Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7103746 Napisano: 26.06.2023 22:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bulbulator napisał(a):

Ile osób z tu obecnych wygrało coś od Aviko? Bo zrobiłem z 20 (myślę, że niezłych) zgłoszeń i nic emotka

Ja w 3ci dzień zrobiłam tylko jedno zgłoszenie i wygrałam nim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7103677 Napisano: 26.06.2023 16:41:59 w Czy informują/ informowali?
asandraa napisał(a):

Aviko - 3 i 4 dzień?

Za 3ci dzień właśnie dostałam maila. Wyświetl w wątku >>
1 ajaxa 0

kimberly

#7102597 Napisano: 22.06.2023 00:44:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Shifo napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć,
Mam pytanie o odpowiedzi konkursowe w formie SMS. Czy „ znaki specjalne ” to polskie litery? Zauważyłam info w konkursie Lenor/ Rosmann : „wiadomość do 160 znaków (bez znaków specjalnych, w tym polskich liter)”Ciężko mi sobie wyobrazić odpowiedź, gdzie zamiast pokój mam napisać pokoj,  żaba - zaba..

u mnie w tel jak dodam polski znak to limit liter zmienia mi na 70 jako 1 sms, zamiast 160 . Wiec piszę  bez polskich znaków

Jak to widzisz? 
Ja pisze tekst w pages, potem wrzucam w licznik znaków ze spacjami i w ten sposób kontroluje długość tekstu …ale teraz sobie myślę, że może pisze za długie te SMS-y i nawet o tym nie wiem emotka

Ale wiesz, że to 160 znaków to limit na całą wiadomość łącznie z prefiksem o numerem telefonu? I chyba musisz sobie zacząć wyobrażać pisanie smsów bez polskich znaków, bo inaczej będzie ci cięło wiadomość w połowie i szansę na wygraną marne. Ludzie, w tym pracownicy agencji;) bez problemu odczytują smsy bez polskich znaków emotka

Tak oczywiście wiem to i  zawsze 10 razy sprawdzałam na różnych stronach  z licznikami znaków,  czy nie przekraczam tych 160 znaków z prefiksem. Do tej pory pisałam zawsze  SMS z polskimi znakami,  ale oświećcie mnie w jaki sposób to „rozbija wiadomość” , gdy użyje się polskich znaków ? 

Jeśli długość mojej odpowiedzi  miała  powiedzmy 156 znaków z polskimi znakami, to Organizator otrzymał mojego SMS w 2 częściach ?  

No to może się okazać że to wszystkie moje zgłoszenia poszły na marne…

Gdy używamy polskich znaków w sms mamy ich znacznie mniej do użycia niż standardowe 160 znaków w jednej wiadomości, nie wiem dokładnie ile ale tutaj w screen shocie zaczęłam pisać sms z polskimi znakami i to co zaznaczyłam w kółku to pokazuje, że zostało mi 8 znaków żeby zmieścić się w jednej wiadomości, czyli kolejne słowa co napisze będą wysłane jako kolejne sms bądź pójdzie razem ale jako MMS (czasem takie powiadomienie mi przychodzi). Mam samsunga i tak u mnie w tel to pokazuje, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak organizatorzy to rozpatrują, jedynie wiem że jak napisałabym w tej wiadomości na screenie więcej znaków to nie byłaby to już jedna wiadomość:) tyle mogę podpowiedzieć Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

kimberly

#7101911 Napisano: 19.06.2023 20:01:50 w Avanti
Uwaga - jest wybrany zwycięzca drugiego roweru w konkursie Pepsi Lays 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7101879 Napisano: 19.06.2023 17:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

pusheen napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Czy ktoś z moich drogich forumowiczów próbował swoich sił w grze Violife ? Da się tam wyrobić w te 20 sekund ? Ja próbuje 3 raz nie ma opcji emotka

Mi się nie udało, wszystko się zacinało.

U mnie to samo, zawieszki, gra bez sensu

Potwierdzam, u mnie również, a już myślałam, że to z moim telefonem jest coś nie tak, a to jednak ta gra za wolno trybi uff Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7101359 Napisano: 16.06.2023 19:07:48 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

kimxxx napisał(a):

Natie77 napisał(a):

kimxxx napisał(a):

Fairtrade lista wisi za II etap losowania, a maili brak, czy aby może ja nie dostałam?  Bo zgadzają się moje dane i indywidualny numer zgłoszenia, a jakiejkolwiek informacji prócz tej na stronie brakemotka

Ja też nic nie mam, a moje dane i numer zgłoszenia zgadzają się emotka

Powiedz jeszcze, że ekspres wygrałaś emotka

Tak emotka

Wooow mega zazdroszczę i gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7101332 Napisano: 16.06.2023 17:34:27 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

kimxxx napisał(a):

Fairtrade lista wisi za II etap losowania, a maili brak, czy aby może ja nie dostałam?  Bo zgadzają się moje dane i indywidualny numer zgłoszenia, a jakiejkolwiek informacji prócz tej na stronie brakemotka

