedzieć, więc niech to będę ja... Przecież w ten sposób (i to, kurcze blade, niezbyt kreatywnie właśnie) pisze pewnie z 70%, nawet 90% konkursowiczów... Jeśli ma sobie taka komisja kilka setek równych wierszyków, to najpierw nagradza, te które były bardziej kreatywne (niż te 70-90%) a już między tymi, które wszystkie są prawie takie same... no cóż, to jest prawie jak loteria emotka   Cheetos ma chyba niecałe czterdzieści nagród w tygodniu... No to jak...

W temacie: Gourmet mnie nie lubi emotka

To mnie zraniłaś, zraniłaś wręcz na wskroś hehe  a tak serio to pewnie masz rację, chociaż chciałbym zobaczyć w tych konkursach "kreatywnych" jakie odpowiedzi wygrywają. Często w konkursach na facebooku,  tylko do tych czasami zaglądam, bo można sprawdzić wyniki i co kto napisał, widzę dużo na prawdę kreatywnych odpowiedzi, a wygrywają proste takie nijakie. Podejrzewam, że jak jest bardzo dużo zgłoszeń do konkursu to wcale oni nie siedzą tam godzinami i obradują tylko losują osoby, jak jest w miarę dobra odpowiedź to ta osoba jest nagradzana.

Ogólnie temat wierszyka i atrakcje spoko nawet ale (nie obraź się) sposób pisania taki hm… dziwny? Że ciężko czyta się ten wierszyk i te rymy się jakoś rozjeżdżają, a chętniej pewnie wybiorą coś co łatwo i przyjemnie przeczytać. To taka aby rada ode mnie, bo wiem że samemu ciężko swoją twórczość ocenić:) 

Ale w sumie nie wiem czy powinnam tych rad udzielać, bo (w temacie) tyle ostatnio konkursów rozwiązanych i w żadnym ani jednej nagrody dla mnie:( ale smutek, a też miałam taką nadzieję na cheetosy i Kauflanda Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

kimberly

#7216283 Napisano: 24.10.2024 15:02:48 w Wkurza mnie...
zof83 napisał(a):

kimberly napisał(a):

atyde25 napisał(a):

A mnie wkurza ,że reklamy RTv Agd mi teraz wyskakują i nie mogę uwierzyć, że 2 tysiaki walnęłam jak krew w piach:(
Jeszcze jakbym takie karty wygrywała co chwilę i nie umieć jednej upilnować.
Jak o tym myślę to mną trzęsie. Walczyłam o 10 zeta z e-voucherów w Rossmannie a puściłam w powietrzę taką kasę.
Przyjdzie mi się pochlastać bo co o tym myślę to mam dość.

Kurczę czytałam niedawno dyskusję na ten temat pod postem kobiety, która miała identyczną sytuacje jak Ty na babskiej grupie na FB - ponoć data ważności bonów jest niezgodna z prawem i warto udać się z tym do kogoś chyba do rzecznika praw konsumenta jeśli dobrze pamiętam, który przyjmuje bezpłatnie w każdym mieście i pomoże napisać pismo. Ponoć multum takich sytuacji było wygranych po wystosowaniu takiego pisma, tak kobiety tam pod tym postem wspominały. Ale może warto wpierw napisać po prostu do tego sklepu jak sytuacja wygląda i jak odmówią to wybrać się do tego rzecznika (chyba że pomyliłam nazwę stanowiska to proszę mnie poprawić;))

Był nawet wyrok w tej sprawie, oczywiście sędzia był po stronie konsumenta, a nie sklepu  - wysyłałam link w innym wątku dot. tej sprawy

O dzięki za potwierdzenie, pisałam właśnie „ponoć”, bo sama się nie zagłębiałam w ten temat aby przekazałam co przeczytałam na grupie;) Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7216271 Napisano: 24.10.2024 14:33:18 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

A mnie wkurza ,że reklamy RTv Agd mi teraz wyskakują i nie mogę uwierzyć, że 2 tysiaki walnęłam jak krew w piach:(
Jeszcze jakbym takie karty wygrywała co chwilę i nie umieć jednej upilnować.
Jak o tym myślę to mną trzęsie. Walczyłam o 10 zeta z e-voucherów w Rossmannie a puściłam w powietrzę taką kasę.
Przyjdzie mi się pochlastać bo co o tym myślę to mam dość.

