Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Shifo

Shifo

Shifo

#7098113 Napisano: 05.06.2023 14:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Żabka Wyzwanie Lech Free Przychodzi informacja na maila o przyjętym zgłoszeniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7097450 Napisano: 02.06.2023 07:01:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratki Rufus!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Shifo

#7097424 Napisano: 01.06.2023 22:39:44 w moje dzisiejsze wygrane :)

Shifo

#7097332 Napisano: 01.06.2023 17:07:13 w moje dzisiejsze wygrane :)

Shifo

#7097176 Napisano: 01.06.2023 09:06:01 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

Empik - TARGI KSIAZKI? W ogóle za jakikolwiek dzień?

Wyniki są na relacjach na żywo na Facebooku  na ostatniej relacji tego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7097075 Napisano: 31.05.2023 20:22:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

estrelitta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Konkursowaona napisał(a):

Z Rodowitej w Dino to chodzi o zdjecie/film w kuchni i przygotowanego dania? Troche tak nie do końca jestem pewna, czy dobrze rozumiem temat emotka

Chodzi o to jak wykorzystujesz rodowita w kuchni. Nie mniej, nie więcej. Jak robisz na niej zupę to zrób zupę, jak rozstawiasz basen i się w niej kąpiesz to zrób zdjęcie basenu wypełnionego rodowitą, itd. emotka

A co oprócz zupy można zrobić z tej Rodowitej?emotka  Jakoś nie mogę ugryźć tego tematu 🤔

wszystko na bazie mineralnej:)  np. napoje z owocami

Ja na filmiku dodałam gazowana do naleśników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7097044 Napisano: 31.05.2023 19:00:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
larkinmuriel napisał(a):

Brał ktoś z was udział a konkursie epaka miejtozglowy? Nie wiem czy źle zrozumiałem regulamin czy niektóre wygrane prace sa niezgodne z regulaminem? Według tego co zrozumiałem paczka powinna być zapakowana zgodnie z zasadami pakowania paczek, niektóre nagrodzone prace według mnie nie realizują tego punktu...

Pan który ogarniał paczkę z drzewa , na bank nie zrobił tego w minutę emotka  samo wyrzynanie napisu epaka trwało z godzinę , a jeszcze malowanie itd Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7096926 Napisano: 31.05.2023 13:40:11 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Dzwonił do kogoś nr 502? Zastanawiam się czy nie rodowita?

Najczęściej dzwonią z 512, ale w konkursie Aldi pojawiały się inne numery.
Przeszukaj wątek dyskusje lub szukam.

Z aldi dzwonili mi tez z 512 … jeszcze śmiesznie było bo zapisałam numer ze Rodowita - Dino , i śmiałam sie bo w trakcie rozmowy powiedziałam „ ze lubie dino 😂😂” Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

Shifo

#7096923 Napisano: 31.05.2023 13:36:34 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

karols napisał(a):

8igora9 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kolporter00 napisał(a):

Co z ta rodowita? 🫣

Tracę cierpliwość emotka

Obawiam się, że może im się jeszcze trochę zejść, bo w międzyczasie mają jeszcze do wysłania nagrody z drugiego etapu i z aldiego. 🤔                              Mam nadzieję, że przynajemniej wyślą najpierw maile z informacją o wygranej i nie będziemy w napięciu czekali aż Pani wszystkich obdzwoni. 🙃

czyli najpierw jest mail z informacją?
co jeśli się nie odbierze telefonu ? próbują kolejny raz albo można oddzwonić?

W 1 etapie najpierw telefon potem mail. W drugim najpierw dostałam maila potem telefon. Pani oddzwoniła bo nie zdążyłam odebrać. Z Aldi tez najpierw mail był potem telefon z potwierdzeniem adresu.

u mnie odwrotnie było , telefon i za 3 dni meil Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7096900 Napisano: 31.05.2023 12:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

Shifo napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

rufus napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

rufus napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

rufus napisał(a):

Ciesze sie ze juz dzis sie konczy konkurs piwny NETTO, bo co za duzo to niezdrowo. emotka

a jaki wynik Ci się udało uzyskać?

Dzisiaj powinno okazac sie czy wystarczajacy by cos wygrac.. emotka

no pochwal się emotka
ja miałem 2200
tak w ogóle to miałem mega problem, bo mi się piesek zwieszał (po utracie życia nie zwalniał, lub nie pędził wystarczająco żeby dziurę przeskoczyć) i niektóre gry były przez to totalnie do bani

Powiem tylko tyle, ze mialem wiecej.
A piesek nie zwalnial w przypadku gdy wpadl do dziury. Wtedy nowa gra zaczynala z predkoscia poprzedniego zycia. Taki blad gry albo i nie.

trochę nie rozumiem czemu masz taki problem żeby się pochwalić jaki wynik uzyskałeś :<

Ja miałam 2000 emotka  może wpadnie bon emotka

mam nadzieję, że zgodnie z regulaminem będzie dzisiaj informacja o wynikach, już nie mogę się doczekać

Ja tez mam taka nadzieje emotka  powodzenia !! Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

Shifo

#7096894 Napisano: 31.05.2023 12:34:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

rufus napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

rufus napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

rufus napisał(a):

Ciesze sie ze juz dzis sie konczy konkurs piwny NETTO, bo co za duzo to niezdrowo. emotka

a jaki wynik Ci się udało uzyskać?

Dzisiaj powinno okazac sie czy wystarczajacy by cos wygrac.. emotka

no pochwal się emotka
ja miałem 2200
tak w ogóle to miałem mega problem, bo mi się piesek zwieszał (po utracie życia nie zwalniał, lub nie pędził wystarczająco żeby dziurę przeskoczyć) i niektóre gry były przez to totalnie do bani

Powiem tylko tyle, ze mialem wiecej.
A piesek nie zwalnial w przypadku gdy wpadl do dziury. Wtedy nowa gra zaczynala z predkoscia poprzedniego zycia. Taki blad gry albo i nie.

trochę nie rozumiem czemu masz taki problem żeby się pochwalić jaki wynik uzyskałeś :<

Ja miałam 2000 emotka  może wpadnie bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7096684 Napisano: 30.05.2023 18:58:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie z których dni informowali z konkursu fotograficznego ORBIT EMPIK - czy z ostatnich dni tez szły powiadomienia?
za info z góry serdecznie dziękuję  emotka

Wyniki są kolejnego dnia w ostatniej transmisji na żywo, zazwyczaj na koniec pokazują wybrane zdjęcie z imieniem, czasem imieniem i nazwiskiem. 
W piątek żadnej transmisji nie było, w sobotę podali dwóch zwycięzców.

Transmisje sa na Facebook empik ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7096601 Napisano: 30.05.2023 13:43:41 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Lambi za poprzedni tydzień już informowało?

Chyba nie , napisałam taką piękna odpowiedz , że licze na łud szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7096585 Napisano: 30.05.2023 12:59:17 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

Czy ktoś realizował i może potwierdzić, że bilety do kina z konkursu Bliski na fb (konkurs na Dzień Dziecka) są aktywne?

chyba tu można sprawdzić poprawność i ważność vouchera

https://www.cinem...y.pl/voucher-balance

Tak , mąż był przedwczoraj na Mario z dziećmi emotka Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

Shifo

#7096330 Napisano: 29.05.2023 10:12:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karols napisał(a):

rodowita dino , dawaliście sam opis czy filmik i opis dzięki któremu wygraliście?

Ja w rodowita dino miałam tylko zdjęcie i wygrałam bon, Natomiast w rodowita Aldi zrobiłam filmik bez opisu i wygrałam rower, Dzwoniła ta sama osoba informując o wygranej także obstawiam że to jest powiązane emotka Wyświetl w wątku >>

Shifo

#7096308 Napisano: 29.05.2023 09:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

Czy Tresemme ma jakiś limit znaków? Szukam i nie widzę 🤔

Tez nie widziałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7096240 Napisano: 28.05.2023 17:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursowaona napisał(a):

8igora9 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

czy ta adnotacja, że filmy i zdjęcia nie mają nic wspólnego z wyborem laureatów zawsze tu była? 🙄 Mam w swoich notatkach zapisane, żeby zmontować film na ten konkurs. 😑

Mam wrażenie, ze została dodana później aczkolwiek nie mam pewności… 

w każdym razie zrobiłam super zdjęcie i jak weszłam je dodać to się lekko zdziwiłam. nie pamietam aby był wcześniej ten zapis

Przecież to idiotyczne. Po co robić opcję dodawania zdjęć i filmów, skoro nie będą brały udziału w konkursie. 
Ja jestem na 99.9% pewna, że w pierwotnej wersji zadanie brzmiało "POKAŻ jak wyciskacz więcej z życia".

Ja miałam robić zdjęcie na ten konkurs i też nie widziałam tego zapisu. Raczej go tam nie było, bo zawsze czytam dokładnie

Na bank nie było emotka  bardzo nie ładnie dla tych którzy wstawili już dawno zgłoszenie bez opisu Wyświetl w wątku >>
0 0

Shifo

#7096044 Napisano: 27.05.2023 06:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Gdzie znajdę kod w aplikacji Żabki na Kinley? Kupiłam, chcę zagać, wpisz kod, a ja nie wiem gdzie szukać

Mi się od razu pojawił pod moim imieniem i liczbą Żappsów , Ikonka z napojami Kinley  i pod spodem napis „odbierz kod” Wyświetl w wątku >>
0 0