Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kimberly
Postów 393
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Fajnie, nieczęsto spotykam się z tak życzliwą i szybką odpowiedzią na maila z zapytaniem odnośnie konkursu 🥰 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale zmienili datę konca konkursu w regulaminie na 31.08, wiec oby na dniach naprawili... Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak obstawiałam, że osoby które mają hurtowe ilości kapsli mają znajomości w jakiś barach/ogródkach piwnych:)
Zdrówka dla psiaka życzę!🐕 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ciężko aż tyle znaleźć w krótkim okresie czasu zwłaszcza jednej marki. Wiem, bo też rozglądam się intensywnie na spacerach z psami:) Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zapas past w domu mam chyba już na najbliższe kilka lat Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I tak serio, bez złośliwości zastanawiałam się widząc ten sam avatar z chyba 15stym empkiem skąd ta osoba ma tyle znajomych/osób z rodziny, na których numer tel. mogła na luzie zagrać chyba, że sam ma x numerów na cele konkursowe...
Rozumiem, że jedna nagroda to trochę mało, bo sama raz wygrałam już a lubię ich batonika i chętnie bym więcej zgłaszała ale trudno, może jeszcze na mamę będę grać, z tym że jeśli wygram to dam jej bon a nie zachowam sobie albo co gorsza sprzedam... Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Też nie wiem czemu taka sytuacja, wcześniej nawet nie wchodziłam daaawno na tą ich stronę i też na pewno dwa razy nie kliknęłam ani nic... :) Wyświetl w wątku >>