Kurczę czytałam niedawno dyskusję na ten temat pod postem kobiety, która miała identyczną sytuacje jak Ty na babskiej grupie na FB - ponoć data ważności bonów jest niezgodna z prawem i warto udać się z tym do kogoś chyba do rzecznika praw konsumenta jeśli dobrze pamiętam, który przyjmuje bezpłatnie w każdym mieście i pomoże napisać pismo. Ponoć multum takich sytuacji było wygranych po wystosowaniu takiego pisma, tak kobiety tam pod tym postem wspominały. Ale może warto wpierw napisać po prostu do tego sklepu jak sytuacja wygląda i jak odmówią to wybrać się do tego rzecznika (chyba że pomyliłam nazwę stanowiska to proszę mnie poprawić;)) Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7215731 Napisano: 22.10.2024 19:17:19 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że ciągle nie ma wyników konkursów w których brałam udział. Chyba biorę udział w małej ilości, bo co sie jakis rozwiązuje to nie brałam udziału. Wkurza mnie też, że muszę iść do żabki, nie widzę żadnego powodu by tam chodzic oprócz konkursów emotka
Pudliszki, wake up !!! emotka

Ja mam tak samo z tymi wynikami, potem w końcu rozwiązuje się jakiś w którym brałam udział to się okazuje, że i tak nie wygrałam, a ja tak czekałam emotka  
Z żabką w sumie też podobnie, zanim zaczęłam konkursować to byłam tam może z dwa razy w życiu 🙈 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7215460 Napisano: 21.10.2024 22:53:03 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
U mnie w sumie z „poważnych” nagród to jedynie raz 5 tysięcy emotka  i to dawno temu taki nagły duży skok, bo niższego stopnia wygrane pieniężne to 100 zł (tak, nigdy więcej nie wygrałam 🤣), a rzeczowe to największa nagroda rower warty 2k około emotka
 nie gram w loteriach, głównie konkursy i też mało gram:)
fajny wątek założyłaś, może wpisy natchną mnie by więcej grać 🌸

Ale kiedyś gdy miałam ciężko w życiu (w sumie nadal mam, ale już nie tak dramatycznie jak wtedy) wygrane bony do Kauflanda z paragonów dostanych bezinteresownie tutaj na forum od jednej dziewczyny uratowały mi życie i to dosłownie 🩷 więc to moja największa wygrana w życiu, wtedy dla mnie warta więcej niż auto czy inne takie  emotka  jak to czytasz to jeszcze raz dziękuję 🌸🩷 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7215449 Napisano: 21.10.2024 21:57:22 w co chcielibyście wygrać?
slonecznik1309 napisał(a):

na teraz, na szybko bon do Kruka z Ferrero...emotka wszyscy w domu jedzą Rafaello, Giotto, Ferrero .... zapas ogromy, a bonu brak emotka chcę iść na zakupy do Kruka i wydać tysiaka emotka jest mi to potrzebne emotka

Ojej ale konkretne życzenie, życzę Ci w takim razie tego z całego serca emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7215402 Napisano: 21.10.2024 18:01:56 w Kupię...
Jeśli by ktoś taką posiadał to kupię matę do YOGi - cena niestety tylko do 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7215063 Napisano: 19.10.2024 23:44:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię cheetosy w rozsądnej cenie, bo sama kupiłam 3 paczki ale zapodziałam gdzieś od nich paragony:( więcej paczek nie kupuje, bo za dużo zjem 😁

Mogę też w poniedziałek zrobić komuś zakupy na loterię z Slowhopem w rossmanie za 8 zł paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7215056 Napisano: 19.10.2024 22:03:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Tak u mnie to Lidl monster na 100 %

Teraz powiadomienia przyszły na lodówki i boomboxy, a plecaki i bony  też wysyłają dzisiaj

Ja czekam jeszcze na bon . Dziś lodówka i boombox

Czy wszyscy prócz mnie dostali już bony do Lidla z monstera? Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7213550 Napisano: 13.10.2024 18:36:15 w Żabka
@gnieszk@ napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

pusheen napisał(a):

kimberly napisał(a):

synk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tak, wymyślili sobie, że wygra np. osoba, która wyśle zgłoszenie jako 123.

no, w takim układzie to nawet jak sprzeda komuś taką informację, to mało prawdopodobne aby ktoś wbił tyle zgłoszeń pod rząd. Bo jak sądzę nie śle ID zgłoszenia zgłaszającemu. Ktoś mi kiedyś wspomniał, że w czeluściach internetu można było kupić informacje o bramkach (ale nie pamiętam z jakiego konkursu).

A jak myślicie numer zgłoszenia zostaje przyznany wraz z przyznaniem sejfu czy wraz z jego otwarciem?  Bo zrobiłam przed chwilą zakupy i nie wiem czy otwierać jutro czy teraz, bo może i tak nie  ma to już znaczenia kiedy otworzę:) a nie do końca rozumiem to z zapisów w regulaminie

Sejf musisz otworzyć w dniu zakupu. Czytajcie regulaminy, bo tylko kasę stracicie emotka

Nie pisze, że trzeba w dniu zakupu, tylko do 22 października. Też na początku zrozumiałam, że w ten sam dzień.

