Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika catcat

catcat

#7255944 Napisano: 24.04.2025 14:06:37 w Wkurza mnie...
luimig napisał(a):

catcat napisał(a):

samuraj napisał(a):

rufus napisał(a):

catcat napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Mam to samo! Ja nie wiem jak Wam się udaje w nie trafić emotka

Dokładnie, u mnie kit kat już 4 paragony i same pudła emotka

Już ?emotka

4emotka
Dobijesz do 100 to pogadamy  emotka

nie no planuje max do 50 paragonów x 3zł =150zł to chociaż zwrot kosztów

też mnie wkurzają bramki emotka  w Lidl z może 50 może więcej paragonów nawet 20 zł nie trafiłam. W Winiary 47 losów i same pudła. W Kinder z 10 i do 0... W Kitkat mam plan wziąć udział, ale nie wiem jak się za to zabrać emotka

Ja w Winiary też już mam 57 losów, trafiłam na samym początku 4 losem, a później już tylko komunikaty: " Niestety..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7255928 Napisano: 24.04.2025 12:40:09 w Wkurza mnie...
samuraj napisał(a):

rufus napisał(a):

catcat napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Dokładnie, u mnie kit kat już 4 paragony i same pudła emotka

Już ?emotka

4emotka
Dobijesz do 100 to pogadamy  emotka

nie no planuje max do 50 paragonów x 3zł =150zł to chociaż zwrot kosztów Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

catcat

#7255892 Napisano: 24.04.2025 11:37:14 w Wkurza mnie...
jagodzianka napisał(a):

Dokładnie, u mnie kit kat już 4 paragony i same pudła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7255887 Napisano: 24.04.2025 10:56:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

działa Wam dodawanie paragonów do Winiary?

mi też dalej nie działa, już od wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7255744 Napisano: 23.04.2025 15:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

catcat napisał(a):

Działa wam loteria Winiary? nie mogę wgrać paragonu?
"Błąd wysyłania pliku. Nie udało się przenieść wysłanego pliku."

Nie działa,mam tak samo

Ok, napisałam do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7255739 Napisano: 23.04.2025 15:03:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa wam loteria Winiary? nie mogę wgrać paragonu?
"Błąd wysyłania pliku. Nie udało się przenieść wysłanego pliku." Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

catcat

#7255424 Napisano: 22.04.2025 11:15:03 w Avanti
mksmichal napisał(a):

Hej, po wypełnieniu formularza na joy się odświeżyła i pokazał się komunikat - Link nieaktywny. Jeśli masz pytania skontaktuj się z Organizatorem. Myślicie, że formularz przeszedł? Nagroda II stopnia z konkursu żabki Lay's

lepiej napisz do nich maila z zapytaniem, zwykle szybko odpisują Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7255406 Napisano: 22.04.2025 10:27:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
coccinelle napisał(a):

A co to za nowy konkurs z Nutellą?

loteria: https://www.nutel...ierzpaczkenamajowke/ Wyświetl w wątku >>

catcat

#7255100 Napisano: 19.04.2025 11:59:51 w Co można dostać gratis?
maverick napisał(a):

https://www.podzi...?registration-form=1

Jak ktoś nie zdążył zapraszają na drugą pulę: "Zapraszamy do rejestracji od 22.04.2025 r." Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

catcat

#7255025 Napisano: 18.04.2025 18:37:03 w Avanti
Kamil_K napisał(a):

maryam napisał(a):

Czesc. Który numer dowodu zakupy wpisujecie w konkursie doładuje emocje z pepsi?

Aż tak ciężko kliknąć regulamin? 
W przypadku paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Biedronka Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w górnej części paragonu pod adresem sklepu, po prawej stronie wydruku fiskalnego naprzeciwko numeru NIP i jest poprzedzony określeniem „nr:”.

polecam ctrl + f i wpisz słowo które szukasz np. "numer dowodu" Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

catcat

#7254983 Napisano: 18.04.2025 14:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepa napisał(a):

catcat napisał(a):

myszania napisał(a):

Kurde, ja mam z Zabki i kupiłam Pepsi zero cukru o smaku cytryny i du*a.

Ale mi szkoda, napisze do nich.

Mam tak samo Pepsi Twist Zero Cukru z Żabki jest tylko opisane Pepsi 0,85l, ale chyba Avanti jest spoko, powinno przyjąć taki paragon? 
Sądzicie, że nie?

