Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7223532 Napisano: dzisiaj o 13:16:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalmia86 napisał(a):

Nawet herbaty liptona nie wpadły. Tyle wtopiłam kasy w tego liptona... najpierw dino, potem biedronka... pomyslałam, że chociaz na pocieszenie dostanę zestaw herbat z challenga. I też nic... no załamka

:( Uszy do góry emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

kimberly

#7223478 Napisano: dzisiaj o 12:22:10 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Lipton Challenge nic? emotka

Edit. Już podpięli. Jednak jest 3 stopień 🙂

U mnie też:) siostra sprawdzi po pracy 

gdzie mój SUPemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7223473 Napisano: dzisiaj o 12:17:50 w Smolar
gregory napisał(a):

a Lipton Challange już podpięte? ktos potwierdzi?

U mnie i u siostry, która grała o dwie nagrody zero info, czekamy z nadzieją że jeszcze nie powiadamiali Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7223468 Napisano: dzisiaj o 12:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

gregory napisał(a):

Wydaje mi się, że w Kauflandzie nagradzali stałych klientów (łatwo to sprawdzic w apce). Ja mam tam nie po drodze i robiłem zakupy tylko specjalnie na konkurs. Ani rok temu, ani teraz nic nie wygrałem.

Robię tam zakupy 3-4 razy w tygodniu. Wygrałem w pierwszym etapie powalającą sumę 100 zł jako stały klient powinienem wygrać minimum 10 tysięcy emotka emotka

Ja tylko 2 x 100 zł a jestem tam czasem kilka razy dziennie od czasu jak mam na osiedlu 😅 więc teoria obalona, nie sądzę żeby w konkursach zwłaszcza gdzie jest tyle nagród aż tak analizowali wszystko, nagradzają wybrane prace pewnie i wsio:) my niepotrzebnie często się martwimy i szukamy teorii, uszy do góry! Będą lepsze konkursy, w których życzę Ci gregory deszczu nagród Wyświetl w wątku >>
1 agasen 0

kimberly

#7223415 Napisano: dzisiaj o 11:00:12 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Kaufland dla odmiany zaczął dzisod namniejszych nagród? czy ktoś ma już główne? niby na nic nie liczę, ale zgłoszenie poszło więc...

Chyba tak, nie widziałam właśnie wpisów na forum, więc się ucieszyłam jak odebrałam i słyszę Kaufland, myślę może chociaż 500 będzie… a tam nadal nieśmiertelne 100 zł 😅 ale i tak robię zakupy w Kaufie i tak, więc dobre i to Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7223399 Napisano: dzisiaj o 10:43:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
MPI napisał(a):

100zł Kaufland (wysyłałam zgłoszenia w ostatni dzień). Przed chwilą Pani dzwoniła emotka

U mnie taka sama sytuacja 😁 czyli czytali do końca, bo parę minut przed północą wysłałam 🫣 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7222933 Napisano: 19.11.2024 21:47:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agusiamajusia napisał(a):

Dawno mnie nie było emotka  dawno się nie żaliłam. Po powrocie długiej choroby , do gry coś nie mogę się wbić buuuu
Tak bym chciała coś fajnego wygrać.

Zdrówka i trzymam kciuki 🌸

I proszę wąteczku byś również mnie obdarował czymś fajnym 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7222689 Napisano: 19.11.2024 12:18:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Jak duże obsuwy ma zazwyczaj Probest? "Słodycze kochamy i wygrywamy" powinny być wczoraj i jestem ciekawa, ile około przyjdzie nam poczekać na wyniki 😅

Do wczoraj to był wybór. Na info trzeba poczekać od 2 do 3... miesięcy emotka

A jak trafi się urlop, któregoś z ich pracowników to i do pół roku emotka Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

kimberly

#7222603 Napisano: 19.11.2024 02:28:42 w co chcielibyście wygrać?
Cokolwiek co wywoła uśmiech na twarzy, nie ten ironiczny oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7222241 Napisano: 17.11.2024 20:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie, ale widzę, że nikt nie chce sobie z Anią potańczyć bachaty... emotka

