Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kimberly
Postów 393
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Choć teraz od połowy sierpnia z powodów prywatnych i zdrowotnych nie miałam czasu/sił/możliwości brać udziału w jakimkolwiek konkursie, zazdroszczę wam bardzo czytając o waszych rozterkach konkursowych i cieszę się ogromnie z waszych super wygranych w MDW!:)
Nie mogę się doczekać aż będę miała możliwość wrócić do tego świata i mam nadzieję, że się nie rozczaruje, jak ostatnimi konkursami w których brałam udział Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To ostatni konkurs w jakim brałam udział, więc tym bardziej szkoda, bo na żadne wyniki już nie czekam Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nawet Elmexa jeszcze nie wysyłali a konkurs był do końca czerwca Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Trzymam kciuki żeby maile doszły Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A dostałam maila po 14 o 2 x 50 zł, więc chyba już powiadomili wszystko albo kończą właśnie. Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Edit, widzę że brałyśmy udzial w tym samym etapie, bo też 30tego dostałam maila i nie odpisałam na niego ani nic, bo o nic nie prosili:) więc mam nadzieję, że obie dostaniemy bony Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wątku zdziałaj coś proszę, ja tu czekam, a od połowy września nie będę już mieć czasu na konkursy Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Fakt, ślepa jestem Więc czekamyyy, szkoda że nie podają jeszcze miejscowości to byłabym pewniejsza 🙈 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Obawiam się, że teraz swojego zgłoszenia też nie zobaczę na mapie, bo dodałam Błędne Skały, widziałam, że już jest tam jedna pinezka ale jej treść to kilka bezsensu dla tematyki konkursu zdań, które nic ciekawego o tym miejscu nie mówią. Więc zrobiłam swoje zgłoszenie, w mojej opinii ciekawe i z zdjęciami. Chyba że ktoś zna sposób jak zobaczyć więcej niż jedno zgłoszenie na dane miejsce to niech da znać, bo chętnie bym moje zobaczyla a nie mogę:( Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 393
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A dziś i jutro pracowity dzień z pakowaniem, sprzątniem i szykowaniem mieszkania dla opiekunki dla piesków na ten czas i pisanie zgłoszeń, które są do końca sieprnia brr Wyświetl w wątku >>