Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Wisniowy149
Postów 10
Data rejestracji 27.04.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mną sprzedaż śpiwór Warmepeace Viking 900 o długości 195 cm
Śpiwór puchowy, nigdy nie kompresowany, przyszedł do mnie od producenta w pierwszej połowie kwietnia.
moja cena 900 złotych, mogę wymienić na smartfon lub karty do sklepów ze elektroniką. Wyświetl w wątku >>
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nowe zapakowane i zaplombowane
sprzedam za 110 plus wysyłka. Wyświetl w wątku >>
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na sprzedaż lub wymianę leci nowy projektor Samsung Freestyle gen 2
SP-LFF3CLAX
chciałbym za niego 2700 lub wymienię się na smartfona. Wyświetl w wątku >>
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CAT S75 w pełni oryginalny i zaplombowany
moja cena to 2000 złotych Wyświetl w wątku >>
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będę miał dwa vouchery na 4 dni OA jak tylko ustalę z organizatorem co i jak z odbiorem to będą dostępne do kupienia. Wyświetl w wątku >>
Wisniowy149
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane