Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Malena_
Postów 243
Data rejestracji 10.04.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda mi tych wszystkich moich prac konkursowych, no ale trudno żyje się dalej :)
Jak myślicie, jeśli Elmex , który ciągle jest w grze , wysłałam z polskimi znakami (więc SMS od razu ucięty )
mogę wysłać jeszcze raz bez polskich znaków, czy raczej to dani zgłoszenie posłać na nowy paragon?? Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle zgłoszeń, Listerine, elmex, dzisiaj fantasia..
Wszystko puściłam z polskimi znakami
..
A swoją drogą, skąd zwykły człowiek ma wiedzieć, że sms mający polskie znaki rozbija sms i skraca go ?
wysyłam z iPhone i wiadomość idzie jednym smsem… Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli długość mojej odpowiedzi miała powiedzmy 156 znaków z polskimi znakami, to Organizator otrzymał mojego SMS w 2 częściach ?
No to może się okazać że to wszystkie moje zgłoszenia poszły na marne… Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pisze tekst w pages, potem wrzucam w licznik znaków ze spacjami i w ten sposób kontroluje długość tekstu …ale teraz sobie myślę, że może pisze za długie te SMS-y i nawet o tym nie wiem Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie o odpowiedzi konkursowe w formie SMS. Czy „ znaki specjalne ” to polskie litery? Zauważyłam info w konkursie Lenor/ Rosmann : „wiadomość do 160 znaków (bez znaków specjalnych, w tym polskich liter)”Ciężko mi sobie wyobrazić odpowiedź, gdzie zamiast pokój mam napisać pokoj, żaba - zaba.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po ilu dniach Smolar wysyła blik na 100 zł w wygranym konkursie Bakomy ?
Czekam tydzień już tydzień od wysłania oświadczenia i paragonu. Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapraszam na priv Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Detoks z Dove …tyle siedziałam, tyle myślałam Wysłałam 9 zgłoszeń
ciekawa jestem co spodobało się Jury… Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawzięłam się i pomimo, iż myślałam, że nie dam rady, wysłałam parę minut przed północą zgłoszenie do Lambi.
Niestety, brak potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia skłoniło mnie do sprawdzenia maila ( zrobiłam
print screna ) i zrobiłam literówkę w słowie gmail , po prostu zjadłam „i” w słowie gmail…Dlatego nie przyszło do mnie potwierdzenie. Po prostu nie wierzę. A jeszcze trzy razy sprawdzałam czy nie było błędu. Wysyłam dosłownie 2 min przed północą…
Jak myślicie czy jest jakaś szansa aby to naprawić, napisać do nich, zadzwonić jutro ?
😩😢😭 Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam obrazy do dwóch ostatnich etapów. Wiec jakaś szansa jeszcze jest. Tym razem nie trafiłam w gusta Jury…. Trudno Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To prawda. Będą inne konkursy, a ja nigdy się nie poddaje.
Dziękuję każdemu za dobre słowo
Pięknego dnia 🌞 Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to było niezgodne z regulaminem..Albo praca albo opis…ja zrobiłam jedno i drugie i teraz będę rozkminiać no nic:) miłego dnia dla wszystkich🌞 Wyświetl w wątku >>
Malena_
Postów 243
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę… Wyświetl w wątku >>