Ja byłam raz z Ewką na wygranym obozie. Profilaktycznie zrezygnowałam z 21 dnia czelendżu 😉

Miałabyś ochotę rozwinąć i napisać coś więcej? Zaciekawiłaś mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7222200 Napisano: 17.11.2024 16:24:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinzc napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś podjął wyzwanie Lipton 2 kubki zielonej herbaty dziennie? Na jaki etapie udało się Wam zakończyć challenge?  emotka

Ja brałam udział . Wszystkie 21 dni zaliczone ☺️ i bardzo chce deskę SUP 😅

Bralam udział, ale specjalnie nie robiłam 21 dni, bo nie chce jechać z Anią  emotka  zrobiłam 15 dni

Też brałem i nabilem 21 dni. I też chcę SUPa a nie wyjazd emotka

I ja dołączam się do grona osób bijących się o SUPa, a którym nieszczególnie zależy by jechać z Anią 😂 ale zrobiłam 21 dni, bo jeśli a nóż widelec wygram (na co raczej marne szanse, bo nigdy żadnej głównej nie wygrałam w loterii) to i tak pojadę z ciekawości i tak 😁 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7221874 Napisano: 15.11.2024 21:02:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sniper1968 napisał(a):

Czy też macie problem z załadowaniem aplikacji z odpowiedzią w konkursie Elmex
Strasznie muli ta aplikacja
https://elmexkonkurs.pl/

Sama strona ładuje mi się bez problemu, ale zgłoszenia „wyślij” nie klikałam, bo nie mam co wysłać 🙈
pewnie się nie spodziewali, że na konkurs który kończy się w połowie grudnia ktoś będzie chciał wysłać zgłoszenie w połowie listopada emotka
żartuje oczywiście, chciałabym być taką osobą, która kupuje paragon i wysyła zgłoszenie, a nie czeka do ostatniego dnia do godziny 23 😁 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7221821 Napisano: 15.11.2024 16:24:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
atlantydek napisał(a):

Jestem hybrydowym królem lakierów Semilac, koronacja mailowa, szkoda, że tego Bali w pakiecie nie dali  emotka

A ja królową, niestety koronacja również odbyła się drogą mailową a nie (jak po cichu liczyłam) osobiście na Bali 😂😂🫣 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7221767 Napisano: 15.11.2024 12:41:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wyczekane 100 zł Kaufland, pierwsze i pewnie ostatnie w tym sezonie emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7221319 Napisano: 13.11.2024 20:11:16 w Avanti
Nuna1210 napisał(a):

Mnie Avanti lubi umiarkowanie 😅 Wygrywam zazwyczaj te dzienne nagrody, w prawie każdym ich konkursie (wesołymi rymowankami). Główną dali mi raz - dwa lata temu, jak jeszcze nie konkursowałam "na poważnie". Ale też się zastanawiam, czy mają jakieś osobne komisje albo gust im się zmienia na Cheetosy - wygrywam prawie zawsze w Pepsi i w Lay's, w różnych konkursach Cheetos jeszcze ani razu 🤷‍♀️

Nad tym samym się zastanawiałam kiedyś i mam też tak samo - cheetosy i inne takie (nie pamiętam co ale jeszcze coś było) nigdy nic, a Lays i Pepsi całkiem dobrze mi idzie 😂🫣 tak samo często u nich wygrywałam w konkursach organizowanych na stacjach benzynowych, ale to zwykle też zestawy z Pepsi 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

kimberly

#7219743 Napisano: 08.11.2024 00:09:55 w Wkurza mnie...
baxter napisał(a):

A ja się wkurzam na siebie, że mam tyle paragonów z kauflanda i ciągle zapominałam o konkursie i nic nie wysłałam a tu co tydzień widzę wysyp nagród i juz ostatni etap.emotka