Ja też nic nie mam, a moje dane i numer zgłoszenia zgadzają się emotka

Powiedz jeszcze, że ekspres wygrałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7101280 Napisano: 16.06.2023 15:11:26 w Czy informują/ informowali?
Fairtrade lista wisi za II etap losowania, a maili brak, czy aby może ja nie dostałam?  Bo zgadzają się moje dane i indywidualny numer zgłoszenia, a jakiejkolwiek informacji prócz tej na stronie brakemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7101208 Napisano: 16.06.2023 12:57:07 w Avanti
Hej, udało mi się wygrać również bon 100 zł w konkursie Pepsi Lay's, jednak wysłałam kilka zgłoszeń w ciągu ostatnich 3 dni trwania konkursu (jakoś 5 albo 6) i teraz pytanie - skąd wiecie, które wasze zgłoszenie wygrało?
Bo proszą o "Dowód Zakupu w postaci skanu lub zdjęcia dowodu zakupu potwierdzający zakup produktów promocyjnych uprawniających do udziału w Konkursie o numerze zgodnym z numerem podanym w zgłoszeniu." 
I nie wiem czy jak wyślę wszystkie to będzie okey emotka  Wybaczcie moją niewiedzę, ale pierwszy raz po czasie mam dosyłać paragon, wczesniej wygrane Rodowita i Whiskas paragon wgrywało się w momencie zgłoszenia 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7100553 Napisano: 14.06.2023 16:53:53 w Avanti
majonez1992 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

byekitty napisał(a):

tak powinno być na logikę, choć bez sensu to zorganizowali. mogliby albo dać kilka w etapie jakichś fajniejszych nagród, albo dwa rowery wybierać z główną po zakończeniu. nie wyobrażam sobie odczuć zwycięzcy roweru - wielkiego przegranego auta emotka

Rower to i tak super nagroda za 2500 zł. Taki jest urok drugiego miejsca. Trzeba docenić, zamiast się zamartwiać. I tak fajnie, że auta pojawiają się w konkursach kreatywnych, a nie tylko loteriach. Kiedyś w konkursie Wedla chyba, który organizował Albedo otarłam się o auto, bo był samochód i chyba 2 konsole do gier? I mi przypadła konsola, nie było to aż tak straszne przeżycie, raczej pozytywna ekscytacja, że udało się zbliżyć do samochodu emotka  Wedlug mnie grunt to po prostu nie mieć oczekiwań i się nie nastawiać, nie dzielić skóry na niedźwiedziu, tylko cieszyć z tego, co wygrało emotka

Totalnie się z tym zgadzam i z całych sił chcę tak myśleć, ale wiesz jak się robi konkursy dłuższy czas a w loży kibiców masz rodzinę która trzyma kciuki za te wygrane, to ech, czujesz że gdy przegrywasz to zawodzisz ich odrobinę.emotka a to bolesna sprawa.

Bez przesady, to po prostu konkurs, raz wygrasz, a raz nie. Z takim podejściem jak masz to można depresji byłoby dostać emotka

Dokładnie zgadzam się, z punktu widzenia terapeuty - to bardzo niezdrowe podejście do konkursów, szkodzisz nim sobie, może za bardzo dzielisz się tym w rodzinnym gronie? Wydaje mi się, że pomogłoby jakby rodzina nie była jednak tak bardzo w tej loży, bo niepotrzebnie czujesz presję, a nie oszukujmy się to nie są zawody w bieganiu czy rzucie młotem, tylko konkursy gdzie jest czasem może i kilka tysięcy osób, które z Tobą rywalizują a to kto wygrywa zależy od subiektywnej opinii jury, których nie znamy (ani ich motywacji) :) Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7100397 Napisano: 14.06.2023 12:50:00 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Papier toaletowy,
Antyperspirant,
Ręczniki (prócz Reginy, bo o tym słyszałam ale ich cena mnie powala, może upoluje gdzieś na promocji) Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7100375 Napisano: 14.06.2023 12:06:36 w Czy informują/ informowali?
Vougeinthecity napisał(a):

A co z Rodowitą, ostatni etap?  
Chyba powinni już informować. 😉

Za przedostatni etap informowali właśnie w środę tydzień później, więc może i dziś się doczekamy 🫣 choć konkurencja była tak duża, że mam małe nadzieje nawet na bon Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7100213 Napisano: 13.06.2023 19:58:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Prócz Rodowitej i Whiskas nic, nic i jeszcze raz nic od początku konkursowania... przydałyby się jakieś nagrody z innych konkursików a może i loterii, wąteczku pomożesz emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7099674 Napisano: 12.06.2023 00:02:01 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Nie lubię kaktusów ale je męczę.Mam taki 1 kod,że już 20 kombinacji i nic.Ale 100 zł z Biedry no w 20% mi wynagrodziła męki.Ide po nowe kaktusy i nawet robię to z radością:)Za 10 lat powiem kocham kaktusy.

