Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

8igora9

#7232925 Napisano: 04.01.2025 14:01:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do piecyków Ooni od Mutti nie było załączonej gwarancji? A może ktoś się kontaktował z organizatorem w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7232879 Napisano: 03.01.2025 21:44:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Jak na moje, to konkursowicze, którzy robią najlepsze foty zwykle dodają je na sam koniec konkursu, więc spokojnie mogli z ostatnich dni wybrać zarówno główne, jak i dzienne bez przyznawania dwóch nagród tej samej osobie.

Jak dla mnie - to jest bez sensu. Niby nagradzają codziennie najlepszych, a na koniec nagrody główne przyznają tym, co nie byli w żadnym dniu najlepsi. Gdzie w tym logika? Akurat wątpię, żeby tak się szczęśliwie złożyło, że przez wszystkie dni konkursu prace były kiepskie, ani jednej rokującej i dopiero w ostatni dzień nastąpiło olśnienie - same genialne... emotka Wszystkie pięć emotka

Rozumiem, o co Ci chodzi, ale to, że nie przyznali głównej żadnej z dziennych to w sumie jeszcze nie znaczy, że by tego nie zrobili, gdyby ich zachwyciła jakaś praca z początku konkursu. Regulamin tego po prostu nie precyzuje. 
Ogólnie to myślę, że oni tak naprawdę w tych agencjach aż tak intensywnie nie debatują nad nagrodami i sprawiedliwością wyborów, jak nam to się czasami wydaje. 🤪 
Jednak fakty są takie, że z całą pewnością w ostatnich dniach dostali genialne prace i to w znacznie większej ilości niż 5, więc nie ma co tak tego przeżywać. Wyświetl w wątku >>
2 MDL, kimberly 0

8igora9

#7232876 Napisano: 03.01.2025 21:19:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Jak na moje, to konkursowicze, którzy robią najlepsze foty zwykle dodają je na sam koniec konkursu, więc spokojnie mogli z ostatnich dni wybrać zarówno główne, jak i dzienne bez przyznawania dwóch nagród tej samej osobie. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

8igora9

#7232813 Napisano: 03.01.2025 13:54:57 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher do Sklepu Smyk na kwotę 200zl ważny do końca 2025 sprzedam za 170zl 

Piec do pizzy Volt 12 Ooni sprzedam za 1900zl lub wymienię np. na grill gazowy

Voucher do Hotelu Spa Crystal Mountain o wartości jednostkowej 5 000 zł ważny do 17/10/2025 sprzedam za 4000zl

Elektroniczny Voucher home&you na kwotę 600zl — 520zl

Możliwość wymiany na bony do sklepów spożywczych albo allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7232585 Napisano: 02.01.2025 13:23:04 w Czy informują/ informowali?
wziumbadum napisał(a):

Czy Soplica naprawdę nie informowała za 4 etap?

