Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7124209 Napisano: 17.09.2023 10:28:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Tylko u mnie Kakadu już zakończone mimo, że czas na zgłoszenia do jutra? emotka

Sprawdziłam, faktycznie formularz już nie działaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7123769 Napisano: 14.09.2023 23:03:45 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

aja napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Bartosz2222 napisał(a):

Czy wysyłali już maile z konkursów Martini w Biedronce i w Netto?

Chyba jeszcze nie

EDIT: oczywiście ja miałem na myśli zestawy flaszekemotka

Z Netto ja dziś miałam @ na winka.

Zgadza się emotka   ale zestawy z Biedry chyba dalej nie poszły?

Chyba nie, bo nikt się nie chwalił, też się widzę na liście a mail milczy uparcie Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

kimberly

#7123456 Napisano: 13.09.2023 19:57:27 w WC - rozmowy o wszystkim
adamo86 napisał(a):

jxrghere napisał(a):

Ile razy wygraliście? I ile gracie?

Ja gram prawie dwa lata, a wygrałem więcej razy niż bym się kiedykolwiek spodziewał emotka  ale i tak jestem mały pikuś przy niektórych emotka

Jak chcesz się zmotywować to tu jest fajny wątek -> Nasze wygrane w minionym roku

Oo, to ja gram od czerwca i mam podobne odczucia jak adamo86 i również polecam ten wątek emotka

Choć teraz od połowy sierpnia z powodów prywatnych i zdrowotnych nie miałam czasu/sił/możliwości brać udziału w jakimkolwiek konkursie, zazdroszczę wam bardzo czytając o waszych rozterkach konkursowych i cieszę się ogromnie z waszych super wygranych w MDW!:) 
Nie mogę się doczekać aż będę miała możliwość wrócić do tego świata i mam nadzieję, że się nie rozczaruje, jak ostatnimi konkursami w których brałam udział emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

kimberly

#7123442 Napisano: 13.09.2023 19:22:28 w Czy informują/ informowali?
Bartosz2222 napisał(a):

Czy wysyłali już maile z konkursów Martini w Biedronce i w Netto?

Walizy z biedronki idą/szły właśnie, zestawy mam nadzieję jeszcze nie, bo też widzę się na liście, a lepszy rydz niż nic... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7123169 Napisano: 12.09.2023 21:08:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Miała być walizeczka, a wychodzi na to, że będę musiała się zadowolić zestawem produktów, o ile moje inicjały to w ogóle ja emotka  
To ostatni konkurs w jakim brałam udział, więc tym bardziej szkoda, bo na żadne wyniki już nie czekam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 katee14 0

kimberly

#7123069 Napisano: 12.09.2023 13:40:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Emilia0604 napisał(a):

CZzy ktos jeszcze czeka na nagrody z Colgate "Zabłyśnij natychmiast"?

Prawdopodobnie nikt jeszcze nie dostał, przynajmniej zestawów. 
Nawet Elmexa jeszcze nie wysyłali a konkurs był do końca czerwca Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7123064 Napisano: 12.09.2023 13:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co to za konkurs z Nałęczowianką w C4? Wybaczcie może ślepa jestem, ale szukam i nie widzę;) Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7123024 Napisano: 12.09.2023 12:26:06 w Czy informują/ informowali?
KrisK napisał(a):

Czy ktoś dostał już maila z konkursu "Grillujzkotlinem"?

Ten filmowy? Cisza, liczyłam jakiś czas temu to mają jeszcze czas, chyba do 20tego, albo do końca tego tyg conajmniej. Wyświetl w wątku >>
1 KrisK 0

kimberly

#7122864 Napisano: 11.09.2023 17:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

kimberly napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

moya wszystko już powiadomione? widzę swoje inicjały ale meila brak

Mi ich maile trafiają do spamu, więc sprawdź też tam jeśli jeszcze nie zerknęłaś:)

A dostałam maila po 14 o 2 x 50 zł, więc chyba już powiadomili wszystko albo kończą właśnie.

Ostatnio wysyłali na raty ja dostałam 2 dni po tym jak ludzie pisali ze maja maile

Też tak miałam, wydaje mi się, że wtedy wpierw wysłali te większe nagrody, a po kilku dniach bony:) 

Trzymam kciuki żeby maile doszły Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7122861 Napisano: 11.09.2023 16:50:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

moya wszystko już powiadomione? widzę swoje inicjały ale meila brak

Mi ich maile trafiają do spamu, więc sprawdź też tam jeśli jeszcze nie zerknęłaś:)

A dostałam maila po 14 o 2 x 50 zł, więc chyba już powiadomili wszystko albo kończą właśnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7122834 Napisano: 11.09.2023 14:47:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Emememe napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

PS. Polecam przejrzeć odpowiedzi z tego konkursu: https://www.faceb...t=a.661597462679040.

Śpiewak forumowy też wygrał... emotka

Kilka wygranych tekstów jest wygenerowanych w chat gpt… Ciekawe, czy Empik coś z tym zrobi.

Przeczytałam tylko kilka i jedna z nich też zrobiła na mnie takie wrażenie, jakby hm.. była przetłumaczona przez bardzo dobry translator ale nie była napisana przez człowieka, nie umiem tego określić. Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7122532 Napisano: 09.09.2023 21:01:13 w Czy informują/ informowali?
ewikewikk napisał(a):

Czy informowali z konka w Aldi: Krakus i Kotlin?