"11.6 Każdy los przyznany w loterii zgodnie z postanowieniami regulaminu, bierze udział w grze o nagrody natychmiastowe w etapie dziennym w którym został przyznany los (...)".

Los przypisuje się w momencie zakupu. Czas zakupu decyduje czy jest on wygrany czy nie danego dnia. Natomiast sejf można otworzyć w dowolnym momencie bo to tylko informacja czy los był wygrany.

Czyli jeśli ktoś sobie po prostu kupi piwka i zeskanuje aplikację, ale nie wie nawet o loterii, nie weźmie w niej udziału to też ma przypisany los?

Na to wygląda. Tak jak w innych akcjach Żabki. Możesz nie wiedzieć o wyzwaniu a jak spełnisz warunki to dostajesz kod. Dlatego np. ma być losowanie dodatkowe na koniec z niewydanych nagród. Ja np. W ogóle nie dostałam sejfu pomimo że kupiłam wymagane piwa i przyszło powiadomienie push że mogę wziąć udział w loterii. Razem ze mną robił zakupy mąż i u niego wszystko poszło ok.

Beznadziejnie w takim razie.

Do tej loterii z tego co pamiętam akurat wpierw trzeba dołączyć:) zaznaczyć zgody i zaakceptować numer tel, dopiero wtedy podczas zakupów promocyjnych będzie losy przyznawać Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

kimberly

#7213278 Napisano: 11.10.2024 21:51:33 w co chcielibyście wygrać?
nanajka81 napisał(a):

auto albo kasę na auto...

I ja tak samo 🚗 trzymam kciuki za nas 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

kimberly

#7213275 Napisano: 11.10.2024 21:49:24 w Żabka
pusheen napisał(a):

kimberly napisał(a):

synk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

no, w takim układzie to nawet jak sprzeda komuś taką informację, to mało prawdopodobne aby ktoś wbił tyle zgłoszeń pod rząd. Bo jak sądzę nie śle ID zgłoszenia zgłaszającemu. Ktoś mi kiedyś wspomniał, że w czeluściach internetu można było kupić informacje o bramkach (ale nie pamiętam z jakiego konkursu).

A jak myślicie numer zgłoszenia zostaje przyznany wraz z przyznaniem sejfu czy wraz z jego otwarciem?  Bo zrobiłam przed chwilą zakupy i nie wiem czy otwierać jutro czy teraz, bo może i tak nie  ma to już znaczenia kiedy otworzę:) a nie do końca rozumiem to z zapisów w regulaminie

Sejf musisz otworzyć w dniu zakupu. Czytajcie regulaminy, bo tylko kasę stracicie emotka

Dzięki:D właśnie przeczytałam przed chwilą 2 razy ale nie wydawało mi się to do końca jasne, może też zmęczona jestem po długim dniu w pracy i przez to emotka  więc wolałam dopytać jak to rozumiecie Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7213273 Napisano: 11.10.2024 21:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sydariameki napisał(a):

Jest jakaś lista badań, które obejmuje bon z Activia?

Tak, dostałam w mailu:

pakiet obejmuje: żelazo, wapń całkowity, fosfor nieorganiczny, magnez, witamina B12, kwas foliowy, witamina D metabolit 25(OH) cynk, ilościowo, lipidogram (CHOL, HDL, nie-HDL, LDL, TG), próby wątrobowe (ALT, AST, ALP, BIL, GGTP), helicobacter pylori IgG, p/c. p. transglutaminazie tkankowej (anty-tGT) w kl. IgA met. ELISA Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7213271 Napisano: 11.10.2024 21:42:20 w Żabka
synk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A jak myślicie numer zgłoszenia zostaje przyznany wraz z przyznaniem sejfu czy wraz z jego otwarciem?  Bo zrobiłam przed chwilą zakupy i nie wiem czy otwierać jutro czy teraz, bo może i tak nie  ma to już znaczenia kiedy otworzę:) a nie do końca rozumiem to z zapisów w regulaminie Wyświetl w wątku >>
1 marcinf 0

kimberly

#7212577 Napisano: 09.10.2024 18:13:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lavazza, Monini, Gourmet, Lipton, Ferrero, Lays i to wszystko tylko dziś:( herbaty będę pić do końca życia eh. Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7212168 Napisano: 08.10.2024 13:30:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalmia86 napisał(a):

Wtopiłam już 5 razy w gourmet... a nawet nie mam kota...

Ja dwa razy i też nawet nie mam kota 🐈 🤣 ale podoba mi się złota zawieszka, jak znam moje szczęście ewentualnie wygram zestaw produktów dla kota którego nie mam 🙈 plus taki, że dam to jedzonko starszej pani która dokarmia bezdomniaki… jak ma czym oczywiście😊 Wyświetl w wątku >>