Wygląda na to, że mają urlop świąteczno-noworoczny. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7232501 Napisano: 02.01.2025 02:12:13 w Nasze wygrane w minionym roku
Uwielbiam czytać te Wasze konkursowe historie, są bardzo motywujące. ❤️ U mnie lekki smuteczek, bo miałam duuużo większy apetyt na ostatnie miesiące minionego roku, ale liczę na to, że jeszcze styczeń sypnie nagrodami za grudniowe konkursy. 😎 Ale tak ogólnie, to hajs się zgadza, nie mam  na co narzekać. 😁 Jakby jeszcze chociaż raz do roku wygrać te 10k na wakacje to byłoby to piękne konkursowe życie. emotka  Jestem słaba w prowadzeniu statystyk, ale w związku z tym, że pod koniec 2023 drobnych nagród było tak dużo, że zaczęłam się gubić w paczkach od kuriera, postanowiłam w kolejnym roku wszystko notować. Odpuściłam wiele mniejszych konkursów, więc kurierzy nie przyjeżdżali tak często jak w poprzednim roku, za to częściej z czymś lepszym niż gratisowe produkty. Przez moje życiowe dołki i stresy zdarzało się również odpuszczać te fajne konkursy i za każdym razem czułam się, jakbym nie przyszła do pracy. 😵‍💫 Niestety jak w głowie jest chaos, to można cały dzień siedzieć nad konkursami i nie wymyślić niczego sensownego. Z moich zapisków wynika, że w 2024 wygrałam 278 nagród. 🥳 Najsłabszy miesiąc to luty z wypłatą 2200, a najlepszy lipiec około 12 000. 😍 Mam na myśli taki realny przychód, czyli bony spożywcze, pieniądze i kwoty, za jakie sprzedałam wygrane rzeczy. Najdroższe nagrody to Thermomixy, czyli 5000zl. Ale niezmiennie cieszą mnie wszystkie nagrody, nawet te drobne.W tym roku stanowczo w nagrodach królowały sprzęty kuchenne. Ja już wyrosłam z gromadzenia rzeczy i prawie wszystko puszczam dalej w świat, więc zostawiłam sobie chyba tylko wygrany telefon i supa dla męża.Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że w loteriach też da się wygrać coś sensownego i Coca cola obdarowała lidlomixem. Mimo wszystko staram się trzymać loterie na dystans, bo konkursowe emocje pozwoliły mi zrozumieć, jak to możliwe, że ludzie wpadają w hazard i przegrywają majątki życia. Odniosłam też wrażenie, że w drugiej połowie roku Albedo wymieniło się pracownikami z Avanti, bo jedni nagle zaczęli mnie nagradzać, a drudzy chyba mnie zbanowali,  bo nie zwrócili nawet pieniędzy za kupione produkty. 😵‍💫W przyszłym roku chciałabym wygrać w końcu rower i grill gazowy, bo głupio tak kupować za swoje, kiedy tyle ich do wygrania w konkursach wiosennych. 🤭I oczywiście wakacje. 👍 Auta Wam zostawiam, bo i tak poruszam się samochodem tylko w promieniu 15km od domu. 😅

W Nowym Roku życzę Wam i sobie samych konkursów z dużą ilością nagród, żeby ich dla nikogo nie zabrakło. ❤️ Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7232499 Napisano: 02.01.2025 01:03:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

gregory napisał(a):

Straszna konkursowa nuda. nawet nie ma na co wymyslać odpowiedzi...

Przed chwilą to samo mówiłam do męża, że jakoś mi łyso, nima ani jednego zaległego paragonu, nima co pisać, czuje się jakoś jak nie ja .. 😱

U mnie jeden samotny paragon, za który pewnie i tak wezmę się ostatniego dnia konkursu o 22. 🫣
Ale akurat mnie to baaardzo cieszy, czekałam na styczeń, żeby w końcu poleniuchować bez wyrzutów sumienia. 😁 I zrobić porządki poświąteczne, bo na przedświąteczne nie było czasu. emotka Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7232310 Napisano: 31.12.2024 19:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Wrzucaliscie niedawno zdjęcia na konkurs Tefala? Dostaliście potwierdzenie na maila? Rano było, a za zgłoszenie sprzed około godziny nadal cisza. 🤔

Ja właśnie przed chwilą sobie przypomniałam ,że to
do dzisiaj emotka  Szkoda mi było paragonu więc dołożyłam produkt do sałatki którą zrobiłam na domówkę , zdjęcie słabe ale
przynajmniej paragon niezmarnowany.

Potwierdzenie przyszło odrazu

Cieszę się, że odświeżyłam pamięć, bo nagród dużo, więc wszystko może się zdarzyć. emotka   
Do mnie doczłapalo się potwierdzenie, jak wrzuciłam zgłoszenie drugi raz, ale nie było od razu, tylko z pół godzinnym opóźnieniem. 🤔 Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

8igora9

#7232293 Napisano: 31.12.2024 18:50:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wrzucaliscie niedawno zdjęcia na konkurs Tefala? Dostaliście potwierdzenie na maila? Rano było, a za zgłoszenie sprzed około godziny nadal cisza. 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7231981 Napisano: 30.12.2024 15:24:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Ktoś może się orientuje, czy produktami kupionymi za żabsy da się ukończyć żabkowe wyzwanie? Konkretnie chodzi mi o aktualną loterię piwną.