Niestety takemotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

kimberly

#7122471 Napisano: 09.09.2023 10:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

30 sierpnia dostałam wiadomość ze stacji MOYA o bonie 100 zł ( co mnie mega dziwi bo nie widziałam się na liście ) 

a dopiero dziś odkryłam w skrzynce 

czy ktoś już dostał ten bon ? Ciekawe czy mi nie przepadło

Nieee, z tego co kojarzę tych bonów 50 i 100 zł nie musisz potwierdzać ani nic odsyłać, podawało się dane przy zgłoszeniu i oni wysyłają info o wygranej i wyślą bon na te dane:) przynajmniej w etapie, w którym brałam udział tak było

Edit, widzę że brałyśmy udzial w tym samym etapie, bo też 30tego dostałam maila i nie odpisałam na niego ani nic, bo o nic nie prosili:) więc mam nadzieję, że obie dostaniemy bony  emotka Wyświetl w wątku >>
1 sesyjnie1 0

kimberly

#7122454 Napisano: 09.09.2023 09:16:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od dawna pustki, tyle rozwiązanych konkursów i totalnie nic... wyjeżdżając na wakacje miałam nadzieję, że będąc na nich wygram chociaż jakieś drobne nagrody, że jak wrócę będę odsyłać oświadczenia, a tu kompletna cisza🥲
Wątku zdziałaj coś proszę, ja tu czekam, a od połowy września nie będę już mieć czasu na konkursy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

kimberly

#7119810 Napisano: 29.08.2023 13:59:09 w Czy informują/ informowali?
magdalena-chili napisał(a):

kimberly napisał(a):

zdesperowany_kot napisał(a):

kimberly napisał(a):

Wszyscy już dostali maile z Moya za 4 etap?

Czekam, nie słyszałam żeby ktokolwiek dostal czy coś pominęłam?

Ktoś się chwalił rowerem

Hmm... z tego co zrozumiałam to na liście ktoś się poznał;)

No właśnie nie, Dziewczyna pochwaliła się mailem w sprawie roweru u Męża.
Innych nagród chyba jeszcze nie słali, nikt się nie chwalił, a zawsze tłumek.

Dobra zerknęłam do spamu, więc też sprawdźcie, mail o bonie 500 zł do sun and snow!!! Yupi:) teraz żeby zdążyć wydrukować protokół i dobrze wysłać przed wylotem 🙈🙈 Wyświetl w wątku >>
1 miata 0

kimberly

#7119809 Napisano: 29.08.2023 13:57:04 w Czy informują/ informowali?
magdalena-chili napisał(a):

kimberly napisał(a):

kimberly napisał(a):

Ktoś się chwalił rowerem

Hmm... z tego co zrozumiałam to na liście ktoś się poznał;)

No właśnie nie, Dziewczyna pochwaliła się mailem w sprawie roweru u Męża.
Innych nagród chyba jeszcze nie słali, nikt się nie chwalił, a zawsze tłumek.

Fakt, ślepa jestem emotka  Więc czekamyyy, szkoda że nie podają jeszcze miejscowości to byłabym pewniejsza 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7119801 Napisano: 29.08.2023 13:35:07 w Czy informują/ informowali?

kimberly napisał(a):

Ktoś się chwalił rowerem

Hmm... z tego co zrozumiałam to na liście ktoś się poznał;) Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7119798 Napisano: 29.08.2023 13:29:51 w Czy informują/ informowali?

Czekam, nie słyszałam żeby ktokolwiek dostal czy coś pominęłam? Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7119580 Napisano: 28.08.2023 15:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

W kwestii konkursu Moya coś chyba odkryłam, albo to tylko u mnie występuje emotka ..
Wygrałam w 1 etapie i gdy wzięłam udział w 4 to nie otrzymałam potwierdzenia na maila, podobnie dziś u córki było, która wygrała w 3 etapie i dziś dodając zgłoszenie nie przyszło jej potwierdzenie na maila ... Czy ktoś z Was miała taką sytuację?

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ...

Tak, ja dzis:)

A widoczne jest Twoje miejsce na mapie, mojego nie dodali , może dużo zgłoszeń jest i trzeba poczekać dłużej

Ogólnie tego zgłoszenia co zostało nagrodzone nie mogę zobaczyć, bo teoretycznie w miejscu gdzie jest moja miejscowość pokazuje dwie pinezki (jak dodawalam nie bylo żadnej) - jak przybliżę kliknę tylko jedna jest i nie jest to moje zgłoszenie tylko ogólny opis miasta, a ja opisałam wieżę i dodałam jej zdjecia:)
Obawiam się, że teraz swojego zgłoszenia też nie zobaczę na mapie, bo dodałam Błędne Skały, widziałam, że już jest tam jedna pinezka ale jej treść to kilka bezsensu dla tematyki konkursu zdań, które nic ciekawego o tym miejscu nie mówią. Więc zrobiłam swoje zgłoszenie, w mojej opinii ciekawe i z zdjęciami. Chyba że ktoś zna sposób jak zobaczyć więcej niż jedno zgłoszenie na dane miejsce to niech da znać, bo chętnie bym moje zobaczyla a nie mogę:( Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7119531 Napisano: 28.08.2023 12:42:44 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, bo pojutrze lecę na ukochaną Majorkę emotka  
A dziś i jutro pracowity dzień z pakowaniem, sprzątniem i szykowaniem mieszkania dla opiekunki dla piesków na ten czas i pisanie zgłoszeń, które są do końca sieprnia brremotka Wyświetl w wątku >>