A ja właśnie bardzo lubię ale zniechęca mnie to trzymanie patyczków z standardowej loterii, a do biedry za to mam kawałek i nie robię tam zakupów 🥲 jakbyśmy mieszkały niedaleko siebie to mogłabym oddawać ci te patyczki nieszczęsne 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7099226 Napisano: 09.06.2023 12:27:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Lambi jest w Dino emotka

U nas nie ma w Dino , tylko Auchan

U mnie w mieście jest kilkanaście Din, w żadnym nie spotkałam Lambi ☹️ ani w Kauflandzie, jedynie w Intermarche:) gdzie właśnie mam trochę daleko i zastanawiam się czy warto jechać, bo mam mało czasu na wymyślenie sensownego tekstu Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7098971 Napisano: 07.06.2023 19:14:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rodowita bon + Whiskas drapak dla kota, piękne podsumowanie dwóch tygodni w świecie konkursów 😁 dziękuję wszystkim za rady i wsparcie🥰 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7098963 Napisano: 07.06.2023 19:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Jakby sie ktos zastanawialm, kto wgrał w kujawskim
KONKURS KUJAWSKI Z POLSKIEGO RZEPAKU – Olej Kujawski

to ten: Kujawski Z Rzepaku- film konkursowy - YouTube

a jakby ktoś sie zastanawiał czy gra w Andros czy Capri Sun to proszę:
Marcin Bogus - YouTube

On to chyba do każdego konkursu rympoli na tej gitarze 😂😂😂

To po 1, a po 2 w Kujawski czy Capri było przecież tylko miejsce na tekst a nie na wklejanie jakis piosenek czy viedo🤣 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7098584 Napisano: 06.06.2023 20:38:16 w Czy informują/ informowali?
jagodzianka napisał(a):

olunka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy Rodowita jeszcze dzwoni?

Dzwoniła do 1 osoby, więc to dziwne wszystko

Chyba już kilka osób (3) się chwaliło emotka

czyli po ptokach? emotka

Oni chyba lubią w środy bardziej dzwonić, chyba kiedyś obdzwaniali 2 dni wiec pewnie jutro będą jesZCZE DZWONIĆ albo puszcza maile

No patrząc na poprzednie statystyki dziwne żeby teraz tylko 3 osoby z grupy wygrały:) poza tym wiązałam duże nadzieje z tym etapem😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7098498 Napisano: 06.06.2023 16:44:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mozinn napisał(a):

Cześć,
Mam pytanie do osób które trochę już są w konkursowej "branży".
Kilkukrotnie dzownił dzisiaj do mnie jakiś numer, olewałem bo myślałem, żę to znwou jakaś fotowoltaika albo inne oszustwo.
Po 3/4 próbie o 16:00 dostałem SMS'A, że dzwonią z loterii VISA, wylosowali mój los ale nie odbierałem telefonu i jutro będzie ostatnia szansa żeby odebrać telefon i odberać nagrodę.
Zadzowniłem okazało się, że osoby która odpowiedzialna jest za ten konkurs nie ma już w pracy i, że jutro będą dzownić znowu, dostałem też informacje, że to konkurs żabka i visa.
Wszedłem teraz z ciekawości na stronę konkursową, przeczytałem, że do wygrania jest wyjazd do Australii na mś kobiety w piłce nożnej i 1000 piłek. Pomyślałem od razu, że z moim szczęściem jest to piłka ale czytam dalej a tak informacja, że osoby którę wygrają piłkę dostają wiadomość email natomiast do osób które wygrały wyjazd będą dzwonić.
Myślicie, że to może być to?
Nie chce się podpalać dlatego wole zapytać osoby bardziej doświadczone.

Ja w sumie brałam do tej pory tylko udział w konkursie Rodowitej ale Zasada pierwsza jak bierzesz udział w tego typu konkursach - odbieraj od obcych numerów;) Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

kimberly

#7098392 Napisano: 06.06.2023 12:55:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

kimxxx napisał(a):

karols napisał(a):

kimxxx napisał(a):

[quote=zielonaszpilka]

kimxxx napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A co z tą rodowita? Informują ten przedostatni etap czy nie? Tylko jedna osoba poinformowana?

Też właśnie czekam jak na szpilkach i się zastanawiam 🙈 przygotowałam im takiego ładnego pdfa, że jak nie zadzwonią to chyba złapię konkursowego doła 🫢

Jesteś pewna, że załączyłaś do zgłoszenia plik .pdf?

Tak byla tam taka możliwość na pewno, ale zasiałaś we mnie wątpliwość 😅 i znalazłam zdjęcie ekranu, które wysłała mi siostra, jest pdf 😊

A co w formie pdf przygotowywałaś:D ? tak z ciekawości

Jadłospis na 5 posiłków z wykorzystaniem Rodowitej 😅 zobaczymy czy było warte zachodu emotka

oo super pomysł.
Ja filmik +wierszyk wysłałam ale w ostatnim etapie
Trzymam kciuki:) też właśnie chciałam filmik ale nie mam statywu i brakowało osoby, która by mogła mi pomóc z nagraniem, stąd pomysł na pdf 😂 Wyświetl w wątku >>
1 karols 0