Też się nad tym zastanawiałam i na forum otrzymałam informację, że nie da się emotka

Szkoda. Myślałam, że będzie z tego chociaż jakiś pożytek. 🤪 Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

8igora9

#7231974 Napisano: 30.12.2024 15:08:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś może się orientuje, czy produktami kupionymi za żabsy da się ukończyć żabkowe wyzwanie? Konkretnie chodzi mi o aktualną loterię piwną. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7231801 Napisano: 29.12.2024 20:28:56 w Paragony na trwające konkursy
Wielkopolski sprzedam za 5zl Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7231787 Napisano: 29.12.2024 18:46:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

Jacobs ITM, w regulaminie znalazłam taki punkt: „Dopuszcza się wykonanie zadania konkursowego w formie filmu nie przekraczającego 30 sekund. Link do filmu należy wkleić w miejsce treści zadania konkursowego.”

Czy w poprzednich konkursach NOVA Group tez była taka możliwość? Orientuje się ktoś?
jeśli tak, to gdzie dodawaliście ten filmik?

W poprzednim konkursie Jacobs też tak było. Wkleiłam link do YouTube.

A udało się wygrać?

Tak, wygrałam zastawę stołową.

Swoją drogą od rana nie mogę się zebrać do tego konkursu. Błagam, powiedzcie, że macie super filmy i mogę sobie już dać spokój, bo i tak nie wygram nic wiecej niż zestaw kaw. 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7231774 Napisano: 29.12.2024 17:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Jacobs ITM, w regulaminie znalazłam taki punkt: „Dopuszcza się wykonanie zadania konkursowego w formie filmu nie przekraczającego 30 sekund. Link do filmu należy wkleić w miejsce treści zadania konkursowego.”

Czy w poprzednich konkursach NOVA Group tez była taka możliwość? Orientuje się ktoś?
jeśli tak, to gdzie dodawaliście ten filmik?

W poprzednim konkursie Jacobs też tak było. Wkleiłam link do YouTube. Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

8igora9

#7231569 Napisano: 27.12.2024 21:51:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

8igora9 napisał(a):

agicho napisał(a):

maro27 napisał(a):

agicho napisał(a):

A do z Soplicą ? Po pierwszym etapie  były wpisy i od tamtej pory cisza : amba Fatima ..był konkurs a wyników  ni ma!🧐😵‍💫

Etapy 1-3 rozwiązane na pewno, 4 raczej jeszcze nie było

I nikt się nie chwalił?? niemożliwe 😜

Przecież były wpisy w moje dzisiejsze wygrane za 3 etap Soplicy.

Ja ostatnie wpisy widzę z 4 grudnia 😜

16 grudnia było kilka wpisów (w tym mój).

W każdym razie teraz czekamy na czwarty etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7231564 Napisano: 27.12.2024 21:13:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

maro27 napisał(a):

agicho napisał(a):

A do z Soplicą ? Po pierwszym etapie  były wpisy i od tamtej pory cisza : amba Fatima ..był konkurs a wyników  ni ma!🧐😵‍💫

Etapy 1-3 rozwiązane na pewno, 4 raczej jeszcze nie było

I nikt się nie chwalił?? niemożliwe 😜

Przecież były wpisy w moje dzisiejsze wygrane za 3 etap Soplicy. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7231158 Napisano: 24.12.2024 09:30:48 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam Jacobs Lidl za 20zl Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7230805 Napisano: 21.12.2024 23:32:35 w Paragony na trwające konkursy
Wielkopolski sprzedam za 5zl Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7230552 Napisano: 20.12.2024 14:38:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szok i niedowierzanie... 200zl do Lidla od Avanti. 🤪 Po tylu zgłoszeniach już się poddałam, ale może teraz nabiorę motywacji, żeby zabrać się za zalegające paragony. 😁 Wyświetl w wątku >>