Pytałam o to, odpisali, w taki sposób: "Uprzejmie informujemy, że w przypadku niejasno opisanego produktu, można poprosić kasjera o przybicie pieczątki oraz podpis z adnotacją jaki produkt został zakupiony. W przypadku wygranej do formularza należy załączyć zdjęcie dowodu zakupu a w wiadomości e-mail należy podesłać zdjęcie z pieczątką i adnotacją"
W żabce stwierdzili, że oni nie praktykują takich rzeczy emotka .

Ehh.. szkoda, osobiście uważam, że to w kwestii agencji sprawdzenie, bo skąd przed zakupem miałam wiedzieć co będzie pisało na paragonie emotka
A tak jak piszesz, sklepy nie chcą robić takich rzeczy, wręcz mają cię za jakiegoś oszusta, że użyjesz ich podpisu do nie wiadomo czego emotka Wyświetl w wątku >>

catcat

#7254966 Napisano: 18.04.2025 13:51:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Kurde, ja mam z Zabki i kupiłam Pepsi zero cukru o smaku cytryny i du*a.

Ale mi szkoda, napisze do nich.

Mam tak samo Pepsi Twist Zero Cukru z Żabki jest tylko opisane Pepsi 0,85l, ale chyba Avanti jest spoko, powinno przyjąć taki paragon? 
Sądzicie, że nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7254914 Napisano: 18.04.2025 11:18:20 w Czy informują/ informowali?
edith napisał(a):

Czy Air Wick w Carrefour już wszystkie etapy poinformował?

wedle regulaminu mają "21 dni od daty zakończenia Konkursu" czyli do 04.05.2025 Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

catcat

#7254197 Napisano: 15.04.2025 14:05:19 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Wkurzają mnie wielkanocne szukajki od Milki. Zaznaczam dobrze te miejsca ale jak odpowiednio nakierować te uszy w te małe punkty to nie wiem.. Trochę przesadzili z polem na umiejscowienie. emotka

Trzeba idealnie wycelować królika na miejsce - te miejsca są podpisane (powiększ sobie do maximum tą mapę). Dzisiejsze trafiłam idealnie, z wcześniejszymi pomnikami miałam problem bo niektóre na tej mapie nie są podpisane i trzeba szukać wg mapy googla. Ale te wielkanocne szukajki to są trochę głupie, ciągle to samo pytanie a nagród malutko. Bardziej cieszy mnie to szukanie miejsc niż pisanie odpowiedzi.

Wiem, kilka razy mi się udało, ale ogólny zamysł, że uszy muszą być najbliżej jest według mnie beznadziejny. Bo można ustawić tego królika jak pinezkę i też byłoby dobrze. Do szału mnie doprowadza, że doskonale wiem, gdzie jest to miejsce, bez tych podpowiedzi a oni dają komunikat, że się nie udało emotka  Bo nawet nie wiem jakie tam są nagrody, po prostu tak jak Ciebie, cieszy mnie to szukanie ale jak mam komunikat, że źle, to wrrrr emotka

ja to po prostu idealnie stawiam na nazwę tego miejsca ale też miałam cztery pudła mimo iż miejsce znalazlam. Ale ogólnie to mi się już ten konkurs nudzi, myslalam ze moze rozne pytania będą a tu ciągle to samo.

Mi na początku też nie wychodziło, teraz wpisuje koordynaty np. z Wikipedii w wyszukiwarkę u króliczka i wtedy zawsze trafiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

catcat

catcat

#7252805 Napisano: 09.04.2025 17:04:22 w Informują
Informują z Konkurs "Activlab x Martes Sport"

Rodzaj powiadomienia: komentarz pod postem konkursowym
Dodatkowe informacje:
komentarz od Martes Sport pod postem z listą laureatów i prośbą o przesłanie paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7251646 Napisano: 04.04.2025 16:58:46 w Wkurza mnie...
ankabialy napisał(a):

Ja wczoraj kupiłam,nie dostałam kodu i napisałam do nich.
Okazało się,że wszystko super ale kupilam zwykłe a nie MAX. Może masz podobnie emotka Taki głupi błąd.

Miałam dokładne to samo, skupiłam się, że są paprykowe 130gram kupiłam no i klops. ;(
Powinno na grafice konkursowej na stronie JOY jaśniej pisać, że chodzi o MAX Wyświetl w wątku >>
0 0

catcat

#7251445 Napisano: 03.04.2025 21:54:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
statystyka Winiary
przy  #04 losie - wygrana, od tego czasu #53 losy -> pudło

Wyświetl w wątku >>
0 0