Oj tam nie przejmuj się, ja wysyłałam w każdym etapie po kilka jak nigdy i wyszłam na to samo co Ty - zero wygranych 😂 to już bym wolała nie wysyłać emotka  a w zeszłym roku w chyba trzech etapach wpadło 500, a w pozostałych po 100 zł emotka  dlatego wiązałam duże nadzieje emotka Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

kimberly

#7219739 Napisano: 08.11.2024 00:06:07 w Avanti
fan-mandaryny napisał(a):

gregory napisał(a):

nagród rzeczywiście mniej no i umówmy się, 100 zł to naprawdę nie jest szal przy obecnych cenach. Ja gram tylko ze względu na główną , która mi się marzy, ale jak widać z marnym skutkiem. Bilet do suntago też nie zachęca. Mogliby dać chociaż jakiś rodzinny. Ale jak się komuś nie podoba to nie musi grać. Tak czy inaczej Avanti bardzo lubię, ale fajne czasy z nimi chyba minęły.

Ja mam podobne zdanie. Kiedyś bardzo długo miałem jakaś klęske u nich, a już potem zdarzało się coś wygrywać - dwa lata temu nawet otarłem się o samochód w Dino, gdzie zgłoszeń podobno bardzo dużo, a dalej to już chyba mnie wykolegowali, bo nawet żadnej drobnicy nie mogę u nich wygrać. Przesłałem chwalić się nagrodami. Oni tu regularnie wchodzą. Wiele razy się chwaliłem nagrodami, zwyczajnie przestałem. Co robię nie tak, że nic nie mogę wygrać u nich? Gramy razem z Mamą i obydwoje same pudła. Czyżby nas dyskwalifikowano za paragony, różniące się jedną cyfrą na końcu i tym samym IP? Sadzę, ze warto być czujnym i teraz zamierzam już tego pilnować i obrać inną strategię, bo (na podstawie moich obserwacji) raczej na to patrzą.

A mi się wydaje, że nie patrzą;) często mi się zdarzało kupować siostrze i sobie paragon jeden za drugim i wysłać z tego samego IP i obydwie wygrałyśmy 🫣 albo obydwie nie, bądź tylko jedna z nas… wiele z nas ma podobny problem do Ciebie (zmniejszenie skuteczności w Avanti), wydaje mi się że prędzej to wina większej konkurencji, reklamy konkursów? Albo zmiany gustu jury emotka  ale to też tylko moje zdanie i nie obrażaj się, po to tu jesteśmy żeby wymieniać się opiniami emotka  wydaje mi się, że za bardzo zamartwiasz się i analizujesz, więcej luzu emotka  czasem dopiero jak odpuściłam i wyluzowałam zaczęły przychodzić maile z wygranymi:)
bądź co bądź życzę Ci powodzenia i żeby w końcu Avanti zaczęło patrzeć przychylnym okiem na Ciebie i na nas też 😁 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7219726 Napisano: 07.11.2024 22:55:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle w ciągu ostatnich trzech dni wyników konkursów, w których brałam udział (a biorę naprawdę rzadko), że aż sprawdziłam wszystkie skrzynki spam nie spam na poczcie czy coś mi gdzieś nie umknęło… no i się okazało, że naprawdę nic nie wygrałam emotka

Wątku działaj, bo nie mam motywacji! 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7219557 Napisano: 07.11.2024 14:13:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wąteczku wywołaj uśmiech na mojej buzi:) może być za pośrednictwem Kauflandu, bo w każdym etapie coś wysyłam a wygranych póki co zero na tyyyyle nagród emotka  
jeszcze wczoraj o 22 zatrzasnęłam kluczki w aucie zaparkowanym na szybko na ulicy i musiałam zapłacić 300 zł za awaryjne otwieranie o tej godzinie:( nic nie wygrywam a do tego tracę przez moje roztargnienie emotka  
porażki konkursowe i życiowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7219036 Napisano: 05.11.2024 23:29:32 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bluze z 7days M sprzedam za 50 zł +kw Wyświetl w wątku >>
2 uzuri, kiwiwi 0